Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Steam-be hogy tudom lekorlátozni, hogy mennyivel töltsön? (Mint pl. torrent kliensbe.)

Sehol sem találom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Na jó ez nem... <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez is már hétfõ óta megy...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Nekem sem 150 hsz....😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ez sem STEAMes... Netrõl kell letölteni a klienst és kulccsal belogolni rockstarhoz és így lehet netezni. Ugyanaz, mint a cdkulcsok os megoldás.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Összes GOTHIC le van árazva 70%

cdkulcsok.info -s max payne NEM STEAMES.

Ha valaki bizonytalan lett volna a kipróbálás terén, akkor következzen egy pár gondolatnyi Confrontation elemzés:

Elsõ gondolatom: Mi ez a grafika? Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de itt majdnem feljött az ebéd. Illetve, hogy korrekt legyek a pálya maga viszonylag statikus, illetve rusnya, de az embereink kidolgozás se fog díjakat nyerni.

Ellenben van valami, ami elkapja az embert a játékban. Ráadásul kifejezetten nehéz. Kb. 8. pályán tartok, de itt már marhára kell figyelni. Megfelelõ skilleket megfelelõ idõben elpuffogtatni különben reload. Immár 10 társ közül lehet egy 4 fõs csapatot összeválogatni, akik mind másban jók. Van itt a mesterlövésztõl kezdve a paladin-ig, support mágustól a külöbözõ kombinációjú buildekig minden féle.

Nagyon kell például a mágusokra ügyelni, mivel akár az egész csapatot le tudják dermeszteni és akkor az amúgy sem gyenge közelharcosok csúnyán bedarálnak (sajnos saját tapasztalat és sok reload után jöttem erre rá... Igen a 8. pályáig már sok reload volt!).

Történet nem egy nagy eresztés eddig, sajnos embereink nem kommunikálnak, azonban fejlõdnek (6 fejleszthetõ attribútum és 5-6 skill, amik fixek ugyan az egyes hero-knál, de mégis sok lehetõséget rejtenek a fejlesztésre).

Viszont, aki kihívásra vágyik és szereti a csapatos csapatást és a fantasy környezetet azoknak nagyon ajánlom. Ha más nem kipróbálásra. Végre valami, ami rendesen megizzaszt.

Én úgy gondolom a Freedom Fightersben a legnagyobb újítást/erényt az egymásra ható pályák képviselik (értds.: egyik pályán felrobbantod a helikopterleszállót, másik pályán nem lesznek helikopterek, vagy felrobbantod a barakk-ot nem jön utánpótlása az ellennek).

Egyébként a mai napi a legjobb játék a témában (bárcsak lenne új infó a 2. részrõl!)

Komolyabbá tenni egy paródia játékot nagy fail lenne.

Nos, ha az alaphelyzet nagyon tetszett, akkor próbáld ki a Freedom Fighters-t (ha még nem tetted volna)! Az alapszitu ugyanez, csak nem koreaiak szállják meg Amerikát, hanem az oroszok. Igaz, ez TPS, de köröket ver a Homefront-ra, minden tekintetben! Van némi csapatirányítás is benne, de a legjobb benne az a szuper hangulat és a ZENE! Ja, és az IO Interactive készítette, akik a Hitman-eket is csinálták! A Homefront tényleg nagyon üres, fölöslegesen brutális és hatásvadász, nekem sem jött be.

IMYke2.0.0.0
3 nap alatt játszottam végig.
Néhol a játék direktbe szopat - tényleg -, fõképp a végén.
A kampány az "egynek éppen hogy elmegy" kategória, és pofátlanul rövid. 7 nagy pályányi (azokon belül vannak szakaszok, de nem mérvadóak) az egész.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
végiglõtted amugy? én nekiálltam, mert NAGYON tetszett az alaphelyzet, de 1 órányi szenvedés után beláttam, hogy ez tényleg "üres" 😞

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nos, a Homefront 2-t - szerintem - sokan csak azért veszik majd, mert a CryTek (CryEngine) dolgozik rajta...
Nyilván, az elsõ rész Single Playere alapján hozott véleményem nem lehet mérvadó, hiszen közismert már a Quake 3 óta, hogy az ilyenek inkább csak a multira való gyengécske felkészülést jelenthetik (jó esetben), de azt azért leszögezném: engem nem hozott lázba.
Valahogy "üres" volt az a játék.
Nem multizom (az utóbbi években egyedül a Borderlands-szel, Bad Company 2-vel tettem kivételt), mert meguntam, megutáltam már, hogy másoktól függjön a játékélményem <és kinõttem a versengési vágyat is, talán>, de elfogadom, hogy sokak szemében az viszi el a hátán a játékokat.

S így érthetõ lesz majd, ha a CryEngines Homefront 2 népszerû lesz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

crytek féle homefrontból fog, meg a left 4 dead fejlesztõk következõ játékát is õk adják ki

IMYke2.0.0.0
"másik thq címbõl megy el ennyi?" - szerintem másból tuti nem 😊

Prince23
akkor az ott biztos elírás lehet 😄

csak steamen vásárolva lesz steames max payne 3-mad.

arty
de:
"he both loved Saints Row the Third" és utána jön a "csak ..." 😄

azt mondjuk nemtudom, hogy a komolytalansági faktort kivéve nem-e elveszítenék azt a 4 millió vásárlót, aki pont nem egy bénácska gta4 klónra vágyik ... ergo, lehet, hogy rosszul sülne el. szerintem a saints row találta egy piaci rést, tetszik-nemtetszik, az "ekkorka" (4 milla egyébként se rossz szvsz!!! melyik másik thq címbõl megy el ennyi? 😉 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Itt a forrás a megoldáshoz...

Prince23
Adsz egy linket errõl a megoldásról?

Prince23
Akkor úgy kérdem: Steamen aktiválható? 😊

V43 1105
Magyarországi megoldás is létezik, ha érdekel.

Kulcsot kapsz szintén, szerintem Steames, de nem biztos, lehet rendes, amit RockStarnal kell beregelned. 3.990-be kerül.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

csak steamen steames

HappyHunter
Jólvan, a mûbroki nem volt valami jó hasonlat. 😄

Arra gondoltam hogy talán egy kicsit szélesíteni akarja a közönséget azzal hogy "konzervatívabbá" alakítja a játékot. Példálózott is a Skyrimmel meg a RDR-nel.

Be happy. :) Running!

Prince23
Én még mindig kételkedem ebben:

Max Payne 3 steam vesrion

A steam kategóriában van, de közbena Steam play át van húzva a dobozkép alatti kis tabellán...

IMYke2.0.0.0
A mûbroki használata nem kötelezõ - az egy eszköz, amit bármikor elõ lehet venni, vagy akár soha.
Én például csak tegnap használtam elõször a szegecses baseballütõt - addig soha, a 30 óra alatt.

HappyHunter
Szerintem nem azt mondja hogy nem lesz negyedik rész, csak a mûbrokit akarja belõle kivenni.

Amúgy meg szimpatikusnak tûnik ez az ember, jó gondolatai vannak. Az pedig egy külön plusz hogy fejlesztõként indult, talán így több idõt és lehetõséget kapnak a stúdiók.

Shep
De én 1 percen belül eszméltem, nem 150 hsz. vita után, sem :d

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
De az ellenkezõjét sem állította - hasonlítgatja és ez már rosszat jelent...

arty
Nem is mondott ilyet, sõt! 😊

"To be clear, Rubin isn't saying that <...> he's not a fan of Saints Row"

"he both loved Saints Row the Third and that he thinks the team is capable of more."

Én egyébként félórányi demowarez után azt gondoltam, hogy a sorozat fejlõdött, de ez még mindig nem üti meg a mércém (némi rongybaba- és környezeti-fizika már kezd lenni, de az autókázás még mindig jellegtelen).

Forza.

IMYke2.0.0.0

HappyHunter
Na az vicces is lenne ha ezért leállítanák a sorozatot.

'Olaszország új miniszterelnöke nem szereti a pizzát, július elsejétõl tilalom lép érvénybe.' 😄

IMYke2.0.0.0
Ebben bízom én is 😊

grebber
Egész jó eladásokat produkál nagy nyomorult lenne ha ebben a rossz helyzetben ettõl a pénzforrástól megszabadulna!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A THQ új igazgatója nem szereti a Saint's Row-sorozatot. Remélem, ez nem jelenti azt, hogy kaszálják a 4. részt...

Daell Drow
Magicka kolekcio 2,55 euroert megveve.
ffxi
Tárgytalan, ha ma az utolsó nap.

Fákjúal!

Fpocok
Just cause, magicka, sanctum, renegade ops... igen. De amúgy meg tudod nézni.

ffxi
Akkor ma az utolsó nap? Magicka Collection kellet volna nagyon 😞

Fákjúal!

ffxi
Steam-es valamelyik?

Fákjúal!

Már hétfõ óta <#nevetes1>

DarkSector
Na mivan nem figyelsz? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
HiB 5 nem gyenge már $4,198 millió -t termelt!És még van 4 nap!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Á tárgytalan összekevertem a gamestoppal, fene ezt a sok hülye oldalt 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Olyasmi csak éppen ha van egy x gigás játék 3x annyi hely kell neki a vinyón, hogy hajlandó legyen leszedni és telepíteni, egyébként el sem indul a letöltés.

Totti5
Nagyon komoly! Elsõt imádtam. Brutális az atmoszféra.

Ait jó lenne ha írnának alá, mert akkor a gameplay is árne valamit...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
SVÉD FEJLESZTÕ CÉGEK HETE van
Egy csomó játék le van árazva...

GFW és GFWL 2 különbözõ dolog.

Fpocok
+1