Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sehol sem találom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Elsõ gondolatom: Mi ez a grafika? Tudjátok, hogy nem vagyok grafikabuzi, de itt majdnem feljött az ebéd. Illetve, hogy korrekt legyek a pálya maga viszonylag statikus, illetve rusnya, de az embereink kidolgozás se fog díjakat nyerni.
Ellenben van valami, ami elkapja az embert a játékban. Ráadásul kifejezetten nehéz. Kb. 8. pályán tartok, de itt már marhára kell figyelni. Megfelelõ skilleket megfelelõ idõben elpuffogtatni különben reload. Immár 10 társ közül lehet egy 4 fõs csapatot összeválogatni, akik mind másban jók. Van itt a mesterlövésztõl kezdve a paladin-ig, support mágustól a külöbözõ kombinációjú buildekig minden féle.
Nagyon kell például a mágusokra ügyelni, mivel akár az egész csapatot le tudják dermeszteni és akkor az amúgy sem gyenge közelharcosok csúnyán bedarálnak (sajnos saját tapasztalat és sok reload után jöttem erre rá... Igen a 8. pályáig már sok reload volt!).
Történet nem egy nagy eresztés eddig, sajnos embereink nem kommunikálnak, azonban fejlõdnek (6 fejleszthetõ attribútum és 5-6 skill, amik fixek ugyan az egyes hero-knál, de mégis sok lehetõséget rejtenek a fejlesztésre).
Viszont, aki kihívásra vágyik és szereti a csapatos csapatást és a fantasy környezetet azoknak nagyon ajánlom. Ha más nem kipróbálásra. Végre valami, ami rendesen megizzaszt.
Egyébként a mai napi a legjobb játék a témában (bárcsak lenne új infó a 2. részrõl!)
Néhol a játék direktbe szopat - tényleg -, fõképp a végén.
A kampány az "egynek éppen hogy elmegy" kategória, és pofátlanul rövid. 7 nagy pályányi (azokon belül vannak szakaszok, de nem mérvadóak) az egész.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Nyilván, az elsõ rész Single Playere alapján hozott véleményem nem lehet mérvadó, hiszen közismert már a Quake 3 óta, hogy az ilyenek inkább csak a multira való gyengécske felkészülést jelenthetik (jó esetben), de azt azért leszögezném: engem nem hozott lázba.
Valahogy "üres" volt az a játék.
Nem multizom (az utóbbi években egyedül a Borderlands-szel, Bad Company 2-vel tettem kivételt), mert meguntam, megutáltam már, hogy másoktól függjön a játékélményem <és kinõttem a versengési vágyat is, talán>és kinõttem a versengési vágyat is, talán>, de elfogadom, hogy sokak szemében az viszi el a hátán a játékokat.
S így érthetõ lesz majd, ha a CryEngines Homefront 2 népszerû lesz...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"he both loved Saints Row the Third" és utána jön a "csak ..." 😄
azt mondjuk nemtudom, hogy a komolytalansági faktort kivéve nem-e elveszítenék azt a 4 millió vásárlót, aki pont nem egy bénácska gta4 klónra vágyik ... ergo, lehet, hogy rosszul sülne el. szerintem a saints row találta egy piaci rést, tetszik-nemtetszik, az "ekkorka" (4 milla egyébként se rossz szvsz!!! melyik másik thq címbõl megy el ennyi? 😉 )
Forza.
Kulcsot kapsz szintén, szerintem Steames, de nem biztos, lehet rendes, amit RockStarnal kell beregelned. 3.990-be kerül.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Arra gondoltam hogy talán egy kicsit szélesíteni akarja a közönséget azzal hogy "konzervatívabbá" alakítja a játékot. Példálózott is a Skyrimmel meg a RDR-nel.
Be happy. :) Running!
Max Payne 3 steam vesrion
A steam kategóriában van, de közbena Steam play át van húzva a dobozkép alatti kis tabellán...
Én például csak tegnap használtam elõször a szegecses baseballütõt - addig soha, a 30 óra alatt.
Amúgy meg szimpatikusnak tûnik ez az ember, jó gondolatai vannak. Az pedig egy külön plusz hogy fejlesztõként indult, talán így több idõt és lehetõséget kapnak a stúdiók.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"To be clear, Rubin isn't saying that <...> he's not a fan of Saints Row"
"he both loved Saints Row the Third and that he thinks the team is capable of more."
Én egyébként félórányi demowarez után azt gondoltam, hogy a sorozat fejlõdött, de ez még mindig nem üti meg a mércém (némi rongybaba- és környezeti-fizika már kezd lenni, de az autókázás még mindig jellegtelen).
Forza.
'Olaszország új miniszterelnöke nem szereti a pizzát, július elsejétõl tilalom lép érvénybe.' 😄
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ait jó lenne ha írnának alá, mert akkor a gameplay is árne valamit...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy csomó játék le van árazva...