Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Woooo! KÖSZÖNET! <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A GOG két ingyenes játékkal kedveskedik a kalandjátékosoknak:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Stan Lee a Pókember

ez nagyon LOL, valaki megveszi amúgy?

IMYke2.0.0.0
Igen, "standalone" kiegészítõ.Nekem megvan a "Spellforce Universe" kiadvány, és ez a játék is kelleni fog majd mellé 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
ez amugy mi(mármint kiegészitö)? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Hoppá! Megjelent: "SpellForce 2: Faint in Destiny" - ez kelleni fog a többi mellé 😊

ZsZso
Grat! Nekem eddig még 643/1 (Fairytale Solitaire, amit mindenki megkapott). Nem baj, egyszer majd összejön nekem is! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Nekem is összejött egy Torchlight 😊

450/1 <#hamm>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Fpocok
Amúgy meg eredetileg poénnak szántam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Úgy látom, sikerült rátapintanom a lényegre 😄

grebber
Végre megtalált ismét a szerencse:

Risen 2: Dark Waters - Air Temple DLC -t nyertem a steamgiften!

Így már 977 Giveaways 2 giftet nyertem már :C

Next PC upgrade: 2022

ollie
jelenleg szerintem semmire

zorrobomber
kupont mire adnak?

ollie
2,5 USD-ért Amazonról (kaptam 5 USD kupont ingyen, és 7,5-re volt leárazva januárban)

vannak olyanok, akik szeretnek tescos egérrel és egérpadon játszani, meg ilyen a4tech féle burst fire gombos szutykokkal és még ajánlják is másnak mert annyira nem érzik a teret a játékban hogy el tudják hinni hogy az jó valamire a kezükben 😊

hanghoz még annyit hogy még alaplapi hangfossal se lehet igazán hatásosan játszani, mégis sokan próbálkoznak. bár ahogy elnézem casuallolban casualkodsz és mellette nem találod másban a helyed 2 napnál tovább, úgyhogy neked már mind1, csak A FAQ tanácsának megfogadása segítene rajtad

Fpocok
Hát nekem sosem volt ilyen gondom a sztereó fejessel.
De persze megértelek: Tudom, hogy vannak olyanok, akik mindig szeretik arra fogni, hogy "nem hallottam, honnan lõttek".

zorrobomber
feltételezve hogy lõnek, márpedig miért tennék, az élet szép

és nem hallod hogy merrõl lõnek le..

Zomil
Roccat Vire, kellett olyan ami jo telefonhoz, és mikrofonos, de az is kellet, h laptophoz tudjam használni. Ezt meg megy telefonnal is laptoppal is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Há milyet? Füllhallgató nálam... mindig bemegyek valami számtek boltba és megveszem a második legolcsóbbat...

IMYke2.0.0.0
<#vigyor5><#nyes>

IMYke2.0.0.0
Gonoszkodás ON:
Talán mert azt nem lehet hamisítani? <#ravasz1>Gonoszkodás OFF
Amúgy, örülök.

ffxi
Így van. Az ér a legtöbbet 😄

Fákjúal!

Zomil
én fülhallgatot vettem tölük, gond nélkül megérkezett nincs vele baj 😊

IMYke2.0.0.0
Õszintén szólva, csak a Most Wanted miatt kell - de mivel az Underground 1 már megvan dobozosan, a 2. rész amolyan bónusz lenne 😊

IMYke2.0.0.0
S honnan? 😊

Tinman
Postával 4k-ért nem jobb?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
Jaj de kínálja magát 😞 MW pár éve láttam Tesco-ban. Sajnálom, hogy akkor nem vettem meg.

Fákjúal!

IMYke2.0.0.0
Sehol máshol nem találtam ilyet - és amikor lesz rá pénzem, akkor szeretném beszerezni - Need For Speed Collector's Series
* NFS: Underground 1-2
* NFS: Most Wanted

Tinman
Jade Empire Spec. Ed.-öm onnan van, olyan használtan jött, hogy eskü. az ebay-en különbek vannak acceptable állapotban. Soha semmit nem fogok onnan rendelni többet az 100000%.

Imi!

Miért mit néztél ki onnan? Hátha tudunk segíteni!

zzeN
Én egyszer rendeltem tõlük egy ME 2 CE-t 4k-ért, semmi baja nem volt. De Tinman tapasztalatai alapján felejtõs.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Köszi, akkor jól emlékeztem. <#rinya>

Fpocok
Mi fasz?

fel kéne õket jelenteni, az ilyen maradjon a bolhapiacon, ahol egyértelmû hogy milyen biznisz.

Tinman
- Test Drive Unlimited, tintasugaras nyomtatóval nyomott borító, kézikönyv semmi

- Icewind Dale CE, semmi extrával, csak a lemez.

- Dungeon Siege Limited, lengyel verzió

Vicc.

nem kell origin akkor se ha originen vetted telepítés után

Az úgy 1920 Ft, ez meg most 1500 Ft+/- pár 10 Ft. Enyhén jobban járt, aki várt vele... Gondolom Origin így is, úgy is kell neki, ha steamen vetted akkor is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
IGN Pime ebben a hónapban nem adott indi játékot (szerintem már nem is fog),de az hogy nyertem a BlueGiften egy The Ship Complete packot feledtette velem 😄

Next PC upgrade: 2022

mw3

IMYke2.0.0.0
Supergamer.hu-ról még mindig ne merjünk rendelni játékot?

Fpocok
Az nagyon jó. És elnézést, de KIBASZOTT JÓ JÁTÉK!

Zomil
8$-ért szerezte be haverom 😊

Mennyiért vettétek innen a Darkspore-t sokan? Most csak 5 euró origin-en...XD (Ha jól emlékszem talán 10 volt, vagy 7?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Myst-re nyomtam egy voksot.

zorrobomber
Én abból a Qualifier-eket hiányoltam.

ZsZso
Rendhagyó akció-sorozat veszi ma kezdetét a GoG -on!

Battle of the Games Round 1: Myst vs The 7th Guest
Szavazz melyik legyen holnap 60% -kal leárazva.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Megvíve.

IMYke2.0.0.0
"Kingdoms of Amalur: Reckoning + 2 DLC lenne már valahol akciózva... <#szomoru1>

Fpocok
Megvan. Játszottam vele már nagyon sokat.

arty
5ér jó az a hp 😊 vagy 7.5ért a driver...

Forza.