Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nálam:

Super Meat Boy
Plant vs Zombie
Qube (my vote)

Naná hogy a qube-ra nyomtam, mert a másik 2 milliószor volt már filléres akcióban és lesz is...nameghát mind2 megvan már nekem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
új 3-as

Qube -75
Plant vs Zombies -75
Super Meet Boy -75

Nem kérdés hogy a Zombisra nyomtam!!!!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Szerintem most szerkesztik... nekem elõbb a bioshock volt megjelölve nyertesként, mikor 1%al kevesebb volt neki, mint a másiknak lol

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Teljesen meghalt a steam... nyomom, hogy hozza be fõoldalt, de nem teszi.

ZsZso
OK. A frusztrációt nem csípem a játékoknál, úgyhogy akkor ezzel el is dõlt. Köszönöm a segítséget!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Havernak most ezt dobta a gép.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát én már a grafikájától is azt kaptam (képek alapján) 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Most láttam, hogy 75% OFF volt a Back to the Future: The Game -re. Morcos vagyok, hogy lemaradtam róla. 😞(((

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Én mindenhol csak azt olvasom róla agybajt lehet tõle kapni.A játékokkal meg nem ezért játszunk ergo felejtõs!

ZsZso
Binding of Isaac. Hogy egészítenétek ki a mondatot?

Ha ... tetszett, akkor a Binding of Isaac is tutira tetszeni fog!

A videók abszolút nem gyõztek meg, de sokat olvastam a topikban, hogy must-have. A probléma csak az, hogy továbbra sem tudom eldönteni, hogy számomra is kötelezõ -e.

DarkSector
Vagyis ez az 5. szavazás szerintem eléggé gáz most, és felvet némi kérdéseket.

Lehet hogy a % nem jelent semmit és már elõre megvolt hogy melyik játék kiadójával egyeztek meg a steam-esek?
Vagy hogy van ez?

TheGrinder
Jaja, ugyan ez volt nálam is, és az a gáz, hogy a Metro 2033 kellett volna.

DarkSector
Elsõnek nekem a sorrend
Metro 2033
Fear 3
Bioshock 2 volt

Miután szavaztunk haverral mindkettõnknek megváltozott és lett:

Fear 3
Metro 2033
Bioshock 2

Vagyis megint a középsõ nyert ha úgy veszem...de érdekes a Bio2 34%-a

Ebbõl látszik hogy nem a kompjúter nyomja rá a végsõ jelölést hanem egy supportos csávó akinek csípás a szeme.

Már megvan, úgyhogy akkor ebbõl se veszünk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is arra raktam, habár engem murvára nem érdekel.

Ami viszont érdekel, hogy lemaradtam a Toy soldeirs-rõl. Valakinek nincs véletlenül +1 példány?

grebber
Bio 2 nyert hát erre még álmomban se gondoltam volna.

DarkSector
kicsit bugos a steam....

Dj Tommy
Az Alan Wake Franchise pack, igen jó vétel ~2600 ftért.
Jól gondoltam, hogy várnom kellett volna a vétellel.<#szomoru1>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

ZsZso
Köszönöm! Már regisztráltam is. Anno a GW1et egy nyílt hétvégén próbáltam 1-2 órát - nem jött be. Kíváncsi vagyok ez mit mutat!

ZsZso
Nekem nem jött be :S. SteamGifts nem nekem való.

DarkSector
Összes oldal nehezebb ....
Legnehezebb szint könnyebb téma.

Nekem nem néztem mik hiányoznak, de ettõl több. 😊
A legnehezebb szint viszont megvan mind2 platformon: (x360-PC)

Pc-rõl nincs képem mert sajna ott warezba tóltam le a Nightmare-t...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

grebber
Pontozás engem nem érdekel.A megvettem mert az Alan Wake tetszett meg mert tisztelem a fejlesztõket,hogy pc-re is kiadták.
Acsikat megpróbálom majd itt is kimaxolni.Sima Alanbõl még 2 kell (összes oldal+legnehezebb szint)

DarkSector
Én is így vagyok de megérdeklõdöm a dolláros beszerzést mert lehet úgy még olcsóbban jövök ki.
Úgyis van még 9 óra vissza.

De valóban nem lóvé ennyiért sem.
Kibaszott jó az Arcade része is.
Neked meg gratula hozzá addigi is.<#eljen> ?ajd találkozunk a ponttáblán. 😊

grebber
A Remedy megérdemli: Alan Wake American Nightmare bezsákolva ~1100ft nem volt pénz érte! (Sima AW már megvan)

DarkSector
Skyrim 7000Ft (steam-es).
Nemtudom mennyire olcsó vagy drága, ha valakit érdekel, akkor vegye meg.

HappyHunter
Bakker már kezdem bánni hogy a spórolásra szánt pénzemet az utolsó centig a számlámra tettem nehogy elköltsem...

Be happy. :) Running!

DarkSector
Mivel Bio meg Metro 2033 az "úgy dobják utánad" kategória, míg a Fear 3 kb 10. annyi embernek van meg steam-en.

#46947:

ha a 20%-ot levonjuk, és kapunk 3.3 euro-t, még akkor is a drágábbik a 3 közül.
De ezt mondtam az elején mindenkinek, ez a steam már kezd felesleges lenni, annyi akció volt-van -lesz hogy itt nem sok értelme van izgulni...

grebber
Metro 2033 -> Jelenleg 2.49 €-ért megvehetõ a greenmangamingem
Fear 3 €4.40 ÿ(20%-os ingyen kapott koddal) szintén greenmangaming STEAM-en ha nyer 4.99 lesz!
Bioshock 1-2 (a kettõ együtt) amazonon 7.49 dollár

Ezek mind a 3 regelhetõ steam-re! Szóval itt csak szavazok csukott szemmel mert egyik se éri meg steamen.

Prince23
+1

DarkSector
Bazd elírtam....😄
Oks javítom majd. THX a korrigációt.

DarkSector
Ez egy dolog, de készülj mert a FEAR 3 lesz a nyertes...ezt még a józan logika is mutatja.

ollie
Nem biztos, a Steam-es változatot sem lehet Originen regelni.

Prince23
A jó a rossz és a csúf 😄

HappyHunter
Assassins creed revolution? 😛

Be happy. :) Running!

wesker24
A legjobb (Metro 2033) a Legszarabb (Fear 3) és a JÓ (Bioshock 2)xD
Fpocok
Én sem.

DarkSector
Vote 1:
-------
Batman Arkham City
Saint Row 3 (win)
Total War Shogun 2

Vote 2:
-------
Magika
Trine 2 (win)
Limbo

Vote 3:
-------
Brink
Ghost Recon Advanced Warfighter2 (win)
Stronghold 3

Vote 4:
-------
Darkness 2
Assassins Creed Revolution (win)
Rage

Vote 5:
-------
Metro 2033
Fear 3 (következõ esélyes win!)
Bioshock 2

Zomil
Bármilyen meglepö de 26ezer emberböl nem voltam benne a 2ezerben a Dwarfs!-nál 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Alapból Origin

grebber
Kingdoms of Amalur: Reckoning ~3700FT (Nincs hozzá odaírva hogy bárhova lehetne regelni)

Értem, így már megnyugtatóbb (?), bár a kíváncsiságomat azért ennyivel nem ûzted el.
MerlinW
A pénztárcának lehet, de mint játék bõven megéri a 10k-s árát. Én legalábbis gondolkodás nélkül megvettem megjelenés napján és egy pillanatig sem bántam. AC2/ACB/ACR az utóbbi évtized legigényesebb alkotása. Minden téren. Szerintem.

[merlinw.org]

DarkSector
Jah vágom. 😊

wesker24
Ahogy Én se Ac Revelation még ennyiért is sok !
Zomil
Neem csak tulságosan ráfügg, mint anno az elsö részre 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
#46836 akart lenn....az idézet.....

Shep
Na legalább megint nem veszek semmit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Médium vagyok? 😛

grebber
Mondtam AC nyert!