Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dj Tommy
Épp ezt akartam írni, hogy legyen meghívásos, szerintem ez a jó megoldás.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

MerlinW
Szóljatok, kivágom õket. Anno gondolkodtam azon, hogy meghívásos legyen, de az eleinte macerás lett volna. Azt lehetne csinálni, hogy most teszem meghívásosra majd kipakolom a külföldieket. Fene tudja mi a jó.

Csak segítsen valaki végigkattintgatni azt a 350 júzert..😊

[merlinw.org]

Az SG-s tagoknak szánt Company of Heroes Complete felajánlásomat is egy orosz gyerek vitte el, aki azóta bannolva is lett az oldalról - remek...

grebber
Na elteszem magam holnapra reggel 4:10kor meloba mászok.
Valaki legyen oly kedves és írja majd be hogy milyen flsh sale volt a Shogun 2 után.Kiváncsi vagyok hogy nem maradok-e le valamirõl.

Ha esetleg Rome Total War Gold vagy Splinter Cell Conviction -75%-lesz (kizárt) akkor ha megveszi valaki az maga lenne a kéjmámor nagyon megköszönném!

Next PC upgrade: 2022

TheGrinder
SG.hu Steam csoport tele van külföldiekkel omg. -.-''

Shep
Küldjél már nekem egy számlaszámot hogy ha úgy döntök tudjak neked utalni Rage ügyben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na hát akkor egyrõl beszélünk. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

arty
óbammeg, sry, csak azt néztem, hogy nekem válaszoltál 😄

nem 2-3 óra az ass1, szerencsére - annyira azért nem vált unalmassá, ha csak a fõ szálat csináltad, nem álltál neki az ultrarepetitiv mellék-activityknek, gyûjtögetéseknek. a sztori simán elvitte a hátán, lekötött a toronyramászás, a csodaszép grafika, a középkori atmoszféra. hogy a folytatásokban a játékot felhigíthatod jobb mellékküldikkel, az tény, de ha azokat is lecsupaszitod a fõszálra, akkor szinte azonosak. sajnos a lopakodás nem elég elvárt a játékmenetben, szinte mindig mûködik a szembõl betámadás és egygombbal hadsereg lenyomás :/

Forza.

artschi
lehet, kapsz vmi achievement-et, ha meglesz <#idiota>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Az biztos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Na Fable 3 Collection megvéve oroszoktól 8,5 dolcsiért ! 😄

Azért jobb mint nálunk a 10 Euro !
Shep
Kösz, hogy szóltál, így beváltottam a Snipert meg a Tower akármit +0,99€ és lett egy steam-es FEAR3-am, mondjuk ha Sniper steames lett volna nem váltom,

TheGrinder
Jó lenne, de nem nagyon reménykedem. Kotick bácsi bekaphatja...

Prince23
Mármint lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#nevetes1> Nem lenne rossz. Csak ukránoknál sincs Rage... Ez van.

Egyébként ez csak 25%-os off-ban van, term. ez még lesz olcsóbb is.

Totti5
<#whatever>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
AOE? Ez, most hogy jön ide?

Prince23
Végig is vittem Dear Esthert, kb egy órán belül. Nagyon jó kis könnyed indie játék. Kár hogy ilyen rövid, de a vége az mindent visz!

Ja és grafika valami eszméletlenül gyönyörû. Crytek mehet a levesbe a Crysiszal!

TheGrinder
Ja és az a poén, hogy az ukrán határ itt van pár száz méterre. 😄 Nem lehet valahogy megoldani, hogy ukrajnából fogjam a netet? Akkor gondolom azok az árak vonatkoznának rám is. 😄

TheGrinder
Oksa, akkor el kell mennem feltölteni a számlámat. Csak azért kérdeztem, mert a legközelebbi város 30km-re van ahol fel tudom tölteni és ezt akartam elkerülni, és tudom,hogy megéri még a 4200ft-ot is fõleg, hogy 6500ft itthol. Szóval akkor majd érdekelne, csak nem tudom még a hét folyamán mikor megyek feltölteni.

arty
az a helyzet, hogy aki aoe-t kicsit is szereti, az mostanra már el is felejtette (7 éves játék!!). a többieknek, akik csak kicsit játszogatnának vele (vagy csak megvennék, mert shopping-addiktok 😄 ) azoknak ez azért egy ennyi idõs játékért sok ...

Forza.

Shep
Hát nem 2-3 órás, szóval ... 😊

grebber
Magyar fordítással is full ködös mirõl is szólt a játék legalábbis számomra.Valaki leirhatná spoilerbe!

arty
age of empires 75%-ot kapott, de mivel szánalmas az alapára... 😞

Forza.

ZsZso
Nincs, de nem tudom meggyõzni magam, hogy még játszanék vele valaha :S. Ennyiért tudom, hogy bûn otthagyni, de ha nem játszom vele és megvan, az se szép dolog 😄.

@ollie: hmmm ... ennek utánajárok, köszönöm a leírást.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ollie
Egy gyönyörû interaktív könyv (inkább film). Kell érteni, amit a narrátor mond, különben értelmetlen. Viszont van hozzá magyar fordítás.

arty
remélem felszedted utána!

Forza.

arty
kb ennyi.

Forza.

ollie
Én még valami 13k-ért vettem itthon boltban, amikor megjelent. Késõbb Steam-en is megvettem.

arty
az elsõ pár óra után vége is van, mirõl beszélsz? 😄

Forza.

zorrobomber
kotor itt már mindenkinek megvan? 😊

arty
sõt! kezdjed a negyedikkel és haladj visszafelé ... <#falbav>

Forza.

ZsZso
Dear Estherrõl mit lehet tudni?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Úgy se rossz.

w77d
Nnna a kutya szart, Ratgab írd meg légyszi privátban, hogy akkor most hova küldjem a lét és hogy!

Shep
Hát ha szerinted nem unalmas ugyanazokat a küldetéseket csinálni folyamatosan akkor jó.

grebber
Véletlenül nem innen volt valaki akinek anno adtam Sniper Ghost Warrior cd kulcsot amit a greenmangamingrõl szereztem?

Mert nemtudom kinek adtam vagy hogy valóban odaadtam-e valakinek a kulcsot vagy csak szerettem volna nem emlékszem.
Mert most 3 euroért visszaváltják + van 20%-os kuponom és így kb 1-2 euro lenne csak a Fear 3 és a Darksiders 1.
Csak nem akarok kicseszni az illetõvel akinek esetleg odaadtam (faszért nem irtam fel) hogy elvegyék a multiját!

Renjike
ha unalmas 5 óra alatt végig lehet rajta rohanni semmi feeling adása nélkül 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Max ha ma úgy döntök este utalok neked számlára és az reggel nálad kellene ,hogy legyen.

Shep
Persze csak az elsõ pár óra után dögunalom, ugyanaz ismétlõdik,

Renjike
😮O szentségtörés !!!! mindegyik isteni!!

Hát az már igaz.

Shep
Az már igaz csak pénzt nem tudok utalni vele kártya nélkül.

grebber
Történetileg kell,de az a legeslegunalmasabb mind közül!

Shep
kihagyni 😊

Nem jó! 2000 Ft van a kártyámon... Csütörtökig vagy elõre utalás játszik, vagy paypal.

Paypal-t 10 perc alatt tudsz csinálni.

Renjike
kötelezõ.

Bocs, de nem tudok mit tenni. Különben is még egész héten tart a vásár.

Ha kap egy akciót lentebb is mehet. De értsd meg az árat nem befolyásolom, orosz meg elzavar a pitsába, ha alkudozni kezdek.
Van azoknak százával vevõ, aki örömmel kérdés nélkül a zsebébe tolja a pénzét.

Egyébként meg 6520 Ft-os játék.... 4200-ért kapod.... Nem kell többet mondanom szerintem.

Érdemes az AC 1-et megvenni vagy rögtön kezdjem az 2-vel?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.