Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Grat a Fear-hez.

Itt max elmondhatom hogy buktam 0.5 euro-t és játszottam 1-et ezzel a kis Arcade-al. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Elajándékozni itt vagy steamgift-en

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet nekem adni...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Milyen sniper? A Ghost Warrior?

ZsZso
Ha játék kulcsról van szó, akkor én a helyedben SteamGifts -en osztanám szét.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

FrezeR
srácok mit lehet kezdeni a summer sealen nyert kulccsal ha van belõle plusz már?

Shep
Örülj ,hogy most 1,5 a Tower szar, mert eddig 0,1-et vagy mennyit ért. Én is azért váltottam be gyorsan azt meg a Snipert mert 4,5-ört ért a kettõ és megtoldottam kicsit vettem belõle egy FEAR 3-at ami regelhetõ steam-re.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Privi ment az elsõvel.

DarkSector
THX nem mintha földhözvágna ez a 2-300ft. 😊
De próba-cseresznye...😄

ollie
Srácok, van egy HIB#3 és egy HIB#4 kulcsom, melyekre már nem emlékszem, hogy odaadtam-e valakinek. Van önként jelentkezõ, aki beregelné ezeket a Steam accounjára? Valószínûleg mindkettõ mûködik, de mivel nem vagy 100%-ig biztos, inkább odaadom ingyen.

ollie
Én értem, és kívánom, hogy bejöjjön a számításod.

DarkSector
Gondolom értitek a logikát hogy mit írtam.

DarkSector
Félreérted.
annyit a büdös életbe nem adnak érte, mert az az eredeti ár, ennek max a 25%-át szokták.
De a Tower ami 1.5 euro-t adott most az eredetileg csak 4.99 euro az eredeti ára...vagyis ha az eredeti árakat nézem ez többet ér.

De mikor OFF vége lesz szerintem többet érhet majd mint most a 1.5 euro-s Tower amit beváltottam.

A vicc az ha most azonnal váltanám vissza 1 euro-t már most anak érte, vagyis ha nem megy feljebb 0.5 euro-t kockáztattam....

De ha tegyükfel felkúszik, akkor a Tower 1.5 euro-jából csinálok akár 3 euro-t...😄

Mindegy én beváltottam.😄

zorrobomber
nekem ez már tényleg filléres játéknak tûnik és nem olyannak ami 13 eurot valaha reálisan érni fog

ZsZso
Tippem sincs sajnos :S. Életemben elõször trédeltem itt a GMGn.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Jah a kockázat benne van az tuti.

ollie
Elképzelhetõ, de nem valószínû.

DarkSector
És létezik hogy veszek egy játékot Credit-bõl és az késõbb többet fog érni trade-be?
Mert van egy piszokjó lehetõség...
Tower-t beváltottam Credit-be.

És EZ pont 1.5 euro

És az eredeti ára 3x annyi majdnem mint a Tower-é vagyis ez elvileg majd késõbb többet érhet trade-be mint ami most az ára nem?
😄

Tinman
Kénytelen voltam ezen rágódni, mert a Daniken-féle ezerszer lerágott csont nem különösebben terhelte le egyik központot se a szürkeállományban.

Pont ez a sci-fi lényege! Tudomány-fantasztikus.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nanorobotok 10mp alatt beheftelik a csaj sebét, azt mondom ok, elhiszem, hogy sok évtized múlva ez a valóság... de itt szó nem volt errõl. Összekapcsozták aztán hajrá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
(én sajnos régen láttam õket, a 4. rendezõit kivéve (ami valóban nem teljesen számít), így simán lehet, hogy ezt benéztem 😊 )

Forza.

arty
pont ez a gond, hogy nem tolja a pofádba, hogy nézd itt a gép használati utasitása ez igy és igy mût és te máris ezen rágódsz 😊)

Forza.

Tinman
Imádni akartam!
Anyám, meg apám egymás kezét markolászva mentek be megnézni lassan 33 éve az elsõ Alien-t a moziba, miközben én stílusosan az anyám "hasában" lebegtem.
Már kiskölyök koromban sokat meséltek róla, hogy mennyire sokkolta õket a film, aztán 12-13 lehettem, amikor megnéztem és kegyetlenül bejött, pedig akkor még nem értettem belõle szinte semmit. Azóta már vagy 20x láttam csak az elsõ részt és a sci-fi mûfaj egyik legjobbjának tartom MERT NEM ZS-kat szarokkal operál, hanem úgy hat rád és úgy teremti meg a hangulatot, hogy ahhoz nem kell 4 méteres Marabuntákat bemutatnia, hanem sejtet, utal dolgokra... baszki azon paráztam és még parázok is amikor hallani (a korai) filmben a mozgásdetektor hangját és egyre szaporább és tudod, hogy jön a "halál".
Az igazi rendezõ nem a pofádba tol, hanem rákényszerít, hogy a sorok között olvass és gondolkodj!
A Prometheus mindent a pofádba tol és le is rágja! Helyenként trash-horror szint!
Nem a látvánnyal kell eladni egy filmet... arra ott az Avatar.
A többirõl Zó már írt közben...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Úgy bizony.

DarkSector
Ha többet tradel-elsz, vagyis azt írja, hogy -2 euro...akkor azt a 2 euro-t elveszi vagy kiteszi Credit-be?

Van egy felesleges Braid + Lone Survivor + Super Meat Boy kulcsom a HIB V-bõl.
Ezt elcserélném bármire a whislistemrõl.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Láttam párszor a négy filmet, de konkrétan Ripley-nek egy komolyabb sérülése sem rémlik (illetve a 3-ban bele is hal 😊, a Resurrection kapcsán pedig maga a felvetés is értelmetlen. Na jó, az Aliens végén az amúgy fasza bossfight lezárása minden egyes megtekintéssel egyre kínosabb.

Amúgy nem tudom, hogy miért néztem bele a spoilerbe, de szerencsére a Prometheusról nem tudtam meg így nem kívánt dolgot.
arty
Jah, 1000% 😉

Gondolom minden alien film - meg ugy MINDEN film - 6 pontos nálad, hiszen mindenben vannak kicsit vagy nagyon unreal jelenetek. Ripley kb 20x halt volna meg a 4 alien filmben, attól a rengeteg sérüléstõl, amit kapott, de az gondolom kevésbé zavart 😊 Szerintem te utálni akartad a prométheuszt és a jelek szerint többé kevésbé megy is 😊)

Forza.

ZsZso
Nekem is volt régrõl egy játék (3 EUR), Tinman ténykedésein felbuzdulva egy 20%os akciót felhasználva beváltottam egy Two Worlds II : GOTYra. (ki is maradt még 1 EUR kredit)

Kulcs gondolom sehova se reggelhetõ, vagy tévedek?

Tinman
Volt 20%-os off-om ingyen, hiszen napok óta ingyen adnak játékokat és ahhoz adták :-)

Az õ kódját is próbáltuk, de arra invalid-ot dob, tehát a kód acchoz kötött.

<#eljen> Húú, de irigy vagyok Koar miatt (de csak magamat okolhat, ha korábban elkezdem használni GMG-t, akkor most nekem is lehetne. Pedig már gondolkodtam rajta többször...)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nekem se! ebbõl nekem harmada nem lesz meg, mert én már 1 órakkor alszom, reggel 9-ig meg általában nem szavazok (munkahelyen nem lépek be a steambe inkább).

A második rész ugyanaz, csak több, jobb. De nincs olyan léptékû változás, mint mondjuk a HoMM I és II között. Egyébként az art designon kívül én is az utóbbi szériát preferálom.
Hm. Ebbõl az derül ki, hogy nem nagyon lesz community deal...

DarkSector
Nem sajnos az állítólag nem ment, de van megoldás.

DarkSector
Igen csak ott a képen allul irja, sebaj...😄

Amúgy THX PH-n a helpet rátettem 1.5 euro-t a Credit-be...😄
Azt majd késõbb jó lesz az...😄

Volt 20 %-os offod, vagy ez Darksectoré?

Én hülye meg eddig hanyagoltam a GMG-t pedig ha ezt tudom, akkor lenne most nekem is Koar-om 300 Ft-ért...<#falbav>

ollie
Tényleg nem volt agyonreklámozva.

DarkSector
Túl szép is lett volna...😄

zorrobomber
Azért, mert sehol nem olvastam róla, semmi beharangozás, stb, csak megjelent és semmi jele nincs annak hogy mitõl jobb szebb mint az elõzõ szarér-hugyér utánad dobált verzió, ami amúgy tavaly novemberben jelent meg.

Érthetõ! Grat hozzá! <#eljen>

ollie
Sehol nem írja, hogy be tudod váltani, valamit félreértelmezel.

Tinman
Pontosan!

DE nem baj!!! Így is nagyon örülök!

Vicc pénzért lett 2 remek játékom :-)

Tinman
Azt azért nem engedi ám :-)
De nem baj!

Van egy AvP-m, KoA-om, TW I-em, és 0.00 értéket ír rájuk. Gondolom azért mert AvP-t pl. Steam-re regeltem, KoA-t Origin-re, TW-hez is van kulcs, azt még nem regeltem sehová, de gondolom ezért nem engedi visszatrade-elni.

DarkSector
#48774 az bug?

DarkSector
Nem kell felkelni, van 3 szavazás:

kb reegel 9:00-16:30
délután 16:30-1:00
hajnal 1:00-9:00

elég ha reggel felkelsz 8 kor meg otthon van 16-17-ig és átfedésben vagy 3 szavazáshoz...ennyi. 😊

ollie
Kingdoms of Amalur-t nem lehet visszaváltani.

ollie
Akkor miért lepõdtél meg azon, hogy egy újonnan megjelent játék sokba kerül?

Shep
Már aki azért felkelt éjjel ,hogy szavazzon 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!