Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:i2k:.012 pénz-elverése STEAM-en
============================
Commandos Pack - 3,49 €
Saint's Row The Dhird + DLC-k (Witches and Wieners Pack + Maximum Pleasure Pack HappyHunter-tõl, ajándékba) - 16,16 €
The Elder Scrolls III: Morrowind - GOTY - 4,99 €
The Elder Scrolls III: Oblivion - GOTY Deluxe - 6,24 €
The Longest Journey + Dreamfall: The Longest Journey - 6,24 €
Green Man Gaming-rõl: Beyond Divinity - 0,00 €
===========================
Aktuális egyenleg: ~37 € (~10600 Ft)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oblivion Game of the Year Deluxe
Vampire: The Masquerade - Bloodlines
Driver: San Francisco
Galactic Civilizations II
Alan Wake American Nightmare
The Doctor Who Cloned Me
Dungeon Siege I, II, III with Treasures of the Sun DLC
Crysis Maximum Edition Bundle (Crysis, Crysi Warhead, Crysis 2 Max. Ed.)
Star Wars: KOTOR
*Dogfighter Comp - Bemine bundle
*Alien Breed: Impact Retail - Bemine bundle
*Iron Grip Warlord Comp - Bemine bundle
*Dino D-Day - Bemine bundle
*Stroke of Fate: Operation Valkyrie Retail - Bemine bundle
Dear Esther
Red Faction Guerrilla
Fallout New Vegas Ultimate
Qube
Madballs BDI and Scorched Evolution DLC - Bemine bundle korábbi, de most élesítettem
The Baconing DLC - Bemine bundle korábbi, de most élesítettem
Hard Reset: Extended edition
Ys Origin
Ys The Oath in Felghana
Post Mortem
Dark Fall: Lost Souls
Scratches
Sacred Gold
Jack Keane
Syberia 1 - 2
Robin Hood
Delve Deeper + Treasures and Tunnels
Choplifter HD
Cargo! (BitComposer)
Project Freedom
Alpha Prime
Trine 2
Legend of Grimrock
GMG:
- Kingdoms of Amalur
- Two Worlds I. GOTY
- Beyond Divinity
- UFO: Aftermath
- Hacker Evolution Untold
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak valamiért azt hittem több gémed van. 😊
Elég az minek venni mikor elég lenne csak 1 játék is. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(nehogy valaki megbántódjon, csomo indie-t én is szeretek!!!)
Forza.
Ja hogy kevés gémed van még steam-re.
Így értem.
(52 játékom van, ebbõl 13 játék nincs még/már letölve.)
Forza.
nomeg butítás vs. könnyítés nem pont ugyanaz! GRFS-ben nincs ultramegaríl nehézség, ami felér a GRAW2 hardjával? egyáltalán, vannak nehézségi fokozatok abban?
egyébként hardon persze, hogy nehéz, nem is vártam mást (és asszem van még 1 fokozat felette), de nincs rá motivációm, hogy végig trial&errorozzam 😊 mert valljuk be, taktikázhatsz akár milyen jól, ha egy sarkot elfelejtessz ellenõrizni... 😊
Forza.
Komolyra fordítva: elõjegyezted 40 euróért? Dobozosban, tudtommal, olcsóbb lesz.
Jah ez már egy másik stílus.
Command and Conquer Red Alert 3
Command and Conquer Red Alert 3 Uprising
Command and Conquer 3 Tiberium Wars
Command and Conquer 3 Kane Wrath
Syberia I-II
Cryostasis
Ninja Blade
Painkiller Black Edition
Painkiller Overdose
Dark Sector
Fable 3 Collection
Fallout 3 GOTY
Assassin Creed I-II
Unreal Tournament 3 Black
Necrovision+Lost Company
Fear+Extraction Point+Perseus Mandate
Crysis + Warhead
Crysis 2 Maximum Edition
Summer Sale-n kivül:
Dark Souls Prepare to Die Edition <#hehe>#hehe>
nem errõl van szó😊)
Picit átjavítom a mondatodat a GR esetében:
A GR játék attól lesz játék, ha gondolkodsz benne, és ezáltal nem döglesz bele. Csapataidnak pedig parancsot osztol ki. Egyszóval stratégiázol ezerrel, errõl szól a GR.
A Future Soldier egy buta játék, de élvezhetõ!
Nem attól lesz egy játék okosabb hogy hamar meghalsz benne. 😊
Ezt akartam épp mondani 😊
De mekkora vinyód van hogy minden megvett játékod egyazon idõben fel van telepítve?
Látod ez a baj! Ezért butítják manapság a játékokat a fejlesztõk.
így semmi értelme nem volt megvenni még steamre is, hiszen sose fogom használni, le is töröltem a lokál tartalmat (nem sok játékom van letörölve, általában amit leszedek, az marad is)
ezt a 2.5 EUR-t a future soldierre kellett volna félretennem 😊
Forza.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Commandos Collection
Tomb Raider Legend
Skyrim
Batman Arkham City
Splinter Cell Conv
Fallout New Vegas
Fable The Lost Chapters
Prince of Persia: Forgotten Sands
Civilization 5 goty
Commandos Collection
Homefront
Call of Duty Modern Warfare 3 Collection 1-2
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Mondjuk L4D sem igazán, én ha játszom inkább a Killing Floor.
Choplifter HD
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Left 4 Dead 1
Left 4 Dead 2
Duke Nukem Forever DLC - The Doctor Who Cloned Me
L.A. Noire Complete Edition
Batman Arkham City
Prince of Persia: The Sands of Time
Prince of Persia: Warrior Within
Prince of Persia: The Two Thrones
Prince of Persia
Prince of Persia: The Forgotten Sands
megbánva: GRAW2
Forza.
Left 4 Dead Bundle
DiRT 2
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction - Deluxe Edition
Prince Of Persia
Prince Of Persia The Forgotten Sands
No meg van pénzed.
Na de én??!!
Megvettem a Dark Sector-t, az felér a steam teljes adatbázisával!!!!
- Monkey Island: Special Edition Bundle
- Beyond Good and Evil
- Civilization 5 GOTY
- Witcher Enchanced Edition
Ami még esetleg:
- Commandos Collection
- Syberia 1-2
- CeVille
Ingyen mellé a Summer Sale alatt:
- Shadowgrounds
- Shadowgrounds Survivor
- Hacker Evolution Duality
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Batman Arkham City 2400Ft
Splinter Cell Conv. 600Ft
meg szerintem még Commandos Pack 1000Ft-ért.
ja meg GMG-rõl FEAR 3 trade+285Ft
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha spoiler-be teszem, akkor ez a kikötés meghiúsúl! 😛
Vagyis akkor nem a topik külalakja a baj? <#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy jó melót a fordításhoz...vasárnap dolgozni...fúúúj.
Bár énis most jöttem melóból. 😊
Tomb Raider Legend
Skyrim
Prince of Persia Sands of Time
Fallout New Vegas Lonesome Roads
Fallout New Vegas Gun Runners
Civilization 5 Goty
Bulletstorm
Vampire the Masquarede Bloodline
Fallout 3 Goty
Splinter Cell Convicion Deluxe+ Insurgency DLC
Fable 3 collection
Risen
Borderlands-em meg átalakult Race Driver Grid-é.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Vizuális típus vagyok, és felröhögtem a második tagmondatodon 😊))
Gratulálok a jó játékokhoz. <#nyes>#nyes>
Batman: Arkham Asylum GOTY
Batman Arkham City
Jade Empire (ROW)
Fable The Lost Chapters
E.Y.E.: Divine Cybermancy
Just Cause 2
Killing Floor - Urban Nightmare Character Pack
Killing Floor Christmas Character Pack DLC
Runaway, A Road Adventure
Runaway, The Dream of The Turtle
Runaway: A Twist of Fate
The Next BIG Thing
Yesterday
Dear Esther
Prince of Persia
Prince of Persia: Forgotten Sands
Killing Floor - Harold Lott Character Pack
Saints Row: The Third - All DLC
Microsoft Flight - All DLC
L.A. Noire Complette
Penumbra: Black Plague - Gold Edition
Warhammer 40,000: Space Marine
Post Mortem
Two Worlds 2 - Pirates of the Flying Fortress
Binding of Isaac Wrath of the Lamb
HOARD
Magicka The Other Side of the Coin
Defense Grid: The Awakening DLC: You Monster!
[merlinw.org]
Zavvi: DISCOUNT CODE: 2298-EF58-46B6