Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen> Én úgy látom lenne rá igény!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
Igen, Merlinnel tegnap vagy 2-3 törököt vágtunk ki a francba...

más: ha senki nem vállalja, én megcsinálom az Eredeti játékos csoportot.

DarkSector
Nincs ezzel baj, sokan rendeltek már külföldrõl, csak konkrétan ezektõl úgy tûnik nem szabad.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Steamgiftes felajánlásom! Igaz nem AAA kategória meg év játéka de több mint a semmi! 1 órásra tettem nem akarom hogy várakozni kelljen annyit!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Az komoly.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Mert olcsó volt és jó gép.Csak hát ugye meghalt valami oknál fogva.

davidka003
"Soha többé nem rendelek kinából gépet! "

Sosem értettem miért rendel bárki ilyen dolgot külföldrõl.
Inkább megveszem itthon még ha drágább is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

steamen is jó

"Everything that happens, happens for a reason"

grebber
Hát ott is szopóágon vagyok.Ilyet írtak vissza, hogy cserélni nem tudják (mert miért?) és hogy ha karcos akkor nem is gariztatják. Mondom fasza ilyenrõl az életbe nem hallottam.És ha szállításnál sérül meg hogyan bizonyitom,hogy nem én voltam.

Soha többé nem rendelek kinából gépet!

zzeN
Mail-ben szeretnéd a kódot vagy vegyelek fel Steam-en?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Igen, én vagyok.
El sem hiszem, hogy nyertem 😊 nagyon köszönöm.

"Everything that happens, happens for a reason"

Én is kb. 2x nyertem csak mixen. Persze többet költöttem el, mint nyertem. Mikor erre rájöttem visszavettem, most nem játszottam már 1 hete (akkor is csak 200 Ft-al).

1 db 0 day játék ára szerintem már benne maradt a fene megeszi...:-(

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zzeN
kdavid91 nyerte a Darksiders-et, van itt ilyen nevû?

Amúgy én is támogatom ezt az SG Eredeti Játék Group-ot, mert pl. a Giveaway-em alatt is írt vki angolul, pedig úgy tudtam csak magyarok lehetnek a groupban.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Ne is mond a tippmix-et, neten próbáltam 8000 bukás volt, nah mondom itt kell megállni, még gyors nyomtam egy uccsót, visszajött kb 6000 és mondom -2000-be inkább megállok mielõtt elkap a lendület. szerintem így többet nyertem...😄

Táblagéphez meg 2 nagy kalappal, reméljük hamar intézkednek.

Egyetértek! Akkor se kellenének, ha fizetnének érte.

grebber
Én tippmixen is bukok állandóan.Már azok vagyok nyitok egy fogadóirodát és csalom a vendégeket mert amire teszek mindig a ez ellentéte történik.

Magyar csapatokat is kb én juttatom majd be a bl meg europa liga csoportokba a fogadásaimmal.Megrakom ellenfelet azt persze hogy a magyarok nyernek ,mert én miért nyernék 😞

Most táblagéppel is jól beszoptam kb kukázhatom majd!(Ezt a pénzveszteséget úgy fogom fel hogy nyaraltam egy jót)

DarkSector
Akkor már nem irkálnák. Mert egy kötélen lógnék valahol kint a legközelebbi parkban. 😊

Shep
Jobb, mintha nem jön aztán következõ hónapban dupla akkora összeggel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezek mind vackok téged nem utállak 😄 Na jó a Traped Dead miatt egy kicsit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Én mindenhol el vagyok átkozva, kivéve mikor a csekkek jönnek, mert azokkal sosem történik semmi, nem tûnnek el, nem hagyatkoznak ki.
MINDIG IDÕBE MEGJÖNNET. 😄

grebber
Mondhatni idén azért kis szeencsém is van hamár az élet más területein el vagyok átkozva.

Eddig idén ezeket nyertem:

Prohardveres félajánlósban:

Traped Dead ,The Ship Complete, Xotic dlc ,Really Big Sky,Toki tori,Zombie Driver + Summer of Slaughter DLC ,Osmos, Alien Shooter, Steel Storm: Burning Retribution, nuclear dawn

Ezeket meg steamgiftsen:

Dungeon of Dredmor ,Risen 2: Dark Waters - Air Temple DLC ,Hamilton Great Adventures Retro ever dlc

Azért vicces, hogy egy német játék nem vehetõ meg steamen európában...XD

IMYke2.0.0.0
Az nincs Pécsett. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jah de tegyük hozzá hogy a legalsó 10000 copies volt. 😄

#51811:
kivétel erõsíti a szabályt. 😄

#51813:
Elsõnek nekem is akart tetszeni, de mikor már láttam mennyire sablonos a játékmenet, vagyis monoton.
A 2. részt is lenyomtam egy cseppikét, az sem fogott meg, ls nem azért mert nincsen 8-10 csápom meg 3 darab excalibur a kezembe.

davidka003
Én az elsõ résszel úgy voltam, hogy fos nagyon. Aztán gondoltam egyet 2 hónap múlva és leszedtem megint. Akkor pedig elkapott a játék és végig is vittem. Csak az autolock rendszer nagyon fos volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Hát akkor még van remény 😊

Nekem nem jött be az elsõ rész és mégis a 2-at végigvittem és nem volt rossz.

És a Dark Eye?

Shep
Hát igen, ez a fõ probléma de míg az 1 újszerûnek hatott, meg jópofa volt, ez már nem annyira.

Shep
Akkor 3, mindegy a 0-tól mind több 😊

IMYke2.0.0.0
A "River of Time" kapható Pécsett 990 Ft-ért. MM-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Csak ezzel az a baj, és ezt vicc nélkül mondom akit az elsõ rész máig nem fogott meg, az neki se álljon, mert játszhat 20 órát akkor is unalmas lesz a játék.

Nem azért írom mert rossz játék, csak éppen ugyanarról szól mint az elsõ része.

Hát ezt elb...tam.

Drakensang complete

Elsõ kiadás? Mennyiért volt? Mióta vadászok egy olyanra.

Ha már dobozos én ilyet vennék legszívesebben: http://www.ebay.com/itm/3-NEW-PC-Drakensang-Complete-RPG-Saga-Dark-Eye-River-Of-Time-Phileassons-Secret-/170859863146?pt=UK_PC_Video_Games_Video_Games_JS&hash=item27c80a9c6a

wesker24
A legjobban a Bio Bomb tetszett na meg a Pack leader 4 mutáns Brwaler irányitani egész jó móka 😄
Szívesen fejberú...... khm elbeszélgetnék azzal, aki az ilyen régiózáras dolgokat kitalálja. Fõleg annak függvényében, hogy dobozosban meg lehet venni. Akkor mi a vihar értelme van ennek az egésznek?

DarkSector
Persze de te nyertél már vagy 5x???????????
Micsoda? Erre az 5-re gondolsz? 😊
Vagy másik 5-re amirõl még én sem tudok? 😄

IMYke2.0.0.0
Basszus. Ez nagy ge... szemétség!
Én meg rendre ott hagytam az elsõ részbõl a dobozos verziót a "hülyevagyok"-ban... <#zavart2>

wesker24
Jaj befog indulni az 1-2 órában még nem mert ott alig van képességed annyi idö alatt asszem csak a Claws-t lehet megszerezni meg talán a Shield-et !

Akkor kezd igazán jó lenni ha az összes képesség megvan ! 😄

Claws Blade Hammerfist Whipfist Bio Bomb Pack Leader stb...
Tinman
Szánalmas. Nem kicsit.

Egy német (EU!) játék kint kapható egy másik kontinensen, egy másik EU tagállamban nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Kulcs is jöhet, ha olyan van ami érdekel.

Azt a szemét mindenit!!!!!

Kiderítettem, hogy Drakensang mindhárom része van steamen, csak (Ding! Meglepetés!!!!) itthon nem lehet megvenni!!!

Csak Amcsiknál vehetõ az össszes.

Shep
Nem vagy semmi én már 1,5 óra játék után untam, persze adok még neki egy kis idõt hátha beindul.

Steamgamesales szerint 1,7 euro az alapjáték és a phileans, és az 5 eurós elvileg a river of time lehet.

De ki lehetne próbálni? Megveszed az alapjátékot és megpróbálod utána az 5 eurósat is venni. Ha nem hagyja akkor ugyanaz a játék.

Shep
Persze de te nyertél már vagy 5x úgyhogy ebben nincs semmi különleges, egyszerûen makker vagy és most már Imy is utál 😄

tototto
gondolom csak giftek érdekelnek, giftben van AI War, Ship pack, Nuclear Dawn, Crusader Kings Complete, Wizorb, Insecticide Part 1, Nexuiz

Shep
Na Blur-ra nem jelentkezek, mert az szar játék és úgysem játszanék vele, bár ha regelnék is mindegy lenne 😊

Ha van valami cseretárgyad biznizselhetünk. Van egy Bulletstormom.

tototto
befosás ez a két game kéne, bulletstorm és blur, ezt nekem kell nyernem köszi 😄

IMYke2.0.0.0
Itt is nagy köszönet. <#worship>