Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Benevezhetnék én is kings bountyra? Nem teljesen világos, hogy mûködik ez, de kösz 😊
acc

DarkSector
Én elég szegény vagyok.
Nincs se házam, se autóm...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hatalmas szíved van. <#eljen>
Én nem tudom, hogy tennék-e ilyeneket, még ha lenne rá anyagi/egyéb lehetõségem is rá - pedig, a szakmám, képzésem, munkáim folyamán ugye a karitatív, empatikus hozzáállás alapkövetelmény volt.
Jószívûnek tartom magam, de azért két lábon járok a földön - meggondolom, kinek segítek, ha tudok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Faith in humanity restored. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ZsZso
Te nem vagy normális!
Hála az égnek! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Te egy Szent vagy! Mindenféle vicc nélkül mondom! És most nem a játékfelajánlásokról beszélek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
<#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Igyekszem 😊. És nagyon köszi szépen még egyszer 😊
w77d
anyagi hasznom ugye nincs rajta 😄

igazából nem tudom... néha tényleg jó adni, jó látni, hogy másnak jó, ha nekem is... tudom ez olyan hippis vagy a fasz tudja, de én szeretek adni és másokat támogatni az élet minden területén.

De amúgy tényleg nem tudom miért teszem, csak úgy teszem... egy hónapja egy csövesnek adtam 30 ezer ft-ot. Rá két héttel meg bevásároltam egy ismeretlen néninek a piacon, aki nem tudott kifizetni még egy liter tejet sem...

IMYke2.0.0.0
Elküldve - aztán légy jó 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Bocsi. Na így
Tinman
Értettem. Nincs több kérdésem!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát nem ártana gyakrabban helyt állnod, mert így eléggé "dögszagra" jöttél feelingje van ám a dolognak...

davidka003
Szokott néha írni, nekem rémlik a neve.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Én jótállok érte. <#nyes>

Jah, igaz. Bocsi 😊 rastafunrise86. És köszi szépen.
Nem tudtam, h ilyen feltételek vannak... Rendszeresen látogatom a topicot, attól függetlenül, h nem írok állandóan. De ha gondolod, akkor 2 naponta belinkelhetem egyesével az eredeti játékaimat, ha ettõl jobban érzed magad.

davidka003
Gyors kérdés, mert nem értek valamit:
Elõre utalnék egy gyereknek. Azt mondja, hogy adjak telefonszámot amit a csomagra írhat. WTF? Minek a csomagra telefonszám?
Mondtam is neki, hogy nevet, címet adok de telszámra semmi szükség.

Tinman
Távol álljon tõlem, hogy bunkózzak, de linkelné nekem valaki Evoluti0N úr 2 napnál korábbi legutóbbi hsz-ét itt a topikban? Igazán hálás lennék.

No offense, csak ismerkedek. ;-)

wantonly
Mint írtam, keresel egy hosszú lejárati idejû sorsolást. Aztán a giveaway-entries menüpontban lehet nyomon követni, leiratkozni.

Amúgy mindenkinek ajánlom az SG Enhancement Addont! További opcióat ad az oldalhoz, könnyebb csoportokra is keresni.

Link: http://www.steamgifts.com/forum/ba6uc/sg-enhancement-addon
Fpocok
az ilyen korábbiakra nem nevezek, mert nem ismerem õket, nem akarom elvenni más esélyét... de erre a golyózáporra muszáj lesz mert fps 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Neked úgyis megvan! :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Steam ID nélkül nem megy ám 😊

IMYke2.0.0.0
<#worship> - Pirosbetûs ünnep van ma 😊

wesker24
<#pias><#law><#eljen><#worship>
Carlos
Nincs 20 pontom. 😊 Kihagyom. Azért köszi.

Þór vígi þessi rúnar

Csak 1 órás úgyhogy húzzatok bele! Tõlem az elsõ hozzájárulás a csoporthoz!

Carlos
fap-fap-fap... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hogy lehet tartalékolni?

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Itten (w77d felajánlása)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Egy tipp: érdemes a pontokat tartalékba tenni, vannak 1-2hetes vagy több napos sorsolások, én ezekben szoktam "tárolni" a pontokat, közben persze gyûlik rendesen. Aztán, ha kell valamire, de épp nincs pontom, csak visszalépek valahol és kész. Így sokkal több lehet, mint 300, és nem megy kárba sem. 😊
Nos akkor: Meghívna vki légyszi az Eredeti játékok Steam group-ba? Köszönöm nagyon szépen. 😊
Carlos
És köszönöm Grebber-nek a Rig 'n' Roll-t amivel meglett a 100 dolcsi és egy játékom is lett amit már rég óta meg akartam szerezni!
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Köszönöm szépen. Jelentkeztem életem elsõ sorsolására. King's bounty. Olyan ra nem jelentkezem, amivel nem játszanék, csak hogy meglegyen. Úgyhogy az UFO-t kihagyom.
Köszönöm a lehetõséget!

Þór vígi þessi rúnar

Minden felajánlás után a játékosok megkapják a felajánlt játék értékének 5 százalékát pont formában.
Shep
Puszta szívjóságból, meg mert így legalább kevesebbet tol el mixre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Automatikusan nöni fog majd a pontszámod max 300 pontod lehet összesen csak elszórod öket és vársz hogy mikor nyersz ! 😄
Fent látod felül a pontszámodat, ami folyamatosan növekszik annak függvényében, ahány és amennyi értékû felajánlást tesznek mások a steamgifts-en belül.

Röviden: Ingyen pont és magától növekszik, 300 a max, utána nem nõ tovább.

zzeN
Felül van.
Max 300 pontod lehet, de elég hamar újratöltõdik.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Te ezt tulajdonképpen miért csinálod?

Carlos
Lenne kérdésem.
20P-be került a jelentkezésem a kings bounty-ra. Mi ez a pontrendszer?
Hol látom, hogy mennyi van nekem és hogy lehet szerezni?

Þór vígi þessi rúnar

Én szeretem a stílust, de már végigvittem 1x.

Carlos
hol is?

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Na azért jelentkezzen már még valaki az Ufora ne 1 ember legyen csak<#banplz> Még a végén azt hiszi a steamgifts hogy csalunk azt bannolnak engem örökre!

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Most indult be w77d Dugeon Siege felajánlása!

Tudom én! Értem én is viccet<#smile>, csak nem szeretem <#ejnye1> <#nevetes1>.

ZsZso
Jól van na, csak vicceltem 😊. Igaz lemaradt a "😊".