Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Pont errõl beszéltem.
Egyébként van jó tapasztalatom is:

Mostanában esett meg, hogy egy bevásárló központban középkorú nõci vásárolt egy rekesz üdítõt, tele volt a keze - segítettem betenni a vas-szekerébe. Semmiség volt, de nem láttátok mi volt körülötte. Mintha épp megmentettem volna a Földet egy meteor pecsapódásától... pénztáros lánykának kigúvadt a szeme, a hölgy is elõször meglepõdött, majd széles mosoly kíséretében megköszönte.

Lényeg: nem mindig szükséges pénz ahhoz, hogy másnak örömet okozzunk (érted Darksector?!) 😄

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Ezt azért nem tudom megfigyeltétek-e?

Aki eredeti játékokat vesz, az rossz ember nem lehet. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Eszméletlen figura vagy ........ 😊))))
A topikban egyedül Tinman-nek ment a neved helyes leírása én meg sem próbálom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
Csajok utálják az ilyen rendes pasikat.
Ha nem vagy keménycsávó esélyed nincs.
Jó mondjuk ha van pénz akkor van szerelem is. 😄D

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
De.
Nem hallod hogy pont most furikázott haza egy szép szõke öreg nénit és nagyon HÁLÁLKODOTT? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Mi van már átmentünk Homokos topikba? Ennyire eltévedtem basszus? <#wow1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Támogatom. Rage47 STEAM-barátom is volt, ezért mertem ajánlani.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hihetetlen pasi vagy - a csajok nem omladoznak a lábaid elõtt? Most komolyan kérdem.

grebber
Én is csak a steamgiftsre tudtam tenni.Ilyen még dísznek sem kell a steam fiókomba!
De valaki még bökjön már rá ne 1 szerencsétlen legyen rá!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Te engem naponta várnak nagyon a melóhelyen, néha pécsen a McDonalds-ban vagy éppen a Plaza-nál a moziban, meg van 1-2 hely ahová várnak el kéne jutnom de fáj a lábam mindig, nem költöznél a közelbe?
Nem kell aggódnod nem fizetek benzinpénzt. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ok! De 30-nál azért húzzunk egy határt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

davidka003
Hallod ha buzi lennék leszopnálak. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát ezt a játékot nem tudom hova tenni.

Tinman
Ha csaj lennék, hozzád mennék.

Ennél nagyobb dicséretet férfinak még nem mondtam :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
Negatív élmények vannak néha nálam is, de aztán kárpótol mindig valami. Tegnapelõtt jövök hazafelé, megálltam Óbudán hamburgert venni. Egy néni a bódé mellett ücsörgött és látszott, hogy nagyon zavarban van, ideges. Megkérdeztem miben segíthetek, erre elsírta magát, hogy annyira fáj a lába, hogy a buszmegállóig sem tud elmenni, fõleg nem átszállogatni, taxizni meg nincs pénze. Betessékeltem a Cadillac-be és hazavittem Csepelre. Ott derült ki, hogy a család már nagyon aggódott a néniért, aki már délelõtt elindult budára, de késõ délutánig nem került elõ. Annyi hálálkodó embert még nem láttam, ki akarták fizetni a benzinpénzt, de mondtam, hogy hallani sem akarok róla.
Olyan jó érzéssel jöttem hazafelé, hogy még az sem érdekelt, hogy akkora durdefektet kaptam, hogy öröm volt nézni 😄

DarkSector
Nem mindegy hány pontos játékokról van szó!

Vannak 150pontos Pack-ok, és vannak 1 pontos DLC-k.

Fél* 😛
Csak én 1 hét alatt beregisztráltam harmad annyi játékba, mint te 1 év alatt 😄
DarkSector
<#law>

wesker24
Én kb már több mint fél éve ! 😄
IMYke2.0.0.0
Jáááájjjj -deletehammert ide... 😊

Nekem még nagy nulla. Mondjuk csak 1 hete regisztráltam.
davidka003
Az a baj, hogy ha mondjuk fiatalnak látszol akkor azt hiszi, hogy csak szívatni akarod valahogy. Én mondjuk megértem, mert tényleg gecik a fiatalok.
De ha látja, hogy egy minimum 30-as Úr vagy akkor azért szerintem szívesen fogadják a segítséget. Bár fene tudja. Lehet valaki akkor is leugatna ha mondjuk 50 évesen mennél oda, hogy segíthetsz-e. Valakik nagyon bizalmatlanok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Rage47-et meghívtam a csoportba - Youtube fiókja a bannerben, és írogatott is, nézegeti a topikot.
ratgab jóváhagyásában bízom. 😊

wantonly
Egyetértek! Én minden részét kétszer is kipörgettem, egyszerûen zseniális! Nagyon jól lehet benne ügyeskedni, elcsalni az ellenfeleket, taktikázni. Imádom. 😊
DarkSector
Jah biztos jó lehet. 😄

Tinman
Elhatárolódom! <#bee1>

grebber

wesker24
Alakul ez ! 😄

Giveaways Entered : 425

Gifts Won : 4
Carlos
Szintén... Csak középkorú nõvel. Mosolyogtam, hogy segítek (tehát nem rosszarcúan odamentem). Erre HAGYJON BÉKÉN! sipítozta.

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Én jószívûnek tartom magam, de nekem akkor ment el a kedvem az adakozástól, amikor adtam egy 100-ast (ez már nem most volt, akkor többet ért), majd utána semmi köszönet, hanem "nincs még? adj még 200Ft-ot!". Aztán még utánam is kiabált, hogy mekkora sóher vagyok + szitkozódások.

Az más kérdés, hogy ma már nekem sincs mibõl adni, így probléma megoldva. De azért nagy ritkán, ha valakin látom, hogy megérdemli, akkor a kevésbõl is, de adok valamennyit.
Tinman
Abba, "csak" 70 órám van... nem olyan jó, mint az alap, de 1x feltétlenül érdemes végigtolni, ha szereted a stílust.

Bár elég nehezen képzelem el, ahogy DirkSzokter (végre le tudom írni!) vagy éppen Phoenix 50 órákat tologat a KB-ba :-DD

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hasonló történt már velem is, Pécsett. Szomorú, hogy az embereknek a "jó" se jó.

Tinman
Az egyik legjobb körökre osztott stratégia/RPG amivel valaha játszottam.

80-100 óra örül tettem bele. Gyönyörû szép graf, nagyon jó zene, kellemes történet, és kihívás is akad.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Tinman
Szintén öreg hölgy. Buszpályaudvar, jó 15 éve.

Elszakadt a zacskó, amiben a bevásárolt dolgait tartotta. Gondoltam segítek összeszedni.

Erre õ: "Hozzá ne érjen! El akarja lopni?"

Az ilyenek, azért eléggé elveszik az ember kedvét és óvatossá teszik... ami meg nem is árt.

wesker24
Kings Bounty : Armored Princess !

Grebber ajánlotta fel és nyertem meg ! 😄
IMYke2.0.0.0
Hát, meglepõ lett volna, az biztos :_)

davidka003
Én 2 éve karácsonyi vásárkor a város fõterén találkoztam egy nénivel. Kézzel fonott kosarakat árult. Ott fagyoskodott, megkérdeztem, hogy mennyiért adná a kosarakat. És valami 800 Ft-os ár rémlik, hát kb az anyagköltség lehet ennyi, meg több napig csinál egy ilyet és 800 Ft? Nevetséges összeg. Rá is beszéltem akkori anyóst, hogy vegyen meg 4-et. 😄

grebber
Akkor vegyél már fel (Grebber) mert wesker30 névvel ahogy szerepelsz nem találtalak a steam-en!

DarkSector
Mi az a Kings Bounty?
Egy király csoky?

wesker24
Hát már ideje volt ! 😄
ZsZso
Nézd a SteamGifts profilom. Milyen lett volna már, ha te 1/1 -ezel?! 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Mázlista vagy 😊

DarkSector
Nah segítek, hogy lásd rendes vagyok. 😛
Tessék 20 pont ajándékba: ....................

ZsZso
Én pont az ellentettje vagyok. Valószínû ez evolúciós dolog lehet. Én legtöbbször félek segíteni.

Sose feledem, fiatalon (középiskolás lehettem) egy néni elõttem huzigatta a kis kocsiját, rajta a cókmókjával. A kocsi kereke beakadt a járda egy repedésébe és az istenért se tudta kiráncigálni belõle. Oda mentem, lehajoltam, hogy kiemelem s akkor - mint aki épp spenótot evett - izomból kirántotta, s továbbhúzta. Szavakkal nem tudom leírni amit a szemében láttam ... nagyon kínosan éreztem magam, s ha valamit útálok, akkor az az érzés.

A neten más, ott segít az ember, ha tud ... nem rémülnek meg tõle ... jobb esetben még is köszönik ... a valóságban azonban ezt hanyagolni szoktam (kihasználnak, rossz néven veszik, stb.)

Ahány ember annyi felfogás.

wesker24
Vazze én nyertem a Kings Bounty-t ! xD

Ezt hova kell felirni ! <#nyes>
DarkSector
Az jó lesz ha idõnként visszalátogatok magyarországra.
A másik kocsit menet közbe lopnák el a seggem alól. 😄

Mennyi van most?