Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
60 dolcsi tõled egy szaxi?
Nem vagy egy drága darab, ahhoz képest, hogy ez erõsen homoerotikus dolog.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Indie Gala Happy Hour!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Az pénzbe kerül....😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Akkor legyen 2 darab Tomb Raider, (x360 és PC) ...velem lehet tárgyalni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
éN inkább küldenék neki egy láda kedvenc sört vagy egy házilag készitett páleszt ha birja az alkoholt !
ZsZso
Nem tudom ... én nem adnám magam ilyen könnyen.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Látsz itt nõt köztünk? 😄

DarkSector
Grat IMY...megfogtad isten lábát:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

wesker24
Na azért álljon meg a menet és van ha fiú/férfi a felajánló ? XD <#fejvakaras>
wesker24
na Imy is nyert valamit ! Grat ! <#taps><#eljen><#pias>
DarkSector
Viszont ha a felajánló azt szeretné hogy szop..m is le, akkor egy ilyet kérek! 😄

ZsZso
Grat Imy!

grebber
i2k2011-et kéretik a steam pulthoz nyereménye egy Space Rangers!

Next PC upgrade: 2022

Én 3-ból se. 😛
Váo, köszi. Holnap én is felrakok valamit (most üres a kártyám). Nem vagyok milliomos, ne várjatok csodát, de azért majd igyekszem 😊
Shep
Az nem is jó játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Csakhogy én kértem csak egyedül...és egy bizonyos összeget adnék is érte, meg max a Dark Sector játékomat feláldoznám...😄

Az lenne megtisztelve akinek odaadnám, nemhogy én...😄

ZsZso
Na, tessék kimondani ... ORCS MUST DIE 2! Wow, nagyon köszi!

grebber
Gyerekek lassan kész a Dead Island magyarítása azt is felajánlhatná valaki és kicsit sem vagyok telhetetlen<#eplus2><#idiota>

w77d
XXXXXXXXXXXD bazdmeg meg akarsz ölni? félre ment az unikum XXXXD

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

8.5 pontot kapott Space Rangers Gamespot-on 204 user ratingsból. Szal nem lehet olyan rossz 😊 Az a poén, h 2 éve jelent meg elméletileg, de metacritics-en 0, azaz 0 review van mind újságírói, mind gamer részrõl.
Shep
Frászt! Félsz, hogy mikor elmixeled az utolsó filléredet is akkor nem lesz aki téged is megszánjon egy adag csirás galuskával 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

artschi
thx mindkettõtöknek 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zzeN
Egyszerûbb a Now-ra nyomni😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
<#taps>

Shep
Nem pont ott csak most az az állomás jutott eszembe az útvonalról 😊 Jöttek a brazilok és nem kultúremberhez méltóan viselkedtek részletekbe most nem mennék.

grebber
Hát ha engem nyomi csóró warezhuszárt megmozgatott akkor mást is meg fog az tuti!

MerlinW
Nap, óra, perc😊 Logikus😊 A lejáratnál szintén. Ha most akarod indítani, akkor aug 5, 9pm a start, a lejárat pedig minimum 1 órával késõbb.

[merlinw.org]

w77d
sört csak nekem lehet adományozni XXD a kedvencem a Paulaner Octoberfest Edition 😄

yep

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sört lehet adományozni? Mert mindjárt kimegyek és adományozok magamnak egyet....XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
istenem de jó látni, mi mozgalmat sikerült elindítani 😄 gyerekek EZÉRT csináltam és csinálom. Ha rajtam kívül még pár embert megmozgat a dolog már nyert ügy. Ha az a pár ember fejenként még pár embert meg tud mozgatni, na meg így tovább, akkor egyre nagyobb lesz a dolog.
Persze nem csak gaming adományozást kell itt érteni 😊

artschi
Ha csinálok giveaway-t, az óra-perc résznél a jelenlegi esti 9 órát kell beállítani, ha akkortól akarom indítani, ugye?

Grebber már megválaszolta.

grebber
Space Rangers 2 Entry juj de izgi ki nyeri!<#taps><#banplz>

davidka003
Nos nekem is lenne egy felajánlásom bár nem tudom mennyire vonz bárkit is a dobozos játékok világa. Arra gondoltam, hogy holnap este 8-ig aki akarna jelentkezni az jelezze itt és akkor belekerül a neve egy kalapba.
A következõ játékok közül választhat 1-et a nyertes és én saját költségemen postázom neki:

Operation Flashpoint: Dragon rising - elsõ kiadás - gépben nem volt
Mount and Blade - gépben nem volt, vastag tokos elsõ kiadás
Evil Genius gépben nem volt, elsõ kiadás
Panzers: Phase One - szerintem ez sem volt gépben és vastag tokos

Ha senki nem akar ingyen játékot akkor megtartom én. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Akkor az valami gebasz, de mutass screenshotot hogy mit ír...

grebber
Tegnap nekem is ez volt kicsit lassan dolgozza fel a rendszer!

w77d
neeem direktbe nem adok, mert akkor mindenkinek járna...

Vissza! Profilomban meg is jelenik az összeg, de a contributor giveaway-nál mégse tudok jelentkezni.

DarkSector
Felajánlást direkt-be is elfogadok steamtrade-be. 😄
Nem vagyok válogatós.

Ez legyen a legkisebb problémánk.

#52548:
ok de elsõ részben nem volt. 😊

DarkSector
Visszaigazolt akinek adtad a nyereményt?
mert amíg nem nyom rá a YES-re addig nem kapod meg.

zzeN
Mivel hogy oroszba játszódik, CSAK hó lesz😄D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

w77d
na jó, de a steamgifts-nél nem szerepel a listában, mert steamen még nem kapható...

Ezt a contributor-t nem értem steamgifts-en. Most ugye 20 dolcsi értékben adományoztam és mégse tudok jelentkezni sehova.

DarkSector
GMG-n.
Ott kapsz egy Steam kulcsot.

33euro.

Aszonnyák a játékban lesz hó.
és vigyázni kell mert a katonák meg is fagyhatnak....😄

DarkSector
Ezt is úgy hogy privát linket kérsz, ezt megadod nekem, és hátradõlhetsz majd én megadom a többieknek, neked más dolgod nem is lesz....😛

w77d
a COH2 nem vehetõ még meg steaamen így giftelni sem lehet...

w77d
a jóság az fertõzõ lehet biza 😄