Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Gamersgaten is van Paypal szóval ott is megtudod venni Paypalon keresztül !
Sir Quno Jedi
Ez tûrhetõ ár már (bár lehetne olcsóbb is, már volt 5 dolcsi is), de itt lehet paypal-lal vásárolni (accom már van a borderlands 2 miatt)?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Saztán ha elutalnám neked az árát (megalkuszunk), nem adnád át a kulcsot, hogy be tudjam regelni steam-re?!?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha az nem játszik steamtrades-en tutira tudsz szerezni. 10000 kulcsot lehetett nyerni nemrégiben gameinformertõl... én is onnan nyertem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

HA bent vagy a steam csoportban ott épp tegnap raktam fel egyet giveaway-re.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
életem elsõ rpg-je lett, minél olcsobban akartam kipróbálni, mert nem tudhattam, h nem adom-e fel félóra után 😊 mire tudatosult, hogy KURVAJÓ, már vége lett minden akciónak, mindenhol... :/

Forza.

arty

Forza.

arty
a wii változattal játszottam vagy fél órácskát 😊

pécén egérrel végiglõttem anno ami csak volt (hotd1-2, a 3. sose indult el, virtua cop 1-2 - meg még volt pár noname katonás 😄), ez meg végülis uj + támogat "fénypisztolyt" (move-t)

amugy meg kissé önparodia, nem szar - direkt szar! 😄

Forza.

Sir Quno Jedi
Darksiders 1, steam-re regelhetõ, nincs valakinek olcsó, vagy nem tudja hol lehet olcsón szerezni, me táááán újra belevágnék (anno elakadtam a genyó madárbossnál, azt nem bírtam kinyírni)?!

davidka003
Videót néztél róla? Egy gagyi fos. Inkább nyomd végig PC-n újra a 2. részt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

arty
mesélhetnék én is k&h-ról 😄 ettõl még nem az a hülye aki ingyen bankol 😄

Forza.

arty
attól még lekötheted a pénzed, a kettõ nem függ össze 😊 a 20ezer mindenképpel elmegy. és ha már több éve megy el, akkor talán a gép elõtt ülve átböngészhetnél pár ajánlatot, aztán pár óra alatt keresnél is sok sok ezrest ...

ráadásul lehet máshol a lekötésre is többet kapnál, 4 millánál az se mindegy!

---

ezen agyalok...

"olcsó" a font, zavvin nincs most posta, szeptemberben talán lesz moveom... anno játékteremben jóket ellövöldöztünk ezekkel, kipróbálás szintjén el voltam "otthon" is velük, de nemtom egész nap menne-e 😄

Forza.

tototto
nõvérem mesélt K&Hról, azóta õ is OTPs szal örülj neki hogy mindenki hülye te meg helikopter vagy de már uncsi..

Rapid81
A-hitelem van náluk, azt meg nemtom kicsengetni, szóval hacsak nem szakad rám az otp (hogy egy kis képzavarral éljek), akkor maradok náluk. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Engem nem érdekel! Évi 20 ezret ha leszednek tõlem azt 2 hónapos lekötéssel visszahozom.Ezért nem fogok szaladgálni bankokat keresgetni.

Next PC upgrade: 2022

arty
minden rignrollra belépek énis! <#eplus2>

Forza.

arty
játékokért százforintokon itt vergõdik mindenki, aztán kiderül, hogy a bankoktól nem sajnáltok ezreket sem? 😄

csunya gonosz bankok, de tenni ellenük már luxus... <#rinya> na PONT ezrt nõttek a fejünkre, ez az otépések országa...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én jelentkeztem, de könyörgöm, tegye más is! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Durva. Válts bankot.

Forza.

grebber
Ring n Roll Kéretik jelentkezni!

davidka003
De egy account más, mint egy lemez. Én nem bíznék meg benne. Accountok árulása nem véletlenül tilos PH-n is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Sajna, az én számlámon mindig csak 5 jegyû az összeg, így kamatra nem, költségekre viszont számíthatok 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Unmechanical (Nem is rossz indiefos)

grebber
Bár ahogy nézem a digitális számlám mindig vannak valami 14xx meg hasonló összegû plusszok is gondolom ad valami full minimális alap kapamot a pénzem után!
De lényegtelen lekötöm néha meg tõzsdézek az fedezi szerencsére.

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Pont ilyenek miatt nem akartam utánanézni én sem, hogy ERSTE-nél mennyi a "plusz költség".

grebber
Én céges csomagba vagyok az unicreditnél és mégis havi 1xxx ft a kezelési díjak összege!

IMYke2.0.0.0
Én ERSTE-s vagyok - életemben nem mertem utánanézni, hogy 1 évben mennyibe kerül a számlám <15 éve van>. Nem akartam rosszul lenni.

Rapid81
Nem csak OTP-nél van számlám. Van Raiffeisen és Takarékszövetkezet is. Havernak meg Erste. Számoltunk már utána. Megközelítõleg ugyanannyi, csak más a neve. Mármint a költségeknek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
ezt csak az otpsek hiszik 😊

nem egy haver otpnél évi 10k felett fizet, miközben én 0ft-ért bankolok. ha szerinted az ugyanannyi....

Forza.

Rapid81
Minden számla ugyanannyiba vagy hasonló összegbe kerül minden banknál, csak más nevet adnak a költségeknek. 😉

arty
miért acc gengszter aki eladja? max ha át akar cseszni, akkor ... ennyi erõvel te meg xbox360 játék-gengszterektõl veszed a játékokat? 😄

otp: máshol a "junior" is díjmentes 😊)

Forza.

Rapid81
Az ingyenes hétvége miatti Borderlands hibának van valami megoldása Steamgifts-en? Akárhányszor szinkronizálom az acc-omat, mindig közé rakja a játékot és nem tudok sima Borderlands-okra belépni, mert azt írja, hogy már megvan. 😞 Vagy 3-at biztos buktam 1 hét alatt.

davidka003
Egyszeri játékkijátszáshoz inkább a warez utat választanám, minthogy egy account gengsztert támogassak. Semmi jó nem sülhet ki belõle.

#53094 arty: 60 vásárláson túl mondhatom, hogy az emberek 80%-ának OTP-s számlája van. A junior számla teljesen korrekt. Évi párszáz Ft.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zzeN
Ezért kell contributorban, megadni egy összeget azt szevasz.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Rapid81
A HAWX2 DLC-vel én is hasonlóan voltam. Majd' fél nap eltelt, mire elõkerült a srác. Fönn volt Steam-en, de nem fogadta el a felkérésem, meg az email-re sem válaszolt.

Prince23
Ez kurvára idegesítõ tud lenni. Bevallom én ezért nem szeretek nyereményeket osztani, mert basznak rá sokan, hogy átvegyék. Egyszer volt olyan példám erre, hogy egy hétig kellett vacakolni, mert az illetõ nem vett fel steamen.

De remélem ilyen nincs az SG steames csoportokban 😊
Mert publikust én fix, hogy nem fogok indítani, a trehány userek miatt

Tinman
Mekkora baromság, hogy Steamgifts-en nem lehet üzenetet küldeni??? Atyaég!

2 órája vadászom a tagot Steam-en, mert a mail címe érvénytelen, amit Steamgiftsen megadott. Aztán Steam-en meg hol fel lépett, hol azonnal le.

Meg tök jó, holt ismeretleneket felvenni Steam-en...

Éljen az adakozás :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
bármi gond lesz az accal a jövõben, hogy szerzed vissza? sehogy nem fogod tudni igazolni, hogy a tiéd...

én nem vennék accot, hacsak nem annyira olcso, h ugy is megéri ha csak kijátszod egyszer a játékokat rajta 😊

Forza.

arty
nem állítom, hogy MINDENKINEK a legszarabb választás az otp, de nagyon sokaknak igen 😊

Forza.

Rapid81
Annyira, hogy ha a Steam Support tudomást szerez róla, akkor permanent ban. Nem lehet Steam acc-ot adni-venni. Ellenkezik a "szerzõdési szabályzattal".

cataflam02
Gyors kérdés a nagy gurukhoz!!! Ha veszek egy steam accountot rajta x mennyiségû játékkal.. akkor az account visszalopható? vagy sehogy nem tudja majd az illetõ visszaszerezni ? mennyire biztonságos ez ? csak mert találtam egy szuper ajánlatot... és mivel még nincs steamen egy játékom se lehet megvenném és a jövõben steamen vásárolnék..

Elõre is kösz!

One more story

Rapid81
Van egy kutyamenhelyünk és az egyesület számláját a takszövnél nyitottuk, mert ócó, aztán mikor elõször kaptunk külföldrõl adományt ejróban, akkor fura volt, hogy nem jött meg az egész. bementünk, megkérdeztük, aztán a 30ejróból ~20 jött meg átszámítva, mert benyeltek 2500HUF-ot azért, mert õk átkonvertálták. Azóta párom OTP-s számlájára kérjük a külföldi zsetont, amikor van ilyen.

tototto
egészségedre, én is nyugodtan alszom emiatt ne aggódj 😄

Fpocok
Köszönöm a Nimbust!

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
legbiztonságosabb? pont ugyan annyira biztonságos, mint bármelyik másik (13 milliónyi betétig)
nem a legolcsóbb? nem, kb az egyik legdrágább. én k&h-nál a 3-5db 10forintos smsen tul SEMMIÉRT nem fizetek egy forintot sem.
fiókok? 2012-ben ez hol érdekel? egy fiok essen útba a havi 1 alkalomra és kb ennyi 😄 ami számít, az az ebank biztonsága, ára, minõsége, funcionalitása! haladj a korral! 😉
legnagyobb? jah, pont ezért nem lehet semmit normálisan elintézni. minimálisan komplexebb ügyben hetekig tart, mire válaszra méltatnak, bankfiokban sz*rt se leht elintézni, egybõl a "központ" intéz "mindent", visszaélnek a monopolhelyzetükkel, kurvadrágák, stb

te pénzed, arra szórod el amire akarod - én ezt az éves 10+ ezret elköltöm inkább játékra 😛

Forza.

tototto
Teljesen megvagyok velük elégedve, rengeteg helyen van fiókjuk, nekem kényelmes, lehet nem a legolcsóbb, de a legnagyobb és egyben legbiztonságosabb is, nekem meg ez a fontos <#wave>

arty
jogos, márpedig én is - mint mindenki - napi több alkalommal kapok eurót a forintszámlámra <#rolleyes> (soha életemben nem történt ilyen)

nomeg az is nagy kérdés, hogy a konvertálást milyen árfolyamon végzik: lehet h az a díj 😊 (pl ha most mondjuk 270ért váltanák)

akinek van esze, az inkább INGYEN bankol 😛

(nyilván nem vonatkozik ez azokra, akik földrajzilag messze esnek az otpn kivül bármitõl)

Forza.

ZsZso
Ezen topik aktív résztvevõjének kell lenned.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Egyetlen bank, ami nem számol fel "konvertálási díjat" arra, ha eurót kapsz a forint számládra. Pl. Takarékszövetkezetnél ez 2500HUF, függetlenül az érkezett összegtõl.

Naszóval, már kérdeztem, de nem kaptam választ, hogy a Steam-es csoportba való bekerülésnek van-e valamilyen egyéb feltétele a meghívón kívül? 😊