Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Forza.
Forza.
pécén egérrel végiglõttem anno ami csak volt (hotd1-2, a 3. sose indult el, virtua cop 1-2 - meg még volt pár noname katonás 😄), ez meg végülis uj + támogat "fénypisztolyt" (move-t)
amugy meg kissé önparodia, nem szar - direkt szar! 😄
Forza.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ráadásul lehet máshol a lekötésre is többet kapnál, 4 millánál az se mindegy!
---
ezen agyalok...
"olcsó" a font, zavvin nincs most posta, szeptemberben talán lesz moveom... anno játékteremben jóket ellövöldöztünk ezekkel, kipróbálás szintjén el voltam "otthon" is velük, de nemtom egész nap menne-e 😄
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Next PC upgrade: 2022
csunya gonosz bankok, de tenni ellenük már luxus... <#rinya>#rinya> na PONT ezrt nõttek a fejünkre, ez az otépések országa...
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De lényegtelen lekötöm néha meg tõzsdézek az fedezi szerencsére.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
nem egy haver otpnél évi 10k felett fizet, miközben én 0ft-ért bankolok. ha szerinted az ugyanannyi....
Forza.
otp: máshol a "junior" is díjmentes 😊)
Forza.
#53094 arty: 60 vásárláson túl mondhatom, hogy az emberek 80%-ának OTP-s számlája van. A junior számla teljesen korrekt. Évi párszáz Ft.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
De remélem ilyen nincs az SG steames csoportokban 😊
Mert publikust én fix, hogy nem fogok indítani, a trehány userek miatt
2 órája vadászom a tagot Steam-en, mert a mail címe érvénytelen, amit Steamgiftsen megadott. Aztán Steam-en meg hol fel lépett, hol azonnal le.
Meg tök jó, holt ismeretleneket felvenni Steam-en...
Éljen az adakozás :-(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
én nem vennék accot, hacsak nem annyira olcso, h ugy is megéri ha csak kijátszod egyszer a játékokat rajta 😊
Forza.
Elõre is kösz!
One more story
nem a legolcsóbb? nem, kb az egyik legdrágább. én k&h-nál a 3-5db 10forintos smsen tul SEMMIÉRT nem fizetek egy forintot sem.
fiókok? 2012-ben ez hol érdekel? egy fiok essen útba a havi 1 alkalomra és kb ennyi 😄 ami számít, az az ebank biztonsága, ára, minõsége, funcionalitása! haladj a korral! 😉
legnagyobb? jah, pont ezért nem lehet semmit normálisan elintézni. minimálisan komplexebb ügyben hetekig tart, mire válaszra méltatnak, bankfiokban sz*rt se leht elintézni, egybõl a "központ" intéz "mindent", visszaélnek a monopolhelyzetükkel, kurvadrágák, stb
te pénzed, arra szórod el amire akarod - én ezt az éves 10+ ezret elköltöm inkább játékra 😛
Forza.
nomeg az is nagy kérdés, hogy a konvertálást milyen árfolyamon végzik: lehet h az a díj 😊 (pl ha most mondjuk 270ért váltanák)
akinek van esze, az inkább INGYEN bankol 😛
(nyilván nem vonatkozik ez azokra, akik földrajzilag messze esnek az otpn kivül bármitõl)
Forza.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Naszóval, már kérdeztem, de nem kaptam választ, hogy a Steam-es csoportba való bekerülésnek van-e valamilyen egyéb feltétele a meghívón kívül? 😊