Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
amennyi a lista ára...vagyis én felajánlok egy Fear 3-at ami 20 euro, akkor 20 euro contri-t kapok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Hogy számolódik?
Gondolom nem a felajánlott 30 dolcsi hanem x %.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Naná!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Onlive-os Zeno Clash giveaway.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Én kapok valami contributor pontot a group felajánlásért?

Þór vígi þessi rúnar

Na ez tetszik!!! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ZsZso
A szabályok szerint van rá 7 napod. Don't worry!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
A videó alapján kedvet kaptam hozzá, hogy megnézzem majd PC-n.
Nehézséget is lehet állítani az jó.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Carlos
URAK!
A mafia 2 steramgiftet egy-két óra csúszással fogom tudni elküldeni csak. SRY!

Þór vígi þessi rúnar

Dj Tommy
Kösz a F3AR felajánlást, engem érdekelne, csak már ez is meg van.
Szerintem jó játék, de sokaknak nem jött be<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tinman
Miért szaggatna?

Melyik a jobb: 23-42 FPS vagy fix 30?

Nézd meg SetétKörzet videóját a témában, melyek a DS PC topikba linkelt.
Jobban szalad, mint a konzolos verzió ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Dark Souls: FPS- és belsõ felbontás limit a PC-verzióban

Én mondtam, hogy el lesz baszva a PC-s port, ennyi idõ alatt nem lehet jót kiadni. Aztán majd megy a sírás, hogy PC-re nem fogy a játék. Eleve kis réteg szereti a szopatós játékokat de ha még szaggatni is fog mint állat akkor ne várjunk jó eladásokat.

grebber
Hát ezért kár volt tülkön ülve várni!
Volt már olyan aki valamilyen bundlehez mellékel zenéket meghallgatott?

Next PC upgrade: 2022

Tinman
WTF iz disz shit?<#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
Indie Gala bónuszokat láttátok? Menjenek el az annyukba! 😛

Prince23
DarkSector
Taktika van csak a türelem kevés. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Hehe... ott haltam meg egyszer. Aztán elõtte szétlõttek a tankok. 1 élettel mentem a hajó ellen... volt esélyem. 😄
De az a jó, hogy minden ellen van taktika csak rá kell jönni. Elsõre nem fog menni. 😄

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Jah értelek, nem gond csak poénkodtam, megdönthetsz rekordokat...biztos könnyû lesz mert a renegade engem csak mint játék érdekel, nem akarok kimaxolgatni benne meg ilyenek...😊

Igen van benne nehézség. Még a könnyû fokozaton is gáz. PL a nagy hajó.

Carlos
Nemtom. Egyszercsak kiirta.
Amúgy vicces, hogy easy-n örökélet meg ilyenek, viszont fejlõdés nyista... Mediumon 5 élet és oldd meg.
3ikra sikerült az elsõ pálya. LoL... 😊

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Én még nem nyomtam idõre, szóval úgy nyomtál le hogy nem erõlködtem, ezt tegyük hozzá. 😄

Carlos
Fasza...
Ez a játék fasza...
DarkSector-t már le is nyomtam az elsõ pályán. 😊
Nagyon bejövõs. Most viszont megyek aludni.

Þór vígi þessi rúnar

Renjike
eredeti játékaim csoportba jeletnkeznék , steam: Alcatraz. ha ez az új csoport ez már a sokadik lesz <#zavart1>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

HappyHunter
Chillstream nagyon jó!
Igaz mindig elsõ dolgom a hûtést kikapcsolni rajta, de azért jó érzés hogy van rajta. 😄

Be happy. :) Running!

Köszi. Vagyok én mindenhol btw 😄
DarkSector
Jah oks, mert most nem tudtam hogy hol vagy, nem mintha számitana vagy tudnom kéne...akkor fasza.
Sok sikert.

Négy napja (tán). 2 játékot ott ajándékoztam el.
DarkSector
nm
bent vagy SG - Eredeti-ben?

Küszöbön-széken.
DarkSector
Ha érdekel valakit, akkor próbálkozzon: F.E.A.R 3 SteamGift
(nem olyan jó játék mint a tiétek amiket fel szokatok dobni, de remélem valaki örül majd ennek is)

Elméletileg minden kontroller jó, aminek olyan a kialakítása, mint az xbox kontrolleré, csak az a lényeg, h használni kell hozzá emulátort. Bemásolod oda, ahol a játék exe fájlja van és tádám. Annyi a bibi, h minden kontroller más, szal ha letöltesz egy emulátort, akkor nem biztos, h jók a beállítások a tiédhez és próbálgatni kell, amíg nem lesz jó.
DarkSector
A mászkálás egy dolog, a célzás a gáz...legalábbis egérrel ilyen játékokban a halálom a célzás mikor az egeret arra az oldalra és irányba kell húzni, amerre akarsz lõni.
De mikor a képernyõ egy élõ tüzijáték, majdnemhogy még a saját kocsidat sem látni, akkor szar az egér mutatóját keresgélni a képernyõn...míg a kontrolleren csak megrántod az adott irányba és ennyi.

arty
bazz, a kedvedért leescrenshotoltam h ujra mutassam, amit elsõre látszólag ignoráltál! 😄

nade, csak meglett 😄 ennél jobban NEM lehet bill-re megcsinálni, mert digitális. gamepadot pedig ettõl függetlenül kellene venned 😊

Forza.

Carlos
Köszi a Tank Mode vagymilyen beállítást. Igy azért már jobb...

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Vagy veszel 2-3k-ért és emulátorral szenvedsz.

Carlos
Jah... Kurva jó lenne... Csak egyszerûen nem áll át az agyam. Miért nem csináltak hozzá egy normális irányítást klavra...
30 perc kábé átírni.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Renegade ops? Azt tényleg lehetetlen billel irányítani, mivel csak 4 irányú... az utak meg nem 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
asszem van 6-7k-ért.
De ennyiért megy az ami PC-s kontroller és kompatibillis ezzel az x360-al...

Amúgy eddig ezekrõl a kontrollerekrõl tudok ami PC-s és x360 kompatibillisek:

- Razer Onza
- Chillstream
- Speedlink SL-6555-S

Speedlink nem 100%-os mert használatról még nem hallottam tapasztalatokat, de elvileg errõl a 3-ról tudok eddig...van még gondolom de nem sok, és legalább 5-6k-tól vannak.

Vagyis ezért megéri inkább rendes box kontrollert ennyi pénzért.

Carlos
mibe kerül egy kontroller?

Þór vígi þessi rúnar

Egyetértek. Elejével kicsit fura, szokatlan volt, béna voltam vele, de elõbb-utóbb belejöttem (vagy inkább újratanultam - NES korszak ftw 😄) és sok játék sokkal élvezetesebb kontrollerrel.
Dj Tommy
De, úgy hívják: Xbox 360 kontroller<#vigyor0>
Amúgy ha lesz lehetõséged rá, érdemes beruházni egyre, sok játék támogatja és kényelmesebb játszani vele mint billentyûzettel, szerintem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
Kontroller...de mutatja is mikor elindítod a játékot.

arty
megszokod 😊

próbáltad a konfigokat? tank mód, stb?

Forza.

Carlos
Bakker ez az irányítás rettenet klaviatúrával!!!!!
Nincs ehhez valami okosítás?

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Kösszentyû!

Þór vígi þessi rúnar

Dj Tommy
Én voltam.<#wave>

DarkSector
Max MerlinW hívhatott be.

Carlos
valaki már behivott... Köszi. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Ha adsz profil linket, akkor behívlak az sg group-ba, mivel oda bármelyik tag tud, nem csak az adminok. Egyébként ide is-oda is, mindkét groupba rakok játékokat, h azoknak is legyen esélyük nyerni, akik nincsenek benne az Eredeti játékokban.