Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Darksiders 1: 6.80$ - gamersgate
Most már ki kellene próbálnom ezt a játékot otthon 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Uh ezt nekem be kell pótolnom, meg kéne vennem xbox classic-ban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Teljesen új rész, de az elsõ remékje papíron, viszont más megközelítésbõl.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wedge31
Az elsõ öt alkalomal még anélkül...<#vigyor3>

De miután meglett a szinkron azzal is egypárszor. A harmadik rész szinkronja is nagyon jó lett.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Küldtem meghívót az "Eredeti" csoportba 😊 Ahogy néztem, mindenki csak említett Téged, de meghívó nem lett küldve a számodra 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
SH2 intro

Alap. 😄
Magyar szinkronnal játszottam végig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Ja értem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
A SH2 bövitett változata Director's Cut néven volt kapható.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

arty
a chrome egy böngészõ, a gdrive pedig szolgáltatás. ez a szöveg végig szolgáltatásról szól és emlékszem is, hogy anno balhé lett a szerzõdési feltételek módosulásából 😊

linked van esetleg?

Forza.

DarkSector
Ez nem a 2. rész bõvített változata?

"Silent Hill: Shattered Memories"

Origins nem játszottam még. 😊

Szokott lenni rajtuk egy olyan kimenet is amelyik nem battery által védett (battery backup), csak túlfeszültség ellen véd. Ugye nem abba van a gép bedugva? 😊
Totti5
+1

wesker24
Jaja ezt én is tanusithatom !

A Silent Hill Origins és a Shattered Memories is nagyon jó én még anno Ps2-ön vittem végig öket !
Totti5
Annyira nem volt rossz... Sh közt talán a leggyengébb, de még mindig SH és alapjaiban mindent felvonultatott amiért a sorozatot szeretjük. Örüljünk amíg ilyen részeket kapunk! Bár valószínûleg Silent Hill: Downpour volt az utolsó játék ami az elsõ részek alapjaira épül, mert jókorát bukott a játék. Ezt nekünk klasszikus játékokat... majd jön egy Dead Space szerû TPS SH, mert ezek szerint a kihívást nyújtó puzzlék, a lassú játékmenet ma már nem állja meg a helyét. Csak nem értem hol van ilyenkor az a tömeg akik az internet minden egyes sarkából elõjönnek és bajuk van mindennel... persze bajuk volt a Downpourral is, meg nem vették mindenféle kifogások miatt. Hát itt van az eredménye, ahelyett hogy egy valóban jó SH játékkal játszottak volna.

MerlinW
Végigjátszottam ezt a Dear Esther-t. Piszok hangulatos, festõi látvány, gyönyörû zene és érdekes, intelligens, mûvészi drámai tartalom.
Játéknak nem játék, mert csak menni kell benne elõre így az újrajátszási faktor 0-1 (a zene miatt😊), de egyszeri élménynek szuper. Mikor az embernek semmihez sincs kedve, esetleg másnapos, stb😊

[merlinw.org]

Totti5
Hiányos a lista😊

Silent Hill: Origins

Silent Hill: Shattered Memories

Mind a kettõ nagyon jó volt!

Silent Hill - Shattered Memories fõcímzene tréler

Tinman
Van szünetmentesem. Rá van kötve a gép és a monitor. Rá van kötve egy USB kábellel, hogy tudjam monitorozni, hogy mi a helyzet. Akksi tesztet lefuttattam. Akksi 100%-on.

Mégis, ha elmegy az áram azonnal kikapcsol a gép.

1000VA-s (HATSZÁZ WATT!) szünetmentes, a gépem meg erõsen felizgatott állapotba eszik 360W körül.

Élek a gyanúperrel, hogy elromlott, mert egy Sokol rádiót nem bír el, ha rákötöm <#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ZsZso
aha, de inkább többször legen mint 1szer se!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wesker24
Nálunk most is szakad az esõ de sehol egy felhõ az égen szerencsére !
ZsZso
Az elmúlt 2 napban (éljen a szabadság!) volt egy kis idõm, s végignézegettem milyen játékaim vannak Steam -en. Elkeserítõ eredménnyel zártam. A régebben megvásárolt - számomra ismeretlen - indie játékok 90%-a idegesítõ hülyeség (értsd 100szor jobb flash játékokkal játszottam már). Be is raktam õket egy zCrap kategóriába, hogy ne is lássam mennyi fölösleges játékom van.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Ú, az durva. <#schmoll2>

Shep
Nálunk elég ha csak esik, nem kell, hogy szél is legyen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Errefelé sajnos: vihar = áramszünet, az esetek 50-70%-ában.
Pénzem nincs szünetmentesre, pedig néha jól jött volna már.
A legdurvább az volt, amikor fordítás közben szállt el az áram - s bár hiába mentek sûrûn, az a néhány ezer karakternyi kiesés is nagyon dühítõ tud lenni. A "visszakapcsolásra" várakozásról nem is beszélve.
A vidéki élet szerencsejátéka.

ZsZso
Ijjj... Ilyen miatt én már hagytam félbe nagyon nagyon jó játékokat 😊.

Tinman
2 órányi játékom szállt el Gothic 3-ba egy áramszünet miatt (quicksave)... most megyek és végzek magammal. <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Jah értem...akkor szorry.

MerlinW
Németországban él a srác.

[merlinw.org]

DarkSector
Amúgy ez a Halo Reach tesztet még nem nétem...ezek is tudnak néha hülyeségeket mondani. 😄

2:15-tõl? 😛

DarkSector
Igen, mert sok-sok helyen erõltetett meg elnevetgéli magát...nekem gyanús.

MerlinW
Dehogy direkt, határozottan akcentusa van a srácnak.

[merlinw.org]

DarkSector
Ez magyar csak ezt az imidzsét próbálja itt youtube-on eladni, ez annyira tud magyarul mint én.
csak ez a beszéd sokkal vicesebb (vagyis hiszi õ) és több like-ot kap majd rá. 😊

Rapid81
Én is ízesen beszélek, elvégre kun gyerek vónék, de ez már sok.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Hát nemtudom hogy ez vicc-e vagy nem vette észre hogy belekavarodik a saját mondatába, de jó kis szöveg, igaz nincs semmi értelme de jó. 😊
Elsõnek én sem értettem, meg most sem értem.

A beszédstílusa szerintem direkt erõltetett.

ZsZso
Vaszínû nem magyar-magyar. Szvsz nincs azzal semmi baj, ha ízesen beszél vki.

Rapid81
"Girsz of vór". Picit paraszt a srác amúgy. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Most ez valami vicc ugye?

DarkSector
Kis off:

Az ilyenekért megéri nézni a videókat:
Katt 5:24 - 5:37

"A legkönnyebb mód is, nem számít kihívásnak"...ez tetszik. 😊
én meg azt hittem azért LEGKÖNNYEBB hogy ne legyen nagyon nehéz...<#idiota>

DarkSector
Jah ezt írtam. 😊
Mint a mobiltelókon, egy komolyabb teló szebben részletesebben jeleníti meg mint az én fapados telóm a 2-3 gombjával.

Rapid81
Az lehet, hogy egy oldal ugyanakkora, csak egyik böngészõ sem ugyanúgy jeleníti meg. 😉

Rapid81
Nem keverem semmivel. Ez állt a Chrome felhasználási feltételeiben, amikor megjelent. Ezt rögtön még aznap kivették, amikor mindenki elkezdett kiabálni:

1. Tartalmi jogok átadása

11.1. Ön megõrizhet minden szerzõi és más jogot, amellyel már rendelkezik, a Szolgáltatás segítségével elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalomra. A tartalom elküldésével, továbbításával vagy közzétételével Ön a Google számára örökös, visszavonhatatlan, világszerte érvényes, jogdíjfizetés alól mentes, nem kizárólagos jogot ad arra, hogy az Ön által a Szolgáltatás révén elküldött, továbbított vagy közzétett Tartalmat reprodukálja, átalakítsa, megváltoztassa, lefordítsa, közzétegye, nyilvánosan elõadja, nyilvánosan megjelenítse, illetve terjessze. Ez a jogosultság csak arra a célra szolgál, hogy a Google népszerûsítse, terjessze vagy reklámozza a Szolgáltatásokat. Bizonyos szolgáltatások esetében ez visszavonható, a Kiegészítõ Szolgáltatási Feltételekben foglaltak szerint.

11.2. Ön beleegyezik, hogy ez a jogosítvány arra is feljogosítja a Google-t, hogy az ilyen Tartalmat átadja más cégeknek, szervezeteknek vagy magánszemélyeknek, akikkel a Google kapcsolódó szolgáltatások nyújtásának céljából kapcsolatot tart fenn, és a Tartalmat e kapcsolódó szolgáltatások reklámozására használja fel.

11.3. Ön tudomásul veszi, hogy a Google, a Szolgáltatás nyújtásához szükséges mûszaki eljárások során (a) továbbíthatja vagy terjesztheti a Tartalmat különbözõ publikus hálózatokon, (b) olyan változtatásokat eszközölhet az Ön által létrehozott Tartalmon, hogy azok megfeleljenek az adott hálózatok, eszközök, szolgáltatások vagy média mûszaki követelményeinek. Ön tudomásul veszi, hogy ez a jogosítvány megengedi a Google-nak, hogy ilyen mûveleteket végrehajtson.

11.4. Ön megerõsíti és szavatolja a Google számára, hogy rendelkezik mindazon jogokkal, hatalommal és felelõsséggel, amelyek biztosítják a fenti jogosítvány feltételeinek teljesülését.

arty
kevered a google drive-al 😊

Forza.

DarkSector
Ja akkor oks.
de akkor lehet hogy firefox náhány képet vagy szöveget vagy elemet vagy tilt a háttérben vagy átvariál, mert egy oldal elvileg ha 10 mb akkor az mindenhol 10mb.

DarkSector
Hát vajon ez számít valamit? 😊
Amit feltöltök a Chrome-on kersztül? Az eleve már nincs biztonságban.
Chrome-ék vagy sima hekkerek vagy csak éppen mert nyimvános az adatmegosztás.

nemtudom ilyenekrõl még nem gondolkoztam el.
Hogy õszinte legyek ezt most hallom elõször. 😊

Rapid81
Mint írtam, igen. Tök ugyanazokat a lapokat nyitottam meg vele.

Rapid81
Nem is azért mondtam, hogy cseréld le. 😊 Amúgy gondolom anno olvastad, hogy a Chrome felhasználási feltételeiben az volt benne, hogy amit azon keresztül töltesz föl, az a Google tulajdonát képezi. No, ugyebár ezt a felhasználók ellenkezése miatt kivették, de csak úgy megkérdezem, hogy ha ez a lehetõség benne volt a Chrome-ban, akkor szerinted ki is vették vagy csak az ÁSZF-et módosították. <#fejvakaras>

DarkSector
Ja még annyit hogy a MB az nem lapok megnyitásának a számától függ.
Hanem attól hogy a lap amit megnyitsz mennyi MB-os...szóval ugyanazt a 12 oldalt próbáltad nem?

IMYke2.0.0.0
Nekem sem okoz gondot - még ha csak 2 GB RAM van ebben a gépben.
Firefox-ot évekig használtam, aztán kipróbáltam a Chrome-ot, és manapság már sikítva lépek ki az FF-bõl, bárhol is kell használnom. Szerencsére, a legtöbb gépen, amivel gond volt, és segítenem kellett, gond nélkül feltelepíthettem a Chrome-ot, vagy már eleve fenn volt.
A Battlefield 3-buzi jó barátom például saját bõrén tapasztalta meg, hogy Firefox-szal mennyire rossz a Battlelog, ellenben a Chrome-mal...

DarkSector
oks te tudod, én nem vagyok ebben guru.
nekem megfelel ez a böngészõ is...van 4GB ram a gépemben.

Rapid81
Az ilyen teszteket meg elõször nézd meg, hogy ki pénzeli. Legutóbbit a Google pénzelte és nem elég, hogy a Chrome-ot hozta ki az elejére, de az FF-bõl a 6ost használták, mikor az már nem éppen mai darab.