Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Augusztus 20-án jön ki mindhárom platformra

jarlaxxe
Már vágom, még jó, hogy konzolon nincs warez...<#mf1>

jarlaxxe
Megjelent a Darksiders 2 konzolra? arrol volt szó együtt jön a pc-és verzióval.

Totti5
Úgy ahogy kell neki, semmi probléma.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Hát, ha egy olyan univerzumban / bolygón élnénk, ahol egy nap 48 órából áll, akkor talán lenne idõm játékra is... :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hogy fut amúgy konzolon? Szépen simán, semmi probléma?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tudom! Képben vagyok nagyon, top 3-ban benne van nálam idén a legjobban várt játékok között!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Második. Inventory, skillek, loot, fejlesztések, amulettek, kovácsok, párbeszédek választható kimenetelekkel.

Annyi csavar van benne, hogy dobsz egy hátast! jó a történet is, a harc meg egyenesen pazar. Ez utóbbi akkor villan igazán, amikor már van jó pár képességed.

És majd a bossharcoknál dobsz egy hátast még. Platformer elemek is zseniálisak, de ezek is késõbb jönnek majd elõ tömegével.

Vétek abbahagyni ilyen hamar! Még csak a felszínt karcolgatod.

2. részrõl beszélsz? Azért ez egy fokkal komorabb sztorinak tûnik az Amalur-énál!

IMYke2.0.0.0
Nagyon-nagyon az elején hagytam abba - -, még folytatom.

A "Menny vs. Pokol" téma eléggé klisés, de a kellõen érdekfeszítõ felütés (a tévedés, és a lehetséges ármány) miatt játszatni fogja magát. Csak idõm nincs rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Késõbb visszamehetsz mindenhova!

IMYke2.0.0.0
Megvan dobozosban, de sok mindenre nincs idõm otthon - fõképp, ha a másik hobbimnak, az animéknek is hódolni akarok 😊

Totti5
Egyenlõre tisztára olyan és azokat tudja mint a Amalur: Reckoning. Tehát egy h&s sok sok rpg elemekkel és nyitott világgal.

zorrobomber
Egy netbookon is tudod nyomni a Crysis-t pl. Próbáld ki. Már csak a kezelõfelület miatt is 😊 A játékok nagy részét fél óráig ki is tudod próbálni.

<#wow1><#csodalk> Na irány feldobni a játékot! Irgumburgum! Alapmû!

IMYke2.0.0.0
Nem "Crysis 2"-sen csõjáték, de a 90-es éveket idézte bennem, amikor bizonyos szakaszokon leszakadó épületdarabok, falak stb. zárták el a visszafelé haladás útját = arra már nem mehetek vissza felfedezni, kószálni, eltévedni, csak elõre...

Carlos
A videók alapján nekem nem jött be.
Mitõl olyan jó az Onlive?

Þór vígi þessi rúnar

arty
csõjáték?!?!

Forza.

zorrobomber
Egyrészt jó játék, másrészt nekem az Onlive is kellemes meglepetés.

IMYke2.0.0.0
Az a legkevesebb, hogy odatettem - jómagam nem is tudtam volna meg, hogy van profilod, ha nem linkelsz videót róla. 😊))

Totti5
Annyira nem csõ, mert a helyszínek közt ide oda lehet és kell is mászkálni egy igen nagy térképen, a második rész pedig 4szer akkora és sokkal rpgsebb.

Totti5
<#worship>

IMYke2.0.0.0
"Darksiders (1)" kipróbálva otthon, offline.
Nem rossz darab, X360-as vezérlõvel. Annak ellenére, hogy "csõjáték" és "üsd-vágd-nem-apád", elég kellemesen lekötött úgy 1 órára.
Talán még játszom vele.

IMYke2.0.0.0
Nem lehet állítani bizony. Annak idején én is szívtam, és a Radeon 9500 Pro sem volt elég neki, na meg idõhiány miatt is: abbahagytam.
Tudom, életem egyik fõbûne volt meg ilyenek, de tény, hogy sok klasszikushoz még hozzá se tudtam szagolni - csak 12 éve van saját PC-m, és az idõmet elõtt többnyire fordítással töltöttem, és nem játékkal 😞

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem. Ugyanis SG Eredeti játékos group-os.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Nekiálltam a Beyond Good & Evilnek. Réges régen végigvittem, s szívembe lopta magát ... most újra megnéztem. Gyerekek, itt nincs kegyelem. A "tutorialba" már vesztek egy fél szivecskét, 10 perc után pedig 3. alkalommal kell újrapróbálnom a missziót. Itt nem kispályáztak (nehézségi szintet tudtommal nem lehet állítani).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Totti5 Youtube-profilja a bannerben.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#vigyor2>

ZsZso
SG - Eredeti Játékok csoportba osztotta meg, én se feltételeztem volna a helyében hogy a nyertes a hunyó. 😉

@Carlos, minden jó, ha a vége jó! Néhány csavarral, szerelmi szállal és pár cickóval tarkítva sztorit még egy screenplaynek is elmenne - "My filthy maffia" vagy "Steam or without you". 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

davidka003
Fel sem merült, hogy át akar baszni a nyertes?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Nagyon szép történet, de hálisten happy end a vége!

Jártam úgy, hogy szereztem egy srácnak játékot és nem mûködött rendesen. Azt hittem agyvérzést kapok, aztán magától rendezõdött a dolog (túlterhelés volt az oka!)

Carlos
No megosztom veletek életem elsõ giveaway drámáját.
Megvettem a Mafia 2-t ugye, hogy elajándékozzam. Megkaptam a kódot. Kiirtam a versenyt. Meglett a gyõztes. Elküldöm neki a kódot, ámde a nyertes írja hogy ez a kód bizony nem jó. 10 perces szenvedés, próbálgatás, nem jó.

Irtam a supportnak, hogy WTF. Szépen megfogalmazva számlával, kóddal mindennel, screenshot-tal, hogy tényleg nem jó.

Kábé 2 óra múlva (szombat este) jött a válasz, hogy télleg cancel-elve lett valamiért a kód, tessék itt egy másik.
Ez már jó volt.

Szóval ajánlom a GetGames-et, gyorsak és korrektek a supportnál is.

Közben persze fogalmam sem volt, hogy wtf, paráztam mint állat, hogy az elsõ giveaway-nél beégek... 😞

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
😄. As you wish! 😉

Carlos
Ja, akkor leszarom... Már elnézést. Elég bugyutaságnak tûnik nekem a játék.
Giveaway-re jó lett volna.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Egyébként ha még sose próbáltad az onLive -ot, akkor arra nagyon jó lesz, hogy megnézhesd mit is tud.

ZsZso
Steamhez ennek semmi köze. UK közelebb van, ezért tanácsosabb szerintem olyan accot létrehozni.

Videó a játékról

Carlos
Najó legyen...
Megnézem. Miféle játék ez?
UK-s accot csináljak? Az jó lesz a steam-emmel?

no, nekem ettõl van herótom:
-Download, Install and sign into the OnLive Application

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
5 percnél nem több. Én tegnap regiszráltam egy UKs accot (régebben csak US volt) és roppant egyszerû volt. Megadsz pár adatot, beütöt a kódot és játszol.

Viszont ... 15 percet toltam, s a játék nem is tûnt olyan rossznak, de az egérrel való irányítás nagyon eltért az általam megszokottól. Nem tudom megfogalmazni, hogy miért volt rossz, egyszerûen csak rossz. A menüben a hajam akartam kitépni tõle, szerencsére a játékban már egy picit jobb volt a helyzet.

Carlos
Macerásnak tûnt elsõ körben a regelés, meg csináld ezt meg azt...
Nem ér az annyit.

Þór vígi þessi rúnar

Nem tudom ér-e nekem annyit ez a játék, hogy koptassam érte a kezem....

DarkSector
Már megvolt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Alapjátékot nem adsz hozzá? XD

Tinman
Onlive-ra beélesítettétek már az ingyé' Zeno Clash-t?

NDFREEUS ----> US acchoz

NDFREEUK ----> UK acchoz

Jövõ héten 2 free game ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Nívós szinkronstáb😊 Emma Stone, Lucy Liu, stb😊

[merlinw.org]

Prince23
Hát ez ütni fog nálam azthiszem.

Totti5
Ha 1 ember megnézi és információhoz jut már megérte!<#wave>
Sleeping Dogs : The first 30 minutes /Xbox360/

"Gameplay:
02:00-03:40
11:00-14:00
20:00-30:00

Ezt nem tudom honnan szedték elõ, mert nagyon igényes. A város kidolgozása, a tömeg megjelenítése a részletek, mind mind impresszív. Mozgások szintén nagyon jók, a harc olyan mint az AC-ban és hasonlóan igényes! Ami külön tetszett, és amit általában nem szoktak figyelni a fejlesztõk az a lépcsõzés, ami itt olyan mint lennie kell egy AAA játékban. Minden a helyén van és mindezt ilyen minõségben... remélem az autóka is jó! , de elõtte Darksiders 2, aztán jöhet ez."

davidka003
Én megszoktam nézni a videóidat. Dirt3 videókat is élveztem, Darksiders 2 is jó volt, ha lenne Sleeping dogs én megnézném.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;