Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Játék felajánlás meg nem kötelezõ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát az unreális 4-es demonál nem éreztem azt, hogy hú ez de jól néz ki Crysisnál meg igen, és nekem ez számít, nem érdekel ki mit mond ami nekem jobban tetszik az a jobb számomra.
Leszarom a fákat, meg az aljnövényzetet, ezekre csak Grebber, meg DS izgul. Nekem bõven elég a Crysis 1 szintû növényzet, az összkép sokkal fontosabb, mint, hogy 1db fa vagy fû hogy néz ki.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Teszek is föl valamit hamarosan 😊
Korábbi "fa"-témához: Az Unreal Engine-k híresek a Speedtree-vel való kooperálásról
A magyarázat a XXI. században még tetten érhetõ 2D-s fákra egyszerû: fejlesztõi lustaság és/vagy konzol-limit.
A Crysis 3 Tech demót meg mindenki alaposan nézze az elsõ másodpercekben és láthat hasonló, 2D-s sprite-okból álló fát, amikor a kamera a víztározó felé közelít 😊))
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha a játék ennyire képes, akkor el kell fogadjuk, hogy csúnyább, mint az elsõ rész.
Az arénák úgy szopatnak, mint a szél.
A védekezõs-gyilkolós kihívással semmit sem tudok kezdeni!
Ez azért érdekes, mert a szívet megszereztem, kábé 10 perces harc után, de még az sem izzasztott meg úgy, mint ez a kihívás - nem megy. Kénytelen leszek valahol utánaolvasni, miként kell megcsinálni.
Sajna, tényleg valamit fel kell áldozni a konzolok miatt.
most vagy a voodoobanshee volt egy izompacsirta, vagy a speedtrees fiúkon kívül senki nem tud gyors és szép fákat rendereltetni 😄
Forza.
"At some point you're going to have to make a decision, Gearbox. Aliens or Call of Duty.
Although it's pretty obvious you've already made the wrong one."
azt hiszem ezzel telibe találta 😞
Forza.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
OFF:
Most fejeztem be az év filmjét: The Cabin in the Woods... még mindig borsózik a hátam tõle.
Parasite Eve 2, best game EVER!
.... látványban?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mindegy lényegtelen...megoldom.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Bocs hogy képet merek betenni, de baszátokmeg ezt komolyan gondolták a Darksiders 2 fejlesztõi???
Nem azért már hogy mindig fikázzak, de most komolyan már bocs minden fantól meg akik szeretik a játékot, de faszom a PS2-õn szebb fák vannak, sõt néhány PS1-es játékban is!!!!!!
Ez oké hogy RAJZOLT grafika, és olcsmáncs...de hogy még csak nem is 3d-s a fa még ha kartonlapokbol is lenne...hát itt 1x ki is kapcsoltam a játékot.
Nem beszlve hogy olvasom valaki lenyomta az elsõ 3 Boss-t és milyen epic volt.
Faszom az volt epic....a nagy elsõ jégvalami...tiszta vicc, mi epic ezen a jégkocka valamin...úristen...hát ebbõl is max 1 végigjátszás lesz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az általam végigjátszott játékok 98%-át pedig ennél messze többre tartom, egyszerûen válogatós vagyok. Egy közepes sör elmegy egyszer a nyári melegben (10 perc) vagy egy közepes film (2 óra), de egy közepes játék már neccesebb.
Ha nem lett volna sok problémám vele, akkor végigjátszottam volna, mert a szabadság miatt szívesen elkalandoztam benne, de a róla ömlengõket sose értettem, a G1-2-höz képest egyszerûen nem jó - legalábbis az, amit én láttam belõle az alatt a 30 óra alatt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
KILL +5100
DOUBLE KILL
Aha oké...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mivel nincs INI fájl amiben tweakelni lehetne a grafikát egyenlöre marad az a grafikai szint !
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
Darksiders 2
Full: $49.99
5-day: $8.99
3-day: $5.99
Steam is tudna ilyet, erõsen tudnám díjazni.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.