Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én meg az Unreal IV engine bemutatójánál kerestem az állam, ellenben a Crysis 3 Tech Demo hozzá képest harmatos volt .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Amúgy, én azt hittem, hogy helybõl benne vagy a csoportban - Tinman listáján is fenn voltál - és ezért nem kerestelek meg külön. Sajnálom, hogy így, utólag kerültél be 😞
Játék felajánlás meg nem kötelezõ , tehát ne érezd tehernek, kérlek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep

Hát az unreális 4-es demonál nem éreztem azt, hogy hú ez de jól néz ki Crysisnál meg igen, és nekem ez számít, nem érdekel ki mit mond ami nekem jobban tetszik az a jobb számomra.

Leszarom a fákat, meg az aljnövényzetet, ezekre csak Grebber, meg DS izgul. Nekem bõven elég a Crysis 1 szintû növényzet, az összkép sokkal fontosabb, mint, hogy 1db fa vagy fû hogy néz ki.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

<#worship>

Teszek is föl valamit hamarosan 😊

IMYke2.0.0.0
Szerény véleményem: fenéket ütõsebb, csak hájpoltabb.

Korábbi "fa"-témához: Az Unreal Engine-k híresek a Speedtree-vel való kooperálásról - és semmivel sem követel több erõforrást a használata.
A magyarázat a XXI. században még tetten érhetõ 2D-s fákra egyszerû: fejlesztõi lustaság és/vagy konzol-limit.

A Crysis 3 Tech demót meg mindenki alaposan nézze az elsõ másodpercekben és láthat hasonló, 2D-s sprite-okból álló fát, amikor a kamera a víztározó felé közelít 😊))

Shep
Tudom, ezért is írtam ,hogy egy kalap szódát nem ér majd a kinti világban az a technika. Amúgy ha egyszer ráérzel akkor már könnyen megy, persze van akinek ez pár ütés után megy van akinek több idõ kell.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy ezt kéne csinálni, de gyakorlatban - nekem - kurva nehéz végrehajtani, idõre. Ráadásul, az ellenfelek minden 4-5. támadása okozza azt a piros aurát, ami után végrehajtható lenne egy ellentámadás.

Shep
Szerintem ez simán ütõsebb, mint az unreális 4 motor.

Shep
Pedig hát leírja, hogy védekezés majd megfelelõ pillanatban támadás megnyomása. Amúgy szerintem az a képesség nagy szar, nehezen kivitelezhetõ azt az arénát leszámítva soha nem használtam.

IMYke2.0.0.0
Indigót meghívtam a csoportba.

IMYke2.0.0.0
Nem arra utaltam, hogy rossz géped volna, hanem arra, hogy nem tudjuk, milyen géped van 😊
Ha a játék ennyire képes, akkor el kell fogadjuk, hogy csúnyább, mint az elsõ rész.

IMYke2.0.0.0
"Darksiders 1 - 6 órányi játék után: <#eljen><#eljen>
Az arénák úgy szopatnak, mint a szél.
A védekezõs-gyilkolós kihívással semmit sem tudok kezdeni!

Ez azért érdekes, mert a szívet megszereztem, kábé 10 perces harc után, de még az sem izzasztott meg úgy, mint ez a kihívás - nem megy. Kénytelen leszek valahol utánaolvasni, miként kell megcsinálni.

IMYke2.0.0.0
Ilyen fákat láthatsz a vadiúj Crysis 3 Engine Tech demóban is 😊

Sajna, tényleg valamit fel kell áldozni a konzolok miatt.

Rapid81
Egy kis maradék. <#eplus2>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
azt nem értem, hogy anno a 16 megás Voodoo bansheen is jól futott egy unreal demo, amiben a speedtree integrációt mutatták be... be lehetett járni egy egész nagy területet, brutálisan szép és változatos erdõben.

most vagy a voodoobanshee volt egy izompacsirta, vagy a speedtrees fiúkon kívül senki nem tud gyors és szép fákat rendereltetni 😄

Forza.

arty
idéznék a video alatti kommentekbõl:

"At some point you're going to have to make a decision, Gearbox. Aliens or Call of Duty.
Although it's pretty obvious you've already made the wrong one."

azt hiszem ezzel telibe találta 😞

Forza.

ZsZso
A Guild (alias Europa 1400) -ra is nagyon nagyon igaz. Még mindig sokkal szivesebben játszok az elsõ résszel.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Nem érdekel ha imy kitörli, de...

OFF:

Most fejeztem be az év filmjét: The Cabin in the Woods... még mindig borsózik a hátam tõle.

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
A létezö minden téren jobb lett a DA😮 mint a második rész.

DarkSector
Mármint hogy az elsõ rész kiegyensúlyozottabb mint a 2. rész?
.... látványban?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
A Dragon Age-ra ez hatványozottan igaz...

DarkSector
De itt az a vicces hogy az elsõ rész különb volt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Pl. Dragon Age 1. A fák BRUTÁLISAK, majdnem sírtam. Viszont a karakterek ûberfaszályosak. Nos feláldozzák a terepet a futtatható "eksön" sebesség és karakterek oltárán, mert ugye ennek boxon is mennie kell stb. Jelenleg a konzolok miatt a PC-s verziókban is vállalhatatlan a háttér általában. Pedig nem kerül sokba egy ezer éve speedtree stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Persze minden 2-ba bele lehet kötni, de nem néz ki így...😄
mindegy lényegtelen...megoldom.

Sir Quno Jedi
béézsákoltam egy dead space pack-ot....

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Grafikát nem kell fikázni... fákba meg minden 2. játékba bele lehet kötni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Darksiders 2 off:

Bocs hogy képet merek betenni, de baszátokmeg ezt komolyan gondolták a Darksiders 2 fejlesztõi???
Nem azért már hogy mindig fikázzak, de most komolyan már bocs minden fantól meg akik szeretik a játékot, de faszom a PS2-õn szebb fák vannak, sõt néhány PS1-es játékban is!!!!!!

Ez oké hogy RAJZOLT grafika, és olcsmáncs...de hogy még csak nem is 3d-s a fa még ha kartonlapokbol is lenne...hát itt 1x ki is kapcsoltam a játékot.

Nem beszlve hogy olvasom valaki lenyomta az elsõ 3 Boss-t és milyen epic volt.
Faszom az volt epic....a nagy elsõ jégvalami...tiszta vicc, mi epic ezen a jégkocka valamin...úristen...hát ebbõl is max 1 végigjátszás lesz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A te skáládat te ismered, olyan értékelési politikát alakítasz ki, amilyet csak akarsz. De nálam a 6-os osztályzat inkább (erõs) közepest jelent. A számtani közép ugye még mindig az 5,5.

Az általam végigjátszott játékok 98%-át pedig ennél messze többre tartom, egyszerûen válogatós vagyok. Egy közepes sör elmegy egyszer a nyári melegben (10 perc) vagy egy közepes film (2 óra), de egy közepes játék már neccesebb.
Inkább a különbözõ befejezésekre és a léptékre értettem a sztori (alakításának) nonlinearitását. Amúgy engem sem gyõzött meg, és elvben nagyrészt kimerül abban, hogy melyik csúnyákat/kevésbé csúnyákat gyakod akkor le ipari mennyiségben.

Ha nem lett volna sok problémám vele, akkor végigjátszottam volna, mert a szabadság miatt szívesen elkalandoztam benne, de a róla ömlengõket sose értettem, a G1-2-höz képest egyszerûen nem jó - legalábbis az, amit én láttam belõle az alatt a 30 óra alatt.
zorrobomber
Uhh, ez nem semmi. Pedig csak le kellett volna másolniuk az Amnesia "kezelõfelületét". Valamiért az mûködött.

DarkSector
Darksiders 2 ikon ha valakinek kell: LINK

Tinman
Én nem ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Szerintem is elég kakán néz ki 😄 Akkor nem vagyok egyedül.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Igazuk volt...a 3. szerintem meg már nem túlélõhorror.

Zomil
"Creating tension."

KILL +5100
DOUBLE KILL

Aha oké...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Lol. GMG-n a Tower Wars 8.99€, ami Steam aktiválásos kulcsot ad. A Steam-en meg 6.29€. <#nevetes1>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
erre céloztam: ezt a szépséget kvázi "feldughatod" 😄

Forza.

Totti5
Mi a baja?

artschi
jó ott mindkettõ, fõleg ennyi pénzért.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Carlos
Gratula GJunkie -nak!
Mélen megy a kód!

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Szerintetek Dead Space 1 vagy 2? Vagy mindkettõ? Azt mondják a második már nem olyan fosatós.

Zomil
Hogy kell egy jonak igérkezö játékbol fost csinálni...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
MÉG 6 PERC!

Þór vígi þessi rúnar

wesker24
Amugy a Darksiders I-et se a grafikai miatt szerettük hanem az sokkal akció dusabb és hangulatosabb volt most vagyok éppen a Grievernél és megszereztem a Tremors Gauntletet is !
wesker24
Imy: Nekem is elég jó gépem van hozzá de ha csak ennyit tud a Darksiders II grafikailag akkor arról nem az én gépem tehet !

Mivel nincs INI fájl amiben tweakelni lehetne a grafikát egyenlöre marad az a grafikai szint !
Totti5
Mivel senkinek nem kell a motor, marad a Crytek, de az a játék nem a Cryis 4-5 lesz... reméljük mást is tudnak.

MerlinW
OFF

CryEngine 3 techdemo

Bárcsak egyszer csinálnának jó játékot is ezzel a szupi motorral...😊

[merlinw.org]

Tinman
Onlive-ba azért ez baromi jó:

Darksiders 2

Full: $49.99
5-day: $8.99
3-day: $5.99

Steam is tudna ilyet, erõsen tudnám díjazni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Jól van, visszavágtál 😄

Shep
Nesze neked Skyrim fák 😊
http://www.psuni.com/wp-content/uploads/wppa/8623.jpg