Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
francba, kezdhetek spórolni... 😄

7 Ft egy rúbel 3500 Ft amúgy.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
hát, én már nem veszek(pénz se lenne), de most 1 hétre egyébként is eltûnök a vadonba 😊

Rapid81
Az árát megírhatnád. 😊 Nem tudok oroszul.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zzen vett, megy neki! Grebber vett, neki is megy! Én vettem, nekem is megy! Wesker nem vett, de venni fog!

Ru-t ír, de angol nyelvû a játék én is meg tudom erõsíteni!

Sleeping dogs

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
honnan?

Sleeping dogsról ennyit, meg a védelemrõl is! 3500 Ft-ért begyûjtöttem és megy is, angol is!

DarkSector
megnézem...most már egyel továbbléptem ezt a Submit Order rányomása elõtt írja ki...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Milyen böngészõbõl próálod? Nekem FF-ben ment szépen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Most meg ezt írja ki:

PMT_000011 : ubiemea, en_IE, There is money to authorize, But no Aurthorize delegated were applicable, 15069292723

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Magyarul próbálkozni kell?

arty
immár hivatalos: van az originnél is lejjebb 😄D

Forza.

tutituti
Nekem nagyon nem tetszett.
Semmi csapatmunka,ész nélküli lövölde az egész lényegében.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rapid81
Elsõ próbálkozásnál nekem is összetojta magát az UPlay kliensben a shop. Másodjára ment simán, de akkor már böngészõbõl.

DarkSector
Miért van az hogy meg akarom venni a From Dust-ot, és kiírja, hogy SERVER ERROR a Uplay-en????

Rapid81
Ezt próbálta már valaki?

Ghost Recon Online

ZsZso
Ha valaki pályázik egy FireFall zárt béta kulcsra szóljon privátba. Díjaznám, ha topiklakó lenne. 1 db van össze-vissza, úgyhogy szerintem nem fog sokáig tartani 😊.

(Rájöttem, hogy nem élvezném annyira a játékot mint itt egyesek, úgyhogy inkább továbbadom)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
No, csak megvettem a From Dust-ot. 1€-t csak megért.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Mirõl is van szó, mely játékról?

Fabio Capello
én reggel játszottam a kulccsal amit grebbertõl kaptam, összesen négyen voltunk online... 😄

Rapid81
Én kipróbáltam hármat, majd bezártam az aktiváló ablakot. Kis idõ múlva próbáltam újra, akkor a második jó volt.

tutituti
sajna nekem se sikerült.
Invalidnál buktam el.Lehet egy relog segíteni fog.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
GOG - 50% OFF - Shooters

UNREAL GOLD - $4.99
UNREAL 2: THE AWAKENING SE - $4.99
UNREAL TOURNAMENT 2004 ECE - $4.99
UNREAL TOURNAMENT GOTY - $4.99
BLOOD (ONE UNIT WHOLE BLOOD) - $2.99
BLOOD 2: THE CHOSEN + EXPANSION - $2.99
FAR CRYŸ - $4.99
FAR CRYŸ 2: FORTUNE'S EDITION - $4.99
DUKE NUKEM 3D: ATOMIC EDITION - $2.99
XIII - $2.99
POSTAL: CLASSIC AND UNCUT - $2.99
POSTAL 2 COMPLETE - $4.99

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jön a Machinarium "ultimate változat" PSN-re

"Az igézõen gyönyörû és kellõ agytornát biztosító point-and-click kalandjátéknak a jövõ hónaptól már a PSN felhasználók is örülhetnek, jelentette be a Sony."
<...>Ebben akár már zoomolni is tudtok majd. "

Rapid81
5. próbálkozás jött be, szóval passz, hogy mennyi próba után tilt le.

Egyelõre elég gyászos, mert 10 percet vártam, hogy csatlakozzon valaki a játékba, hogy el tudjam kezdeni, de nem jött senki. <#shakehead> Úgy látszik baromi kevés az ember egyelõre.

Carlos
akkor csak én voltam kurva peches, hogy 3ba kattintottam és mind foglalt volt. LoL.
Akkor ez kimarad.

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Köszönöm szépen! A 33. mûködött. <#nevetes1>

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
nebassz... már elnézést...

Þór vígi þessi rúnar

mooo
Nekem sikerült regelni thx még1x!
ZsZso
Ha soxor próbálod, akkor a duplikáltra ÉS a mûködõre is invalid -ot fog dobni. A sorszámot nem másolja az FIX. 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

mooo
Sorszámot nem kell copyzni.
mooo
THX!
Carlos
fasza. az elsõ 3 használatban volt aztán csak invalidokat kapok.

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
(Megint kicsit szûkszavú voltam... szóval 4-5 próbálkozás után ideiglenesen nem engedi a kulcsok aktiválását a Steam)

ZsZso
Ha invalid akkor most egy ideig nem fog engedni. Pfff, nálam az elsõ be is jött - pech!

Carlos
Nekem egyik se megy.
Vagy invalid vagy már használatban van. 😞

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Most telepszik nálam is, meglesem mit mutat 😊.

ZsZso
Might & Magic Duel of Champions Béta. UBI küldött Closed Beta kulcsot (nem rémlik, hogy jelentkeztem volna...) úgyhogy sikerült kipróbálnom. Fél óra alatt nem igazán fogott meg, de aki nagy kártyás annak lehet be fog jönni.

Köszi, szereztem is egyet! <#worship>

ZsZso
Ha érdekel vkit Guns of Icarus betakulcs, akkor innen lõhet magának.

IMYke2.0.0.0
A nagy féreg legyõzése nem is volt nehéz - sokkal félelmetesebbnek tûnt, mint ami.
S ha én elbírtam vele, elhalálozás nélkül , akkor Ti, többiek akár bekötött szemmel is megcsinálhattátok 😊)))

Este majd folytatom. Samael elbeszélésébõl úgy tûnik, valami pókkisasszonyt kell legyõzni az utolsó szívért.
[Könyörgöm, ne árulja el senki! Én akarom felfedezni a dolgot!]

Rapid81

wesker24
Nem mondod akkor ez gyorsan ment vazee ! Ennyire vér pro lennél ? xD

Na mindegy a következõ Boss már nem lesz ennyire könnyü ! xD
IMYke2.0.0.0
Stygian's Heart átadva Samael-nek 😊

Tinman
Lol a b. k. anyád az te paraszt!

FFVII. megvásárlási szándék következménye:

Our products and services displayed on the Store are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. Our system indicates that you are outside of the Serviced Countries for this Site.

For more details on what countries are serviced please refer to the Terms of Use.

Note: SQUARE ENIX Store will be launching in Australia and New Zealand soon.

Nem k. mindegy honnan fizetek egy digitális szarért?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Prince23
Maak
Viszont mivel tobbet keres, tobbet is kolt, abban meg van ado doszt szal...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774