Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
S még õk fognak sírni, hogy nem úgy fogyott...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Digital hellhole on Earth. <#falbav>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Á, értem...
Akkor ~··ðÐ#& oldalról lesz majd "Reloaded" kiadásban...
Ha ennyi nem kell nekik a pénzünk...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Sehol.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Korr.jav.szerk.: holt = hol

IMYke2.0.0.0
HA meg akarnám venni a "Final Fantasy VII Remake"-t, ami már új PC-kompatibilis, akkor azt holt tehetném?

IMYke2.0.0.0
Szívesen. Annak kifejezetten örülök, hogy topiklakó vitte el. <#worship>

Fpocok
Nem tudom, miért megy itt a sírás... simán megvettem annyiért a shift2-t GAMERSGATErõl... u mad noobs? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

balee4
Jogos. 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Oh, köszi, nekem egyébként elfogadta a kódot. Köszi Imyke!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ZsZso
Maak, nem figyelsz. Azt kérdezte van -e vki, akinek nincs. Én jelentkezem! Nekem például nincs. <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Maak
56376
56377<#nezze>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

balee4
Sziasztok!

Valakinek nincs esetleg zavvi-ra discount kódja? Elõre is köszi.

DarkSector
Mastercard és visa is ugyanolyan jó...de még mindig nem tudom hová kell beütni a karim adatait.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Most mondjam azt hogy melepett? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Köszönkük! <#worship>
Sir Quno Jedi
Megvan, de elakadtam a minotaurusznál. Azt a gecit nem lehet megölni az istennek sem. Tudom, hogyan kell, de én ehhez nem vagyok elég ügyes. F@xom sem akart olyan játékot, ahol nekem kell ügyesnek lennem és nem a karimnak. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Carlos
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Na figyelj. Én mikor elolvastam, hogy ratgabnak mit írt a fórumon úgy beparáztam, hogy az anyukám nevét se tudtam volna megmondani. Minél gyorsabban tudatni akartam a világgal, hogy nálam már van egy darab Arty -nak, nem kell belõle 2 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
örök hálám önzetlenségedért <#worship>

ezekszerint paypallal meg lehet venni...

Forza.

Carlos
priviben leprivizted? <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Én már privibe lepriviztem ,csak a mail címét várom hogy elküldhessem.

IMYke2.0.0.0
Én - eddig - sosem vásároltam tõlük, így nem is próbáltam felhasználni. Ezért is szúrom be ide, hogy hátha Nektek hasznotokra válik 😊

wesker24
Én is kaptam de már vagy fél éve nem tudom öket használni mert a zavvi baszik el fogadni a kódokat !
IMYke2.0.0.0
48hrs Only - Extra 10% off your next order - Zavvi: Your Unique Code is: 2474-A2A1-402F

A kód 15 órája érkezett a fiókomba...

arty
(hjaés átutalom az árát, ha mégis sikerülne, persze a kódért cserébe 😄 )

Forza.

arty
ok. gamersgaten vegyél egy shift2-t 😊 csak hogy lásd, nem a mastercard a gond, hanem hogy nem verified a kártya.
az pedig nem a fajtáján mulik, hanem hogy angol vagy vagy sem 😛

Forza.

Mastercard kuka. Kérjél helyette Visa-t! Azt mindenhol elfogadják!

Szar Visa electronommal mindenhol tudok gond nélkül vásárolni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
nekem nem sikerült. (meglepõ? 😄)

beirtam a mastercardot, erre angol teloszámra küldene smsben kódot, hogy verifikáljam magam. anyád. ha nem kell a pénzem...

Forza.

arty
alul egy juzer rivju:

"note: you can plug the serial directly into origin and download the game through the client if you want."

ergo: igen!

Forza.

Tinman
Melyek azok amelyeket átvennéd?

Sajnos a Steam továbbra sem ad rá lehetõséget, de szívesen elbeszélgetek az elvrõl akár évekig is.

DarkSector
Ha láthatóvá teszik a CD-kulcsát akkor mindenképpen...kis pöcsös. 😊
Persze ha sikerül megvenni.

Carlos
Hajnali 1-kor megjött a Saints Row 3 kód...
Úgyhogy ma este lesz csak kipróbálás.

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez a Sleeping Dogs valami világbajnok lett. Holnap meg is veszem a "zoroszoknál". Annyi pénzt simán megér. Többet is, de ha olcsóbban is meg tudom venni, akkor miért ne? 😛
A karácsonyi Steam vásáron tuti leárazzák majd mind a három STALKER részt. Én is arra várok leginkább, mert szinte a kedvenc játékom a STALKER de ennek ellenére még sincs meg eredetiben. :S

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Curze
Nézegettem én is, de második pillantásra már nem tûnik olyan csábító ajánlatnak.
A mount and blade-rõl tudna valaki egy rövid véleményt mondani?

DarkSector
Már megoldva. 😄

Rapid81
CoolEdit 2000.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Sikerült elpasszolni a neked nem kellõ játékokat?
Mert a maradékokat lehet átvenném.

DarkSector
Vegas-t csak ezért nem tennék fel. 😊

Totti5
sony vegas pofon 1szerû

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
mp3directcut

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Dobd át megcsinálom.

Valaki ért itt közületek a zene vágáshoz?

Konkrétan lenne egy zene, amit beraknék csengõhangnak, de nem kéne az elsõ 50 másodperc. Valaki meg tudná nekem ezt csinálni?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Eljõ a világvége? 😊

De most akkor ki az erõsebb?
Orbán vagy Chuck Norris?

wantonly
Létrehoztad a létezõ legfélelmetesebb karaktert evör, mostantól senki sincs biztonságban! A majáknak mégiscsak igazuk volt. <#vigyor>
DarkSector
Van egy speckó képessége: "Attack MSZP"

Ez nagyon erõs képesség?

DarkSector
betehetõ, de az elõbb kitöröltem az alapanyagokat most megint újra csinálni egy kis idõ...😄
bocs de most ez kimarad. 😄