Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
A 30 fps annyira nem is zavar de az 1024-es dolog azért nevetésre sarkall csak éppen nem örömmámorban úszva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Van crack csak állítólag nem ment, de hát lehet az elsõ mentésig sem jut el majd szinte senki, akkor meg nincs is rá szükség. Mindenesetre ha tényleg 1024 a max meg szinte minden amitõl féltünk visszaköszön akkor elég erõs ára van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Pár infó a játékról: a felbontást(ami max 1024x720) nem lehet állítani, illetve lehet de nem fog pixel számot növelni csak a képet húzza szét. Emellett 30fps limit van a játékban amit nem lehet kikapcsolni.
Shep
ÚÚúúú, áááá hát erre nem tudok mit mondani. Azért majd megnézem, hogy legalább azt lássam mekkora hárdkór és mit nem fogok soha végigvinni 😊

wesker24
olvass bele hzs-okbna ott van már a crack is !
wesker24
Igazi Scene Release-re vársz a Skidrow verzió már tölthetõ magról 😄
IMYke2.0.0.0
NFO-ban: "Wait for crack "

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
De jól tettem hogy elcseréltem a Dark Souls-t Borderlands 2-re 😄
IMYke2.0.0.0
Majd igazi scene release-t nézzünk. Ne olyat...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Te megvetted?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A "srác" meg biztosan japánban él, mi... esetleg pont az egyik programozó, aki "leaked" szoftvert tesztel...
Hagyjuk!

wesker24
Már rég kint van a WRZ verzió Magról lehet tölteni és csak 3,73 GB és még crack is van már hozzá ! 😄
Fabio Capello
Nyaljál sót demostmár komolyan -.-" <#idiota>

wesker24
Sajnos nem a fejlesztõk még arra se vették a fáradtságot hogy azt megoldják !

Ugyanis nem tud Upscale-elni a játék 1024-nél nagyobb felbontásra !
Fpocok
ja 😄

IMYke2.0.0.0
Ja, biztos a gyári Master Disc van nála, mert piacon nincs még a PC-s verzió...

Shep
Nekünk földi halandóknak is jól mutatott 😊

Shep
1024-et húz szét nagyobbra?

Sir Quno Jedi
Hmmm, azé 2560x1440-ben fullon brutálisan jól néz ki ez a Trine2.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Most beszéltem egy sráccal, aki mondta, hogy mekkora egy kuka a dark souls. 1024*768 max felbontás, 30 fps, kaka irányítás... jújj de igazam volt 😄

Shep
Egyébként most van egy házimozirendszer otthon azt nem lehet valahogy ezzel összeszigetelõ szalagozni? 😊 Ott a hangfalszetet meg a dvd lejátszót ilyen 9 vagy hány tûs kábel köti össze.

Shep
Köszi. Na akkor egyelõre nem erõsítünk hangokat sehova 😊

IMYke2.0.0.0
Pontosan.

Shep
Eddig ok de akkor kell egy erõsító amire a hangfalszett van kötve és azt kötöm össze ezzel?

IMYke2.0.0.0
Ezeket erõsítõhöz, hogy vagy beépített erõsítõvel ellátott TV-khez találták ki.

Shep
Igen ez az. Kösz. Na mert a probléma a következõ lenne. Van egy ilyen digitális vevõm http://www.sencor.hu/hd-dvb-t-receiver/sdb-4001m4-1 erre elvileg lehet + hangalat kötni, na ehhez kellene nekem valami megfelelõ zajdoboz.

ZsZso
Én is néztem, de 3.24 -ért is volt már többször is a Steamen - nem különleges leárazás. Packban véve (Trine franchise) meg szerintem még jobban jön ki, ha ákcijó van.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ebbõl ahány csatorna, annyi kábli kell, azaz 1 kábel - mono, 2 db - sztereo, 3 db - 2.1, 6 db - 5.1 .

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
trine 2 gamersgate-en ócóé (tudom nem mindenkinek ócó az)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
RCA -ra gondolsz sztem.

Shep
Nem, van az a másik amiben kisebb és vastagabb a pöcök és körben is is van magas pereme. Nem tudom mi a neve ezért képet sem találtam 😊

ollie
Jajj, jackdugóra gondolsz?

Shep
Gyerekek létezik olyan minimum 2.1 de inkább 5.1-es hangfalszett amit 1 db dugóval tudok hozzácsatlakoztatni lejátszóhoz? A dugó ez a kis pöcök amin körbe meg perem van de nem végig.

Sir Quno Jedi
????? és???? Akkor vesszük továbbra is szarérhúgyé a dobozos játékokat és a digit disztribbel felkopna az álluk. Az õ érdekük is, hogy legyenek NÉAH jó áraik is.

ZsZso
Oh, köszi!

Maak
Ha megnyitod a giveaway-t akkor ott lesz olyan hogy entries-comments etc...es az utso amit keresel, a "szep" :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ollie
Nemá, ne az ipon.hu-n tájékozódj, mert sok baromságot írnak. Amúgy ja, tényleg elindult a blackisle.com.

ollie
Miért szánalmas? Kötelezõ nekik bármit is leárazniuk? Így is hálás lehetsz a Steam-nek, ha nem kezdték volna el évekkel ezelõtt a nagy leárazásokat, még most sem lennének akciós, digitális játékok.

ZsZso
Én nem tudom olyan szépen betolni mint egyesek, de 1 hétig él a giveaway:
Theatre of War 2: Africa 1943.

Tudom csak egy fos indie, de remélem van akit érdekel.

IMYke2.0.0.0
"Feltámad a Black Isle?

Az egykor olyan legendás szerepjátékokról ismert Black Isle, mint az Icewind Dale, a Planescape: Torment, vagy Fallout, az Interplay élet-halál harcával párhuzamosan tûnt el a süllyesztõben, és valószínûleg már senki nem gondolt rá, hogy valaha visszatérhet. Fõként azért nem, mert az egykori vezéralakok már mind máshol dolgoznak: Brian Fargo az inXile-nél, aki egyelõre annyit mondott Twitteren, nincs elég információja ahhoz, hogy kommentálja az eseményeket. Aztán persze ott van Feargus Urquhart és Chris Avellone, akik az Obsidiannál húzzák az igát, és Fargóhoz hasonlóan õk sem tudnak sokat: annyit megerõsítettek, hogy az Obsidiannak semmi köze a dologhoz. De mi támasztja alá a Black Isle visszatérését? Nos, hivatalos bejelentés egyelõre nincs, van viszont egy weboldal, egy Twitter-fiók, valamint egy Facebook-oldal is."
IPON

ZsZso
Útálom, hogy ilyen könnyen meggyõzhetõ vagyok. Beszereztem.

A Guns of Icarus egy régi játék, szóval semmi köze az Online bétához!

tototto
Külön kulcsok vannak a játékokhoz ha valami nem kell mehet steamgiftre, ha csak 1 játék egy kicsit is érdekel egy 200ast megér 😊

ZsZso
Guns of Icarus miatt erõs a tipródás. A többi számomra crap :S. (megfogadtam, hogy ilyen 1 USDs sziszarokra se hajigálom el a pénzem az Androidos Humble Bundle után 😊 )

IMYke2.0.0.0
Akkor képzelheted, mit élhettem át, és mi késztetett arra, hogy nyomdafestéket alig tûrõ hozzászólásokat biggyesszek a "méltán népszerûtlen" Puzsér videó alá...

tototto
Új bemine4 csomag minimum 1 dolcsi és 4 steam játék, szerintem megéri katt

Fpocok
PP

arty
digitális pokol...

by tinman 😄

Forza.

ZsZso
Egyébként amikor elõször próbálkoztam a GamersGate -en, akkor nekem PayPallal is meggyûlt a bajom. X-szer próbáltam megvásárolni egy játékot, de sose irányított el a PayPal oldalra (pont egy kollégának akartam segíteni vele). Aztán pár napra rá megtetszett a Guild Collection, amit be is szereztem és onnantól kezdve gond nélkül megy minden (kopp kopp) ... különös.

arty
De. Szemet szemért.

Forza.

arty
paypallal vagy kártyával?

Forza.