Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Nincs át baszva a PC-s közösség. Annyira azért nem vagyunk hülyék 😊

Grafikában soha egyikben sem volt különbség.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Csak magamat tudom idézni, mert lehet, hogy átsiklottál felette:

"Mindegyikben a WRZ-törések (néha a védelemnek szánt dolgok, néha a releser csapatok) okoztak galibákat."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Imy, Tinman! Azért aközött, amit lentebb linkeltek és a videóban lévõ képminõség között igencsak zongorázni lehet a különbséget. És itt a videóban ráadásul tényleg tûéles az egész.

Darksouls Preview

2 eshetõség van:

1. Vagy valami nagyon korai buildbõl származik a mostani törés
2. vagy nagyon át van baszva most a pc-s célközönség

Egyenlõre nem tudom mit higyjek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Mondaná a Namco 😄

IMYke2.0.0.0
Csak szólok: Hatszáz forinttal olcsóbb is lett a "Dark Souls: Prepare To Die Edition" a Gameshop-nál...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
A PC-sek csak sírni tudnak.
jóhogy nem az az elsõdleges platform.

A PC már rég nem játékplatform, sõt, sose volt az.
A játék a PC-n csak Nice to Have.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Max Payne 3 még a nyomott képével is fényévekkel szebb ettõl, meg azért a XIII és a ME hibáit ne kevrjük már ide mert azok nem grafikai dolgok voltak. Már persze ha arról beszélünk ,hogy a XIII az x-edik pályán nem lépett túl és a ME meg belassult a karakter.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ezek a mocskos PC-sek, szívünket lelkünket beleadtuk ebbe a portba, nem törõdve azzal, hogy szódát nem értünk a PC-re való portoláshoz, megcsináltuk nekik, ha már ennyire könyörögtek. Erre tessék, nem jó nekik semmi, nem vettek meg csak 150db-ot. Szemétláda aljadék warezoló banda!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A WRZ verziók széles skálán voltak már rosszabbak az eredetiknél... "XIII"-ra emlékszik még valaki? "Mirror's Edge"-re emlékszik még valaki? "Max Payne 3"-ra emlékszik még valaki? hosszú a sor.
Mindegyikben a WRZ-törések (néha a védelemnek szánt dolgok, néha a releser csapatok) okoztak galibákat.

wesker24
Nem a játékra mondtam te ! xD

Azt elfelejtettem elirni hogy Grafika szepontjából mérföldkövekkel jobb ! 😄
Shep
Hát azért is írtam.

wesker24
Ez mérföldkövekkel jobb mint a Dark Souls még ha Low grafikán is van ! 😄
Carlos
Megy a lázongás ezerrel ahogy látom.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Már végig is toltad a Dark Soulst? Wow! Le a kalappal!

Nem merném leírni a Darksiders 2-öt hiszen még nem vittem végig... ha végigtoltam utána leírom, hogy szerintem melyik volt a jobb.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
S ilyen "sebességgel" voltam kénytelen játszani 😞
Ez a gép sajna csak ennyire képes a 8500 GT VGA-val, és a 0.5-ös nettel.

wesker24
Fogadja el mindenki hogy ez ilyen lett !

Semmi köze a warezhoz eredetiben is igy fog kinézni !
Tinman
Pontosan! Az meseszép lett <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Hát a Darksiders II a Dark Soulshoz képest mérföldkövekkel jobb ! 😄
Olyanra én még nem emlékszem, hogy a warez törés miatt csúnyább lett volna valami, mint a végsõ release-ben....

Tinman
Nem warezolok.

Tinman
Ha blur zavar, azt csak valahogy majd ki lehet kapcsolni.
Megmondom õszintén a konzolos verzióban nem is tudom volt-e blur... nem arra emlékszem :-D

Shep
Menjetek inkább Darksiderezni 😊

Solid Snake
Fov. adja rendesen. Jó skilles vidi <#pias>
wesker24
Kár várni másik release-re uyganaz lesz csak a mentést fogják kijavitani más release csapatok !
Shep
Olyan mintha a Mikulás érkezését várnád a kéményen át 😊

IMYke2.0.0.0
Itt a szemed más miatt, de ugyanígy kifolyik/na.

De, mondom, majd eldöntöm mennyire "szar" vagy sem, amikor a saját monitoromon látom.
Addig, képek alapján, semmi bajom vele.
S még valami - a hivatalos verzió még kinn sincs a polcokon. A WRZ-verzióra érdekes módon most senki sem gyanakszik, készpénzként fogadjátok, hogy a játék csakis szar lehet, mert homályos---

Shep
Töltsd már le és indítsd el, majd mond meg milyen a boxoshoz képest

Na mindegy várok még egy jobb release-re, de nem lesz ez szerintem jobb.

Shep
Nem kell beszarni majd a modderek megoldják 😄

Tinman
Jpg kép.
Min. egy PNG lenne hiteles.

Shep
És akkor most hasonlítsd össze a videoban látható éles ámde alacsony textúráit a korábban prezentált Dark souls nevezetû játék homályos, mindenféle mélységérzetet mellõzõ képeivel és mond azt ,hogy ez bizony így jól vagyon gyermekeim.

Imy! Itt nem folyik ki a szemed ellenben a lentebb linkelt képektõl.

Nem a grafikai fejlettség a lényeg, hanem ,hogy életlen az egész és baromi szemrontó!

Shep
Persze 5e Ft/óra áron 😊

davidka003
Most jelenleg Red Faction Guerilla-val tolom boxon fél méterrõl és szuperül néz ki. Pedig az is nyitott nagy világ és megcsinálták szépen.
Ha a Dark Souls boxon is fosabbul néz ki nála az ultra gáz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Akkor azon karcolni fog a DaS P2D az tuti.

Tinman
De ha térden állva könyörögnének, hogy ugyan nézd már meg az a rohadt olajszûrõt csak megtennéd nem?

Mert bizony a petíció alatti hsz-eket olvasva, sokan kifejezetten könyörögtek a PC-s verzióért.

Shep
Mifelénk nincs tele a ház full hádé lcd tévékkel, mi csak ilyen szar hagyományos képcsöves tv-n nézzük a Barátok Köztet 😄

IMYke2.0.0.0
Sajnos, más videóm nincs kéznél, így nem tudom prezentálni, mennyire leszarom a grafikát: Battlefield: Bad Company 2 - multi gameplay by me.

Severance tû éles még 2012-ben is, de nézd már meg ezeket a képeket, tiszta homály az egész.

1 dolog van, amire allergiás vagyok, ha nem éles a kép, hanem a homályos. Blur-t se tudom elviselni egy játékban sem.

Gothic 1 is tûéles ezen képekhez képest.

Ha nem bírja a szemem, mert megfájdul a fejem a grafikától (homályosság vagy blur miatt), akkor képtelen vagyok vele játszani. Ennyi a történet!

Shep
Ja meg hát én sem értek az autó szereléshez nem is mondom a szomszédnak ,hogy na akkor majd én megszerelem drága pénzen. Nem értenek hozzá, ok ne csinálják vagy adják oda valakinek aki legalább a gépet be tudja kapcsolni, de ha meg mégis ez a köpedelem lett a végeredmény ne adják annyi pénzért amennyiért olyan játékot is lehet venni amiben van legalább egy SF szintû árnyék 😊

Tinman
Láttam és hidd el konzolon sem volt különb, csak ott nem 1.5 méterre ültél a kijelzõtõl, hanem az LCD tv-tõl min. 4 méterre.

Megvan az ultimate megoldás: XBOX360 controller + PC képe kikötve FHD tv-re és lehet osonni...

Csúnya és ha nem tudom ezt a homályosságot még kikapcsolni sem, akkor kuka az egész, mert nekem ez így bántja a szemem.

És komolyan így fogják kiadni vagy ez csak a WRZ verzióval van?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Te is fiam kékfog?

Ez azt jelenti, hogy egy Severance-t se tolnál végig most 2012-ben? Csalódtam.

Ott a Gothic 2. Az sok minden volt csak szép nem, de gyönyörû szép Gothic 3-at szinte minden másban elveri.

J.Á.T.É.K.É.L.M.É.N.Y. szinte semmi más nem számít! Én ráébredtem már rég... és ti?

Shep
Te láttad ezeket a képeket vagy csak a cukrot kaptad fel?

Nekem ez konkrétan bántja a szemem! És nem képletesen értem, hanem tényleg rossz még rájuk nézni is.

Solid Snake
Tinman
Nem értem a PC-seket.

Visítoztak hónapokig, meg petícióztak... most, hogy megkapták u.a. csak kibõvítve, most büdös, mert 2012 van.

Ez egy konzol only játék portja, olyanoktól akik életükben még nem portoltak PC-re és ezek után az k. élet, hogy nem is fognak.

Tessék leülni elé, végigtolni, aztán lehet árnyékot vadászni, meg tesszelációt keresni.

davidka003
Boxon azért csak jobb volt.
Én mondtam, hogy ennyi idõ alatt csak fosportot lehet készíteni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;