Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én sem 😞
Képeket, majd hozok holnap - wesker24 kollégának (is), hiszen vele beszélgettem sokat a játékról 😊
Igaz, õ "kimaxolta" 100%-ra, s valami 28 órát játszott vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tény, hogy sok helyen használtam a lovat... <#schmoll2>
S most, délután, a befejezést, a Credits-et "B-"-vel átpörgetést, és a Fõmübõl a "Continue"-t használva láttam, hogy a térképen még volt egy Unexplored Areám is... 😞) Igaz, egy nagyon kicsi hely - de 1000%, hogy ott bújik a Páncél egy darabja.
Nálam a 10 darabból 8 lett meg, amúgy 😊
Annyira büszke vagyok magamra, hogy ennyit is megtaláltam, hogy csak na 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Az teljesen korrekt nekem is olyasmi volt de én még a csoda páncélt sem szedtem össze.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Speedrunner!

Nekem 22 óra volt <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Nnna, megvettem a Stalker: Shadow of Chernobyl-t gamersgate-en (amúgy most náluk csak 1.39euro), csak blue coin-ért próbából (úgyis volt már csomó blue coinom, mondom próbát megér). Ugyan steam-re nem regelhetõ (próbáltam 😄), de jó lesz ez a GG-rõl is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Ja, amúgy - "Darksiders 1" élménybeszámoló, spoilerek nélkül:

21 óra 3 perc alatt végigjátszottam. Számomra élvezetes "Easy" fokozaton.
Nem "maxoltam ki" 100%-osan, de számos dolgot azért sikerült megtalálnom, és büszke is voltam magamra 😊
A kontroller-mizéria (célzás, utólagos bedugás után nem ismerte fel, újraindítani kellett) és a "Portal-os puzzle" (Azrael, cirka 7-8 órámba került) rész, valamint néhány apróság ellenére, azt kell mondjam, remekbe szabott játék volt. A Boss második körbeni legyõzése nem kicsit volt izzasztó-idegesítõ - számomra.

Este már telepítem is a 2. részt - mindegy, milyen lett. Az elsõ rész végén láthatók után érdekel, mi lesz a másodikban 😊

Shep
Pedig nem rossz a FEAR 3 1€-t nekem megért, mert egyszerû pörgõs lövölde, korrekt AI-val, a horror hangult ugyan elveszett valahol félúton de akció játéknak teljesen korrekt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Szívesen 😊

IMYke2.0.0.0
Akit érdekel a "Dark Souls: Prepare To Die":

2012.08.24-i állapotok:

* CDGalaxis = nem árulja
* Gameshop - 7900 Ft + PK - elfogyott, rendelhetõ
* Konzolvilag - 7900 Ft + PK - elfogyott, rendelhetõ
* Konzolvilag - 10900 Ft + PK - elfogyott, rendelhetõ (Dark Souls Prepare to Die Special Edition!)
* 576.hu - 7999 Ft + PK - rendelhetõ
* 576.hu - 10999 Ft + PK - elfogyott, rendelhetõ (Dark Souls Prepare to Die Special Edition!)
* Gamersroom - 9990 Ft + PK - rendelhetõ
* Konzolokszervíze - 9990 Ft + PK - rendelhetõ

Rapid81
Az elsõ rész lett az áldozat. ára miatt is, meg videókat elnézve nagyjából ugyanaz. Persze a sztori más, meg a 2-ben már vannak achievementek is, de az az 5€, mégis csak 5€, 2.5 helyett. Köszi az infót amúgy!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Köszi a véleményeket, így van, azé 5 euro az 5 euro, akkor nem baszom el fear3-ra (a demója nekem sem tetszett). 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Az újdonság varázsa miatt mindenki a 2. részt isteníti.
Szerintem, mindkettõt érdemes pótolni. Az elsõ résszel játszottam keveset, nem volt rossz. Csak a grafómókusok kerüljék...

IMYke2.0.0.0
Semmilyen verzióban be sem szereztem a 3. részt. Nem szavaztam rá.
Elég volt néhány tesztet gyorsan átszaladni, és megnézni pár kommentár nélküli videót.

Majd valami olcsó módon, egyszer. Csak gyûjteménybe, igaz a 2. részt is még meg kellene venni. A többi dobozosban megvan már.

Rapid81
Helló mindenki! Visszatértem a túrázásból. Remélem nem maradtam le semmirõl. Annyi tuti, hogy nem nyertem semmit, míg odavoltam. 😊

Just Cause-nak 1. vagy 2. részét érdemes megvenni jobban?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
Egyetértek Fear 3 pocsék egy játék én anno 0,99 Euroért vettem annyit is ér !
davidka003
Fear 2 jó volt.
Fear 3 nulla. 1 Ft-ot nem ér. Szar játékért ne adjunk már pénzt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

artschi
nekem bejött, annyiért megéri szvsz.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sir Quno Jedi
A Fear3 4.99euróé az jó ár érte??? Egyáltalán jó játék az szerintetek???

IMYke2.0.0.0
"aki egyedül fél nap alatt többre jutott, mint õk fél év alatt. "

Egy kész portot - ami ráadásul buherálható - könnyebb piszkálni, mint egy egyáltalán nem létezõt.
Azért a srác is ugyanúgy végzi a dolgát a WC-n, nem kell isteníteni.

Shep
Egyrészt teljesen egyetértek veled másrészt meg legalább valamiben jó és azt próbálja tökélyre fejleszteni és ez a kitartás azért becsülendõ szerintem.

wantonly
Megnéztem a "próbaverziót", nekem kb. 15 perc kellett az uninstallhoz. Vagy csinálják meg normálisan vagy inkább ki se adják PC-re.
Már a menü is egy rémálom. Maga a játék érdekelt volna, de nem vagyok mazochista.
Sir Quno Jedi
Gõzöm sincs miért játszotok egy technológiailag alapból elavult játék béna portjával, ami bugosszarfosszar és még frusztráló is?! 😄 ÉS rohantok önként a pénzetekkel, hogy a kezükbe nyomjátok.

benőmenő
Tényleg röhej :/
Viszont ez a target lock az érdekes egérkezeléssel agyrém. ha 2 ellenfél van akkor úgy néz ki, hogy kattintgatsz ezerrel, közben megmozdul az egér és a két kilométerre lévõ másik ellenfél felé csap egyet, miközben az eredeti komótosan felszabdal :S
wesker24
Bocs hogy kiütöttelek de igen a DSFix 0.2-ben már a missing text hiba is javitva !
Tinman
Közben olvastam... bocsi!
Szóval igen... ez az ami jogos bántja a PC-sek java részét. Itt egy srác aki egyedül fél nap alatt többre jutott, mint õk fél év alatt. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wesker24
Már megcsinálta javitva van benne van már a DSFix 0.2 Release-ben !
wesker24
Már megcsinálta tölthetõ a DSfix 0.2 is ami már javitja a missing text hibákat is ! 😄
Komolyan gondolkodom rajta, hogy megtámogatom én is 2 dollárral!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oroszból 4200 Ft a Sleeping dogs (korábban 3500 volt de felment az ára).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Köszi, de én melóval "szórakoztatom" magamat.

wesker24
Azt irta Missing text patched tomorrow But I go to sleep ! 😄
Tinman
Nagyon jó hír! Ha megcsinálja, egy 500-ast kap tõlem :-)

IMYke2.0.0.0
A "másikkal" szemeztem éppen 😞
No, majd eldõl. Legszívesebben vásárolnám a játékot. Komolyan.

wesker24
Azt irta szegény sorry srácok de azért aludnom is kell néha egész éjjel ezen dolgoztam ! Majd holnap javitom a missing Text hibákat is ! 😄
IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy a Te géped köröket vár néhányunkéra, és így ha Nálad 30 FPS... bele sem akarok gondolni nálunk...

MerlinW
P2P verziót ajánlom (limited edition, a legfrissebb javítással), 10GB a telepítõ, ugyanennyit telepít.

[merlinw.org]

Tinman
Remélem sokan gondolják még így.

Tinman
Na... örömmel hallom, akkor Rocksmith-t veszed? <#idiota>

Tinman
Viszont tegnap u.e. a gépen, de a régi, modolatlan grafikával sok helyen leesett az FPS.

Szerintem ez gyengébb vason is kell, hogy javítson. Nem tudom, hogy képes erre egy 155kb-s progi, de maximális tisztelet érte a srácnak.

IMYke2.0.0.0
Elbizonytalanodtam... 😊)))

MerlinW
Futni fog az. Elég jól skálázható a grafika (ami egyébként egy nagy durranás, inkább stílusos és részletgazdag).

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Én sem tartom komplettnek azt, aki úgy akarja magát tökélestesíteni, hogy maxra gyúrja magát skillben pl. egy DS-ben. Mégis miféle fejlõdés ez??!? Akkor menjen el egy dojoba és legyen egy-két danos kungfumester, az FEJLÕDÉS.

Láttuk ugye a csókát aki kikapcsolt monitorral (vagy háttal) is végigtolja a supermariot. NOs kérdem én, õ géniusz és követendõ a példája, vagy szánakozva vigyorodunk el a kiscsávón, hogy eeez mekkora hülye erre elbaszni az idejét és tehetségét (getalife kombós)... Mindig ez lebegjen a szemetek elõtt, mikor a DS nehézégét és HC-ságát ajnározzátok.

Maak
Hasznal kozuletek valaki Raptr-t?Egesz jo kis rewardokatlehet behuzni toluk.Eddig en nem raktam fel, mert mondom minek, de lehet nem hulyeseg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

benőmenő
Az otthonin is nyugodtan letekerhetsz mindent. Én is ezt tettem, ráadásul nem is fullHD-ban játszok, de száguldás közben egy kerek 20-ast mutat a fraps a sarokban.
Hát egyik kollégát azzal szívattam meg, hogy beállítottam egy 5 perc 30 másodperces koccanás nélküli vezetési rekordot! Ráadásul lehet küldeni kihívást a kiszemelt egyéneknek. Küldtem is neki egyet! Ehhez hozzá tartozik, hogy a korábbi rekord 2 perc volt és azt mondta, meg akarja dönteni.

Kihívásra jött a válasz, hogy elmegyek én a pitsába....XD

Aztán felfedeztem, hogy vannak világviszonylatra kivetített eredmények...
Amikor megláttam az elsõ helyezett 31 perces rekordját azért lehervadt a mosolyom!

IMYke2.0.0.0
Sejtettem, hogy ilyen választ kapok 😞

IMYke2.0.0.0
Ez a játék viszon - bocs a szóhasználatért - kurva nehéz.
Nem mindegy, hogy egy bossnak, az utolsó mentéstõl rohansz neki 20-adjára is, vagy a Boss-miatti-halál miatt kezdheted elölrõl az egész játékot...

Az már karcosabb lenne...

Ennyi erõvel játszhatnék kõ-papír-ollót! Minek butítanám szándékosan a játékot?

Bukok, hát bukok! Kihívás nélkül nem játék a játék!

Sir Quno Jedi
Köszönöm, én nem is szeretnék "fejlõdni" a játékban, mivel már tökéletesre fejlõdtem jó régen magamtól is! 😄 Kösziek! Ha ilyesmi érdekelne, akkor megtanulnék zongorázni, vagy gitározni inkább, az valódi fejlõdés, ez meg csak geek-fing.