Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Rohadt életbe, az összes preorderem egy idõben jelenik meg:

Borderlands 2 - szept 18
Torchlight 2 - szept 20
Baldur's Gate Enhanced Edition - szept 18

wesker24
Igy van ezt neki !<#banplz> xD
tutituti
Ez remake nem?
Ha jól emlékszem az õsidõben volt giana game.Ilyen mario klón volt.de lehet hogy rosszul emlékszem

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Sir Quno Jedi
Aki elnyomja a párbeszédeket, attól official el kéne venni a játékot, me nincs joga játszani vele! 😄 pont

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tototto
nekem eddig egyértelmûen ez a best 😊 Project Giana

wesker24
Meg egyébként is sietsz valahová randid van esetleg nem érsz rá ? xD
wesker24
Én is ezt mondom milyen játékos vagy te vazee hogy merészeled átugorni a párbeszédeket heh ? xD

Igy kb semmit se fogsz megérteni az egészbõl aztána végén csak ennyit mondasz WTF ? xD
MerlinW
Nem tudom mit tartalmaznak a párbeszédek, de Izgi lehet a történet ismerete nélkül játszani😊

[merlinw.org]

wesker24
Hát jah msot tartasz kb estleg a felénél de a másik fele sokkal nehezebb lesz Portal powa ! xD
DarkSector
Jah thx...de nekem átvezetõk meg beszlgetéseket ne számítsd bele...azok ne izgatnak...vagyis akkor kb a fele lassan meglesz thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Teljes mértékben egyetértek veled.

Amúgy A SpaceChem nekem is nagy kedvencem.

Rapid81
Azért találtam már pár ígéreteset, még ha némelyik indie is. Én nem írom azért ennyire le az indie játékokat, mint te, ugyanis nekem is van pár szakajtóval és sokukkal játszom elég sokat.

Például (nekem bejönnek):
Gear Up
Perpetuum
Slingshot racing
InFlux

Én órákat el tudok szöszölni a hasonlókkal. A SpaceChem-ben például 70 órám van. A Nation red-ben 20, az Atom Zombie Smasher-ben 16, a The Binding os Isaac-ben meg 13. Sok esetben sokkal üdítõbb, szórakoztatóbb és nyugtatóbb egy indifos, ahogy te fogalmazol, mint egy 50€-ba kerülõ hipercsúcsszuperállatnagyonvagány játék.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Vannak jó indi gammák, de egy kezemen meg tudom számolni õket, a többi százezer a flashgammák szintjét sem éri el és akár 10euro környéki árakat is elkérnek értük. NÓÓÓÓÓMÁLIS??!!? Ezek mobiltelón 99centért TALÁN elmennek, node PC-n?!?!? Egy sokcsillió dolláros retail címért kiadok akciósan ennyit, de egy flash szarért nem (régen az ilyenek ingyenesek voltak vaze és még úgy sem érdekelte a kutyát sem, mi történt itt emberek, az appstore az agyatokra ment???!).

Változik a világ és nem elõnyére...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
Nyugi, többnyire csak indifosok, én nem akarom õket látni steam-en (sem).

Tinman
Rajtam kívül itt ismeri egyáltalán valaki? DS-en toltam az elsõ részt.

Nem várós. Kis masinára ok, de PC-n ennél csak jobb horror játékok vannak.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Rapid81
Valve megint összeszedte a trollokat ezzel a GreenLight-tal, bakker. Tele van mindenféle marhasággal, meg felpakolnak nem saját játékokat, amiket látni szeretnének Steam-en. <#boxer>

Meg van most ~480 cucc felrakva, a tegnapi nyitáskori 100 körülihez képest. Továbbá nem tudom, hogy más is így van vele, de nekem folyamatosan minden oldalon vannak ismétlõdõ darabok. Hogy nézzem így végig a 16 oldalnyi cuccot, ha nem is mutatja mindet? <#falbav>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

w77d
én anno megvettem de még nem toltam vele... tehát most ha elindítom még fizetnem kell különbözõ tartalmakért meg hogy játszani tudjak vele?

arty
szerintem rosszul állították be, és nem igazi f2p lett, hanem 0 EUR-os, "fiozetõs". amiket megveszel, azokat se tudod kidobni a librarydbõl... na, ez olyan mintha megvetted volna, csak 0-ért.

szívás!

(a dlc vásárlókat majd sajnálom, ha ráérek)

Forza.

Rapid81
Most olvasgattam a fórumját a Gotham City Impostors-nak, aztán mindenki ki van akadva, hogy a DLC-k, amiket megvettek, nem mennek át az ingyenes változatba, továbbá automatikusan feltûnik a Library-ban és le is töltõdik. Ez igaz? Nektek letöltõdött automatikusan? Nekem nem kell több gigányi adat tök fölöslegesen a gépemre. Meg, hogy el sem lehet távolítani. Milyen gerillamarketing ez a WB-tõl és a Valve hogy ment ebbe bele?

Fpocok
Azért ne éld bele magad. P2P... szóval szar. Ha nem lenne, akkor jó lenne... de így...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak
Koszonom szepen annak aki lebeszelt rola summer sale alkalmaval. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wesker24
Ha a Serpnet Holes-nál vagy amikor a sárkányokon mész át az Eternal Throne-hoz az még csak a Kingdom of The Dead legeleje most tartasz kb a játék 40 %-nál majdnem a fele de mégsem xD
Tinman
Ma meg kéne kapjam a Dark Souls-om Zavvi-tól... múlt hét 23.-án adták fel, ha nem csinálják azt amit Arty + velem a korábbi rendelésünknél, akkor ma itt kell legyen.

Kegyetlenül várom... kibõvített tartalom, szebb grafika, stabilabb frame. KELL! MOST!

Tinman
Tegye fel a kezét aki megvette!

Semmi flame, meg izé, csak érdekel...

Fpocok
Meglessük.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Na a Gotham City Impostors már ingyen tolható!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Oks, ott vagyok a csontvázaknál, felmentem a repülõ szarra, és most lementem mélybe egy verembe ahol piszoksok csontváz van...😄
Majd holnap folyt köv.

8:22 percnél vagyok, feltételezem majdnem a fele...

(még nem kellett vásárolnom meg nem kellett item-eket használni sem)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wesker24
Ha már megvan a Death grip akkor még nagyon az elején vagy ne aggódj ! xD
tutituti
Azt hittem ez csomagban van.
Azért írtam.
De most néztem meg hogy nem.
Mindegy,recruits jó😊

grebber
"A recruits miatt már érdemes megvenni"

Mit érdemes megvenni? Nem értem.

Azt lehet valahol látni melyik game-ek vezetnek?

tutituti
A recruits miatt már érdemes megvenni.indiedb-n követtem ahogy megcsinálta a srác.Hatalmas lehetõség van benne!
NMRH meg csak egy jó zombi lövölde,arra is fáj a fogam egy ideje.

grebber
Steam-en ez a greenlight egész jó.

Van pár jó stuff amit szívesen látnék steam-en!

7554,No More Room in Hell,Afterfall,Recruits,Cognition,AirBuccaneers

MerlinW
Aham. iOS és Android is támogatott.

[merlinw.org]

tutituti
a másik meg hol sikerült 30-ért beszerezni?
Mert erõsen 100k az ára ahogy nézem

tutituti
hú ez nagyon jól néz ki.
És androidra is átküldi a videót?
(már régen akarok egy ilyet)

DarkSector
Most néztem a lila kéz megszerzésekor 5:40:xx-át mutat a mentésemnél az idõ...ha ez jelent valamit.

DarkSector
Várom mikor izzaszt meg a játék.
Normal fokon vagyok asszem...nem is láttam az elejéén hogy van-e nehézségválasztás...nekem normal-t ír...asszem.
De eddig nem sok meglepi volt.
Kivéve az elején erõs volt egy cseppet az a tigris vagy kutya aki 80-100hp-t sebzett egy ütésre, és 3 ütéssel megölt...azt erõs kezdésnek véltem, de 1-2 halállal simán kitapasztalod...és ez igaz a többi ellenfélre.

RB vagyis elgurulás gombot kell faszán kezelni és szinte sérthetetlen leszel.

MerlinW
Én 30-ért vettem Parrot AR.Drone-t.
ilyet

[merlinw.org]

DarkSector
Véleményem a hanyag dolgokról nem változott, de az mellett leírtam azt is hogy ettõl független 1x lenyomom ha rávisz az unalom...

Klemice
Úgy lehortad a topikjában vagy két hete, most meg mégis játszol vele?...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

grebber
És esetleg tudnál oroszból szerezni (persze csak ha angol)?

DarkSector
OFF:

Darksiders 2:

Csak 1 kérdésem van.
Honnan lehet tudni hogy kb hol tartok?
Most pl teszemazt a lila kéz megszerzése kb a játék hány % lehet megközelítõleg?

DarkSector
Megvéve! 😄

tutituti
Olyan lesz mint az usb-s nightvision.Tehát ha nincs laptopod akkor nem igazán haszbálja az ember kinn a szabadban bevetéskor😄

w77d
akkor fel sem emelkedik XD

Sir Quno Jedi
Ha repül, már jóak. 😄

davidka003
Olyan minõségû, mint a Dead Space 2 plazmavágód. xd

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;