Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nekem sok az a 3GB. Majd egyszer beszerzem.
A képeket, és a teaser-trailert (korábbiakat is) elnézegetve - miközben hatalmas tiszteletem az alkotóknak -, nekem (!) nem jön át olyan érzés, ami miatt rohannom kell, és mindent félre dobva játszanom, megnéznem.
7+ évnyi fejlesztgetés... tudom, hogy sok meló (nulláról írt zenék , új szinkron , új pályaszakaszok, 3 méterrõl szörnyikék sebzése stb.) volt vele...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
arty ajándék Larája mellé még megveszem a DLC-ket és nálam öröm és bódottá, de nagy-nagy hála az önzetlen felajánlásért! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Azt írták, hogy 3GB körüli lesz a letöltendõ cucc.

#60049: Több mirror is lesz.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ollie
Itt van egy kép az eredeti HL-bõl: link

Itt meg egy a HL:Source-ból: link

Itt meg a Black Mesa Source-ból: link

Látsz különbséget?

wantonly
Azért nem egészen. A HL:Source meg sem közelíti ennek a minõségét. Nézz meg egy videót róla, ég és föld a különbség. Ez egy sokkal szebb, újragondolt verziója egy régi klasszikusnak, amit sokan - köztük én is - örök élménynek tekintenek. Ezért is várjuk ennyire. És azt se feledjük, hogy ezt a szabadidejét feláldozva készítette el egy rajongókból álló csapat, teljesen ingyen. Sok munka van benne. Nekünk meg ismét jó érzés lesz Gordon Freeman bõrébe bújva elrontani azt a kísérletet, hogy a feje tetejére álljon a világ. 😊
Ez esetben én is felteszek neked két kérdést: a topikot olvasod? Az elõzõ oldalon már lement ez a kör.
Fpocok
Hát hogy mi ez a nagy hype... source motoros hl1... mintha már lenne ilyen, nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Akkor mit nem értesz? <#fejvakaras><#smile>
Fpocok
Igen, végig toltam.
A második részt megjelenés napján, együltemben.

ollie
Játszottál a Half-Life 1-gyel?

arty
ha kitesznek egy 20 kb-os .torrent fájlt nem fog megállni 😊

Forza.

Fpocok
Örülnék, ha valaki elmondaná, mi az, amit én nem látok ebben a BMS-ben. Mi az, amiért ennyire várjátok? Kérlek indokoljátok meg.

zorrobomber
sejtettem... vga radeon5770, az sztem jó még
60-70em van rá

Carlos
ty.
miért van olyan érzésem, hogy ez az oldal megáll majd mint a szög? 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Azt lehet tudni, hogy hány giga lesz?

Jani21
Steamen ne keresd, nem lesz fent még egyelõre. Figyeld a hivatalos oldalt a letöltési linkekért.

Carlos
Mit kell majd tenni, hogy a black mesa megjelenjen a Steam accomon és este már tölthessem is lefelé?

Þór vígi þessi rúnar

arty
vga? de mindegy, c2d-rõl sehogyan se lehet olcsón megúszni, hiszen szinte mindent cserélned kell ... 😊

pláne ha nem te adod el a cuccot ph!-n akkor fillérekért fogják "bevenni" ...

Forza.

ZsZso
Tudom értékelni az öniróniát 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

bakvarnyu
Azta, ez ma jelenik meg, de jó,hogy benéztem ide.

zorrobomber
asus p5b, e6400 c2d kombót lecserélni valami olyanra ami ér is valamit manapság

grebber
Nekem tetszett a DNF.Fõleg meg kellõen nehezebb volt a többi FPS-hez képest ahol normálon szinte halál nélkül lehet darálni,nekem ez a DNF-be nem sikerült mivel nehezebb volt.
Várom szeretettel.

Next PC upgrade: 2022

ollie
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
majd 15 év múlva... <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Jön a DNF2! <#eljen>

Szerintem a Wizardry 8 grafikája is nehezen dicsérhetõ, maga idejében is elavult és csúnya volt, ráadásul marha sivár. Gondolj csak bele: a Gothic után jelent meg! Mindazonáltal az legalább funkcionális, és a HUD nem förtelem (az elõzõ Demise-ban is ugyanez volt, szóval félõ, hogy placeholder). Nekem amúgy a grafikáról inkább a Dungeon Keeper 2 FPS-módja ugrott be.

Mindegy, nálam videók alapján a real-time játékmenet miatt bukott el, azt a Dungeon Master II óta nem csípem. (Maga a játék persze lehet jó, de mindenre nincs idõm, sajnos. Nálam videó alapján -1000 pont a Wiz 8-hoz képest, persze 10-es skálán.) Tervezek elõkapni a közeljövõben ilyesmit, de azok régi és igényesebb klasszikusok lesznek vagy a Legend of Grimrock, az korrektül néz ki. A 30 dolláros árcímke pedig vicc.

Ui.: A héten éppen a Wizardry 8-cal játszogatok, és tegnap este egy epikus csata után a végjáték felé a fürdõkádban elnyúlva, tervezgetve karaktereket a vágyott, de valószínûleg soha meg nem valósuló jövendõbeli 149 végigjátszáshoz, éppen a fentebbieknek megfelelõen lamentáltam a grafikáján is.
Rapid81

ZsZso
Ismerem az érzést, nem irigyellek 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wantonly
Amikor elkezdtem legfeljebb fél órát bírtam ki egyhuzamban, annyira befigyelt a para faktor, de nemrég újra végigjátszottam, nem mondom, hogy nem féltem, de már közel sem volt olyan vészes. Az új részre kíváncsi leszek (Machine for Pigs). Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de engem a trailer nem nyûgözött le annyira. A vinnyogó disznók bennem nem keltettek félelmet, inkább viccesek. De bízom a csapatban, elvégre eddig az összes játékuk, mind a Penumbra sorozat, mind az Amnesia a legjobb horrorjátékok evör. 😊
Tinman
Demise: Ascension.

Wizardry 8 azért más ligában játszik, meg egyértelmûen kellemesebb küllemre is.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Egyébként az Amnesia-n én is majdnem berosáltam annak idején. 😊 Most meg nemrég, hogy sikerült fizetnem is érte (XD) végigtoltam a Justine címû DLC-jét. Hát a rémisztgetés még mindig megvan benne rendesen. Meg van egy rakat játékosok által készített történet is hozzá.

IMYke2.0.0.0
Nekem meg az a mázlim, hogy a GMG-sre nem ugrottam.
Most, cserébe, rághatom a körmöm, hogy most vegyem meg, vagy áltassam magam egy ideig, s csak késõbb 😊

IMYke2.0.0.0
Drukkolok nekik, szívbõl, õszintén. <#wink>

ZsZso
A mázlim, hogy pár napja ugrottam a GMGs ajánlatra, így ez már nem annyira izgat. Bááááár az a 2 DLC ..... hmm hmm hmmmm ... NEM! Elõtte kijátszom, aztán filózok ilyeneken. 😊

Rapid81
Húszon fülöl vannak a srácok. De a puding próbája az evés, szóval majd kiderül. 😊

IMYke2.0.0.0
Éppen ezért vacillálok 😊
A fene egye meg - az elkövetkezõ 3 napban úgyis rábeszélem magam 😞

IMYke2.0.0.0
Nem a 45 Ft zavar, hanem hogy a STEAM "ki akarja húzni a zsebembõl" azt a 4000 Ft-ot egy ilyen jó ajánlattal. <#nyes><#nevetes1>

ollie
A Deus Ex nagyon megéri! Eszméletlen sok content van benne ennyiért.

IMYke2.0.0.0
Elfelejtettem gratulálni a dologhoz! Jó dolog, ha az ember honosítását ilyenhez használják 😊

Az Amnesiával csak azért nem játszom, mert szó szerint rémisztõnek ismerem - a szívem nem biztos, hogy kibírná -, így nem tudom, hogy milyen hangokat, szövegeket kell és lehet benne megszólaltatni magyarul, de felvetõdik bennem a kérdés : Tizenéves fiatalok készítik?

Mert, a mutáló hangú srácok által készített szinkronok nem alkothatnak meg olyan atmoszférát, mint a különbözõ korú, és orgánumú felnõtteké...

ZsZso
Ja ... mocskoság. Az 15 Euronál ~ 45 Ft!!! 😊

ollie
Mi a neve? A grafika nem számít, ha maga a játék jó. A Wizardry 8 is kb így néz ki, és bármikor elõveszem még most is, mert annyira jó maga a játék.

IMYke2.0.0.0
GMail: nálam mûködik.

STEAM: a fene egye meg - rettentõen csábító a Deus Ex-csomag! S pont most drágult 3 Ft-al az euró!

Rapid81
OFF:
GMail másnak sem megy vagy csak most engem szívat valamiért?
ON:

IMYke2.0.0.0
Hoppá - tényleg 60000 😊
Köszi srácok!

Bízom benne, hogy ennek a tízszerese is meglesz még ebben az évtizedben 😊

IMYke2.0.0.0
UT (1999) - hogy imádtam! Azt még én is toltam multiban 😊
Az UT HUN - többek között Ulmann Mónika, Koroknay Géza hangjával 😊
A magyar szöveget személy személyem pofozta ki, és a magyar textúrákat is én készítettem.
Gyakorlatilag 100%-osan magyar a játék 😊

Amit még nagyon szerettem - a Quake 1-2-3-n felül - az UT és a UT 2004.

wesker24
És pont Imy-é a 60k hsz ! xD

<#pias><#taps><#eljen><#worship>
Rapid81
Majd kiderül. Amit mutattak a srácok, egészen tûrhetõ volt.

tototto
most nézem, gratulálok mindenkinek, hogy összehoztuk, de fõleg Imi neked a 60000 hozzászóláshoz <#taps>