Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Kivételek a világon mindenre vannak.
Ettõl függetlenül, én kerülök a 3rd Party MOD-ok 99%-át.

Fõképp a tartalom módosítókat - amikben szinte már félisteneket gyártanak az így-úgy megtalált kódok átírásával...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
majdnem 4 végigjátszás és 510 óra játék után nyugodt szívvel nevezem annak😊

[merlinw.org]

DarkSector
Mind2-õ szar.

De inkább a Borderlands 2-õt választanám én is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Sok esetben a modderek minõségibb munkát végeznek, mint maguk a fejlesztõk. Sok esetben a modderek szintén játékfejlesztõk. A Deus Ex HD pakkot pl két Obsidian alkalmazott dobta össze szabadidejükben.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Dark Souls = Isten <#nemtudom><#whatever>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Persze.

[merlinw.org]

MerlinW
DS-t BL2-re? Istenkáromló!😊

[merlinw.org]

Shep
Ez a Borderlands 2 singleben ugyan olyan, mint az 1? Újratermelõdõ ellen, meg miegymás?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
De persze még akkor vettem a Dark Souls-t amikor még nem volt régió záras !
IMYke2.0.0.0
Igen, ismerem a történetet és rohadtul irigy is vagyok az üzleti érzékedre, meg a lehetõségeidre 😊

IMYke2.0.0.0
Na, az olyan csomagokat kerülöm, amiket külsõsök csinálnak. Nagyon-nagyon jónak kell lennie <és elsõsorban gamer és role friendly-nek> az anyagnak, hogy egyáltalán szemet vessek az ilyen MOD-okra.
Én nem ájulok el attól, ha egy Photoshop-matató-júzer az eredeti textúrákra rányom egy Filter - More Sharpen-t, vagy egy másik játékból, vagy más, innen-onnan matatott (feleslegesen 2x akkora méretû) textúrát nyomat bele egy "*** HD by xyz" csomagba, hogy híressé váljon...

wesker24
Hát most már itt van a megjelenés a küszöbön már nagyon nehéz jó áron és olcsón beszerezni !

Nekem amugy 20 dolcsiba került a Borderlands 2 xD

Elcseréltem a Dark Souls-t Borderlands 2-re !
IMYke2.0.0.0
A józan eszem hangoztatja: tegyek így - ez is volt a terv
Az "ide de nekem gyorsan"-t kiabáló kisördög pedig az ellenkezõjét 😞

wesker24
Ami a Skyrim Inventory-ját illeti az tényleg botrányos volt de szerencsére a SkyUI MOD tökéletes lett hozzá !

Most néztem az 1 GB-os Full HD Packot a Skyrimhez nem az amit a Bethesda kiadott hanem ami a Nexus-on van és vazze még az 1 GB VGA kártya se elég hozzá vazee ! 😄
Tinman
Várd meg GOTY-t... ezernyi jó játék van még, meg az ár is felejtõs még.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A hátizsák (inventory) dologról már írták a fejlesztõk is korábban, hogy lehet, hogy furcsa lesz.
Engem eddig egyedül a Skyrim inventory-ja tudott megdöbbenteni és felidegesíteni. De, azt is meg lehet(ett) szokni.

Prince23
Egyetértek, a hátizsákos résszel :/

lalakov
9. szinten vagyok, lassan beindulhatna. 😞 Bár pl. a hátizsák kezelése nem fog változni, az elsõ részben egyszerûbb, átláthatóbb volt nekem.
zorrobomber
Ahogy én olvastam, az eleje döcögõsen indul.

MerlinW
1 napja kint van a PC warez is.

[merlinw.org]

lalakov
Úgy hogy kipróbáltam, mivel USA-ban már megjelent.
Prince23
Talán úgy, hogy Youtuben tele vannak gameplayekkel, és az elsõ fél óra ne igazán hathatós 😊

Elsõ 25 perc

HappyHunter
Hogy lehet csalódás egy pénteken megjelenõ játék?

Be happy. :) Running!

lalakov
Csak kérdés mennyire megbízható az eladó, nehogy aztán 6000-ért vegyél semmit.

Nekem egyébként csalódás a játék és örülök, hogy nem vettem még meg.
Jani21
Hardveraprón 6000-ért adják a videókártya mellé kapott Borderlands 2 kupont.

zorrobomber
more of the same

Maak
Nem kell az nektek, majd csinalunk ingame videokat es megnezitek mirol is van szo. :p

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ollie
A Borderlands 2 gamersgate.co.uk-en most 7900 Ft (89.12 GBP / 4) a digitális, négyes packban, ha van valakinek IGN féle 15% kedvezménye. Persze ehhez négyes packot kell venni.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prince23
+1 én is lesem a topikot

Fabio Capello
+1, én is várom az "ajánlatokat" 😛

IMYke2.0.0.0
Lehetõleg: megbízható, és ne orosz kód legyen 😊

IMYke2.0.0.0
Döntöttem.
Aki tud nekem olcsón STEAM-es Borderlands 2-t szerezni, kérem írjon!

IMYke2.0.0.0
Borderlands 2 - Régiózár az oroszoknál

"A Borderlands 2 Steames verziója régiózáras Oroszországban, a FÁK-ban, Ukrajnában, Litvániában és Észtországban, ami azt jelenti, hogy a játék orosz verziójának tulajdonosai nem játszhatnak együtt online az ezeken a területeken kívül élõ játékosokkal."

Dj Tommy
Én még PS 1-n játszottam a THPS-rel, ezt tuti meg fogom venni.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Tetszik! Megy a szavazat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

ollie
Aha, a videó alapján ez is tower defense és FPS keverék lesz, mint az Orcs Must Die, a Sanctum és a Dungeon Defenders. Ami amúgy nem rossz dolog.

Fabio Capello
A lényeg, hogy 8 szektor van, szektorról szektorra ugrálsz, cuccot gyûjtesz, harcolsz, túlélsz, miközben a lázadók flottája kerget téged, a nyolcadik szektorban pedig megküzdesz a nagy gonosz zászlóshajóval, amit eddig csak nagyon keveseknek sikerült legyõzni, eszméletlenül élvezetes, de nehéz játék.

Arról nem beszélve, hogy 150. végigjátszásra se lehet megunni, mert minden alkalommal változik a pálya, a küldetések, az egyes bolygóknál a szövegek/feladatok.

Fpocok
Passz, nem tudom hol kell, vagy én tudok-e valamit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Mindenesetre a zenéje elég ütõs.

zorrobomber
Jól emlékszem hogy star trek által inspirált ez a game? Mi a "goal" benne?

Fabio Capello
Teljesen rákattantam az FTL-re, egyszerûen nem lehet abbahagyni azt a játékot 😄

zorrobomber
Igen, érdemes megnézni a gameplay trailer-t! Én kicsit furcsának találom hogy a tervezési fázisban is látni hogy merrõl fognak jönni a lények, ettõl kicsit túlságosan tower defense szaga van, de a videó végül mégis inkább meggyõzõ mint nem!

ollie
Ez egész jónak tûnik.

ollie
Na, akkor ezt elolvasom, köszi!

tototto
Mobilról nem elérhetõ azt írja, nem lehet átállítani? 😊

zorrobomber
Léci szavazzatok erre Greenlighton! 😊

Fpocok
Akit érdekel, milyen lett a Tony Hawk HD, az nézze meg ezt. Tegnap csináltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
Van akinek/akiknek szüksége van vezetésre.

Forza.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.