Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
GOTY verzióm van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Akkor nálad volt a hiba.
A fordítás csak és kizárólag GOTY verzióval mûködik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem magyar nyelvvel jött ki - ezt én fordítottam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Gép (könyvtári), amin készült a kép: #41327
Opciókban szinte minden kikapcsolva, 15-20 FPS.

Rapid81
"consumers can install both versions and have the option to play each."

Mindkettõt fönn lehet egyszerre és te döntöd el, hogy melyikkel játszol. 😊 Értelme nincs, de dupla annyi helyet is foglalhat. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
BTW 4200 Ft körül van oroszból - erre jön még a jutalék

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Így akkor gyakorlatilag nincs is régiózár. Faszom ebbe... akkor vettem volna én is oroszt...

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Akkor így baromi sok értelme van a régió megszorításnak..😊

[merlinw.org]

zorrobomber
De, játszhatsz. Ha az orosz verziót telepíted fel, akkor nem játszhatsz európai, amerikai játékosokkal 😊

Rapid81
Ja, még ha mûködne a link is, akkor jó is lenne. 😊

Rapid81

MerlinW
Ha orosz kulcsot veszel, nem játszhatsz online európai, amerikai játékosokkal.

[merlinw.org]

Rapid81
És oroszoknál mennyibe fáj a gamma?

ZsZso
Dícséretes tett.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Borderlands 2 orosz probléma elvileg megoldva. Ha jól értelmezem, a régiózár még mindig áll, viszont ha veszel egy orosz példányt, elsõ telepítéskor kiválaszthatod hogy az International, vagy az Orosz verziót akarod -e felrakni.

“2K Games and 1C Company have updated the PC versions of Borderlands 2 that are purchased from both retail locations and via digital distribution in Russia, the Baltic states, and CIS territories. Consumers in these countries will now receive a bundle that contains both the 1C Russian language version of Borderlands 2, as well as the 2K Games worldwide (English, French, Spanish, Italian, German, and Japanese) version of the game. This gives consumers in these countries the widest range of options to both choose their preferred language and play with their friends across the world.

Though the 1C and 2K versions do not support cross-version play, consumers can install both versions and have the option to play each. Additionally, Borderlands 2 Season Pass and DLC content purchased in these territories will contain this bundled format content. We thank customers for their feedback as we continue to work to provide the best products we can offer worldwide.”

ZsZso
Olcsón kerestetek Borderlands 2 -t. A tag itt 5k -ért adja a videókártyához kapott kódot. (nem ismerem/ajánlom, csak egyszerûen találtam a hirdetést!)

Rapid81
Közben már leesett. Mondjuk én az elsõ rész magyarítását felraktam, majd le is szedtem, mert egyik szöveg magyar volt, másik meg angol és így tovább. 😊

Tinman
Értsd:

- Imi le tudja fordítani.
- Nem, nem magyar felirattal jött ki.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Azt én értem, csakhogy a dio2 zenéit jobbnak tartom emellett pedig a T2 zenéje tulságosan hajaz a dio2-re. Attol még hogy ugyanaz irja lehetne benne több változatosság 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Én gagyinak neveztem pár napja. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Magyar nyelvvel jött ki???

zorrobomber
Próbálok diplomatikusan fogalmazni: vizuálisan mérsékelten impresszív.

IMYke2.0.0.0
Belenéztem a fájlokba 😊

Borderlands 2

ZsZso
Hmm. Meghallgatom már egyben az egész albumot ... az a pár track amit néztem nem nyerte meg a tetszésem. Lehet tömbösítve más lesz a hatás ... vagy játék alatt. 😉

Daell Drow
En a diablo 3 zeneit is szeretem es halgatom, de valaohgy azert a t2 zenei kicsit erosebben hatnak. Abban lehet igazad van hogy a kb 10 evel ezelott irt zenek meg mindig valahogy jobbak egy kicsivel.
ollie
Ugyanaz írta, mint a Diabloét.

Zomil
annyira nem érzem erösnek a T2 zenéjét, nagyon hasonlo a Dio2-höz. Persze nem gond, de nem lett kiemelkedö alkotás szerintem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Daell Drow
soundtrack <#eljen>
Matt Uelmen fantasztikusat alkotott megint, mar jon is le.
En szinte csak anime (ebbol a cowboy bebop jazz szamai evek ota kiemelten) es jatek OST-et halgatok. Ezeket jatekokhoz kaptam vagy ingyenesek, igy a zene reportam is legalis. 😊
IMYke2.0.0.0
S nem kicsit tûnik túlárazottnak is ez a DLC...

Tinman
Bolond aki konzolon tolja... neeem... inkább a MARHA a jó kifejezés rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Solid Snake
<#taps>
IMYke2.0.0.0
Ugyanott:

"Októberben jön a Dark Souls új DLC-je

A Dark Souls: Prepare to Die Editiion DLC-je, mely az Artorias of the Abyss névre hallgat október 24-én kerül XBLA-ra és PSN-re, jelentette be a Namco. A tartalmi csomaggal a készítõk fejlesztik egy kicsit az online PvP-t, új pályákat és környezeteket, valamint fõellenségeket és sima ellenfeleket adnak a játékhoz, de érkeznek új NPC-k fegyverek és páncélok is. Az ára 14,99 dollár, vagy 1200 MS pont."

IMYke2.0.0.0
"Torchlight 2 - konzolos verzió nincs, ingyen soundtrack van

A Runic Games vezetõje, a Blizzard-veterán Max Schaefer elmondta, egyelõre nem terveznek konzolos verziót a Torchlight 2-bõl, azt ugyanis nem lehetne egyszerû portként megoldani, mint az elsõ részt. Az elsõ ugyanis még belefért a Microsoft által felállított XBLA-korlátokba, a folytatásban azonban ehhez már komolyan le kellene butítani a textúrákat, és az egyéb mûvészeti kellékeket. Ez egyrészt rontana a játék összképén, másrészt pedig elég sok munkába kerülne, ami nem biztos, hogy üzletileg igazolható a stúdió számára. Schaefer ennek ellenére elmondta, semmi sincs kizárva a jövõben, bár jelenleg nem is nagyon gondolkoznak ezen. Örömhír azonban, hogy a Runic ingyenesen letölthetõvé tette a kifejezetten különálló hallgatásra kevert, profi CD-minõségû Torchlight 2 soundtracket."
IPON

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nyes><#szeret>

IMYke2.0.0.0
Próbálnál így táncolni egy hazai, vagy európai diszkóban 😊

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, kábé 1-1,5 éve ázsiai zenében is utazom 😊

IMYke2.0.0.0
Ismerem. <#nevetes1>
Amikor elõször láttam csak 11 ezer valahányszáz nézõje volt 😊

ZsZso
Tudom már lejárt lemez, de Indie Gala 9

DarkSector
Belekezdtem a Darksiders 2 Nightmare-be.
Aki végigvitte a Dark Souls-t és még kb 10x annyi türelemmel rendelkezik és unatkoza, annak itt van az eddig szerintem legnehezebb kihívás amit játékokban látni lehet:

Darksiders 2 Nightmare

10000 emberbõl talán 1 aki lenyomja ezt.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tototto
na most kipróbáltam amit asszem te mondtál múltkor hogyha giftet veszek akkor két példányt kapok, de nekem most is csak egy gift lett aztán kész 😊

DarkSector
Pontosan én is azt néztem hogy worms 1!!! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW

[merlinw.org]

Rapid81
Ez volt már?

http://cdkeydeals.com/

MerlinW
A Broken Sword trilógia miatt must have ez az indiegala😊

Worms 1.. besz*rok😊

[merlinw.org]

DarkSector
Érdekesség:

Darksiders 2-ben tegnap milyen fegyvert sikerült összekovácsolni.
Tiszta "Trainer" fegyver....😄 (végtelen Health, végtelen Wrath)

itt tekinthetõ meg!

DarkSector
Sok hülye lefizetett tesztelõ...😄

lalakov
<#smile>
DarkSector
BL2.

Elsõ értékelések:

Guardian - 100
G4 TV - 100
Game Informer - 98
EGM - 95
Gaming Nexus - 95
Games Master - 95
Worthplaying - 92
Aus Gamers - 92
Xbox360a - 91
EDGE - 90
PC Gamer - 90
3D Juegos - 90
Strategy Informer - 90
Machinima - 90
Videogamer - 90
Joystiq - 90
OXM - 90
IGN - 90
Gamespot - 85
Gameblog.fr - 80
Giant Bomb - 80

lalakov
Kicsit tényleg jobb lett a Borderlands 2 a kezdetéhez képest és van benne pár jó újítás is.
DarkSector
Magicka 4-es pack valakinek???? <#nezze>