Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Megnyitod a Store oldalát mindkét kliensben és a címsorban ott van, hogy például
http://store.steampowered.com/app/200710

Ebbõl a 200710 az játék Steam-es száma. Ha nem egyezik, akkor érdekes történet lesz. 😊 Bár egyeznie kellene. Céges gépen céges nettel nincs valami proxy beiktatva? Nekem céges neten sokáig dollárban dobta az árakat, mert van proxy, de vásárolni persze nem engedett, mert "akármilyen" hiba történt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
Ezt hol is kell nézni?

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Az app száma ugyanaz, amikor a céges kliensben nézed a store-t, meg a saját gépeden? Én HAWX 2-vel jártam így, mert ott van usákiai, meg eu-s kiadás.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én egy szimpla példát kértem, erre itt ordibálsz. Normális hangnemben nem lehet érvelni??? Egyébként meg akkor sem írtál példát. Egyszerûen nem tudsz. Én nem veszekedtem, én érvet kértem. Ha veled nem lehet értelmesen társalogni, akkor ennyi. Arról nem én tehetek. Te válaszoltál a feltett kérdésemre úgy, ahogy.

Ha szimplán annyit mondtál volna, hogy kényelmesebb, erre tervezik a programokat vagy mittomén, normális észérvet, de nem, mert helyette azt írtad, hogy van, ami nem megy 4:3-on, de azon meg kiakadsz, ha tudni szeretném, hogy mire gondolsz.

Azt meg mikor írtam egyébként, hogy szarok rá? Egyetlen olyan észérvet nem hoztál föl, aminek értelme lenne... Szimplán azért vettél ilyet, mert vagy trendi vagy mert ilyet kaptál a boltban, csak nem tudom akkor, hogy minek kell itt megideologizálni egy ilyen egyszerû dolgot.

Carlos
Nem. Ha rákeresek a Torchlightra a steam app-al, akkor kiirja, hogy már megvan nekem és play gomb. Ugyanakkor ha megnyomom nem történik semmi.

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Nem kapcsoltad át, hogy csak az installált játékokat mutassa? 😊
Carlos
persze.
A gáz az, hogy a steampowered-en ottvan.
A céges kliensben bentvan, le is tölthetném.
Az itthoni kliensemben nem jelenik meg.

Þór vígi þessi rúnar

zzeN
Steam restart volt?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
1. már milliószor le lett írva
2. igen van amit meg lehet és 4:3-ason nem
3. errõl beszéltem hogy szarsz rá
4. egy szóval nem mondtam hogy köcsög paraszt akinek 4:3 van.
ÉN AZT MONDTAM HOGY AZ ILYEN HD CUCCOKHOZ MEG MOSTANI ALKALMAZÁSOKHOZ A SZLESVÁSZNÚ KIJELZÕ JOBBAN PASSZOL.

Szerinted meghat engem ha te vagy más 4:3-ast használ élete végéig?
meg szerinted azért vettem 16:10-es, most meg 16:9-et mert divat és megláttam neten hogy húdedivatos?
Lófaszt.
csak ezt magyarázom hogy feleslegesen írsz ebbe a témába nem fogod meg érteni, de nem is célom hogy eltérítselek a 4:3-ról.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Ne idegesíts fel. Elõrendeltem, kifizettem 19 eurót. Az, hogy most elérhetõ a játék, akkor hadd töltsem már.

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Tudom, mivel benne voltam. Én szimplán arra az érvelésre kérdeztem vissza, amit Darksector írt, erre így válaszolt. Asszem az nem érv. Szimplán csak a levegõbe puffogtat, hogy én érezzem magam hülyén. Mondjuk így magát égeti.

HappyHunter
Nem arról van szó hogy mit nem lehet megtenni hanem hogy mennyire kényelmes. Már múltkor is volt egy ilyen vita amúgy, keresd vissza.

Be happy. :) Running!

davidka003
Pre-order tudod mit jelent?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Na ez aztán magyarázat. Mivel nem tudsz olyan dolgot mondani, amit nem lehet 4:3-ban megtenni, így egyértelmûen csak azért mondod ezt, mert követed a trendet, meg a divatot és aki nem, az maradi, paraszt, ódivatú, meg retró köcsög...

Carlos
Ha az itthoni kliensen nyomok accounts detail-t akkor ezt látom:

Mifaszvan?

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Ez csak egy része.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Minek?
szarsz rá.

annyit tudok segíteni hogy nekem a cooler master silencio házzal nem volt gond a gigabyte 580an hangerõsségével, ha csutkán ment akkor halottam picit (3 venti volt rajta), a 670 az viszont halkabb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Carlos
Bajom van.
STEAM.
Céges gépem megvettem a torchlight 2-t. Az accountomon rajtavan (weblap (steampowered.com)) de az itthoni kliensemen nincs rajta. Hogy lehet frissiteni a listát, hogy megjelenjen és itthon elkezdhessem letölteni?

Þór vígi þessi rúnar

davidka003
Kellemesebb a szemnek, hogy a szemem sarkából még látok két oldalt is többet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Rapid81
Mondj már példát, mert nekem még eleddig nem tûnt föl, hogy valamit ne tudtam volna megtenni ezen a moncsin. XD Ez az érv finoman szólva is badarság.

DarkSector
Az esernyõ trendi?
Nem kell megvenned, vehetsz wc papírt is helyette, csak éppen nem ugyanazt tudja, más a felhasználási területe...
Ha nem vagy erre ráhangolva és nem kell akkor ezt te trendkövetésnek fogod venni, és kár visszakérdezgetni úgysem érted meg.
Ez nem olyan mint a "bekem" haja....

Sok dolog erre van beállva, sokkal praktikusabb több területen.
Érted vagy nem ez nem számít.
A 4:3 igen régi, de nem a régiségével van a baj, hanem egyszerûen sok dolgot nem tudsz megtenni amit a szélesvásznúval igen.
És ez tény.

DarkSector
Az lehet.

DarkSector
Ha ez igaz, akkor valszeg nálam a Crysis 2-nek a proci nem elég, mert Hardcore-on nem folyik.....:S

Rapid81
Nem értem, hogy mi a baja mindenkinek a 4:3-mal. Kiment a divatból? Nem trendi vagy mi a tököm? Már ilyenben is van divat, nem csak ruhákban vagy mi van? Nem értem én ezt a világot. Nem akkor veszek telefont vagy monitort vagy bármit, amikor az elõzõ kiment a divatból, hanem akkor, ha bedöglött és nem gazdaságos a javítása. Értsd, nem 2 db. 50Ft-os kondit kell benne cserélni, mint ebben a Samsungban kellett tavaly.

lalakov
Nem tudsz várni még egy kicsit? Most jönnek ki a 660-asok(PCI-E 3.0, kisebb fogyasztás). Az 5-ös szériával az a gond, hogy sokat eszik. Nekem nem volt választásom egy hónapja, amikor tönkre ment a kártyám, még nem voltak 660-asok. 😞( A 680-as túl drága, így lett 560-as átmenetileg (53 volt Iponban).
davidka003
Kicsi a csík de a bevilágítás sok embert zavar.

Rapid81
Crysis 2 1600x1200 minden maxra tolva szaggatásmentesen fut. Összes UE3 játék szintén. Nem vagyok hülye, tudom mi az a max grafika, Ellenben Grebber kolléga nem ismeri az értõ olvasást.

DarkSector
A 16:10 ugyanolyan filmre való mint a 16:9...egyedül a 4:3 gáz.

16:10-nél is 1-1 cm csik van ami elhanyagolható ekkora kijelzõknél, ellenben játékban semmit nem veszel észre....

DarkSector
Nem hiszem hogy bántással mondta, de ez egy sablon dolog.
Részletek a fontosak!
Mik azok a játékok amik a mindenek?
Hány FPS-el?
Mekkora felbontással, milyen details-ok vannak bekapcsolva?

Nekem van 6670-em, és a Witcher 2-Crysis2 kifekteti...szóval.
A legtöbb játék suhan 1920x1080-ban max details mellett, de inkább 30FPS-el...

grebber

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Bocsesz, igazad van. Akkor is jóval többnek tûnt ez az idõ. XD És megnéztem a számlát, aztán még jövõ márciusig van rajta garancia is. 😊

davidka003
Sokan a 16:10-re esküsznek. Dell 2412 például, úgyhogy nem áldozott le csak nem filmre való.

Rapid81
Te mirõl beszélsz???

Tinman
Kicsi, kevés, és még csak nem is annyira elterjedt felbontás. A 16:10-nek leáldozott.

Szeretem a nagy felbontást, mert 2x élsimítással már bõven szép az eredmény, sõt SQJ szerintem a brutál nagy felbontása mellett már be sem kapcsolja az élsimítást.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
ÁÁÁ ilyenekkel a sírba tudnak vinni az emberek.
Ez csak téged minõsít sajnos mivel nem vagy ezekszerint tisztában mit is jelent a max grafika!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
1000-2000 Ft környékén tudsz? Kb. annyit tudok szánni egy másik monitorra. Egyébként meg nem tudom, hogy mi a bajod az 1600x1200-al. Tökéletes mindenre.

Tinman
Váááá nem tudom :-(((

Az ár elég jó, fõleg a 111k tükrében... 3 év garral annyira nem nyúlhatok mellé, csak a hang, meg a fogyasztás zavar, de elõbbirõl sokat nem tudok.

GTX670-et meg 40k ráfizetéssel senki nem fog eladni nekem... azért félek, nem kicsit :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Tuti, hogy nem 2 éve vettem. mindjárt megkeresem a számlát...

Tinman
No offense, de kb. 6 éve játszottam ilyen felbontáson. Vicc áron vannak FHD monitorok évek óta azon tolom.

A 460GTX-en meg már nem 1 játékban ésszel kell kapcsolgatnom a dolgokat befelé.

IMYke2.0.0.0
Nem vitatkozásból:

Radeon HD 5600
Codenamed Redwood XT, the Radeon HD 5670 was released on January 14, 2010. The Radeon HD 5670 has 400 stream cores and a core clock of 775 MHz with 1,000 MHz (4.0 Gbit/s) GDDR5 memory.
WIKI

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Szerintem ugyanolyan kamuhír, mint az összes, az elmúlt 5 évben. Amíg nem Gabe bácsi mondja, addig nem hiszek semmilyen szivárogtatásnak.

sztem nem mert máshol se sokkal olcsóbb ahogy nézem

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Nem elírás - nem véletlenül írtam a lócseszõ nagy képnél, hogy megéri.
De, miután részletezted a kártya sorsát: semmiképp sem ajánlom a megvételét.
Inkább 6870-7850-7870 vonalban AMD esetén. És 660-670 vonalban nVidia vonalán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Az én 5670-esem 4 éves és mindent visz max grafikán 1600x1200ban, szóval...

Tinman
Micsu, Imi!

Most nézem csak: 111k Iponnál???

Nem elírás ez??? ^^

DarkSector
Mit kell ezen magyarázni?

DarkSector
Az a GTX 580 kb az 5xxx-es ati vagy 6xxx-esekkel együtt jött, vagyis nem régi, nyugodtan vehetsz 580-at.
És elég erõs kártya.

IMYke2.0.0.0
Hoppá - "a számlaszámát" kimaradt.

IMYke2.0.0.0
Mindgyá kérem is tüle 😊