Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Meglátnád az Unchartedet rajta és összecsuklanál 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó hát ha úgy vesszük persze, de elõbb vennék xboxot mint marokkonzolt ráadásul árban meg szinte ugyanott vannak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Mondjuk ha azt nézzük, hogy a fisi-fosi Iphone 5 kerül majd 250 ezerbe akkor egy Vita bõven megéri a 60k-t.
Csak ugye kevés még rá a játék és drágák is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Botond
Vita az iPhone méret, nem? Arra tényleg dühös madarak kellenek, nem GTA meg settlers. 😊
DarkSector
Hát nekem kifizetni sok, de maga a készülék tudását nézve nem sok...egyeltalán nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Akkor 60, az is sok egy marokkonzolért, szerintem.

arty
60, inkább

Forza.

DarkSector
Jó azt ugyanúgy nem tudom én sem megvenni, de 1/3 áron kapod meg és coolabb AAA játékok vannak rá.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Na nézzünk F1-et, mindjárt rajt!
davidka003
Ráadásul spórolna a fene tabletre vagy telefonra.
Egy nagy TV-nek is több értelme van vagy konzolnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Nekem 47ezer a fizum meg kajajegy.

van telefon-internet-életbiztosítás-utiköltség.
~25 ezer...és még nem kajáltam semmit.

arty
egy hns-t még én is el tudok képzelni tapira 😊

Forza.

Shep
70 körül asszem, bár azt is sokallom 😊

DarkSector
Hát amióta ingyen adták filléres. 😄 De amúgy valóban nem...😄

IMYke2.0.0.0
"Ez van akinek 1 hét meló, van akinek egy nap, van akinek 4 hónap."

De akkor, idõközben semmire sem költ.
Ha a fizetésébõl él is, akkor 210.000 Ft-nyi megtakarítás összehozása lehet 1 év is. (Ha nem több).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Oks mást már nem is kell tudnom. 😊
Vita mennyibe kerül?

Totti5
Bastion nem filléres játék...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
Ez ami a kezemben van az 210k. Ez van akinek 1 hét meló, van akinek egy nap, van akinek 4 hónap.
Botond
Nyilván igazatok van, de az én álmom akkor is Torchlight2 iPadra. A bal egér gomb lenyom 1 másodperc alatt 3x összetettségû pro irányítást tudom tapival is szimulálni. 😄
DarkSector
Én nem akarok beleszólni, de egy árat írjon már le valaki hogy mennyibe kerül egy ilyen gép.

Botond
Indie ilyen olyan csomagra mindenki tolja az 1 dodót itt. Na ezek a címek valók iPadra. Pl múlt heten jött ki Bastion. 4 ojróért sok, ha lemegy kettõ alá akkor rárabolok, de PC-re ingyen se kellene.
Tinman
"amirõl te beszélsz, az a konzol. és már jó 20 éve "ittvan" 😄"

Meg a PC sleep módja... :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
"Nincs bootolás, shutdown, ha végeztem, minden fut rendesen, stb. Próbáljátok ki rendes címekkel, mielõtt pálcát törtök, mert ez a jövõ"

amirõl te beszélsz, az a konzol. és már jó 20 éve "ittvan" 😄

"És ne feledjük el, hogy van ami stílus iPadra termett, pl NFS. Az iPad a kormány és azzal vezetsz"

Tehát ez a szokásos megerõszakolás, ha már az értelmes vezérlés nem megoldható.
Az említett settlerst pl. talán el tudom képzelni, hogy elmegy tapin is (sõt, jó), de a gta3-at konkrétan tudom, hogy tapi-gamepados, ergo iszonyat hulladék.

Mobilra (és tabletre) azok a játékok valók, ahol az irányítás intuitiv tapicskolva (is).
Ahol egeret, billt, gamepadot és kormányt próbálnak igy vagy ugy utánozni, mind rémálom a több platformhoz képest, ahol van normális irányítás.
Az NFS-hez pl kormány 😉

Forza.

Tinman
Nyilván 106 centin 1024-ben játszok... ezt gondolom viccnek írtad.
Gy.k.: Full HD felbontásban aka natívban... meg néha a PS3 kedvéért 720p-ben :-/

"De ugyanígy vagyok gta3-al"
PSP-n letoltam a Liberty City és Vice City Storiest. Vicces volt, elfetrengtem vele, de a fõ élményt akkor is a nagy konzolos/PC-s verziók adták, egyszerûen azért mert szebben néztek ki és jóval nagyobb kijelzõn, jóval átélhetõbb élményt nyújtottak.

"NFS"

Eddig úgy tudtam, hogy kormánnyal és pedállal játszik aki komolyan gondolja... gondolom tévedtem, mert tapival jobb. Majd Totti-Forza-GT-Arty megmondják.

"Rajzolt kalandjátékok Broken Sword"

Nézd, aki lemaradt ezekrõl a címekrõl anno, annak alternatíva lehet azon végigtolni. Aláírom.
Talán még pont te írtad: 5 évvel (több az...) le vannak maradva ezen a téren és az a nagy helyzet, hogy lassan már nem tudok olyan platformot mondani, amire ne jöttek volna ki ezek a klasszikus kalandjátékok, ilyen-olyan formában, akár emulátorral (SCUMMVM pl).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem érted, vagy nem akarod megérteni?

Elsõ lépésben takarsz a kijelzõrõl valamennyit, mert a kezed az input.
Második lépésben kicsi a kijelzõ.
Harmadik lépésben pedig Baldur's Gate szintû élmények max jópofizni jó az isiben, hogy néd' má' csapatom.

Amiben egyetértek: Instant/casul szarokra PERFEKT.

arty
nabasszus, feleslegesen írtam 😄

Forza.

arty
csak anno pécén lehetett õket rendesen irányítani <#eplus2>

Forza.

Carlos
Azért tegyük gyorsan tisztába, hogy a szifon csak mo-on illetve egyéb "prosztó" helyeken státuszszimólum.

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
A lényeg hogy évente jelenik meg új telefon és minden évben VEDD meg 200 ezeré.

GTA még PSPn is szenvedõs volt, az egy analóg kar miatt. Telefonom egyetlen gomb és kar hiányában az nagy élmény lehet!

"Rajzolt kalandjátékok, Broken Sword"

Vagy is újra kiadott játékok, amit akit érdekel már 10szer végigjátszott 10-15 éve, normálisan.

Tapi telefon egy fajta játékra alkalmas, arra amit most fejlesztenek ki direkt érintõ képernyõre. Ezek 99%a valami fless instant játék. Ahol már komolyabb metódusok vannak pl GTA, Max Payne ott azonnal bukik az egész.

IMYke2.0.0.0
Mindkettõ - mert az én fizetésem ~1/6-d ájfón. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Szimfónia prémium szegmens, nagyobb fejés, ezért jobb játékok vannak rá, mert megfizetik az emberek. Drágaság meg relatív. Ha Pistikének 1 heti fizuja az iPhone 4 mondjuk és megveszi, jancsikának meg 1 havi fizuja az androidos Samsung vmi (ami nem s3, hanem lejjebb levõ cucc), és õ meg azt veszi meg, akkor végülis ki flancol?
Botond
Az beszarás. Rajzolt kalandjátékok, broken sword pl, stb.
Botond
iPad3 felbontása vmi nagyon durvaság, ami tû éles képet jelent. Biztos "szép" 106 centire kidobni az 1024*768-at és élvezni az 1centi*1centis pixelleket. 😊
A tapizós vezérlés meg olyan, hogy tényleg át kell érezni hogy nem az egeret toszogatod, csak odaböksz és az a klickelés. Jó az hidd el.

Iminek annyiban igaza van, hogy bg nem az a gém lesz, amit a 4-6-oson játszok majd a Blaha és a Wesselényi között, de otthon este fekve az ágyban hidd el más feeling játszani, mint ülni egy székben az író asztalnál, mint bent a cégnél egész nap. De ugyanígy vagyok gta3-al, settlersel, king's bountyval, aralonnal (gothic koppintás), bard's tale-el, vagy bármi random stratégiával. Nincs bootolás, shutdown, ha végeztem, minden fut rendesen, stb. Próbáljátok ki rendes címekkel, mielõtt pálcát törtök, mert ez a jövõ (Dió3 klón is van is rajta persze, na az ultimate poén, amikor a klikk világbajnokság helyett tapizó bajnokság van 😊 ).

Emellett persze játszok PC-n is,mert mint írtam az iPad játékok szintje (a profiké, nem a dühös madarak meg a láda tologatós 2percesek) olyan 5-10 év lemaradásban vannak, és PC-re még több és jobb jön ki.

És ne feledjük el, hogy van ami stílus iPadra termett, pl NFS. Az iPad a kormány és azzal vezetsz
Rapid81
A szifon egyértelmûen presztizs kütyü. Haverom ügyvéd és szó szerint kinézték a kollégái, amikor beállított egy HTC HD2-vel pár éve. Azóta neki is szifonja van...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
ott van 4 generáció

IMYke2.0.0.0
Mielõtt bárki belekötne: értelmezni!
Az "ájfón 5" nem mutat annyival többet a négyesnél, mint amennyire hájpolják, és amennyibe kerül. Presztizs tárgy már nem lehet, hiszen elõtte ott van generáció = már mindenkinek lehet és talán van Alma terméke.

IMYke2.0.0.0
A marketing ereje. Nézd csak meg az "ájfón öt" körüli mesterséges hájpot. Szart se kapnak szinte, és mégis kell nekik.

Totti5
Majd lesz nekem is! SC2 fel van darabóva következõ részébõl csak olyan kell, amihez jár eme ereklye!

grebber
Ezt kár szajkóznod!

"mint gaming platform, ezzel a sika-mika irányítással = vicc."

A magad nevében mondod gondolom.Semmi baj nincs azzal a írányítással.
Minden ember más.Neked lehet nem tetszik nem jön be másnak meg semmi baja nincs vele.
Ez kb olyan mint mostanában elég sok játéknál sírnak de szart billel meg egérrel másnak meg nincs vele semmi gondja.

Ha vicc lenne akkor meg nem hódítana egyre nagyobb teret a tablet / okostelefon.
Egész világmindenséget behálózza mindenhol azt látni ezeket nyomkodja a nép.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Szvsz ez inkább presztizs mint az hogy valóságban tömegek ülnek a metrón és játszanak 100 órás RPGkel ájfónon... a tudat hogy létezik rá, gondolom fillérekbõl megcsinálják, s megcsinálták, boldog boldogtalan kifizeti rá azt a pár dollárt ( dõl a pénz ) és 1 órát játszik vele, majd soha többet rá sem néz és inkább elindít egy Mérges Madarakat, vagy valami instant ótóversenyt.

Tinman
VGA kártyámhoz kapok Diablo 3 egérpadot.
Irigykedsz? <#banplz>

Tinman
1. 9,7 colon k. nagy élmény lehet játszani... van érintõképernyõs okostelefonom. Arra jó, hogy a fogorvosi váróban piros madarakat lövöldözzek bele a tákolt várakba, de komolyan venni, mint gaming platform, ezzel a sika-mika irányítással = vicc.

2. A Baldur's Gate-et már letoltam anno mikor megjelent, sõt a Tales of the Sword Coast kiegészítõt is és majdnem ráment 1 nyári szünetem a kalandra, de arra határozottan emlékszem, hogy egy ilyen székben tettem mindezt:
kép
Görnyedésre és kényelmetlenségre nem emlékszem.

3. Egyébként most a PC-s Dark Souls-t ágyból fekve 106 cm-en controllerrel tolom, de lehet, hogy rástreamelen a képet a párom tabletjének kijelzõjére, hogy érezzem mekkora szopás amirõl beszélsz.

Lényeg:
- Minél nagyobb a kijelzõ, annál jobb az élmény.
- Tablet -> casual szarokra rövid távon jó, HC RPG-kre vicc.

Zomil
borzalmas ez a kameraállás :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Egy kis Loadout-os ökörködés. 😊
Videó

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Változatos. Megint egy egérpad.

IMYke2.0.0.0
18 ezeré' ezt kapja, aki megveszi: Mists of Pandaria Collector's Edition Unboxing

IMYke2.0.0.0
És videó is van: Youtube

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
The Problems with Free 2 Play

"Maybe it’s down to misgivings over paid-for items making one player definably better than another, regardless of skill. Or that a game is using powerful psychological tactics to ensnare players and make them pay for something they’d never willingly choose to. Perhaps they feel that free-to-play games eke out fun as thinly as they can to lower production costs and keep you hungry for more."

Dj Tommy
Valaki esetleg tudja, hogy honnét lehetne olcsón Analogue: A Hate Story játékot szerezni?

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX