Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg a környezet sem nagy szám, csak inkább Batman meg a többi fõ karakter.
Ellenben a Geow-ban érzõdik hogy "hús-vér" karakterek-ellenségek vannak.
Mikor a Batman-nál leütöm az ellenséget és a létezõ legbénább módon esik össze, és vergõdik mint egy robot, a kést érzem a torkomnál.
De ettõl független azért jó játék és ha multiplatform, akkor Batman+Bulletstorm...csak Bulletstorm nem TPS.
A Batman azért jó mégis a gagyiságai ellenére mert nem akció tps, hanem inkább egy Sandbox, tele titokkal-rejvénnyel, ennyivel ellensúlyozva lett a néhány negatívum.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Be happy. :) Running!
Doom 3 BFG Edition
A re-release of Doom 3 called Doom 3 BFG Edition will be released on October 16, 2012<70>70> in North America and three days later in Europe on October 19 for PC, PlayStation 3 and Xbox 360. The BFG Edition will feature "greatly enhanced graphics", better sound with more horror effects, a checkpoint save system, and support for 3D displays and HMDs. The game will also include the previous expansion Resurrection of Evil and a new single player expansion pack called The Lost Mission. Additionally, it will include copies of the original Doom, and Doom 2. The BFG Edition will also feature the ability to use the flashlight while holding a weapon, in the form of the so-called armor-mounted flashlight.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Videók alapján noname szar játéknak tûnt de kezd gyanús lenni a sok pozitív értékelés.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valamint ha bírja a telefon akkor adjunk neki, persze lemaradt még a Mass Effect, ami megvan nekem.
Amúgy én is játszom tapijátékot, a cogs végülis az, meg a Zen Bound 2 is talán.
De van a Bad Biggies is vagy mi. Angry Birds-ek meg amiket említettél Cut the Rope.
Worms, Contra, Super Mario ilyenek.
Final Fantasy és Final Fantasy 3!!!
a pc copy modern combat utánzatok szarok, mint.
Forza.
De ez a SNES emu ez jól hangzik. Játékokat külön kell letölteni az emulátorhoz vagy benne vannak?
Összes Gameloft játék.
nekem:
Modern Combat 3 (cod)
Shadow Guardian (tomb raider)
Batman TDR (batman)
Asphalt 7 (nfs)
Splinter Cell Conviction (splinter cell)
Hát kereshetsz HD változatokat, de nem mindegyik olyan fasza., de ezeket játszhatod:
- Rayman Jungle Run, ez nagyon jópofa.
Kedvenc zeném a játékból. 😛
- Cogs
- Zen Bound 2
- Canabalt HD
- Max Payne (szerintem tök olyan mint az eredeti, semmi butítás)
- RE 4
Onlive is eléggé HD csak az a baj ha laggolsz. 😄
Nekem ezek vannak meg egyenlõre, de nézegetem még azért hátha akad valami jó. 😊
Ha elfutna a Nova 3 az még PC-s játékviszonylatban is megállná a helyét.
Mondjuk most inkább elsõnek nosztalgiázok SNES+PS1 emukkal. 😄
"Forza Horizon:
Az Xbox Live Gold tagoknak október 9-én fog megjelenni a próbaverzió, a Silver elõfizetéssel rendelkezõ játékosok pedig egy héttel késõbb tehetik majd rá a kezüket. Aki kipörgeti a demót, az a teljes játékban egy 2013-as SRT Viper GTS-t kap. "
Asszem Dishonored demo is holnap lesz...de csak 99%-ig tuti.
Nem sok szebb játék van a palettán, és ez vonatkozik az összes platformra.
2 kezemen összeszámolom azokat amik ettõl vagy szebbek technikailag vagy kb ilyenek, és azok sem feltétlen TPS-ek.
Ez egy normal grafika nem szopom le magam a látványtól de teljesen megfelelõ.
A játékélmény a lényeg.
Nem erõltetés, csak példa. .)
Lehet amikor kijött a konzolhoz magához képest a konzolosoknak szép volt,de pc-s szemmel nem az!
Bármennyire is rá akarod erõltetni másra!
Next PC upgrade: 2022
Intel Core i5-3450
Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz HyperX KHX1600C9D3K2/4GX
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
off:
An as yet unfinished version of the Eye of the Beholder game, re-adapted for Legend of Grimrock.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most újra Magyarországon vagyunk, egy kisebb településen. Az élet rohadt unalmas ahhoz képest, de nekem ez jobban fexik. Álmom az, hogy egyszer a kettõ együtt jön össze: Anglia + egy csendes nyugis hely.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Holnap próbálkozom tovább.
Remélem összejön, de akkor ezt úgy értsem hogy mikor bejön hogy "számítógép neve" meg "munkacsoport neve" meg van egy 3. is, meg ilyenek akkor minden egyezzen meg a 2 gépnél?
Mindkét gép ugyanabban a munkacsoportban legyen.
[merlinw.org]
Ezt kapom mikor vásárolok és menne paypalozni...
"There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance."
A gond az, hogy mindjárt lejár az akció...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
De nem kéne látnom a Total Commander-ben ha belépek hogy Teljes Hálózat...stb...stb?
Vagy addig nem látom amíg nem adom meg az útvonalat meg nem teszem be a lemezét a nyomtatónak hogy feltelepítse?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1:15-tõl.
Þór vígi þessi rúnar
Akkor döntöttem el, hogy soha többé albérlet és soha többé társasáház.
Az alattam lévõ félsüket öregember olyan hangosan halgatta az M1 hiradót, hogy nem tudtam tõle halflife-ozni.
A mellettem lévõ csaj meg ha kiment mosogatni a konyhába úgy feltekerte a tévét, hogy hallja, hogy szintén csak nem tudtam játszani tõle. Ráadásul ha épp átjött a barátja, akkor igen hangosan volt neki jó. (ami aranyos volt, de azért annyira nem érdekelt).
Þór vígi þessi rúnar
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nemhogy aludna ,jön éjjel veszekedni<#falbav>#falbav>
De nem vitatkozok vele ,mert akkor is csak én vagyok a hibás ha felmerem emelni a hangomat!
Remélem 2 éven belül már lesz saját lakásom.Max ott meg a 4. nap után holtam találnak rá mert nem lesz ki lekacspoltassa a gépet és halálra gépezem magam<#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022