Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az art-design nagyon tetszik. Illetve ez a kontúr mentes cell-shaded megoldás is stílusos.

[merlinw.org]

DarkSector
Meg még nekem bejön az Inversion is, persze nem annyira tuti a játék, mert 1-2 jobb részt kivéve gyenge próbálkozás, de jópofa játékmenet miatt tetszik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Csak a Batman elég mû az a baj, persze ebben soha senki nem fog megérteni, hiába írtam párszor.
Meg a környezet sem nagy szám, csak inkább Batman meg a többi fõ karakter.

Ellenben a Geow-ban érzõdik hogy "hús-vér" karakterek-ellenségek vannak.

Mikor a Batman-nál leütöm az ellenséget és a létezõ legbénább módon esik össze, és vergõdik mint egy robot, a kést érzem a torkomnál.
De ettõl független azért jó játék és ha multiplatform, akkor Batman+Bulletstorm...csak Bulletstorm nem TPS.

A Batman azért jó mégis a gagyiságai ellenére mert nem akció tps, hanem inkább egy Sandbox, tele titokkal-rejvénnyel, ennyivel ellensúlyozva lett a néhány negatívum.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Legszebb Unrealos játék, a Batman mellett. Nem tudom te hogy vagy vele de én sajnos nem látok ilyen minõséget minden nap... TPSbõl meg nincs. Ami van az kategóriával gyengébb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

HappyHunter
Ez azért elég meggyõzõnek néz ki.

Part 2 ugyanez gyilkolászós módon.

Be happy. :) Running!

zorrobomber
Az alapján amiket olvastam róla, sok mindenkinek fog itt tetszeni 😊

MerlinW
Pedig már május óta megy a hájp és a marketing😊 Elvileg AAA cím lesz.

[merlinw.org]

davidka003
Azt hittem a Resurrection of Evil nem lesz benne:

Doom 3 BFG Edition

A re-release of Doom 3 called Doom 3 BFG Edition will be released on October 16, 2012<70> in North America and three days later in Europe on October 19 for PC, PlayStation 3 and Xbox 360. The BFG Edition will feature "greatly enhanced graphics", better sound with more horror effects, a checkpoint save system, and support for 3D displays and HMDs. The game will also include the previous expansion Resurrection of Evil and a new single player expansion pack called The Lost Mission. Additionally, it will include copies of the original Doom, and Doom 2. The BFG Edition will also feature the ability to use the flashlight while holding a weapon, in the form of the so-called armor-mounted flashlight.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Dishonored nem tudom hol volt eddig. 1 héttel ezelõttig nem is hallottam róla.
Videók alapján noname szar játéknak tûnt de kezd gyanús lenni a sok pozitív értékelés.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

zorrobomber
Huh, Dishonored szépen felugrott a (novemberi) bevásárlólistám élére!

DarkSector
Modern Combat nagyon is fasza.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Room-okra több megoldás van, ez egy oldal a sok közül: CoolROM.com

Valamint ha bírja a telefon akkor adjunk neki, persze lemaradt még a Mass Effect, ami megvan nekem.

Amúgy én is játszom tapijátékot, a cogs végülis az, meg a Zen Bound 2 is talán.
De van a Bad Biggies is vagy mi. Angry Birds-ek meg amiket említettél Cut the Rope.

Worms, Contra, Super Mario ilyenek.

Final Fantasy és Final Fantasy 3!!!

arty
where is my water, jetpack joyride, reckless racing 1 hd, reckless racing 2, reckless getaweay, asphalt 7, cut the rope.

a pc copy modern combat utánzatok szarok, mint.

Forza.

davidka003

HappyHunter
Jaa hogy te csak ilyen "nagygépes" cuccokkal nyomod😄 Nekem inkább ilyen tapira kitalált játékok kellenének mint a cut the rope, jetpack joyride vagy flight control.
De ez a SNES emu ez jól hangzik. Játékokat külön kell letölteni az emulátorhoz vagy benne vannak?

DarkSector
Természetessen Shadowgun!!!

Összes Gameloft játék.
nekem:
Modern Combat 3 (cod)
Shadow Guardian (tomb raider)
Batman TDR (batman)
Asphalt 7 (nfs)
Splinter Cell Conviction (splinter cell)

Hát kereshetsz HD változatokat, de nem mindegyik olyan fasza., de ezeket játszhatod:

- Rayman Jungle Run, ez nagyon jópofa.
Kedvenc zeném a játékból. 😛
- Cogs
- Zen Bound 2
- Canabalt HD
- Max Payne (szerintem tök olyan mint az eredeti, semmi butítás)
- RE 4

Onlive is eléggé HD csak az a baj ha laggolsz. 😄

Nekem ezek vannak meg egyenlõre, de nézegetem még azért hátha akad valami jó. 😊

Ha elfutna a Nova 3 az még PC-s játékviszonylatban is megállná a helyét.

Mondjuk most inkább elsõnek nosztalgiázok SNES+PS1 emukkal. 😄

HappyHunter
Te Dark, mondj nekem pár játékot androidra amit érdemes lenne kipróbálni. És érdemes mobilokra is valamibõl a HD verziót keresni vagy az inkább tabletekre van?

DarkSector
Jah és:

"Forza Horizon:

Az Xbox Live Gold tagoknak október 9-én fog megjelenni a próbaverzió, a Silver elõfizetéssel rendelkezõ játékosok pedig egy héttel késõbb tehetik majd rá a kezüket. Aki kipörgeti a demót, az a teljes játékban egy 2013-as SRT Viper GTS-t kap. "

Asszem Dishonored demo is holnap lesz...de csak 99%-ig tuti.

DarkSector
Õ szerintem lehet arra gondol hogy nem 1920x1080-ba fut, de attól még nem lesz egy játék szép mert natív FULLHD...ha a details-ok terén meg FOS.
Nem sok szebb játék van a palettán, és ez vonatkozik az összes platformra.

2 kezemen összeszámolom azokat amik ettõl vagy szebbek technikailag vagy kb ilyenek, és azok sem feltétlen TPS-ek.

davidka003
PC-s szemmel is teljesen jó.
Ez egy normal grafika nem szopom le magam a látványtól de teljesen megfelelõ.
A játékélmény a lényeg.

DarkSector
Ez szép mindenhol.
Nem erõltetés, csak példa. .)

grebber
Ezt mutathatod egy pc-snek ugyanis nincs értelme egy pc-s szemmel ez egy átlagos game!
Lehet amikor kijött a konzolhoz magához képest a konzolosoknak szép volt,de pc-s szemmel nem az!
Bármennyire is rá akarod erõltetni másra!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Asrock B75 Pro3
Intel Core i5-3450
Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz HyperX KHX1600C9D3K2/4GX

DarkSector
ezt láttad már? 😊

Bemutatjuk GeoW3

Shep
Milyet vettél?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
<#eljen>
off:
megrendeltem a gép upgrade-et(lap+proci+mem)... a hónapban asszem nuku game vásárlás és elõveszem azokat a korábban behúzott címeket amik nem futottak eddig-> Driver, FM, GTA4EPFL, RO2, Saints Row 2 😄

Shep
Na de nem lehet mindenhol Tokyo 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sir Quno Jedi
Te tudod a világon a legjobban (tapasztalatból), hogy egy istenháta mögötti kis faluban se meló, se infrastruktúra nincsen, gyakorlatilag ennyi erõvel lakhatnál a Holdon is. Aki pihenni akar csupán és van állandó jövedelme "valahonnan" annak jó, mindenki másnak maga a halál.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Imike drága! Ghánában meg egy államot kaphatna érte éhezõ és lusta niggerekkel, de mégis mi a halál retkes faxát csinálna vele?!??!? Úgy mégis?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
1 évig éltem egy angol kisvárosban társasházban. Alattunk egy indiai házaspár szórakoztatott mindenkit. A hölgy olyan hangosan beszélt, hogy ha nem lett volna brutális akcentusa és javarészt angolul beszélt volna, akkor minden egyes szót értettünk volna. TVnk ugyan nem volt, de hallgathattuk az övék. A nõci folyton ordított a férjével, aki elõszerettetel viszonozta ezt, s ha épp nem kiabáltak egymással, akkor sírógörcs jött a nõre (én annyit nõt még nem hallottam sírni, mint abban az 1 évben). Esténként onnan lehetett tudni, hogy pásztórára invitálta a feleségét a faszi, hogy a nõ írtózatosan hangos kacajban tört ki éjfél -2 körül. Azután pedig 0,5 -1 óráig folyamatosan röhögés és lihegés váltakozott (libidónak nem tett jót, mert a hölgyemény finoman szólva is egy tehén volt). A mellettünk lévõ szomszéd igaz csöndes volt, de a beköltözésünk után 1 hónap múlva megmurderelt - halálra ihatta/drogozhatta magát - pedig jó arc volt.

Most újra Magyarországon vagyunk, egy kisebb településen. Az élet rohadt unalmas ahhoz képest, de nekem ez jobban fexik. Álmom az, hogy egyszer a kettõ együtt jön össze: Anglia + egy csendes nyugis hely.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
THX akkor megvan az elsõ hiba, mert az különbözik...😄

Rapid81
A gépnév ne, de a munkacsoport igen.

Késõn érkezõknek:

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Köszönöm mind2-õtöknek.
Holnap próbálkozom tovább.
Remélem összejön, de akkor ezt úgy értsem hogy mikor bejön hogy "számítógép neve" meg "munkacsoport neve" meg van egy 3. is, meg ilyenek akkor minden egyezzen meg a 2 gépnél?

MerlinW
P4/2: control panel, nyomtatók, nyomtató hozzáadása, hálózati nyomtató.
Mindkét gép ugyanabban a munkacsoportban legyen.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
BUZI steam!

Ezt kapom mikor vásárolok és menne paypalozni...

"There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance."

A gond az, hogy mindjárt lejár az akció...

Rapid81
A Windows híresen sz@rul kezeli a hálózatot. TC-ben írd be, hogy cd \\gépnév, amelyiken a nyomtató van és akkor látnod kellene. vagy simán hozzáadod a nyomtatót és tallózás helyett beírod az elérési útnak, hogy \\gépnév\nyomtatómegosztásineve[/spolier]

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Mit ad isten, én is laktam 4 emeletes társasházban Debrecenben. Ráadásul volt egy lakótársam is, akinek ha átjött a csaja és jó volt nekik, akkor a 4. emeletrõl lehallatszott a földszintre. Ahogy beléptél a házba már hallottad a mûsort. Mintha egy hörcsögöt nyúztak volna 😄

DarkSector
Meg van osztva.
De nem kéne látnom a Total Commander-ben ha belépek hogy Teljes Hálózat...stb...stb?

Vagy addig nem látom amíg nem adom meg az útvonalat meg nem teszem be a lemezét a nyomtatónak hogy feltelepítse?

IMYke2.0.0.0
<#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Aki normálisan akarja meghallgatni annak:
1:15-tõl.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én 1 évig éltem debrecenben 4 emeletes téglásban.
Akkor döntöttem el, hogy soha többé albérlet és soha többé társasáház.
Az alattam lévõ félsüket öregember olyan hangosan halgatta az M1 hiradót, hogy nem tudtam tõle halflife-ozni.
A mellettem lévõ csaj meg ha kiment mosogatni a konyhába úgy feltekerte a tévét, hogy hallja, hogy szintén csak nem tudtam játszani tõle. Ráadásul ha épp átjött a barátja, akkor igen hangosan volt neki jó. (ami aranyos volt, de azért annyira nem érdekelt).

Þór vígi þessi rúnar

davidka003

Rapid81
Nyomtató megvan osztva? Ha igen, akkor P4 II-n új nyomtató hozzáadása, vagy betallózod vagy \\P4 I\nyomtatóneve, utána driver kiválaszt és nyomtatsz. 😉

davidka003
Blöff címû filmet láttad?

ollie
facebook vagy twitter

Shep
Hát akkor érdekesen mûködnek 😞

IMYke2.0.0.0
"Max ott meg a 4. nap után holtam találnak" - ne viccelj ilyennel, és persze ilyesmi eszedbe se jusson... <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Pont ez az ,hogy nem is hallják mert két ajtó is csukva van,de neki a biológiai órája szól neki kelljen fel és mondja meg a magáét. Majd miután nem kapcsolom le a gépet 20 percenként csak jön megint.
Nemhogy aludna ,jön éjjel veszekedni<#falbav>
De nem vitatkozok vele ,mert akkor is csak én vagyok a hibás ha felmerem emelni a hangomat!

Remélem 2 éven belül már lesz saját lakásom.Max ott meg a 4. nap után holtam találnak rá mert nem lesz ki lekacspoltassa a gépet és halálra gépezem magam<#banplz>

Next PC upgrade: 2022