Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
én még mindig nem bírom felfogni, hogy ha nem játszol szar/közepes játékokkal is, akkor hogyan tudod megítélni valamirõl, hogy az a "jó"? mert ugye mihez képest jó az? 😊

szerintem egy 30 éve lehibernált ember nehezen döntené el élete elsõ játékáról, hogy az jó-e 😊 max annyit, hogy számára szórakoztató volt-e...

Forza.

Shep
Sokkal egyszerûbb lenne ilyen ázsiai esküvõs oldalon nézelõdnöd hazahozni egyet közülük, mert hiába tagadod úgyis tudja mindenki ,hogy csak ez a lényeg a többi csak maszlag 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HappyHunter
Én meg pont a síelés miatt fogok egyszer elmenni innen. Imádok, erre nem a világ leglaposabb részére születek? 😄 Ledolgozom azt a pár évet ami kötelezõ lesz az egyetem miatt és go észak!

Be happy. :) Running!

zorrobomber
De, belegondolnak, csak nem akkor amikor kimennek. Aki most kimegy annak ~80%-a vissza fog költözni. Úgy hívják ezt hogy honvágy 😊

Rapid81
2x voltam Felvidéken általános sulival síelni, meg egyszer Kassán. Egyszer voltam haverral Erdélyben, Nagyváradon. Saját felfogásom szerint ezek egyike sem külföld, így egyszer sem jártam külföldön. Túrázni, "nyaralni", kirándulni csakis belföldön. Míg nem ismerem a saját hazám minden szegletét, addig minek menjek külföldre? Kitelepülni meg a világ összes kincséért sem. Ha mindenki itt hagyja ezt az országot, akkor mi vagy ki marad? Ebbe nem gondol bele senki, ez a baj. Ha kell, akkor itt rágom a küszöböt, de akkor sem megyek innen sehová. 6 lóval nem tudnának elrángatni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Ha az ember GAZDAG, de mocskosul, akkor mindenütt baromira jó tud lenni ám! A legrohadtabb helyen is, ahol mások nyomorognak és szenvednek, te megtalálhatod a szépséget és luxust, hiszen ellentétben velük, te már nem vagy olyan füligszaros mint õk! 😄 (tipikus anarchoszindikalista közösségben élnek netán??!?) 😄DDD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
<#law><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez így is van, meg nem is 😊
Öreg vagyok, és vélhetõen nem nagyon kapkodnának értem külhoni munkahelyeken - tehát, csakis jómódúan tudnék elhúzni innen. De, akkor már meg minek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Észre se vettem az elírást, de mivel javítottad nem kapsz kis 1-est Imyke...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nincs gond - és 4. rész nálam már 0-day vétel lesz. De, majd Isten eldönti, miként alakul.

IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.jav. és bocs az elírás miatt!: "Akkor jó ratgba-élményindexeim vannak." - Akkor jó ratgab-élményindexeim vannak.

Rapid81
Csütörtökön már melózom (szerdáig szabi 😊 ), szóval akkor már majd csak 5 után leszek Steam-en.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Viiiiszontlááááátásra.
<Így kellett elköszönnünk óra végén, ált-suliban>.

Akkor jó ratgba-élményindexeim vannak. Tényleg. Még a Borderlands 2 - "0 Day áron" - is visszahozta az árát.

Sir Quno Jedi
öreg vagy te mán kicsit az áttelepüléshez, nem vagy te ámerikái nyugdíjas sem...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jogos. Összekutyultam kicsit. Tehát 2. és 3. részre értendõ és én a 4-et veszem majd ha lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Witcher 1 warezban lejátszva! Imádtam minden percét! Komolyan mondom! Ez nálam nagyon, de nagyon ritka. Általában a játék vége felé már mindet unom, legalábbis 85%-ban. Ami végig fent tartja az érdeklõdésem az már tud valamit.

Azóta Witcher 1 megvan dobozosban, Gog-on és legközelebb steamen is megveszem majd, csak azért is.

Ár/élmény mutatót mindig a tényleges kiadott összeggel kell számolni= ratgab elsõ törvénye (tessék bebiflázni, mert jövõ héten kikérdezem...XD)

Mint említettem az ár/élmény mutató az összjátékkal eltöltött idõvel számolandó = ratgab második törvénye.

Tehát ténylegesen fizetett ár osztva a tényleges játékidõ (warez+eredeti), így számolandó helyesen a ratgab ár/élmény mutató! XD

Gyerekek az órának vége! Jövõ héten röpdolgozat lesz ratgab törvényeibõl....XD

IMYke2.0.0.0
Imádom Magyarországot - sokszor jártam külföldön is , és bizony, egyre inkább kacsintgatok "kifelé".
Ázsia, mindenek elõtt. A rongyosra emlegetett Anglia nem vonz. A brit angol amúgy is bántja a fülemet.

Rapid81
Elég rosszul folytattad, mert soha nem mennék el innen, bármi történjék is. Hol bölcsõm, ott sírom is. Ez a hazám, ide születtem, itt is halok meg és soha nem fogom elárulni, mint teszik azt sokan, nap, mint nap.

IMYke2.0.0.0
Saint's Row 1: konzol only
Saint's Row 2-3: PC is.

Én mind a 2 PC-s kiadványt imádom! Saints Row 3-ban (WRZ) - miközben sTEAM fiókomon ott a fullos csomag - eddig 81 órám van.

Kicsit lehangollak most, de valahogy nekem az elsõ rész még nagyobbat ütött, mint a második. Az elsõt jobban is kedvelem, de csak egy picikét. 2. rész is zseniális lett és a 3. részt ezúttal 0 day veszem majd!

IMYke2.0.0.0
Witcher 1-et nem játszottam WRZ-ben - és leárazva vettem az elsõ kiadását <4990 Ft>. Elsõ végigjátszásom megközelítõleg 102 óra volt.
Akkor most a 9990 Ft-os árral, vagy a 4990 Ft-os árral érdemes kiszámolnom az ár/élmény mutatót? 😊
Utóbbi esetében óránként 49 Ft-omba fájt a hatalmas játékélmény!

Saints Row 2 - WRZ volt elõbb. Úgy elsõ végigjátszás: 72 óra, másodpercre pontosan. Aztán, UK dobozos. Második alkalommal "csak" 65 óra. Melyikkel számoljak? Az itthon nem kapható árral, vagy a külföldi 5.95-ös fonttal?

zorrobomber
Amúgy meg Witcher2-t én is behúztam akkor 😊

zorrobomber
Értem, de nem megjelenéskor, ugye? Nekem még mindig fájó seb az életemben a 9900Ft amit a CM00/01-re költöttem. Nem mintha nem toltam vele sokat, de NAGYON nehéz volt összeszednem ezt a pénzmennyiséget 😊

Nekem is itt volt megjelenéskor és még az EE tartalomra rá se néztem, csak 1x végigküldtem. Érik egyébként a Witcher 1+ Witcher 2 végigjátszásom, AC összes végigjátszása Full HD monitoron (amin nem lesz letterbox), MAss Effect összes végigjátszás eredetiben, Dragon Age origins két rész végigjátszás. Már elõre várom izgatottan mindegyiket!

Sir Quno Jedi
Nem mûvészet sokéves gammákat akciósan beszerválni kivárással, annál nagyobb megjelenéskor... 😄

Azért ilyen esetben a warez idõtartamát is nyugodtan bele lehet számolni az összegbe és akkor még jobb (nem azt mondom, hogy te warezolsz, hanem ezt csak úgy általánosságban az ár/érték arány számoláshoz kiegészítésként)

IMYke2.0.0.0
Minden fillérjüket megérik azok a játékok. <#nyes>

Sir Quno Jedi
Pölö Saints'Row 1-2 volt összesen minimum 100 óra (két-két végigtolással, nyilván elsõre mindig több volt, 30+ óra, másodikra 20+ óra) és ocsóé volt, mondjuk úgy 10k a kettõ + DLC mind, ergó az bezony szintúgy 100HUF/h. Mostani akcióban tán még ennél is sokkal olcsóbban megúsztam vón.

Elárazás volt, de attól most jól elsülõ egyéni befektetésekrõl volt szó, nem hivatalos árazásról. Ha én olcsón vettem, miért érdekelne, hogy más meg nem? Nyilván nem a Starpoint Gemini árazást kívántam leszólni, csak SQJ-nak beszólni, hogy lehet jobban is csinálni.

A CM3-at magánszemélytõl vettem, nem boltban.
IMYke2.0.0.0
Eddig: Borderlands 2: 9890*30 = 330 Ft. Nem rossz ez. Fõképp, hogy csak elsõ végigjátszás és még a játék felénél sem tartok.

IMYke2.0.0.0
Végig Rád gondoltam 😊

Sir Quno Jedi
W2 nekem megjelenéskor elõrendelve, dobozosan pompázott itt, na ÚGY nem éri meg, de nekem a W igényem olyan méreteket öltött, hogy nem bírtam ki. Ugyanez volt Mass Effect 3-mal.

zorrobomber
A 49 ft-os Witcher 2 elárazás volt. A CM3-at pedig hol vetted 500Ft-ért?

Sir Quno Jedi
Skyrim most volt 6-7k körül beszerválható gg-rõl, azaz 6500/85 = 76HUF/h volna nálam a mutató.

Akkor ez az 500 Ft-os Championship mager 3-amhoz, a 350 Ft-os Wizardry 8-omhoz és a 49 Ft-os Witcher 2-mhöz képest durván bukónak tûnik. Tinmannel pedig még én sem vagyok egy liga.
Ok! DE nem tõlem hallottad...XD

Én még Tinman-tõl ezt a Ft/órát nem hallottam, de én például szoktam ilyen gaztettet elkövetni...XD

95 huf/óra az én értékelésemben is már a megérte kategória (100 Ft/óra körül, már megtérült a befektetés szórakozásban... egyébként 300 Ft/ óra már jó vételnek mondható a szememben!)

Erre gondoltam:

Meg kellenek az átlagos gammák is, hogy meg tud ítélni a különbségeket.

Te sem azért játszol ezzel a játékkal, mert átlagos, hanem mert hiánypótlónak tartod és jól szórakozol vele.

És ne érts félre, én is tisztában vagyok vele, hogy vannak szûkebb csoportoknak szóló orosz, német vagy egyéb fejlesztések, melyek hibáik ellenére finomak, de ez a különbséges-megítélõs duma ebben a szövegkörnyezetben simán lózung.
Sir Quno Jedi
Én mán hallottam ilyesmirõl ám!!!

Sir Quno Jedi
Tinman szokta forint per órára lebontani, ez volt:

Starpoint Gemini 6.45 EUR
Starpoint Gemini Timbreach DLC 1.99 EUR

Azaz 8.44 EUR = 2380 HUF. Pusztán az alapjáték (EDDIG!!!) 25 órás szórakozást jelentett nekem. Azaz 2380/25 egyenlõ 95 forint per óra EDDIG a szórakozásom ára. Ez brutális píz, tekintve, hogy egy buszjegy a többszöröse. ÉS mire végzek az alapjátékkal, majd a DLC-vel is, lesz ebben jóval több.

Így Tinman értékelésben ez eddig 95HUF/h !

Nem feltétlenül az oldalra gondoltam. Tudod vannak emberek, akik ismernek embereket, akik meg másokat ismernek, akik szomszédjának édesanyjának 6. unokatestvérének van egy távoli rokona, aki tud olcsón steamrõl vásárolni és ebben még segít is másoknak...XD

Jaka923
Én vagyok a Jakesz. Majd csak csütörtökön kerülök Steam közelbe. Addig is köszi! 😊

IMYke2.0.0.0
Egyetértek. Minden szavaddal.

Ui.: Ha minden jól megy akkor jövõre venni is fogok egyet.

IMYke2.0.0.0
Azért még tartok attól a hagymakupolás oldaltól - létjogosultságát viszont elfogadom.
A késõbbiekben, elõ is fordulhat, hogy igénybe is veszem majd a "sötét oldal"-t 😊

Folytatom a mondatod: felülnék a repülõre, elhúznék ebbõl az országból, hogy vissza se néznék....

Viccet félretéve én nem vennék wii-t a világ összes pénzéért sem, 100x vennék xbox-ot inkább mint wii-t.

Rapid81
Visszatérve itt a múltkori kontrolleres beszélgetésre. Ma voltam a madaras teszkóban Szolnokon és láttam X360 vezeték nélküli kontrollert. Namármost 12990 nekem sok érte. 😞 Meg Wii-t is láttam 59990-ért kormánnyal, meg Mario Karttal. XD Ej, ha nékem sok pénzem lesz...

Látom egyre jobban csábit téged is a sötét (ami valóságban a vodkás, zimankós, hagymakupolás) oldal....XD

Sir Quno Jedi
Namost ez hogy jött össze??? Anyagi helyzetemnek ehhez mi köze??? Sokka minimálisabb kis flesh gammákért elszórnak az emberek komolyabb pízeket, ez meg egy méretes, jól megcsinált és hosszú gamma.

Pc-n toltam végig billel+egérrel és imádtam. Most csak azért nem vettem meg leárazáskor, mert nem vet fel a pénz és lesz ez még 75% offban is.