Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tudom még mindig nem vittem végig SR3-at! Ám épp az imént mondták, hogy van 14 nap szabim és ki kéne venni év végéig, szal lesz gaming ezerrel! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Persze hogy vannak miért ne lennének ! 😄

De csak a végén találkozol velük majd !
wesker24
Még szép hogy vannak zombik söt ha kell egy egész zombi hadsereget tudsz segitségül hivni telon ha kell ! XD

De csak a story vége felé lesznek !
ollie
Vannak benne zombik?

Fpocok
Abban vannak zombik?

Parasite Eve 2, best game EVER!

wesker24
Engem nem zavart de az tényleg szopatós rész volt amikor 30-an jönnek rád egyszerre de megtaláltam a megoldást Chainsaw POWA ! xD
SR3-ban is zavart?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyébként meg még októberben jön egy racing pack (3 verseny+ 1 autó+ 1 motor+ 1 dzseki és egy bukó), Swat pack (20 rendõr küldetés, Swat autó), még egy pack, aminek nem tudom a nevét, de egy fegyvert és egy autót ad majd, meg egy taktikai páncélt.

+ lesz még egy ingyenes community pack, aminek még nem ismert a tartalma.

Fpocok
Remek.
Szerintem elég szánalmas az, hogy mindenhova berakják a zombikat, CSAK MERT MOST ÉPP EZ A MENÕ. Szánalom a köbön.

vg247.com például.

wesker24
Az nem jó hiszen a zombik eleve oszlásnak indultak és a szag nem fogja öket megzavarni ! xD
Fpocok
Konkrét forrás van? Mert én ezt a hírt a GSen láttam, nekik meg nem hiszek.
Ha meg igaz, akkor az kurva gáz lesz: Rohadtul nem kell abba a világba zombik.

6. Összexarom magam és remélem, hogy a szag elûzi õket...XD

wesker24
Épp otthon vagy nézed a hiradot a TV-ben amikor hirtelen zajt veszel észre és látod hogy a zombik elözönlötték a házadat és nem sokára betörnek, Mit teszel ? xD

1. Azonnal elhagyom a házat és menekülõre fogom a dolgot és a hátsó bejáraton távozom egy Baseball ütövel és egy 9mm-es pisztollyal.

2. Csalinak használom a húgomat/öcsémet hogy míg ö lefoglalja a zombikat addig én elhúzom a csíkot xD

3. Elbarikádozom/megerõsítem a házat az Én házam az Én váram ide nem fog betörni senki se

4. Megkeresem a pisztolyom és fejbe lövöm magam mielõtt betörnének !

5. Egyszer élünk kezembe veszem a Baseball ütöt és a 9 MM-es pisztolyomat és Kamikaze módjára neki rontok a zombiknak !
Kínai vámpírok és zombik? Jöhet!

Nekem tetszik! Vevõs!

Kapsz egy kódot, amit steamen be tudsz majd írni az aktivációhoz.

w77d
én bírom, de ebbe a világba valahogy nem illik bele

IMYke2.0.0.0
Rühellem a zombis és vámpíros témát már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Már jól kezdõdik Must Have vétel lesz ! <#hehe><#nezze>
ZsZso
Kapsz egy kódot. Leszeded a Steam klienst, beregisztrálod magad (ha még nem vagy) majd a menübõl kiválasztod a játék aktiválása menüpontot. Oda be kell írni a kódot amit kaptál az oldaltól. Ha sikerült, akkor egybõl felajánlja a Steam a letöltést és telepítést.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
A Sleeping Dogs elsõ sztori DLC-je zombis lesz... <#wilting><#vomit>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Jani21
A Sleeping Dogs minden változata Steames. Egyébként a honlapon is egyértelmûen látszik, hogy melyik játék melyik rendszerrõl telepíthetõ.

bakkerman
értem,akkor jó oldal. Ha én veszek ott egy Sleeping Dogs kódot,akkor hogyan tudom levarázsolni a játékot a gépre? Steam-en vagy originen,vagy hol? Nem vagyok otthon ebben a digitális játék vásárlásban,eddig mindig a dobozt választottam,de dobozosan a SD még mindig 8-9 ezer,annyit nekem nem ér meg,de 3690-et igen.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

IMYke2.0.0.0
Bocsi DarkSector - a gépet letöltésre bekapcsolva szoktam hagyni, és a tegnapi stratos jump miatt elfelejtettem kikapcsolni a STEAM-et, így azt hihetted, hogy elérhetõ vagyok 😞

shaddam
Az assassin's creed 3 (ps3) jelenleg melyik boltól a legolcsóbb?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én is egyre többször átugrom, mert szinte fossák a szót...XD

Különben is mi az már, hogy egy fórumon ennyit írogatnak? <#banplz>

ollie
Francnak dumáltok annyit, nincs kedvem visszaolvasni. 😛

Nagyon szépen köszönjük a nagylelkûséged!

Ezentul akkor ide is beteszem. Mert lesz ám folytatás 😊
Jaka923
A Doom 3 BFG csak november 9-én érkezik meg a CD Galaxisba. Úgyhogy innen lesz rendelve.

ZsZso
Amíg nincs elég Amazon-brutál-pakk kulcs, addig él a kupon: SQRLUVIO
$2 OFF minden Digitális játékból (1/acc) = ingyen DLC

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tototto
A másik jobb meg se kell nyitni van quick join 😊

DarkSector
Bocsika 2 ilyen program van, nekem a Steam Gifts v2 van ami szerintem szebb is meg jobb is, persze mind2-õ ugyanarra van....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
<#love11>

Daell Drow
Szerintem menjel aludni, en is mindjart megyek.
<#vigyor5>
DarkSector
Ja és nem azért mert megérdemlem vagy mert születésnapom volt, de ha netán utólag, mert ugye a 8 napon bellül vagyunk, összedobhatjátok az új TOMB RAIDER-re a pénzt nekem és elõrendelhetnétek, ha már ennyire meg akartok lepni valamivel.
Mindössze 10-11 ezer ft csak...<#vigyor5>

DarkSector
Oks. Ship geci akció meg Amazon thx hogx kibaszottlasú lett a Steamgift és nem tudom elnyomni a pontjaimat mert percenként 2x annyit írnak jóvá mint amit 2 perc alatt el tudok voksolni... <#banplz>

DarkSector
Háát még 1 játék amire kiadok pénzt, feltelepítem, belejátszok és jön egy újabb játék amibe belekezdek és lefoglal, és abbahagyom amit megvettem és játszok az újjátékkal amiért nem fizettem csak majd késõbb veszem meg mint azt amit most vettem meg és nem játszom vele játék lesz a listámon. 😄

Shep
Még egy játék a sosem fogok vele játszani listába?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok

DarkSector
1-2 dollárért nem. 😄

davidka003
Az szar játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Senkinek nem maradt elfekvõben egy The Last Remnant-ja???

DarkSector
KÖSZÖNJÜK!

Fpocok
Igen... vagy fél tucatszor. Eddig nem volt gond.

tutituti
igen.onnan van a bf3 nekem.
Problémamentes volt!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Épp az imént vásároltam onnan! Totál megbízható a tag!