Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Engem nem zavar de vélhetõen nem is igen fogok vele koopozni sem, mert annyira nem izgat.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Semmi sem rossz játék, csak más a célközönsége, hol kisebb hol nagyobb. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Pedig, a Far Cry 3 nyíltan a Borderlands-tõl lop dolgokat. Majd meglátjátok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Énis mert ebbõl 8 millió is lesz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
De csak azért mert a coop eladja de mint már írtam kópban egy szar játék is jó 😄 Amúgy elismerem ,hogy nem rossz a B2 de nekem nem jön be, ennyi. FC3 remélem többet tud majd nyújtani számomra!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Érted nekem elég volt az elsõ részt játszani a 2. részt meg csak megnézni, nekem elég ennyi, sem a megjelenítés sem ez a számok potyognak a fejembõl stílus nem jön be így aztán élvezni sem lehet.
Vagyis ha akarod vedd izlésnek, eltérhet a véleményünk.

én ezeket unalmas játékoknak tekintem, a FF amiben elviseltem ezt a számpottyantós megoldást, de az más stílus és nem rajzfilm.

Sorolhatnám azokat a dolgokat amik miatt unszinpatikus a játék, de ugyaígy van fordítva a Borderlands nem jobb, HANEM nektek jobb mint akiknek bejön a stílusa. 😊

MerlinW
Igaz száraz statisztika, de B2-bõl eddig majdnem 4 milliót adtak el (1,2 milliót csak USA-ban, az elsõ héten). Kizártnak tartom, hogy FC3-ból elmenne ennyi.

[merlinw.org]

Fpocok
Szerintem baromi gáz, ha az alapjáték openworld, fc3, b2... viszont a coop része csak egy pár órás csõlövölde.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Akkor nevezzük egyedi izlésednek, mert én még nem itéltettem ezügyben, de mivel a Borderlands, alapból nem tetszik ezért a coop-ot sem dijazom vagyis ha ebben nem követnek el valami nagyonnagy bakit, akkor énnekem ez lesz a jobb. 😊

Border is egy dögunalom ha nem vagy egy elvakult fan.
Lehet ez is olyan lehangoló és unalmas lesz mint a FC2 de eddig nekem jobbnak tûnik...aztán meg majd kiderül.

MerlinW
Nem játszol vele, de leszarozni hülyeség. 4x végigjátszottam, és most kezdem el ötödjére, mert k*va jó játék. Szerintem.

[merlinw.org]

Shep
Hát kinek mi, nekem jobban bejön a FC3 coopja video alapján, mint a határvidék-é.

Fpocok
Nem kell ahhoz játszani, a vak is látja (ezek szerint nem).

DarkSector
Jó szar. ja....😄
A Jóság izlés kérdése...ez is baromi jó, mert itt legalább van textúra. 😊
és nem rajzolt békákkal kell harcolni.
Valszeg izlés kérdése. 😄

DarkSector
Én is azt akartam kérdezni mint Shep...😄

MerlinW
Borderlands viszont jó😊

[merlinw.org]

Fpocok
Single az jó lehet. Majd ledemózom, ha kijön 😄

Shep
Már játszottál a FC3 coopjával?

Fpocok
Grafika csak ízlés kérdése. De a border2-nek ezerszer jobb a coop része.

Shep
És remélhetõleg nem fog unalomba fulladni 1-2 óra után, meg ha minden igaz nem kell 100x lelõni ugyanazt az ellent aki ugyanazon a helyen is áll 😊

DarkSector
Far Cry 3

Hasonlít a Borderlands-ra csak ez szép lesz. 😄

DarkSector
Azért vedd figyelembe hogy nemrég volt akciósan 10 dollárért 8 játék, ebbõl az egyik a DER.
Ha azt nem vásároltad meg most valaki ingyen odapaszol egy példányt akkor szerintem jogosan szabhat neki feltételeket...nem? 😊

De amúgy másoktól maradt vissza DE3 azt is megveheted...és akkor nem kell feltételeket teljesítened. 😄

Prince23
Nem kötelezõ mindbe belépni, a dupla esély szorzó a lényeg úgy is, amit ott írnak.

Jaka923
Túl kemények a feltételek.

DarkSector
Ja értelek már.
Hát ezt neked kell meggondolni. 😊

Zomil
1,126.4 órám van benne, a dota1-et nem nézve(azzal nem tudom mennyit játszottam összesen, de azzal is egész sokat), és igen, ennyire jo játék. De most ez olyan dolog, mintha megkérdeznéd, h a CS jo játék? 😊
Mert kb. azzal van egy sulyban, ez is "komoly" esport játék.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ZsZso
Jaja köszi, nem is Steames accom féltem, hanem azt a 8 USD -t amit VPNen keresztül költenék el a GMGnél. Na meglátom, köszönöm a választ!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Figy nem vagyok nagyon tapasztalt, de mikor te kapsz egy kulcsot a GMG-n onnantól 0 köze van a steam profilodhoz....

És mivan ha ajándékba veszik neked? És nem tudsz róla...ez nem jár mindjárt végleges kizárással.

Amire a steam rácuppan az az Ha aktiválod mondjuk orosz IP-vel és 15 perc múlva a somogy megyei kalapácsnyélfalváról elkezded letölteni.

Ha te a GMG-n VPN-ezel az a GMG accountodra lesz max kihatással de az is csak akkor ha egy bankkarit használsz egy másik profiloddal.

Szóval a lényeg hogy ettõl nem kell pparázni, de te tudod végül is a te accountod.
max ha észrevennék, az csakis akkor lehetséges ha a GMG a steam-felé reklamál, de akkor is tudsz írni a steam-nek hogy hát azt ajándékba kaptad és mivel simán be tudtad aktiválni nem is gondoltad hogy illegális.

Hát annyit mondok hogy ilyen kulcsokat én lazán beírok magamnak.
Igaz én accountom én felelõsségem, csak azért tudjunk különbséget tenni a steam-es vPN használat s az adott üzlet weboldalán használt VPN közt.
Mert hogy a vásárláshoz GMG-n vpn-t használsz az nem jelenti hogy a kulcs is régiózáras lesz...nemtudom érthetõ-e amiket írtam. 😄

Totti5
Átmész rajta vagy eltûnik. Jobb igen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZsZso
Nem, de ahhoz, hogy USDért vásárolhassak a GMGn, ahhoz biza kell VPN 😊. Épp ezért filózok rajta. Ha a kulcsot megkapom, Steamre bereggelem, akkor tõlem akár bannolhatják is a külön GMGs accom (bár ha ésszel csinálom akkor tán nem is kerülne rá sor). Mindenesetre jó lenne egy tapasztalt kollégát is meghallgatni az ügyben 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Jobb lenne ha a földön elgurulna pár métert, és ennyi, de ha nehezebb lenne a hulla és cseppet elakadnál mint a valóságban, de nem mint egy kõfal, akkor igen jobb lenne...ez mitõl jobb hogy a derekadra akad?

Úgy mint egy Gears of War, kicsit tudod magad elõtt gördíteni a húscafatokat, de ilyet még nem láttam mint itt a videóban!
Sõtt ÉLETEMBEN nem találkoztam normális peccselt játékban ilyennel.

DarkSector
Naaaa
áljunk meg egy szóra...amit GMG-n veszel az nem VPN-es.
Azzal nem kell ovatoskodnod meg külön accountra regisztrálgatni.

MerlinW
Tehát jobb lenne, ha átmennél rajta, mintha levegõ lenne, vagy elakadnál benne? Esetleg, ha eltûnnének a hullák? Szerintem a fejlesztõk is kíváncsian várják a gyakorlati megoldásodat.

[merlinw.org]

MerlinW
Még béta, de ingyenes lesz, ha megjelenik.

[merlinw.org]

Nem kell változtatnom az álláspontodon! Az úgy van jól, ahogy van! Nem kell mindenben egyet érteni! :-)

Nem akarnék egy ratgab-ekkel teli világban élni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Haver adta, elvileg facebookon osztogatták... csak azt nem értem, hogy ez most a béta? csak mert amikor aktiváltam, az volt hogy Dota 2 Retail, ami elvileg a teljes... WTF?

ZsZso
Próbált már vki VPNen keresztül vásárolni a GMGtõl? Dead Island GOTY 10 USD (EU-s 10 EUR helyett). 20% kóddal egész szép áron lenne (külön accra persze).

Jaka923
Garantálhatom, hogy neked nem fog tetszeni.

Fpocok
Na szereztem dota2-t. Megcsekkolom 😄

DarkSector
ok thx

MerlinW
Nem. Steam-es AC-t csak Steam-en lehet venni.

[merlinw.org]

DarkSector
Ez ugye nem steam-es?

AC Brotherhood 7.5 euro

Totti5
Ilyet az elmúlt 1 évben játszott játékok biztosan közt nem láttam... vagyis számomra mellbevágóan béna, fõleg ilyen látványosan egy 300 kilós monsztával. Azt hogy neked ez mindennapi az az én álláspontomon nem változtat.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
nekem egyik álltalam játszott játékban nem volt ilyen hogy rámragadtak a hullák ezért akartam tõled 1-2 tippet. 😄

Most nem arról beszélek mint a gears of war-ban hogy nekimész és görgeted magad elõtt, hiszen ez oké, élõben is egy hullát ha nem is könnyen de ha nekimész arrébb tudod guritani-rugni-mozgatni.

De itt szabályossan RÁDTAPAD és mint egy esküvõi szoknya libeg a seggedben...ez nem ugyanaz.

Shep
<#awink>

DS-t igen!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Így vitamentesen mondj pár címet. 😊

Shep
Inkább félbehagysz, úgy helyes 😄

IMYke2.0.0.0
"Lábhoz ragadás"-Havok-"effektet" sok játékból tudnál mutatni. Kár ezen pörögni.