Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Arkham City -vel játszottam wirágboltiba, de 1-2 óra múlva meguntam. Nagyon fura, de így legális verzióban igazán tetszik. Na erre varrjatok gombot!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nincs mese vennem kell majd egy xbox kontroller-t, azzal nem kell machinálni, csak bedug játszik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Forza.
Þór vígi þessi rúnar
Mert mit kéne tudnia a thief-nek egy RPG-be (ugye a DaS akció-RPG azért):
- csapdákat hatástalanítani (DaS-ba erre nincs lehetõség.)
- csapdákat állítani (DaS-ba erre nincs lehetõség.)
- szó szerint lopkodni cuccokat, akár másik játékostól is (DaS-ba erre nincs lehetõség, viszont a Darkwraith covenant tagok humanity-t "lophatnak" a spec kesztyûvel másik playertõl)
- magas kritikus sebzéssel bírni (Erre bármelyik kaszt képes, azzal a bizonyos gyûrûvel, meg még inkább.)
- rejtõzni, láthatatlanná válni (Ring of Fog-al erre is nagyjából képes bárki.)
Tehát ebben a játékban a Thief nem sokat számít... meg ugye ezerszer megbeszéltük már, hogy egyik kasztból a másik hamar kialakítható.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
75% offban meg már vándorolna is a library-ba. Valamikor talán nyáron volt leárazás, de akkor meg nem vettem meg én Hülye!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem bírtam ki és ránéztem a virágbolti verzióra. Maga az alapötlet nagyon jó (bebörtönzött társainkat fölszabadítva támadunk az így képzett sereggel), de valahogy a játékból hiányzik a lélek, a szenvedély, a hangulat. Nincs például zene a játékban. Mész a szigeten írtod a rosszarcúakat mindenféle aláfestõ muzsika nélkül, ami nekem nagyon, de nagyon fura dolog. Küldetések nagyon kezdetlegesek. Van a térkép, ott bejelöljük a helyet, hogy mit kell felszabadítani, odamész leírtod az undead-eket, kiszabadítod a helyi erõket és kész.
A grafikával semmi gond nincs, a harcrendszer nem rossz, sõt egyes esetekben szórakoztató (még az elsõ szigeten járok csak).
Loot, mint olyan nemigen van! Zsákmányolhatsz runákat, koponyákat, aranyat ennyi. Pedig sikítana a játék a zsákmányolható felszerelésért( Vikingek vagyunk, vagy mifene, igaz, hogy a saját házunk táján sepregetünk, de viking akkor is viking és az biza szeret zsákmányolni).
Pénzünket elkölthetjük gyógyitalra, dobófegyverekre, térképekre.... Ennyi. Jah és még vehetünk új mozdulatokat, melyet a játék be is gyakoroltat.
Irányítás elég érdekesen lett megoldva. Fogtak egy kontroller-t és gombcsoportonként billentyûket rendeltek hozzá. A játék többnyire kiírja QTE esetén (van ebbõl is bõven, de ez nem baj), hogy melyik gomb a billen vagy egéren. De például a Kontroller B feliratát nem tudták átírni.
Igazából eléggé polipnak kell lenni ahhoz, hogy minden irányító gombot elérjünk (át lehet állítani, de akkor is nagyon sok van!)
Igazából ezt tényleg kontrollerrel lehet egyszerûbb irányítani.
Összességében már az elsõ szigeten nem vagyok lenyûgözve, pedig elvileg még itt újdonságként kéne hatnia a dolgoknak.
Tinman: Jó tanácsot adtál, hogy ne vegyem! Mégegyszer nagyon köszönöm!
Én már várom a Zombies vs Zombies címû játékot...(Szarkazmus off)
1.) Click “Buy it”
2.) Enter coupon code: MOBFREEAWAKENING at checkout
3.) The above code will take off the $6.99, making it FREE
4.) Then install the game and you will be all set.
PC Users : http://www.bigfishgames.com/download...r=af15a8c5a5d8
Ha ez az amire gondolok, akkor egy egész jó Point&Click -es casualról van szó.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
MerlinW végignyomta amúgy Pyro-val?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Warrior teljesen oké szvsz a te céljaidnak (kicsit elviheted pyro irányba is nyugodtan!), aztán ha nagyon elakadnál, warrior végigjátszást csak találsz a youtube-on. ;-))
Knight-ot azért nem mondom, mert ott a kezdõ páncél kissé nehézkessé teszi eleinte a mozgását és eléggé be lehet azzal szívni egy frissen kezdõnek.
Pyro meg azért jó, mert term. használhat pajzsot, kardot is, mint minden más karakter, de elég hamar erõsek a tûz alapú sebzései. Pyro-nál viszont szvsz hamar tanulj meg backstabelni, meg parryzni, mert a mozgékonyságának azért ára is van (könnyebben hal eleinte), meg mi van, ha kifogysz éppen a szuper varázslataidból? Akkor bizony nem árt az erõs kritikus sebzés.
Valaki megvette az indie gala X-et?
Ha igen akkor mi a secret steam game?
mert most jött e-mail hogy hozzácsaptam egy King's Crusade.et meg egy F-777 zenét illetve ezt a titkos játékot.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(az az xbox emu meg 100% kamu)
Forza.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
is csak így van, hogy írják mellette hogy csak low alkalmazásokat tud, hogy ez miben merül ki, ezt nem tudom...
Amúgy meg Ingyen Alone in the Dark:

Mondjuk itt a képek jó hamisítványok, meg ahogy nézem Arcade játékok, lehet csak arcade cuccokat tud?...hát érdekes...