Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
DLC-kkel együtt? A 2 sztori DLC-vel kéne csak a játék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Holnap egyébként Dead Space és Halloween játékok akciója lesz az Amazonon.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Legacy Interactive Bundle 5 USD - rövid ideig

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Na látod ezt én se értettem! Nagybetûkkel láttam kiírva, hogy megjelent az NFS Most Wanted, s legyintettem egyet, hogy ezzel már évekkel ezelõtt játszottam, a sok hülye meg megveszi 10k fölött, aztán persze lassan csak rájöttem, hogy ez egy új játék. Érthetetlen ...

wantonly
Kínzó kérdés: miért kapta (már megint) ugyanazt a nevet egy NFS játék, mint egy már létezõ elõdje? Ha odabiggyesztik, hogy 2. rész, akkor már nem fogy annyira jól? Ez de hülyeség.
Botond
Na megjelent NFS:MW iOSra, annyit beszéltünk róla. 😄
Mondjuk 6 EUR, kivárok vmi akciót.
Carlos
<#worship>

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Eztetet találtam. Bemásolni nem vagyok lusta, de lefordítani igen 😊.

For people outside the USA:
1. Go to: ztunnel.com
2. Uncheck Remove Scripts
3. Replace the youtube address with https://shop.popcap.com/zombiemouth/redeem
4. Click on the Begging Browsing button
5. Done, remember to enter a valid e-mail

ZsZso
Mától! Proxy -n keresztül. Nem Steames.

Carlos
Mától indul a plants vs zombies dolog: kupon
Mikortól lehet beváltani?

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Bocs ezt elbasztam. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Neeeem káromkodunk! 😊

[merlinw.org]

DarkSector
Be vagy baszva??? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Világos. Csak visszabillentem a realitás talajára😊

[merlinw.org]

arty
nem az ár! az elv!

Forza.

arty
semmiféle mellékszolgáltatást nem kapott! túszulejtették a teddimackóját (multi) és csak pénzért adták vissza.

a sok kis hülye p*cs meg nekiállt terroristákkal alkudozni. B-I-R-K-Á-K.

Forza.

Sir Quno Jedi
ha azt veszed, hogy a nagy büdös semmiért fizetsz, akkor DE

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Zsenge..talán a Condemned amire felcsillant a szemem.

MerlinW
Aki Imy-nek címezte az üzenetét😊

[merlinw.org]

wesker24
Én csak reagáltam ratgab kommentjére ! 😄
MerlinW
Szia Imy!

[merlinw.org]

wesker24
Origin-es szóval nem izgat !
MerlinW
DVD Galaxis 1 éves live gold-ot ad 8000Ft-ért.

Ez így azért már nem olyan drága.

[merlinw.org]

DarkSector
Amiket írtam eddig a külföldieket nem tudom felsorolni mert nem néztem...De ott több sokkal több lehetõség van ennek kamatoztatására.

IMY: Intkeys-en 13 dollár a Kingdoms of Amalur!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Mik azok a ...mellékszolgáltatások?

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát ezaz, de sokaknak ez megérte, mert kapott ezekszerint cserébe annyi mellékszolgáltatást.

Amúgy hozzáteszem hogy ez csak jobbára magyarokra nézve szívás, mert tudniillik a külföldiek 5x ennyit kamnak a GOLD elõfizetésükért!

Szóval itt akit szopatnak azok csak mi vagyunk magyarok...mert egy Amcsi tag ha vesz goldot, nézhet tv-t zenéket hallgat meg fasztudja....ott már megint más felfogás van.
Szóval megértem az ittenieket ha hõbölögnek, hiszen a GOLD más külföldi országban nem csak ezt takarja.

MerlinW
Biztos nem. Ha nem fizet senki, akkor multi hiányában a játékokat sem veszik, ergo nem biznisz.

[merlinw.org]

Jani21
Igen, tudom.

Ahogy írtam nem a Live-os megoldásra gondoltam, hanem a dedikált szerveresre.

DarkSector
Ez egyrészt igaz, és ha senki nem fizetett volna, szerinted akkor nem lett volna fizetõs?

arty
képzelj a megfelelõ helyekre egy csomó "HA"-t 😊

tehát pl ma indul az xbox live. pénzes a multi. én megyek, játszok mást, máshol, dögöljön meg aki ezért fizettet.
te fizetsz érte. MS látja, jé ezért van aki fizet. sokan fizetnek. fizetõs marad a szolgáltatás.

megszoptuk mind a ketten, csak mert nem bírtad ki és fizettél olyanért, amiért nem szabadna. mert ha nem fizetsz, megy ingyenesre...

Forza.

DarkSector
The Ship Complete Pack + Dota 2-ért ha valaki megveszi nekem a The Club-ot, ami 2 euro, akkor megköszönöm, de bármi mást is elfogadok akciós 1-2 euros játékoban...😄

DarkSector
nem vágom...kit szopatnak?
Most írtam hogy nem veszek goldot, de te ezt jól tudod. 😄

Fpocok
Pár hónapja láttam egy nagyon jó memet ezzel kapcsolatban, de most sehogy sem találom.
Ha még jobb exklúzivak lennének, de nincs.

Renjike
aki megteheti annak miért ne? 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Most hülyéztél le 100+ millió XBox tulajdonost😊

[merlinw.org]

Rapid81
Én csak mondtam egyet, aminek szerintem jó a multija. Fizetni én sem fizetnék érte of korsz. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Aki olyan hülye, hogy fizet a multiért, ahelyett hogy a másik, nem fizetõs megoldást választaná, az NE SÍRJON... megérdemli.

MerlinW
Az is egy Z kategóriás lövölde. Persze ízlések és pofonok. Azért tuti nem fizetnék live gold-ért.

[merlinw.org]

arty
Nem az a lényeg. A lényeg, hogy a féregMS ezt IS(!) megpróbálta!

Forza.

arty
Tehát hiába tudod, hogy hosszutávon leszopatnak valamiért, két napnyi vigyorért bevállalod.

Birka! 😊

Forza.

Rapid81
Section 8: Prejudice. Szerintem...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
PC-re van 30 (csak mondtam egy számot, az arány a lényeg) Live játék, ebbõl 10 rendelkezik multival és tulajdonképpen egy játékot sem tudok mondani, aminek a multija megérne akár 100Ft-ot is havonta. Még szép, hogy nem mûködött: )

[merlinw.org]

DarkSector
És nemtudom olyan fickókat ez miért zavarja akik soha a büdös életbe nem lesznek kapcsolatban az xbox-al és annak rendszerével?

DarkSector
Ahogy nemfizetem én nem mondhatok magamnak köszönetet, de pc-n is fizetnék, ha néhány dolog másképpen lenne amiatt hogy fizetek érte.
Ha valami nekem fontos és úgy érzem megéri akkor megveszem, leszarva más véleményét, ha nem akkor az istennek sem veszem meg. 😊

Ezt gondolom én.

arty
Nem körülményes: az MS megpróbálta, itt is létezett LIVE GOLD !

Csak a pécések NEM fizettek érte. Ezért abbahagyták.
Az xboxos droidok viszont fizettek. Így ott mamár alap, hogy a multi fizetõs.

Köszönjük "magunknak".

Forza.

DarkSector
hát ja. ez igaz...de ez akkor ha jó nettel rendelkezõ haverjaid voltak régen 😛

IMYke2.0.0.0
Igen, régen volt.
S tudjuk, akkoriban a kiadók nem is tudtak annyira beleszólni a szórakozásunkba - ellenben a mostanival, és ez nekik jó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jó de az régen volt, én most a nem túl távoli idõt veszem figyelembe...most oké lehet cS-zni is, de az nem éppen van köze a Live-hoz. 😊

IMYke2.0.0.0
Hozzáteszem: Age of Empires (1) volt, nem FPS.
Késõbb, dedikált szervereken futott pl. a Quake-sorozat, és az UT-sorozat is.