Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát pedig ahogy elnézem nem egy Magic 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem meg az új Most Wanted nem egészséges. Eléggé rá vagyok gyógyulva.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én most erõszakkal hagytam abba - mert mennem kell, de ha visszajöttem, megint nyomom kicsit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez a Faierie Solitaire nem egészséges dolog. Leszedtem, elkezdtem játszani, nem értettem, h az emberek miért vannak annyira odaérte. 10 perc játszás után nem tudok leszakadni róla 😄
Botond
Az sem egy utolsó szempont. 😄 Végre komoly csajózógépek lehetnek a geekek is. 😄
Botond
Nekem egyedül az nem áll össze, hogy ha ölbe veszem hogy rendezem el a kábeleket. 😄

Másnak mi vele a gondja? Ha jól látom pont 1-2 hete felezõdött az áruk.
IMYke2.0.0.0
S remek vállizmaid lennének...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
van, csak a kutya se használja, mert sz*r 😄

Forza.

Botond
Érintõképernyõs monitor nincs asztali géphez? 😊 Mert akkor lehet én is váltanék.

Shep
Jó hát igazából mindegy nekem én nem tervezek új monitort vásárolni, mert tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegivel. Ha meg majd váltok akkor elõtte úgyis tájékozódok majd rendesen. Meg addigra hátha lesz pl. káva nélküli kivetítõ vagy ilyesmi 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Ne higgy el mindet. IPS glow csak akkor van ha valamilyen hülye szögbõl nézed a monitort. Szembõl szép és a fekete sem rossz. Sõt nem torzul szembõl sem úgy, mint egy TN.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Nem tudja valaki ,hogy a CDG-ben kapható BiA: Hell's Highway szinkronos, vagy angol? Leírásban csak magyar kézikönyvrõl írnak.

IMYke2.0.0.0
Én csak kicsivel több mint 2 órát játszottam vele eddig, de bejön 😊

Shep
Hát mi csak földfelszínit nézünk, az ingyenes 8 csatornát a mindig tv-s dekóderrel, tehát scart csatlakozó a lényeg meg hát nyilván nem árt ha a házimozit rá tudom kötni, na meg ha nem romlik el 2 héttel a gari lejárta után.

arty
katt

bár 56centisnél szvsz kb mindegy mit veszel, monitortévéknél a különbségek kb kimerülnek a bemenetekben 😊

Forza.

arty
ha van hangkimenete, akkor az már perfekt!

Forza.

Shep
TV vásárlás terén ki a szagértõ itt? Na nem kell komoly dologra gondolni 56 cm-esben gondolkodunk 😊

Ha vennék konzolt azt a nappaliban lévõ 100 cm-es Sony Bravia-ra kötném.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem hangszórós! Nem kell nekem olyan, így direkt nem olyat néztem. Fülest be tudja venni egyébként, ha nagyon igényem lenne rá, szóval szerintem azon keresztül kicsalható HDMI hang is.

Nem a legjobb a fülem, szóval ez nekem nem olyan fontos opció (egyébként a pár éve vett 2.1-es hangszóró szettem valami bõdület jól szól az én ízlésemnek. Ha meg kevés lenne a dolog ott van a hifi 2x 70 watt-ja még plusszban.

Egyébként én általában az alacsony hangerõvel játszó játékosok közé tartozom. Zenét is ritkán hallgatok hangosan.

Kedves tõled! Én is remélem, hogy bejön! Szerencsére sûrûn nem nyúlok mellé mûszaki cikkek terén.

Shep
Most okosítom magam az IPS-rõl, hát ez az ips glow engem pl rohadtul zavarna.

arty
még ezen is agyaltam

csak ugye a DRM ismeretlen ... tagesbe meg nem szeretnék belefutni 😊) (féreg ubi)

Forza.

arty

majdnem egy évet kellett rá várnom, hogy végre ismét küzdhesek Wake szigetén és az Ománi öbölben 😄

Forza.

arty
- néha jól jön, ha pl nem akarod belõni a hangrendszert/fülest feltenni
- ha véletlen egyszer venne ratgab konzolt, ott akár nagyon jól is jöhet (egyelõre nem részletezném)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Hát igen, ez nem egy utolsó szempont - a csipogók minõségérõl nem is beszélve... 😊

arty
kinézett asus hangszórós? (hdmin kapott hangot kiadja?)

Forza.

genndy
Elõször próbálj itt keresgélni, elvileg ide rakja:
C:\Users\YOURNAME\AppData\Local\VirtualStore\Program Files (x86)\Commandos II\OUTPUT
(XP alatt az "Users" az "Documents and Settings")

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

GoG: Massive EA Selection

Jó pár klasszikus kapható 60%-os kedvezménnyel, de arra érdemes figyelni, hogy a kiegészítõk nem járnak hozzájuk, a késõbb így-úgy bõvítgetettek közül csak az Ultimák és a Sim City 2000 teljes.
Shep
Mindegy nekem a lényeg, hogy neked bejöjjön, más nem számít.

IMYke2.0.0.0
Átalakítóval minden megoldható - a DVI és a HDMI is digitális csatlakozó.

genndy
Aha, most hogy mondod ismerõs. Arról olvastam kissé lehúzó kritikát, hogy a "küldetések" elvileg változatosak, de valójában mindig ugyanazt kell csinálni. Na de majd kipróbálom és kiderül. Köszi!

Új technológia. Olcsóbb az elõállítási költség, ezért ennyi, nem azért mert occsó hamis alkatrészekbõl van.

Egyébként meg van rá 3 év gari, szóval nem akkora gáz a dolog.

Samu-nál úgy van újabban, hogy van D-sub meg esetleg HDMI, de DVI nincs (én is azt használom egyébként). Rosszabb esetben meg csak D-sub.

Egyébként mostani samu-nál meg csak DVI-van.

Shep
Valahol spórolni kell ha ennyi minden van rajta 😊

Igazából nem tudom pontosan! Reggel kapcsolnám és nem reagál! Áramot kapott, de kép az nem volt. 4 hét gariztatás után visszakaptam (egyet).

Shep
akkor jól sejtettem ,hogy nem olyan egyszerû a dolog 😊

Pont veled beszéltük, hogy legyen rajta HDMI! Most nézd meg a mostani kínálatot és azt látod, hogy emellett D-Sub van, ami a vicc kategória.

Miért nem fér el rajta az a fránya DVI? Mindegy most Asus lesz! Azon minden van és még IPS-es is, ráadásul árban kedvezõbb, mint egy samu.

Shep
Miért mi baja lett?

Shep
Az én Benkõmön DVI meg Dsub van de úgyis csak a DVI-t használom tehát igazából nekem a másik felesleges is. HDMI meg szintén nem tudom mit kezdenék vele, nincs mire rákötni.

genndy
Steam felhõvel vigyázz: csak azoknak a játékoknak vannak meg ott is a mentései (és esetleg beállításai), aminél listanézetben látod mellette a kis felhõcske ikont!
A saját gépeden minden esetben megvan a mentés, csak meg kell találni, hová is pakolja.

Mostani samu is elég hamar elhalálozott 3 év után.

Panzeradler
Sajnos nem minden mentés tárolódik a felhõben, TDU 2-t nem egyszer ezért szívtam meg, tehát tényleg az a biztosabb ha kimásolja.
Runespell esetleg?

IMYke2.0.0.0
A Samsungot kategorikusan kizárni elég nagy hiba - szerintem.

Shep
Na hát errõl beszélek csak te jó hosszan írtad le 😊

genndy
<#eljen> Amilyen kicsi, olyan addiktív játék, nagyon rá lehet kattanni 😊
#Dj Tommy: valószínûleg igen, a játékidõbõl itélve, kb ennyi az adventures rész.
Aprópopó: nem tud valaki a Faerie Solitaire-hez hasonló játékot javasolni? Nem is muszáj hogy kártyajáték legyen, inkább hasonló játékmenetûre gondolok. Szívesen ránéznék.

Nem vennék Benq-et, se LG-t, a mostani példából okulva meg hogy nem képesek DVI-t és HDMI-t (D-sub van meg HDMI, de DVI nincs... érthetetlen számomra) egyszerre beépíteni egyik olcsó monitorjukba sem Samsung-ot sem.

Így már viszont eléggé szûkül a kör, amibõl választani lehet. Asus laptop minõségébõl kiindulva meg nem lehet igénytelen cucc a monitor sem (fõleg, hogy haverok ebben már meg is erõsítettek ugyebár).

De azért a félsz bennem is bennem van kissé...

IMYke2.0.0.0
Én közel fél évnyi olvasás, keresgélés, élõben megvizslatás után döntöttem a 27"-es Samsung mellett. Akkoriban az olcsó IPS (mert ezek azok, amiket ma lehet megvenni) nem létezett, a prémium kategória meg horror árban volt.
Manapság meg már minden gyártónak van egy olcsóbb IPS-es példánya, ami persze közel sem a prémium, de még így is szebb képet tud nyújtani, mint a TN+Filmes LCD-k.
A különbségek meg csak akkor láthatók és érzékelhetõk, ha - mint egy LAN partiban - több fajta, és több típusú (tehát, TN+Film, IPS, MVPA stb.), jól beállított monitoron nézheti az ember ugyanazt a tartalmat.
Akkor már látszik ill látszódhat, hogy az a 14 ms - bármit is mond a marketing, hogy az egyenlõ a TN-es 2-5 ms-el - bizony zavaró tud lenni, és a képminõség is szembetûnõ lehet.
De, amíg mindenki csak a saját monitorát láthatja, mindig is az lesz a "szuper a képe, nincs utánhúzása" stb.
Az én Samsungom is ilyen 😊))))

Shep
Hát az ,hogy más mit mond egy dolog, havernak is Asus van õ is dicsérte aztán mikor megláttam, másik haverom számtech boltban dolgozik õ is nagyon dicsérte aztán ... Szóval totálisan egyénfüggõ a dolog.

Shep
Hát akkor reméljük nem lesz csalódás de én tuti nem vettem volna asust, bármi mást de azt nem. Mondjuk én a Benkõ-re esküszöm, meg a Samura