Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ha lenne MP3 lejátszóm, vagy zene lejátszására képes telefonom, akkor valószínûleg, sõt, biztos, hogy ilyen monumentális zenéket is hallgatnék, a trance, chill mellett 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
Tudom de ezt, és itt nem lehetett kihagyni <#eljen>
Ez is mekkora már! Látom magam elõtt, ahogy Geralt sétál a helyszíneken.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Csak a description-bõl esett le, hogy ez Sims-zene... 😊)))

Carlos
Ha már kiröhögjük egymást még ez égett az agyamba "jánykoromban":
http://youtu.be/DrLso4uLaqU

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

Így van! MP3 lejátszómon rendszeres vendég.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Igazad van, elírtam, TLN akart lenni. 😊
zorrobomber
Elhiszem, és ne értsétek félre, én is imádom a monopoly tycoon zenéjét. Hajnalokig toltuk, beájultunk és arra keltünk. Akkor, ott, úgy ébredtem hogy NEEEEE, de pont ezért volt maradandó élmény 😊

IMYke2.0.0.0
A teljes soundtrack kiváló.

IMYke2.0.0.0
Nekem, a TLJ-rõl a "The Longest Journey" (zene a link mögött) ugrott be... <#vigyor5>

ZsZso
Gyõztem. Ez szerintem legtöbbünknek megvan 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Áááááááááááááááááááááááááááááááá...
És igen!!!
Tyûûû... mennyit toltuk ezt multiban lan party-n.
Szintén beégett az agyamba... Nem hallottam már vagy 10 éve... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Solid Snake
Ha legalább magyarítás lenne hozzá <#idiota>
De most azt hiszed viccelek, de én a Revolt zenéit nagyon szeretem a mai napig.

Ez meg egyszerûen egy mestermû!

Aki ezt megkomponálta azt kitüntetném!

Solid Snake
<#law>
wantonly
Régen voltak igazán jó zenék... Persze lehet, hogy már öreg vagyok, de nekem például, mint zeneileg, mint képileg abban az idõben feledhetetlen élményt jelentett. TLJ - Intro.

IMYke2.0.0.0
Ezzel a zenével semmi gond sincs. Remekbe szabott. Szerintem. Sõt, ha halkan szól, még én is tudnék rá aludni - ha kellõen fáradt vagyok 😊

Ez övön aluli volt...XD

Ismerem :-) Genyó volt, mert még a szél is szembe fújt...XD

3:53-tól az egyik legjobban illeszkedõ játékzene, amit valaha hallottam

Zenét ne a videóhoz tekintsétek odaillõnek, hanem a Párizsi hangulathoz. Videó csak azért, hogy hátha valaki kedvet kap ehhez a kiváló játékhoz.

zorrobomber
Ha már kis vicces, nekem EZ égett bele az agyamba. LAN-ban toltuk anno lakótársammal és elõfordult hogy úgy aludtunk el hogy a játék a menüben volt. Na, a menüben a fenti zene szólt loopban, reggelig. Nehéz elmagyarázni hogy milyen érzés ilyen zenére aludni de az biztos hogy nem mindennapi élmény <#idiota>

Solid Snake
😊 <#pias>
ZsZso
Én a prehistorik pingvines pályájával vagyok így, de sehol se találom azt a zenét. Nagyon kegyetlen érzés.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Több száz órám van benne, imádtam és most is azt mondom az egyik legjobb kategóriájában...😊

davidka003
Párszor nyomtuk mikor megjelent de én nagyon gagyinak tartottam már akkor is.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0

Fpocok
crysis3=crysis2+új mapok

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Örök kedvenc: Unreal 1 Main Theme

wantonly
És mi benne a jó? Nem kötekedek, csak érdeklõdöm. 😊
wesker24
Nálam meg ez a Best NR.1 még mindig !

Best VideoGame Song EVER
Bence94
Nem értem a crytek miért nem egy rendesen felépített trilógiát csinál.Sztorit összevissza csavarja, ami jó volt az elsõ részben azt teljesen átalakította. Ügy e a 2 afféle reboot volt (gondolom konzolosok miatt is), erre meg késõbb õk is megkapják az elsõ részt...

Psycho eredeti szinkronja sokkal jobb volt mint ez.. Azért kíváncsi vagyok rá, mert eddig izgalmasabbnak tûnik a 2-nél.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Panzeradler
Nálam ilyen téren még mindig ez a No1.
bakkerman
ez az új COD elég jó lett...utóbbi évek COD játékai közül ez jön be eddig a legjobban,az MW1 óta általában 2 küldetés után deletet kapott a gém,de ez az idei rohadt jó! még...akár...azis elõfordulhat,hogy tavasszal veszek hozzá egy kulcsot 4-5k-ért <#nemtudom>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Solid Snake
Közben hagymát vág?<#hehe>
Carlos
OFFFFF!!!! SRY!!!!

Hogyan/miért képes egy játék zenéje olyan érzelmeket kiváltani, hogy könnybe lábad az ember szeme???

konkrétan
vagy ez

Þór vígi þessi rúnar

Botond
Wargame is érintõképernyõs játék lett. Ez a jövõ!
Ha valakit érdekel 3 vagy 4 napos mennyi napos Guild Wars 2 kulcs, amivel csütörtökig esttõl asszem vasárnap estig lehet játszani, az sikítson egyet privátban. (mivel tudok szerezni 1 darabot)
Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

egyébként meg az alábbi videón is látszik milyen az mikor a nagy terek megvannak töltve növényekkel tárgyakkal, nem statikus tree az egész ala halo reach, bár sokaknak az is 10/10 volt grafban

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nekem az 1 jobban adta, mi semmit se fejlõdött, nincs sokkal több sztory a 2be se beleépítve és az 1 változatosabb volt, 2007ben az a dzsungel meg álszaggató volt, élvezet volt ott becserkészni az ellent

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Ha Rage-el jutsz valamire szóljál, már mert engem is érdekelne, mert a kolléga ugyebár még mindig a sötét lelkeket üldözi 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Crysis 2vel semmi gond nem volt, techdemo max az elsõ részre illik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
szoval kapunk megint egy szép techdemot egy olyan engine-nel amit senki nem tud használni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Nah izgatottan várom mit lépnek a Battlefield 4-ben erre, mert ez magasra teszi a mércét.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát igen, szar konzolport lesz. 😄
Kicsit turok érzetem támadt...íj, meg a dzsungel...😄

Ez aztán a csõjáték...😄

Ez lesz a legszebb gém asszem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Szabi
ejj de ronda :'DD

"Nulla tenaci invia est via"