Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Itt az Asylum az Steam-es? Nem írja, hogy ez lenne, de ugyanakkor "Cannot be traded in", szal elég gyanús. A City-nél írja, h az.
grebber
Nekem egy Rage és egy Mafia 2 kéne 2,5-3,74 euros áron<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Ha hiszed, ha nem, pont a gagyisága miatt jön be annyira. Egy hozzá hasonló (legalábbis az újak közül) sci-fi sincs, mint a Doctor Who. Annyira egyedi és gagyi, hogy emiatt tök jó.
Shep
Hálaadás napja most csütörtök vagyis a 23-27-es sale pont arról szól 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Botond
Ja, az pozitív, hogy szóltál, köszönöm!

Csak sajna ezek már ilyen álakciók csak, de ne legyen igazam és a 30 wishlistes dlc-ket nyomják meg -75%al a jövõ héten. 😄
genndy
Én meg már válaszoltam is 😊
Ratgab: én is hallottam rebesgetni Hálaadásnapi akciót, remélem tényleg lesz. Köszi az infót.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Én meg azt hittem valami jó hírt mondasz, pl ,hogy ingyen lesz a Binary Domain 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Kabbe... én 27-e után kapok pénzt 😄

genndy, már írtam is oda.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Már csak azért tartom fontosnak, hogy akkor így gazdálkodik mindenki a továbbiakban. Nem lesz az, hogy derült égbõl sale és nincs lé a kártyán.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Már hétvégi salek is vicc kategóriában futnak, remélem karácsony ütõs lesz. Nyári akciók óta nem vettem semmit, rákaptam a nyári és karácsonyi akciós nagy bevásárlásra. 😄
genndy
Akkor amit írtam, az igaz arra is, kivéve a fegyverek fejleszthetõsége. Azok csak romlanak, meg a felszerelés is, de ebben sajna még javítani nem lehet, csak lecserélni.
Amúgy én is éppen most nyomom ezt, Complete moddal, ha kérdésed van találkozunk a SoC topikban <#vigyor0>

Némi insider információ srácok, de azért kezeljétek némi kétellyel.

Szóval steam õszi vásár kezdõdik November 21-én, tehát szerdán és tart egészen november 27-éig!

Kitudódott továbbá a karácsonyi vásár pontos idõpontja is, amit December 20-án kezdõdik és egészen január 4-éig tart majd (szerintem most mindenki meglepõdött ezen...XD).

Mint említettem azért némi egészséges kétellyel kezeljük az infót, aztán ha valós, akkor lehet örülni.

Hogy az õszi vásár mennyire lesz komoly, majd meglátjuk.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Kedves Tõled, de most olvasom Maak-tól, hogy holnap estig van idõm 😊
Köszi azért.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Holnap este 8-ig el, van idod meg.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
add meg belépési kododat és bejelölöm neked...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Kösz... az elsõ amúgy, ami most volt akciós.

IMYke2.0.0.0
Erree jönnék, de nem tudok fél órát várni, hogy bejölelhessem 😞
Mennem kell haza 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
[/url][/img]

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
wesker24 elolvassa ezt, és véged lesz 😊

Nekem meg valahogy bejön! Igaz, hogy tényleg gagyi hatást kelt, de valahogy mégis idõrõl idõre odaszögez a képernyõ elé, mert van egy bája.

DarkSector
Chernobyl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Érthetetlen, de az angoloknál hatalmas szeretet övezi a sorozatot. Ehhez mi kevesek vagyunk 😊. Én egyszer megpróbáltam egy részt végignézni, de nem ment, pedig apait-anyait beleadtam és nem voltak elõítéleteim. Pfff ..

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Melyik Stalkert is? 😊
Általánosan: nagyon jó, igazi kelet-európai hangulat, nyomasztó, és ahol kell félelmetes is; katonák, banditák,, mutánsok. Modern fegyverek és felszerelés. CS-ben és CoP-ban fejleszthetõk is. Alapból se könnyû de ha akarod vért pisilsz olyan nehéz amennyiben keredes a kihívást. Sok jó mod is jött hozzá, ami miatt érdemes többször is újrakezdeni. Grafika még mindig szép, modokkal ez is fokozható. Arra készülj, hogy bugos, alapból is, lesz sok CTD-d és modokkal ez sajnos fokozódik 😞
15-20 óra játékidõ benne van, a fontosabb mellékküldikkel, de ha minden apróságot meg akarsz csinálni mindenkinek, akkor többszöröse is (bár ezek már inkább hozd ide-vidd oda-öld meg típusúak, egy idõ után unalmasak). De a hangulat miatt nagyon jól el lehet barangolni a Zónában, ereklyéket keresgélve, mutánsokat gyilkolászva.

Fpocok
Na megkaptam Stalkert, sosem játszottam vele, de jó mókának tûnik. Valaki végigvitte? Milyen hosszú?

Fpocok
Hát igen, rohadjon is el a belük, amiért kaszálták a TTSCC meg az SGU-t.

Rapid81
Mégis készülnek az új részek, ellenben sok más, nagyságrendekkel jobb sorozatot (Csillagkapu sorozatok, V, Flash Forward, Primeval, stb.) meg befejeztek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Isten a tanúm, én nagyon sok sorozatot nézek. Ma reggel is, mikor bekapcsoltam a gépet... 7 sorozattól várt (40 perces) új rész (amit este adtak le külföldön). Ezt a DW-t már többször próbáltam, de ez a tipikus "már nekem, a nézõnek ciki" kategória. Pedig nagy scifi rajongó vagyok 😄

davidka003
Végre valaki aki úgy gondolja mint én.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
Doctor Who az egyik legnevetségesebb, ha nem a legnevetségesebb sorozat, amit valaha láttam. Lehet, hogy 100 éve, amikor a régi részek mentek, még elment... de ma már... pff.

Shep
Úgy mindenképpen, mert akkor gondolom még érted is mi miért van, meg ki-kicsoda, mert én nem igazán tudtam, csak néztem ,hogy hogy kerülnek London csatornáiba óriás robotok 😊

Akkor fanként kötelezõ rátekintenem. 😊
Fpocok
This looks like a job for... Imi 😄

ollie
Közel 1,3 millió szó van a Baldur's Gate-ben: link

Ez 1865 oldal.

Shep
Ránéztem a Dr. Who-ra. Elõre jelezném ,hogy semmit nem tudok a filmsorozatról, tehát nem tudom mennyire hiteles de jópofa platform játék pár fejtörõvel megtûzdelve. Aki kedveli az ilyesmit az jól fog vele szórakozni. Grafikától csodát senki ne várjon, ebben a kategóriában is láthattunk már sokkal szebbet!

genndy
Ööö.. szívesen amúgy, bár én eredetileg TBTPumpa hozzászólása miatt tettem fel a játékot (4 cd-rõl<#nevetes1>), mert õ panaszkodott, hogy nem megy Win7 64bit alatt. Mindegy, ha neked esetleg hasznos, annál jobb.
De most tényleg én is kedvet kaptam hozzá... Ha régi, ha nem, nagyon jó kis rpg. Lehet egy jó kis gonosz sithként végig is nyomom újra <#hehe>

Shep
Na mikor lesz megint gmg-n spec ops kód?

DarkSector
Az cumika.
P2P vagy havertól, vagy egy exe-t kell kölcsönkérned, nekem vannak EXE fájlok, de AC3 nincs. 😊
P2P az asszem lemezkép azt hazsnálhatod...
Adjak torrentfilét? 😊

Shep
Frászt, semmi gond nincs vele, igaz most hogy új a gép oda lett az xp-m, most van egy 32-es vin ghostolni meg a 64-es alapnak, de egy xp-t lehet rakok majd, hogy a régi cuccok fussanak.

Fpocok
Most konkrétan ilyen promó cucc, geforcetól, csak kód van 😄

DarkSector
No ezaz...ez a muzgárság a Uplay-nél, hogy letölteni hoonnan.
Elvileg ha veszel egy játékot, ad egy CD.kulcsot és egy linket: DOWNLOAD

Innen letölthetsz egy EXE indítófájlt.
Ezzel feltelepítheted a játékot.

Másik megoldás.
Letöltöd a P2P-t torrentrõl...:S
Vagy ismerõsnek akinek van telepítõje kölcsön kell kérni.

IMYke2.0.0.0
Szívesen - én köszönöm a megoldásra utaló infókat.
Igaz, hogy régen, XP alatt már végigjátszottam mindkét részt, de hátha elkap a nosztalgia 😊

Fpocok
De honnan lehet letölteni legálisan mondjuk az AC3at?

zorrobomber
Sehogy. Fel kell telepítened a játékot és a uplay majd felismeri, vagy valami ilyesmi. Nálam itt bukott el az egész kliens úgy ahogy van.

genndy
Ja, azt nem is néztem, mert a gépemen megvolt. Köszi a javítást.

Fpocok
Valaki tudja, hogy kell kulcsot beregelni uplaybe? 😄

IMYke2.0.0.0
Az oldal linkje nem mûködik a Patch-re. Helyette: KLIKK

genndy
Sajnso számodra rossz hírem van: pont most tettem fel, 1.3 patch, no-cd crack, magyarítás, Win7 64 bit, és minden egyéb trükközés nélkül megy rendesen.
Ezt gondolom már próbáltad, de azért belinkelem.

DarkSector
Kár...😄

tutituti
akarom,most!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Az a baj, számomra, hogy ebbõl ami érdekelne, az már megvan 😊