Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyar forintba 4000.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Amúgy most igaza van szerintem 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

davidka003
Régen jó játékok voltak, végig is vittem mind a kettõt de ma már nem venném meg hiába olcsó.
Nincs értelme dísznek megvenni, inkább gyûjtök újabb játékra. (Assassin's Creed 3, Max Payne 3, Halo 4)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Mennyé má innen le!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Bírtam vagy fél óráig 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Balázsékkal egy baj van, hogy azt hiszik milyen jól nyomják, pedig nem. Nem mondom ,hogy nincs néha jó poénjuk, meg érdekes témáik de amikor tök ismeretlen emberekbõl ûznek gúnyt, meg szemtelenkednek az 1x 2x még talán jópofa de egy idõ után inkább már taplóság szerintem.

Megvan dobozban is egyébként.

Rapid81
Ez pont az a játék, ami annyira szar, meg idióta, hogy már jó. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Onlive-ra ingyen adták. Hogy most is ez -e a helyzet azt nem tudom.

Shep
Na ez még ingyen sem kellene

Shep
Én csak olyat veszek amivel játszok is. Gabikának van elég csokira való így is.

vegyétek halomra a random játékokat amit el se indítotok, kell a nagy internetes fasz a kétszázhuszonhárom steam játékkal

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Hohohohó! Meg lesz lesve! Köszi!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Vohóóó!! Köszi az infót!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de szempont lehet, hogy nemrég befejezték a Kotor 2 Restored Content modot. Én emiatt mindenképp tervezem a két rész újbóli végigvitelét!

DarkSector
Darksiders 2 17euro....

Mennyi lenne dollárban? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jaja Balázsékkal indul a napom, durva miket tólnak. 😄
Meg utána vagy Class, vagy Petõfi....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nekem még van egy, meg egy Alan Wake Collector's Edition -50% is. Kell-e valakinek?

genndy
KotOR 1 + KotOR 2 + Runespell bezsákolva!
Igaz hogy a Kotor-ok dobozosan is megvannak, de megérdemlik a Steamet is! <#nyes> Runespellel meg majd szétkártyázom magam <#idiota>

Tinman
Ennél olcsóbb tuti már nem lesz.
No meg alapmûvek, eszméletlen sok óra gametime-al. Mászhev ennyiért!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nagyon agyalok mindkét rész behúzásán!

Ezért szeretem én is ezt a közösséget! Itt még van némi emberség és jóindulat.

zorrobomber
jaja én is erre vártam, és ennyit még most is kibír a pénztárca 😊

Rapid81
Végig toltam a The Walking Dead-et. Bakker, azért a vége sem szenvedett hiányt a meglepetésektõl. Spoiler következik, szóval csak az nyissa meg, akinek nem fáj. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ürge a végén, ha nem fosztom ki a kocsiját, akkor mivel vádolt volna meg? Tuti végig kell tolnom még egyszer. Vagy párszor. Az utolsó részt tuti, mert nagyon sok választási lehetõség volt most benne. Szokatlanul sok. 😄 A másik meg, hogy most a végén fel voltak sorolva a karakterek, akikkel találkoztam a játék során és, hogy mi lett velük. Aztán most döbbentem le, hogy az elején Hershel farmján voltunk. 😄 A sorozatot a játék 3. része után kezdtem el nézni és már nem is emlékeztem erre. Tisztára lehûltem. Életem legjobban elköltött 1800 Forintja volt. 😊 Mindenkinek csak ajánlani tudom. Konkrétan egy interaktív film, ami a nagyja point'n'click kalandjátékot üti.

Shep
Na akkor én már nem ugrok, mert nekem is van még egy elvileg de idáig senki nem kérte.

grebber
Nem semmi mennyi önzetlen ember van itt! Egybõl ugrattak sokan a LoG kuponnal!

Köszönöm!<#worship>

Next PC upgrade: 2022

Mikor volt ez a játék nem emlékeztek rá? Csak mert én is kaptam kódot, de elveszlik az email rengetegben.

Szabi
off: Steames Zeller-nek mi a nickje itt ? 😊

"Nulla tenaci invia est via"

arty
szerintem már nem jó, nekem eltûnt a trine2dlc kuponom 😞((

Forza.

IMYke2.0.0.0
November 27-ig még eldöntheted 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Nekem még van 1 a tárolómban, odaadom szívesen.
Sajna kapott egy region lock-ot.

grebber
Nem maradt valakinek -50%-os Legend of Grimrock kupon? Elfogadnék egyet szívesen elvileg ma még jók!

Next PC upgrade: 2022

Vegyem 3. verzióban? XD Doboz és gog után?

Lesz ez még olcsóbb is ez tény! Végülis holnap már AC3-azok, szóval még skippelem.

arty
vaaaaagy, csak k.-ra öregszünk! 😄

Forza.

Botond
Egy hónappal karácsony elõtt, hát nem is tudom. Csak wishlistes -75%-os akció asszem, az meg ma nincs.
Shep
Ezt olyan szívesen megvenném de tudom ,hogy nagy valószínûséggel sosem játszanék vele újra.

ZsZso
Nem! Az aktiálás régiózáras!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Na akkor ma nem az én pénzembõl vesz Gabi bácsi puszedlit 😊

genndy
TBTPumpa! Van Kotor 1-2 akció Steamen!
Hátha ez a Steames változat már elindul neked is Win7-en. Nem nagy vigasz a nem mûködõ verzió után hogy újra meg kell venni, de hátha ezzel már szerencséd lesz <#lookaround>

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mooo
Ez a Dead Island akkor beregelhetõ nálunk is?
ZsZso
"Patient young padavan, patient..." xD

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zomil
Xcom mondjuk oroszoknál elég jo árban van...elgondolkodtato 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Ne!

Mivel teljes végre a széria karácsonykor lesz ez olcsóbban is. Patient young padavan, patient...

ZsZso
Akkor már az Amazonról vedd, ott 12.5 USD (nem EUR)

Fpocok
Ezek szerint te is hallgatod. Vagy csak nagyon jót tippeltél 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Így bekezdeni gyerekek: Walking Dead féláron.... tempting a fene egye meg, de nagyon!