Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nemtom ér-e ennyit....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
ezt (GTA4 complete + LANOIRE + GTA:SA) veszi valaki?

15$, engem csak a SanAndreas érdekelne (befejezném valamikor végre 😄 ), adok érte mondjuk 4$-t

Forza.

grebber
Prohardverem ketten is rámírtak hogy tudnak Rage-et 1500ft ért.Szóval ez is meg lesz véve.😊

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Na ezt megírom haveromnak, Dead Island mennyi lenne onnan? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pláne úgy hogy az Amazonos régiózáras. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
IMYke2.0.0.0
Fogalmam sincs, hogy mit vártam, de ez az akció, valahogy gyenge... <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
passz 😊 azért én hinnék a számlálónak

Botond
Igaz, de akkor a címlapon miért nem írja a flash salek között?!
ZsZso
Steam jelenlegi legnagyobb leértékelései: katt

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
FLASH SALE! Offer ends in 05:35:28...

Botond
Ok, köszönöm a tesztet, este akkor shoppingolok egyet.
zorrobomber
Valamikor volt asszem free weekend, vagy a demot próbáltam, engem se nyûgözött le.

Fpocok
OFF bazze 😄
De legalább közel van az autópályához 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Elég rosszakat hallottam róla... pár óra után nincs értelme...

Zomil
Nah meg is vettem 😊
És még nem játszottam végig.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Death Rally GMG, kóddal €1.80

zorrobomber
Egyrészt a dollár miatt "könnyû" dolguk van. Másrészt elég sok ismétlés(vótmá') van a pakkok között. Azért tény, hogy jóak.

Fpocok
Persze. Fõleg, ha még nem játszottad. De ha játszottad, akkor is.

Shep
MP3 de jó lenne de hát a francnak sincs kedve 35 gigát töltögetni, vagy kiírni inkább várok még majd le megy a dobozos is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
5$-ért erösen elgondolkodtam a 2 Bioshock-on...megéri? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Azt a jó mindenit! Ez nem gyenge. Steam tényleg elbújhat!

Ha valami kimarad valami bundle-bõl szóljatok!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah! Alt-tab-ot FAllout-ok, Elder Scroll-ok nem igen szeretik.

oroszbúl is annyi.

1800-ért bárkinek tudok adni! Ennyi ugyanis a Rage oroszból mindennel együtt végsõ áron!

Szerintem én is behúzok egy példányt!

grebber
Az meg a másik hogy ott rohadjanak meg hogy a fél világ most 5 dolcsiért RAGE-hez jut mi meg nem vehetjük meg ennyiért!

grebber
Perimeter 2 1,39-ért megvéve! 400ft-ért ajándék volt!
Defense Grid is cseszi a csõröm.

Zomil
Rage

cataflam02
Nem akarja valaki megvenni nekem a Falloutot ? <#idiota>
Nincs olyan bankkártyám amivel lehet vásárolni <#violent>

One more story

Botond
Na megint kezdi, not available in your region. Rage? Skyrim? Vagy mi a titkos flash?
grebber
Na ezt majd GMG-en ahol mindig van szinte -xy%-os kod + beváltható ingyen game-ek!

ZsZso
Na, aki Dead Island -et akart - íme. Kicsit drágább (~ 2000 Ft) mint az Amazonos, de ez se rossz. Én azért várok egy 75%ra ... csak azért is! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Lehet csak a szívedet fogja fájdítani, de GMG-rõl csak az amerikaiak $15.99-ért tudják ma megvásárolni a Digital Deluxe verziót(amibõl még potenciálisan lejön 20% a voucher segítségével). Hogy meg lehet -e valahogy hekkelni azt nem tudom.

ZsZso
Szép találat, hatalmas játék! (én már bundliból beszereztem régebben)

zorrobomber
Ghost Master €0.74

ZsZso
Hagyniuk kell valamit karácsonyra is. 😉

grebber
Mount and Blade is lehetett volna valami 5 dolcsis akcióba!

ZsZso
Amazon akciók - fincsi!

Sir Quno Jedi
Na elbandukoltam Megatonba, meg vásárolgattam, kibírja a terepet is. AZt már nem bírta, hogy jó pár percre lecsuktam a taszkját, de rövidebb taszkváltásokat túléli azért (pl. hogy hangerõt állítsak).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Hopp, felment az ára.. pedig hónapokig 2900 volt.

[merlinw.org]

genndy
Asszem inkább nekem is a nyílt terepre volt allergiás.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Sir Quno Jedi
Na most én is leszedtem gyorsban és felinstalláltam, egyelõre megy, már a partin vagyok. Semmit sem kellett hozzá egyelõre bütyizni. Meglátjuk majd terepen fagy-e.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Ömlik a sírás steam fórumon is. Amiket látok, mint hiba lehetõség:
- vga
- több magos proci
- dx9-bõl hiányzik vmi ezeréves fájl

Estig filózok tegyek e egy próbát.
genndy
Akkor szerencséd volt, nekem fagyogatott, úgyhogy bütyköltem.

zorrobomber
Fura. Én még csak nem is hallottam arról hogy bütykölni kell, pedig nekem is w7-64bit van. Katt-katt és megy.

genndy
Nem kellenek ennél bonyolultabbak, csak most nem emlékszem pontosan. Talán egy patch kell hozzá, meg a kompatibilitási mód.

Botond
Hát akkor inkább kihagyom. Nekem a bütykölés maximuma sacred2 szintje. Ott kellett egy parancsikont desktopra tenni, jobb klick, és átállítottam, hogy futtatás win xp kompatibilis módban. És a parancsikonnal indul simán. Ha ennél komolyabb manõverek kellenek, akkor felejtõs.
genndy
Nekem is sikerült, de kicsit bütykölni kellett.
Ha érdekel, FO3 topikban megbeszélhetjük (de majd csak délután).

Sir Quno Jedi
elvileg meg lehet bütykölni, sokan írják, hogy nekik már megy, mások képtelenek rá

zorrobomber
Igen!