Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Mindenki magának lövi be az igényszintet, és én ezt elfogadom, de a tények attól még tények.

Shep
Ezzel nincs is gond csak azzal ami utána megy, hogy ez is szar, az is szar, ezt is lebutították, ez is csak egy COD másolat, csõ játék, techdemo, bezzeg régen kolbászból volt a kerítés. És mielõtt valaki ezt is félreértené nem az a probléma, hogy valaki egyszer leírja a topicjába, hogy nem tetszett neki, mert ... De utána ne próbáljon már mindenkit meggyõzni arról mindenhol ,hogy az mennyire szar és a másiknak nem tetszhet, mert az nem létezik ,hogy egy szerinte olyan szar játék valakinek kellemes órákat okozzon. Ugye mélyen tisztelt kolléga? (nem, nem te) 😊 Ja és igen, nyilván megesett ez már mindenkivel pl. ha várt valamit aztán csalódott így próbáljuk meg kiadni a bánatunkat ez belefér de jó sokan folyamatosan ezt csinálják ami nem jó. Na de befejeztem, mert az amúgy sem túl magas imázsom már biztos régen mínuszba fordult csak azért mert nem mézes-mázoskodok, hanem leírom ahogy én látom a dolgokat még ha ezzel nyers és durva is vagyok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Kíváncsi voltam az új részre - nem álszenteskedem: scene release -, még a megvásárlás elõtt, a többi, eredeti Hitman mellé.
A "régen minden jobb volt" kõbe vésett közhely nem véletlenül lett közhely: egy ember életében ez komoly valóságtartalommal bír(hat), hiszen értékítéletek alapján ítélünk meg mindent, és mindenkit (így döntünk a boltban, a mozizás elõtt, de még párválasztáskor is stb.).

Tehát, az, hogy a játékipar jelenlegi tendenciája a hozzám hasonló korabeli játékosoknak nem tetszik (de legalábbis élek a gyanúperrel: nosztalgikusan gondolnak vissza a régi, nálam sokkal több végigjátszott játék által nyújtott élményre, nívóra, játékidõre stb.), az nehogy már a mi hibánk legyen...
Nyilván, lehet játszani a régi, régebbi játékokkal, mert azok "biztosan" jobbak, de akkor - és remélem, ezzel nem mondok újat - az új, esetleges csiszolatlan gyémántokról maradunk le ...
Szóval, ki kell próbálni, be kell próbálkozni az újakkal is, de ahogy a mondás tartja: a csúnya embernek is jogában áll válogatni a szépek közül.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
OFF

Olvastam egy vicces cikket a világvégérõl 😄 Természetesen a zombi apokalipszis vezet 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Nem errõl beszéltem. Senki nem írta, hogy játssza tovább. Egyszerûen azt hittem a trainingen kiakadt de ettõl nyugodtan eltekinthetünk a mondandóm általános.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Ha másfél óra után valaki nem tart jónak valamit, unja... akkor miért játssza tovább? Mert talán majd egyszer jobb lesz?

Shep
Sehol de a a hszedbõl nekem ez jött le. Egyébként meg nem nagyon értelek titeket. Állandóan csak a siránkozás, megy hogy minden szar (mondjuk Hitmant nem normalon kellene játszani, mert úgy nem sok értelme van, és amúgy tényleg vannak hibái én is tettem megjegyzést ezzel kapcsolatban a megfelelõ helyen) meg minden visszafejlõdik ami igaz is de ha nem tudjátok ezt elfogadni ,hogy ez jelenleg amivel a cégek profitot tudnak termelni, akkor miért nem játszotok régebbi jó játékokkal, ami megfelel az igényeiteknek? Persze nyilván az lenne a célotok ha jól sejtem, hogy megforduljon ez az elbutulásos tendencia de azzal ,hogy egy nevenincs fórumon siránkoztok a világ nem fog megváltozni. Csináljatok petíciót írassátok alá, írjatok a gondolatébresztõ cikkeket, vegyétek fel a kapcsolatot a megfelelõ emberekkel akiknek lehet ráhatása a dolgokra, vagy törõdjetek bele és élvezzétek azt amivel játszotok legyen az régi vagy új, elvégre a játékok lényege ez lenne. Ha nem tetszik az új Hitman elõ lehet venni a régieket, vagy bármi mást. És most megint én voltam a bunkó paraszt, hogy szólni mertem.

IMYke2.0.0.0
1,5 óra - és már régen nem a tutorial pályán nyomulok. A "szar" szót hol olvastad?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
THQ Bundle:

Total payments: $3,252,586.72
Purchases #: 576,633
Average purchase: $5.64

Shep
Azért jó ,hogy egy tutorial pálya alapján eldöntötted egy 20 pályás játékról ,hogy szar 😊

wantonly
Viszont vannak olyan játékok is amelyekben 60+ órát is el lehet tölteni. A régebbi játékok elõnye talán az volt, hogy nem próbálták teleaggatni minden értelmetlen hülyeséggel, a mostani "nagy" játékok sajnos olyanok, ha csak fél vagy egy órára szeretnél leülni az nem elég, vagy ha kihagysz pár napot, akkor már kiestél a ritmusból és már azt sem tudod mi a fenét kell csinálni. Engem néha ez riaszt el egy-egy komplex játéknál, nehéz visszarázódni. Ellenben most kezdtem el 3. alkalommal a King's Bounty-t, ez is egy olyan játék ami elé bármikor le tudok ülni, kiszámolni sem tudom hány órám lehet benne. Ellenben itt van az ez FC3, amúgy egész jó, ötletes ez a kamerakezelés és jól néz ki, de folyamatosan azon gondolkozhatok, hogy jó, de most mi a francot is kell csinálni? Hova menjek, mit gyûjtögessek, hol adjam el, milyen fegyvert válasszak, mit fejlesszek, vadászni menjek, mellék-küldetést csináljak, fõ küldetést csináljak? Ez sem rossz, csak ha kihagytam néhány napot már nem lesz kedvem újra játszani pont ez miatt.
IMYke2.0.0.0
Hitman: kábé 1,5 óra után - egyetértek.
Valahogy "sín játék" lett. Már csak egy az úton kijelölt piros szaggatott csík, vagy egy bazi nagy nyíl a monitor közepén hiányzik és teljes a modern generációs 'generally easy' game.
Az, hogy a narráló csaj gyakorlatilag oktató módba burkoltan végigpofázza a játék elején nem lenne zavaró, ha közben gyakorlatilag nem arról szólna az egész, hogy 'falon átlátó módban' lenyomom a célpontokat.
Rohadt nehéz fokozatban biztos izgi lehet, de normál, hétköznapi játékosnak 'uncsi, bocsika'.

Far Cry 3-tól eleve tartok: Far Cry 1 + Farc Cry 2 + Borderlands (a videók alapján).

ZsZso
Nagyon hasonlóan állok én is a dolgokhoz. AC3 fél óra, Hitman fél óra, FC3 picit több és most tolom a CoH -ot ezerrel, pedig egyszer már megvolt 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Nemrég egy ismerõsöm megkérdezte, hogy mivel játszok, mondom háát pár játékba belejátszom, ez az amaz.
És melyik szerinted a jó játék, háát mondom nekem a mostaniakból egyiksem, hanem csak simán jók, de nem nekem.

Most PL: AC3 belekezdtem, Hitman belekezdtem, FC3 belekezdtem.....
De mondtam az ismerõsömnek hogy ha van idõm is nem annyira érzem azt hogy a játék magába szívna és na ezt nekem most nyomnom kell.
Majd játszok velük, de nem tudok belemerülni.
Baromi látványosak, de nem elég.

És megkérdezte tõlem akkor szerintem mik a jó játékok, mármint ami nekem jó.

És kurvára el kellett gondolkoznom.

Mondtam nekije hogy vannak olyan jók, amik már nincsenek, vannak olyan jók amik már elkurvultak, és vannak azok a jók amik még nem kurvultak el de még nem jelentek meg.

És írtam néhányat (azokat hagytam ki kb amik régi játékok, most inkább a még létezõ játékokkal példáztam neki)
Asszem mond valamit az hogy kb 4 olyan cím van ami új a többi mind egy régi széria....

Asszem idõ elõtt szögre akaszthatom a kabátomat.

Ezek nem egyszerûen jók (számomra), hanem olyan címek, amiknek ha kijönne, vagy kijön egy olyan része, ami legalább a szokásos stílusát hozza, kisebb változásokkal, tuti hogy végigtólnám, nem olyan jó játékok, amiknek az akárhányadik részétõ már elfásultnak érezném magam...és beletörnék.
Hanem olyan játékok, amik tutira érdekelnének, még akáár fizetnék is értük ha az adott szintet hozza az adott epizód és csak mondjuk akkor játszhatnék vele ha megvenném.

Nagyon nagyon kis szigorú lista....
Van sok új és jó játék, de ha címekkel kéne dobálóznom amik TUTIRA nekem jók és tólnám megszállottan, na ezek azok.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A platformoknak nincsen jelentõsége, csak magamnak írtam így fel.

X360:
Resident Evil (1-5)
Silent Hill
Devil May Cry (1-4)
Gears of War
Final Fantasy
Tomb Raider (GoL és 2012)
Metal Gear Solid
Alan Wake
Red Dead Redemption
Dark Sector

PC:
Company of Heroes
Cold Fear

Playstation:
God of War
Uncharted
Siren
Fatal Frame

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Én is ezért hagytam abba.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szabi
ott akadtam ki, amikor felmászok nagy nehezen egy háztetõre, gondolván hogy na majd ide úgyse jutnak fel.. erre hopp már harapdálnak is.. -.-

"Nulla tenaci invia est via"

Shep
Igen én pont ezért hagytam abba, idiótaság.

Tinman
Database connection failed

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tutituti
A restricted zone végtelen zombi serege volt számomra nagy mínusz pont.

Meg bugos eléggé illetve amit nem értek hogy,odamegyek craftolni és fizetek.
De kinek???magamnak?az asztalnak?
ez kicsit bugyuta dolog,de így is hatalmas játék és csak is coopban szabad játszani vele,úgy az igazi

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szabi
folyamatosan fejlesztgetni kell a fegyódat akkor nem okoz nagy kihívást, amikor ütni akarnak egy lépést hátra és csak a levegõben hadonásznak, utána bekapnak könnyedén pár fejest, na meg a sokkolós és lángolós fejlesztések is hatásosak 😄

viszont amikor be kell menni a városba számomra ott veszett el a varázsa a játéknak, 20 rohangáló ugráló zombi vs én nem túl jó arány :-/

"Nulla tenaci invia est via"

Myselor
hát ez nagyon béna :c nagyon utálom az ilyesmit.elontrják vele a játékot
w77d
úú ennek a Dead Island-nak milyen idegesítõ spawn rendszere van... Benzinkútnál megtisztítom a két raktárat, gyorsan beugrok a 20 méterre lévõ épületbe elhozni a cuccost, kilépek és megint ott vannak a zombik meg a nagy melák Thug-ok... pár méter miatt újra spawnolnak...

robotnyk
amennyiben zavaró, majd a HG törli, egyszerûen csak nem szeretek teljesen vadidegenekkel boltolni. szeretnék vga-t upgradelni, de csak akkor jön össze, ha a jelenlegit eladom. msi hawk 5770, még több mint egy évig garanciás darab. ha valakit érdekel, vagy tud valakit akit érdekelhet, annak pirospont jár.
tutituti
most már nekem is,bár egykétszer bad getawayt írt ki.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Nekem kb. 30perce simán megy mindenféle büvészkedés nélkül

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigBlue
BOcsi Grebber..😄 Köszönöm a Two Worlds-ot 😊

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Rapid81
Ha az offline.html dologra gondolsz, olyan nincs, mert ennyi volt az egész oldal, amit írtam.

Viszont közben valamiért elindult...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Már elég régóta megy a lent leírt módszerrel!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Ez a legújabb:
Scheduled maintenance complete. Our new servers are online. Please wait for DNS propagation.

Valakinek megy már?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Pont fordítva több ilyen kellene...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Maintenance complete. Click here to return to our homepage.

Aztán hiába nyomkodom, ugyanez jön vissza...

Shep
Te jársz tévúton, mert én nem errõl beszélek.

Zomil
Majd a win9 megint jo lesz 😄

Rapid81
Én elvileg expert vagyok IT-ból és eltartott egy darabig, mire megtaláltam. 😊 Ez nagyon durva. Melyik barom rakta a beállításokba a kikapcsolást?! Embernek nem jutna eszébe oda rakni. Azért megnéznék egy átlag user-t, hogy mit kezd ezzel az oprendszernek csúfolt kupac szarral.

Újra WIn7 alól, btw. 😄

Tinman
+1

Én is azért akartam belépni, mert Two Worlds EE-t nem tudom ki nyerte, szeretném neki átadni.

Persze Shep megint tévúton jár és azt hiszi, hogy mindenki "sakálkodni" jár oda.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
hiába lépek be steamen keresztül a steamgiftsbe, azt irja h lépjek be... 'nyád.

így ma valaki NEM kapja meg a megnyert Bioshockját 😞

Forza.

Zomil
Ez miért olyan meglepö, attol, h Mo-n szánalmasnak tartják az ilyen reklámokat az még nem jelenti azt, h máshol is igy van...

Fpocok
STEAM DAILY SALE... EPIC FAIL!

jobb oldalra kell húzni és elõjön az izé ott beállítások és ott lesz a kikapcsoló gomb😄
Shep
http://classicshell.sourceforge.net/

BigBlue
Jobb Felsõ sarokból lehúzod Beállitások és ott. Én is googleztam anno

w77d
ki kell rántani a konnektorból oszt jóvan XXD

w77d
én még mindig nem adom fel a jó kis jogtiszta Vistám

Rapid81
Hogy a 'csában lehet kikapcsolni a gépet?! <#falbav> <#zavart2>

Rapid81
Gyerekök! Fölraktam a Win nyócat. <#idiota>
Hát ez az operációs rendszer valami nagyon... kibaszottul... marhára... RONDA!!!

Semmit nem találok, semmit nem lehet beállítani, nincs Start menü, a kinézet kb. WIn98 és mindig bejön ez a kurva csempeszar! Ráadásul, mivel 2 monitorom van, nem mindegy ám, hogy melyik sarokba húzgálom az egeret, hogy elõjöjjön az akármilyennevû menü. Ez mekkora bukás lesz az MS-nek. Meg is érdemli...

Egy dolgot lehet a javára írni, hogy ha már úgy néz ki, mint a Win98, kb. olyan gyors is.

BigBlue
Én ebbõl max azt olvasom még ki , hogy poénkodtál.. Mást ugyan nem..

Shep
Nem érted a mondandóm lényegét úgy látom. Én is nyertem már szóval ...

BigBlue
Az h semmibe nem került és nem tudom téged miért zavar, ha valaki rá szán naponta 5 percet, hogy elszórja a pontjait és esetleg nyer is..

Mi bosszant , hogy más nyer te meg nem?

wantonly
Azt ne mond, hogy a TW: EE-t is te nyerted. 😄
DarkSector
Most láttam egy World of Tanks reklámot a tv-ben...kiket kellett ezért szopkodni hogy ilyen elõforduljon magyarországon?

Wõrdoftenksz!