Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A "régen minden jobb volt" kõbe vésett közhely nem véletlenül lett közhely: egy ember életében ez komoly valóságtartalommal bír(hat), hiszen értékítéletek alapján ítélünk meg mindent, és mindenkit (így döntünk a boltban, a mozizás elõtt, de még párválasztáskor is stb.).
Tehát, az, hogy a játékipar jelenlegi tendenciája a hozzám hasonló korabeli játékosoknak nem tetszik (de legalábbis élek a gyanúperrel: nosztalgikusan gondolnak vissza a régi, nálam sokkal több végigjátszott játék által nyújtott élményre, nívóra, játékidõre stb.), az nehogy már a mi hibánk legyen...
Nyilván, lehet játszani a régi, régebbi játékokkal, mert azok "biztosan" jobbak, de akkor - és remélem, ezzel nem mondok újat - az új, esetleges csiszolatlan gyémántokról maradunk le
Szóval, ki kell próbálni, be kell próbálkozni az újakkal is, de ahogy a mondás tartja: a csúnya embernek is jogában áll válogatni a szépek közül.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Total payments: $3,252,586.72
Purchases #: 576,633
Average purchase: $5.64
Valahogy "sín játék" lett. Már csak egy az úton kijelölt piros szaggatott csík, vagy egy bazi nagy nyíl a monitor közepén hiányzik és teljes a modern generációs 'generally easy' game.
Az, hogy a narráló csaj gyakorlatilag oktató módba burkoltan végigpofázza a játék elején nem lenne zavaró, ha közben gyakorlatilag nem arról szólna az egész, hogy 'falon átlátó módban' lenyomom a célpontokat.
Rohadt nehéz fokozatban biztos izgi lehet, de normál, hétköznapi játékosnak 'uncsi, bocsika'.
Far Cry 3-tól eleve tartok: Far Cry 1 + Farc Cry 2 + Borderlands (a videók alapján).
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
És melyik szerinted a jó játék, háát mondom nekem a mostaniakból egyiksem, hanem csak simán jók, de nem nekem.
Most PL: AC3 belekezdtem, Hitman belekezdtem, FC3 belekezdtem.....
De mondtam az ismerõsömnek hogy ha van idõm is nem annyira érzem azt hogy a játék magába szívna és na ezt nekem most nyomnom kell.
Majd játszok velük, de nem tudok belemerülni.
Baromi látványosak, de nem elég.
És megkérdezte tõlem akkor szerintem mik a jó játékok, mármint ami nekem jó.
És kurvára el kellett gondolkoznom.
Mondtam nekije hogy vannak olyan jók, amik már nincsenek, vannak olyan jók amik már elkurvultak, és vannak azok a jók amik még nem kurvultak el de még nem jelentek meg.
És írtam néhányat (azokat hagytam ki kb amik régi játékok, most inkább a még létezõ játékokkal példáztam neki)
Asszem mond valamit az hogy kb 4 olyan cím van ami új a többi mind egy régi széria....
Asszem idõ elõtt szögre akaszthatom a kabátomat.
Ezek nem egyszerûen jók (számomra), hanem olyan címek, amiknek ha kijönne, vagy kijön egy olyan része, ami legalább a szokásos stílusát hozza, kisebb változásokkal, tuti hogy végigtólnám, nem olyan jó játékok, amiknek az akárhányadik részétõ már elfásultnak érezném magam...és beletörnék.
Hanem olyan játékok, amik tutira érdekelnének, még akáár fizetnék is értük ha az adott szintet hozza az adott epizód és csak mondjuk akkor játszhatnék vele ha megvenném.
Nagyon nagyon kis szigorú lista....
Van sok új és jó játék, de ha címekkel kéne dobálóznom amik TUTIRA nekem jók és tólnám megszállottan, na ezek azok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
X360:
Resident Evil (1-5)
Silent Hill
Devil May Cry (1-4)
Gears of War
Final Fantasy
Tomb Raider (GoL és 2012)
Metal Gear Solid
Alan Wake
Red Dead Redemption
Dark Sector
PC:
Company of Heroes
Cold Fear
Playstation:
God of War
Uncharted
Siren
Fatal Frame
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Nulla tenaci invia est via"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Meg bugos eléggé illetve amit nem értek hogy,odamegyek craftolni és fizetek.
De kinek???magamnak?az asztalnak?
ez kicsit bugyuta dolog,de így is hatalmas játék és csak is coopban szabad játszani vele,úgy az igazi
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
viszont amikor be kell menni a városba számomra ott veszett el a varázsa a játéknak, 20 rohangáló ugráló zombi vs én nem túl jó arány :-/
"Nulla tenaci invia est via"
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Viszont közben valamiért elindult...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Scheduled maintenance complete. Our new servers are online. Please wait for DNS propagation.
Valakinek megy már?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aztán hiába nyomkodom, ugyanez jön vissza...
Újra WIn7 alól, btw. 😄
Én is azért akartam belépni, mert Two Worlds EE-t nem tudom ki nyerte, szeretném neki átadni.
Persze Shep megint tévúton jár és azt hiszi, hogy mindenki "sakálkodni" jár oda.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
így ma valaki NEM kapja meg a megnyert Bioshockját 😞
Forza.
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
Hát ez az operációs rendszer valami nagyon... kibaszottul... marhára... RONDA!!!
Semmit nem találok, semmit nem lehet beállítani, nincs Start menü, a kinézet kb. WIn98 és mindig bejön ez a kurva csempeszar! Ráadásul, mivel 2 monitorom van, nem mindegy ám, hogy melyik sarokba húzgálom az egeret, hogy elõjöjjön az akármilyennevû menü. Ez mekkora bukás lesz az MS-nek. Meg is érdemli...
Egy dolgot lehet a javára írni, hogy ha már úgy néz ki, mint a Win98, kb. olyan gyors is.
Mi bosszant , hogy más nyer te meg nem?
Wõrdoftenksz!