Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Project Eternity Kickstarteres gyûjtése hivatalosan már véget ért ugyan, de az alkotók a mai napig még nyitva hagyták a PayPalos adományozás lehetõségét, így 4,3 millió dollárra nõtt a teljes összeg, amely a játék elkészítéséhez az Obsidian rendelkezésére áll. Aki kimaradt volna a jóból, az még mindig beállhat támogatónak, az alkotók honlapján 29 dollárért "Slacker Backer" lehet, amiért cserébe megkapja a játékot Steamen vagy GoG-on, hozzáférhet a támogatók fórumához és kap egy kitûzõt is."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
leírtam helyetted nehogy te kapj büntetõpontot 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szerencsére csak a C partíció volt bitlockolva a céges laptopon, így az adataim 80%-a megvan.
Meg még hozzátenném, hogy szüljön sünt a Lenovo is, amiért olyan fos a laptopja, hogy ha lemerül, akkor bekakil benne a vinyó... <#ticking>#ticking>
"Alapvetõen látszik, hogy nem szimplán sötétebbek a képek a SweetFX-el, hanem élesebbek az élek, teltebbek a színek."
Köszönöm hogy leírtad ezt a mondatot...
Mert ha én írom le hülyének néztek volna. 😊
Szerintem nem követted figyelemmel a dolgokat, pedig leírtam mindent ....:
"látom én is hogy más, csak nekem a grafikai mércémben ez nem eltérés, ezért nem tartom különbségnek, lényeges különbségnek"
valamint
"ez SEMMI ahhoz hogy kidobjam a konzolt és elkezdjek moddolni pc-n"
"benyomok egy contrast 100-at és egy sima élsimítást, ha ez kell"
Nekem mi a különbség?
Ez nekem nem külömbség:
Ez nekem különbség:
Ti nagyon jártasak vagytok egybõl érteni fogjátok, de azért ez a vicces illusztráció, hogy a legutolsó idióta gyökér aki most lép be a topikba is egybõl levágja hogy mirõl van szó. 😊
Elnézést az új emberektõl akik ezután jönnek. 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kedvezményes ár!
4,990Ft
17,990Ft helyett.
Csak ma.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viccet félretéve:
Itt általában jó bónusz játékokat szoktak adni, szóval lehet még örülni fox neki, hogy most tetted be a kosárba 1 USDért. (késõbb az átlag fölött kell értük fizetni)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Eversion (Windows/Mac/Steam)
Delve Deeper (Windows/Steam)
Fibrillation (Windows /Desura)
Shadows of the Vatican, Act: I (Windows/Desura)
BTA
Adventures of Shuggy (Windows/Steam/Desura)
The 4th Wall (Windows)
Stay Dead (Windows/Mac/Desura)
Flibble (Windows)
http://www.bundle-in-a-box.com/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szerintem nem szopás ha 1 dollárért hat játékot kapsz... elveszik belõle kettõ - na és? Még mindig jól jársz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
@Carlos: 1 USDn vacillálsz? Noooooormális? Egyébként csak 1 kulcsot kapsz, úgyhogy nem kell osztogatnod 😊.
És akkor nem lenne szopás.
Þór vígi þessi rúnar
A többibe nem kavar be, csak elvesznek a kulcsok. De a CoH-hal akkor is olcsón jól jártál...
De így hogy egybe felülbasz mindent nekem nem olyan fun a dolog.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy, tényleg nagyon komoly a hasonlóság.
van hozzá pár jó mod
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"