Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo
Van a forumhoz egy addon amiben van ignore opció már fél éve rányomtam azt nem látom a szerencsétlenkedésit...
IMYke2.0.0.0
Project Eternity fejlemények

"A Project Eternity Kickstarteres gyûjtése hivatalosan már véget ért ugyan, de az alkotók a mai napig még nyitva hagyták a PayPalos adományozás lehetõségét, így 4,3 millió dollárra nõtt a teljes összeg, amely a játék elkészítéséhez az Obsidian rendelkezésére áll. Aki kimaradt volna a jóból, az még mindig beállhat támogatónak, az alkotók honlapján 29 dollárért "Slacker Backer" lehet, amiért cserébe megkapja a játékot Steamen vagy GoG-on, hozzáférhet a támogatók fórumához és kap egy kitûzõt is."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sötétszektor egy fogyatékos idióta geci
leírtam helyetted nehogy te kapj büntetõpontot 😄

IMYke2.0.0.0
Menthetetlenül konok vagy. S ez már nem egyszerûen kezelésre szoruló állapot... több annál.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

találtál casualabb játékot?

Fpocok
Egy ideje nem lolozok és a topikjában sem járok, miért?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Csak õ de, mint mindig, most is neki van igaza, vagy legalábbis õ ezt hiszi 😄DDDDDDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lol topicban rég jártál?

Fpocok
Még mindig itt tartotok?

Parasite Eve 2, best game EVER!

mi a fasz van itt? francia vagy?

Rapid81
Na ja. 😊

Winter Bundle

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Örülj neki...az a 80% elég sok. még akcióknál is. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
*készítõit

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Ja, és Isten áldja a GetDataBack készítõt!

Rapid81
Szopjon lovat az MS a bitlockerjével együtt. <#zavart2>
Szerencsére csak a C partíció volt bitlockolva a céges laptopon, így az adataim 80%-a megvan.

Meg még hozzátenném, hogy szüljön sünt a Lenovo is, amiért olyan fos a laptopja, hogy ha lemerül, akkor bekakil benne a vinyó... <#ticking>

DarkSector
Megnéztem...

"Alapvetõen látszik, hogy nem szimplán sötétebbek a képek a SweetFX-el, hanem élesebbek az élek, teltebbek a színek."

Köszönöm hogy leírtad ezt a mondatot...
Mert ha én írom le hülyének néztek volna. 😊

Szerintem nem követted figyelemmel a dolgokat, pedig leírtam mindent ....:

"látom én is hogy más, csak nekem a grafikai mércémben ez nem eltérés, ezért nem tartom különbségnek, lényeges különbségnek"

valamint

"ez SEMMI ahhoz hogy kidobjam a konzolt és elkezdjek moddolni pc-n"
"benyomok egy contrast 100-at és egy sima élsimítást, ha ez kell"

Nekem mi a különbség?

Ez nekem nem külömbség:

Ez nekem különbség:

Ti nagyon jártasak vagytok egybõl érteni fogjátok, de azért ez a vicces illusztráció, hogy a legutolsó idióta gyökér aki most lép be a topikba is egybõl levágja hogy mirõl van szó. 😊
Elnézést az új emberektõl akik ezután jönnek. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Hehe, ilyen se volt még, 708 Entries-bõl nyertem egy DOW 2 Last Standalone-t! *örül* 😊

davidka003
Alan Wake Collectors Edition + Ajándék Alan Wake American Nightmare(PC)

Kedvezményes ár!
4,990Ft
17,990Ft helyett.
Csak ma.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Úgysem látja, mert még nem volt szemésznél tegnap óta. 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor olvass tovább - itt van minden anyag a topikban 😊

DarkSector
Ja nagyon nagy kár érte hogy nem láthatom....😄

DarkSector
Mikor vol hogy nem volt ingyen? 😄

zorrobomber
Én 700-at adnék érte, hogy legálisan tudjam tovább fikázni 😊

Carlos
700-at se adnék érte...
De 70 Ft-ot igen. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Shep
576-ban ma 7e az AC3, már ha érdekel valakit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
<#eljen>
ZsZso
Ez az srácok! Sikerült még egy balfácánt bepaliznunk! xD

Viccet félretéve:
Itt általában jó bónusz játékokat szoktak adni, szóval lehet még örülni fox neki, hogy most tetted be a kosárba 1 USDért. (késõbb az átlag fölött kell értük fizetni)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
No, 224 ft-ot megért a 3 coh meg a többi.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Én Google Checkout-al. Teljesen jó az is.

Carlos
csekkolom nincs paypal-om.

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
War of the Human Tanks (Windows/Desura)
Eversion (Windows/Mac/Steam)
Delve Deeper (Windows/Steam)
Fibrillation (Windows /Desura)
Shadows of the Vatican, Act: I (Windows/Desura)
BTA

Adventures of Shuggy (Windows/Steam/Desura)
The 4th Wall (Windows)
Stay Dead (Windows/Mac/Desura)
Flibble (Windows)
http://www.bundle-in-a-box.com/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Állítólag ha Paypalra mész akkor ott van olyan opció, hogy a kártyád adataival lehet fizetni. Nemtudom biztosra én Paypalt használok.
ZsZso
Szerintem az a 3 opció az adott. (Én PPlal szoktam fizetni)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Carlos
Kártyával lehet fizetni, vagy csak azzal a 3-al ott alul?

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Azt hittem zsugori vagyok. Hát hozzád képest két kézzel szórom a pénzt 😛.

Carlos
Najó 1 dollárt adok érte asszem.

Þór vígi þessi rúnar

Én pl. csak a Darksiders miatt vettem meg, a többi vagy megvolt vagy nemérdekel, de 1 dolcsiért egy ilyen pakk...kihagyhatatlan szerintem!
genndy
Nem, mert ez most egy ilyen bundle, hogy így egybe kapod meg olcsóbban.
Szerintem nem szopás ha 1 dollárért hat játékot kapsz... elveszik belõle kettõ - na és? Még mindig jól jársz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
Én most vettem belõle még1et (3.) 😊. Jó lesz ez majd ajándékba egy picit késõbb (mikor már lejárt a csomag).

@Carlos: 1 USDn vacillálsz? Noooooormális? Egyébként csak 1 kulcsot kapsz, úgyhogy nem kell osztogatnod 😊.

Carlos
nem lenne egyszerûbb kiküldeni 6 kulcsot? minden termékhez egyet?
És akkor nem lenne szopás.

Þór vígi þessi rúnar

genndy
Ja igen: amit megspórolsz, abból megveheted még egyszer az egész bundlet, ami mehet fel aztán Steamgiftre.

genndy
Akkor vedd meg csak a 3 CoH miatt. 1-2 dollárt megér, nem?
A többibe nem kavar be, csak elvesznek a kulcsok. De a CoH-hal akkor is olcsón jól jártál...

Carlos
Ott van elbaszva az egész, hogy pl én megvenném, de nekem csak a 3 CoH kéne, a többi menne ajnádékban a steamgiftre.
De így hogy egybe felülbasz mindent nekem nem olyan fun a dolog.

Þór vígi þessi rúnar

wantonly
Kicsit leült a THQ bundle, így nem lesz meg az 5 millió.
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Ez a STEAM-es "Big Picture" még monitoron se néz ki rosszul - egérrel.

<#eljen>

van hozzá pár jó mod

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Mozgásban eszméletlenül jól néz ki - tényleg.

arty
nekem a jobbos nem biztos, hogy jobban tetszik... látnom kéne mozgásban a tévémen 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én eddig nem is használtam, aztán a tegnapi beszélgetés folyamán kerestem meg, és a Youtube-on is találtam hozzá anyagot. Így felbátorodtam, este pedig elszórakozgattam vele.