Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Jó játék.

DarkSector
"Végleg bezár a 007 Legends fejlesztõje

A Eurocom nem tudta elkerülni végzetét, a Legends bukását követõen õk is hasonlóan jártak."

Várjatok 10 percet és gyors meglepõdök.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem mindegy csak adj...ezzel jót teszek veled. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nemtudom ma biztos hogy nem, a többit nem tartom számon, én hálisten nem emlékszem rá. 😊

Shep
Attól függ mit 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
a 2. nyert! 😊 + jobb adni mint kapni.

Shep
Kulcsszó a ma? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó szar játék lehet ez a TQ ha mindenki csak osztogatja, vagy annyira jó ,hogy mindenkinek megvan már 😊

DarkSector
Ja nem is mondtam hogy kritizáltad ma a játékosokat...😊

OK, bunkó ember vagyok, bunkó kérdésekkel. Elnézést érte.
DarkSector
Én sem írok mindenkinek, csak ha megnyertem...

Shep
Engem nem zavar ki min játszik, sõt szinte csak konzolos haverjaim vannak.

The Protector
Dobozos Witcher2 mennyit érhet használtan?
Esetleg topiklakóknak súlyosan áron alul eladó(ha legalább egyszer láttalak ide írni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

zorrobomber
+1

Utólag megköszönöm ha nyertem.

Shep
Lesz benne Rage, vagy Binary Domain? 😄

Nekem ez csak olyan posztmodern pótcselekvésnek tûnik, mint a mindent lájkolás, lájkgyûjtés. Engem a legkevésbé sem érdekelne, hogy mennyien köszönnek meg egy általam felkínált játékot. Semmi bajom az alapvetõ udvariassági formulákkal, de a személytelen, publikus giveawayek nem ettõl lesznek emberibbek.
MerlinW
Alapvetõ illem, jólneveltség. Már a kérdés is...

[merlinw.org]

Fabio Capello
ha valaki ingyen játékot vág hozzád, azért azt illik megköszönni 😊

Amúgy, egyes giveawayeket köthetnek ahhoz, hogy egy bizonyos %-ban meg kellett hogy köszönjed a giveawayeket amikre neveztél, hogy ne az legyen, hogy mindenki csak agy nélkül kattintgat az enter gombra.

DarkSector
Értem én...😊
De én a sima irányításra írtam, meg hogy kikérem magamnak hogy ha szánalmasnak neveznek engem vagy bárkit aki konzolon játszik.
Csak mert valaki be van tokosodva és azt hiszi hogy bill+egérbõl áll az élet.
Nem zomil-ra shep-re gondolok.

Mindenki azt gondol egy JÁTÉRÓL egy GÉPRÕL egy FEJLESZTÕRÕL, amit akar, leszarom nyilvánítsa ki írott formában, LESZAROM, de ugrani tudok mikor jönnek hogy szánalmas konzolosok meg igénytelenek, stb.

Persze biztos van pár gyökér a másik oldalról aki osztja a játékosokat, de nem a JÁTÉKOSOKAT NEM!
minden más le van szarva, de a játékosokat nem!

Az én számból sem hangzik el vagy nem íródik le a kezem által SOHA olyan hogy egy játékos-t vagy személyt (kivéve ha rászolgál) minõsítek.
Tehát amíg én nem addig ugrok ha más meg igen.
A többi része nekem 8. 😊

Egyébként mire jó ez a köszöngetés? Még szûk körben értem, de publikusban a legkevésbé sem.
Fabio Capello
Azért ez valami szánalmas, csináltam egy publikus giveawayt Steamgiftsen, és majdnem 600 jelentkezõbõl kemény 60 ember volt képes arra, hogy annyit beírjon, hogy köszöni... :/

Mellesleg, nem kell aggódni, a publikus után jön a nagy sg-s karácsonyi giveawaysorozat :3

Elvégeztem és kaptam is. Kösz az infót!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
köszi! ez még jol jöhet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Akkor az jó, kösz.

Aki kapott a GMG-tõl most hírlevelet, az töltse ki a kérdõívet, a végén kap egy 35%-os kupont ami jan. 1-ig étvényes.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

arty
ezt nem vártam volna a steamtõl... 😞

Forza.

Sir Quno Jedi
hiába, próbáltam odamásolni, újraindítani a steam-et, de nem látja és ha törlöd (ami már ott sincs) és újrainstallálod, akkor egy downloaded szekciót csinál neki, oda tölti le és akkor sem látja, míg le nem szedi. Szal. biztos lesz/van valami trükkje, majd megírják valamikor valamék fórumon.

De most ki kellett várnom, míg lejön újra...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
azt próbáltad, hogy kilépsz steambõl, átmozgatod a játékot az új helyre, steam elindít, nyilván nem látja a játék fájljait, leszedné újra, megadod neki az uj konyvtárat és... talán felismeri.

de lehet, hogy azt hiszi a mozgatásod után, hogy látja, ekkor inkább a törlésre nyomsz rá (nyilván nem lesz mit törölnie), majd ujra leszedeted az uj helyre, ahol talán felismeri az odamozgatott fájlokat és nem szed le semmit... ?

Forza.

arty
nem is írtam, hogy nem 😊 a QTE rengeteg helyen idegesítõ - legjobb (legrosszabb?) példa az nfs the run - autósjáékban minek ilyesmi?!

jó példa: gears of warban az újratárazás gomb megnyomása után van egy pont, ahol ha ujra megnyomod - és pont jókor - akkor gyorsabban újratölti a fegyót

Forza.

Sir Quno Jedi
Letöltéskor is át lehet állítani, de én a sima beállításokban vettem fel egy új könyvtárat beregelve és akkor azt is lehet kényelmesen választani installkor, csak azt nem tudja, hogy ami már fel van installálva, azt nem tudja átpakolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Pedig a QTE kapcsolódik az irányításához... mivel ilyenkor gyakorlatilag nem irányítasz... hányok a túlzott QTE-ektõl... tudjátok melyik játék csinálja jól? Far Cry 3.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
arra célzok, hogy otromba baromságok hangzanak el állandóan a régi irányítást felemlegetve 😄 öregszenek a kollegák és már most nosztalgiáznak...

Forza.

arty
te most fpsekrõl beszélsz? mert állandóan összemosod a fedezékrendszeres tps játékmenetet az fpsekkel, amikben régen is lehetett fedezékbe bujni és ma is - csak épp nem tapadtál oda, nem váltott tps-be (ma is ritka), stb stb stb. az fps-ekben tehát ilyesmi változás nem zajolott le, de szívesen hallgatom a rengeteg ellenpéldát!

QTE mit vált ki/váltott ki szerinted? mert szerintem simán csak egy új játékelem (ami sokszor elég idegesítõ, tény!)

achievemntet nem is látod ha nem akarod - miért fáj, hogy mások esetleg "gyûjtögetik" ?

optimalizációnak mi köze az irányításhoz?

igen, a játékok könnyebbek - de ez megint hogy jön az irányításhoz? én pont a túl könnyû wsad+egerezés miatt álltam át kontrollerre - ritkább a fejlövés, nem lehet rángatva belátni 360 fokot, stb.

Forza.

w77d
két kulcs.. most vettem meg az Anno 2070-et és a Heroes 6-ot

DarkSector
Jah hogy nem a fizikai valója a gond hanem a szellemi? 😄

DarkSector
Szinte mindegyik, jó van egy kakukktojás, de nem tudod megvenni külön...😄

arty
nemérted. régen a wsad+egér szimulátorosan irányította a játékost fps-ben, ma ez teljesen árkád, konzolos lett 😞 (NE kérdezd, hogy ez mit jelent, sose kapsz választ!!! 😄 )

Forza.

arty
ha nem küldi el a vitapartnerét az anyjába, az már valami? 😄

Forza.

arty
el is olvastad amit ír? 😄

fogalmatlan trollocska: "nincs ugrás, aim assist" - olyan szinten nincs képben, hogy az hihetetlen, de azért csak fröcsög és fröcsög...

Forza.

Gubberx
mondjuk ehhez a Heroes VI változathoz bárhonnan megvehetõk a dlc-k?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Zomil
pl. heroes6 mikor volt ingyen? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Igen, Uplay-en egyenként kell regelni a játékokat, és még akkor sem mindig lehet....😄

Fpocok
Mivel elég sok permutáció létezik, erõs a gyanúm, hogy mindegyikhez ad egy külön kulcsot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
2 kulcsot kell adnia, hogy be tudd írni feltelepítéskor.

Viszont jó dolog hogy amik nemrég ingyen meg 1-2 euro-ért dobáltak most akció gyanánt még behúznak 6 euro-t. vagy 4 euro-t. 😊
Bátr a nagyja még így is megéri, csak éppen abban a tudatban hogy ezek voltak sokkal olcsóbban/ingyen...nem olyan érdekes az akció. 😊

zsakosfrodo2
Valaki tudja-e azt, hogy a lentebb már említett http://www.getloadedgo.com/ oldalon két külön kulcsot adnak vagy sem?

A választ elõre is köszi!

DarkSector
Én az irányításra írtam.
Shep is.
Én az irányításra válaszoltam
Shep is. (bár itt már kételkedem)

Sõtt neked is mikor írtam az irányítást kérdeztem....😄

Mindenkitõl elnézést kérek, lehet egymásközt másra is írtátok, de én konkrétan erre írtam, ha rosszul értettem akkor sorry

"Teljesen egyetértek abban, h a játékok irányitását erösen befojásolják a konzolok és véleményem szerint nem a jo irányba."

Zomil
Vagy csak te nem birod követni az eseményeket gosumofo nem csak az irányitásrol beszélt.

DarkSector
Irányítás, nemtudom most ti összeálltatok ellenem hogy kibasszatok velem?
Vagy megint nektek az irányítás fogalma alá tartoznik minden ami nem irányítás.

QTE az oké.
Mert az az irányítással kapcsolatban van.
Talán még a fedezékrendszer mert meg kell nyomnod 1 gombot hogy mögébújj, (bár ezt máshogy kivitelezhetetlen, max úgy ha nem lapulsz neki hanem magad gugolsz mögé....ez is még oké)

A többinek köze nincsen az irányításhoz.

Vagyis ezekszerint a saját szemléleted rendben van neheztelsz az újításokra, csak a dolog most az irányításból fajult el, és azt tették szóvá egyesek.

Szerintem Sheep kollega is inkább valami ilyesmire gondol csak nem azt írja le amire gondol. 😄

Zomil
Most kezdjem sorolni?
Pár ami igy kapásbol eszembe jut: Fedezékrendszer eröltetése, regenerálodo hp, QTE, achievementek(a nehéz achievementekkel semmi bajom, az kihivás, de hogy "hurrá kapsz egy acsit, mert megcsináltad a tutorialt" vicc kategoria), optimalizácios problémák, minél kevesebb ügyességet és precizitást követelö játékok.

DarkSector
Leszarom. Ird le, ha akarod jöhet privibe is, már nagyon érdekel, mert arra gyanakszom azért játszol okos enged , szamár szenved játékot, mert rájöttél hogy nem tudsz mondani értelmes dolgot, ami arra bizonyíték, vagy arra utal hogy a konzolok megjelenése befolyásolta a pc-s fps irányítást....😊
Szóval nekem privátba is jöhet...😄