Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Utána? a gagyi RE kategória jön.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Ha valaki megoldja ezt az Ubi-s 10$-os dolgot, akkor csináljon már egy howto-t, mert nagyon kéne az az I Am Alive. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

mooo
Rapid81
A ZS betû után mi jön? Na, olyan kategóriás ez a film...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Ha tudod modosítsd úgy hogy olyan csoportnak dobd akikkel tudatod hogy ez mi.
Még vissza lehet vonni a giveaway-t egy ideig.

Vagy a comment-hez írd oda hogy ez a sima Dawn of War, nem találtál ilyen bejegyzést, és ha netán nem ez az alapjjáték alcíme, akkor tiszán lássanak, de kizártnak tartom hogy egy sg-s csoportban valaki problémázna. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Vagy rányomsz sima D betünél a Dawn of War Platinum edition-ra, tökmindegy, csoportban vagyunk, ha ide dobod fel tudni fogjuk-fogják hogy mirõl van szó. 😊
Bejelölheted te a Black Ops 2-õt is, senkit nem fog érdekelni, ha a szavazók tudják tõled hogy az valójában mit adsz...ha nyernek...😄

HappyHunter
Nos ez esetben, akinek még nem lenne meg:

A "nagycsoportnak".

Be happy. :) Running!

DarkSector
Dark Crusade az tudtommal, az az alcime az alapjátéknak.

Az elsõ eredeti játékom az Oddworld: Abe's Exoddus volt, 12 évesen nagyon megfogtak az ilyen mókás platformjátékok, ezt követte a Worms Armageddon, mivel a kukacok háborúja sem hagyott hidegen. Utána évekig a Pc Guru mellékletein vegetáltam, majd megcsapott a CS szele, így beruháztam egy Half-Life-ra. Újdonság volt nekem akkoriban a taktikai FPS, de hamarosan a Battlefield 1942 vette át az uralmat, mert a harckocsik és a repülõgépek világa is érdekelt (fõleg ha én irányítom õket). Ezután már csak Steamen vagy Vaterán vettem ezt-azt (Killing Floor, Jedi Knight-sorozat, Half-Life 2, Borderlands, UT-sorozat, BF 2), inkább az akciókra pályáztam.
tutituti
<#integet2>

az nem lehet.Emailben nem kaptál értesítést?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

HappyHunter
Warhammer Dawn of Warért is lehet jelentkezni, nem találom a steamgifts listában. 😞

Be happy. :) Running!

DarkSector
Nem nyert semmit, elvitte. 😄

Béluska74
Köszi a segítséget srácok! Megleltem és aktiváltam is a cuccokat. Nekem tetszett a Warhammer sorozat,de csak ez a sci-fi fajta. Köszi még egyszer!

If you give a little love you can get a little love of your own

genndy
Tényleg igaz hogy mindent õ nyer...<#banplz>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Mikulás 6.-án volt. 😄

MerlinW
grebber volt a ninja, õ vitte az ACB-t😊 A következõ mikuláscsomagig szíves türelmüket kérem😊

[merlinw.org]

genndy
Íjnye ezt de szépen megaszondtam <#idiota>

DarkSector
Azon a linken, ahol a cd-kulcsok voltak, rámész és alatta lesznek a bónuszok...

genndy
Az elõször kapott levélben lévõ linkre, ahol elõször kaptad megint elmész, és ott lesz mint új sor.

DarkSector
Hogy a gcibe van az hogy ezt a játékot nemrég írta valaki hogy nem jön pc-re mennyire sajnálja, erre nem hogy jön pécére, de már akcióban van és én nem is láttam róla semmi reklámot...ekkora alpáriság lett a Test Drive cím...suttyomba jelenik meg?

"Test Drive: Ferrari Racing Legends"

Béluska74
Megvettem a komplett pack-ot 10 dodóért. Hogyan kapom meg hozzá a Warhammer kulcsokat?

If you give a little love you can get a little love of your own

genndy
Ingyen? Hogyafenébene! 😄 <#integet2>

wantonly
Már nem számítottam semmi extrára, megint megleptek. <#taps>
DarkSector
I am Alive nincs? 😄

grebber
Jelen!!!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Tegye fel a kezét aki kér egy UPlay-es ilyet:

[merlinw.org]

w40k dawn of war 2, Chaos rising és retribution

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
WH40k-ból amúgy melyik az a rész amikor nem kell építgetni meg ilyesmi csak van a pálya elején x embered és azzal kell megoldani a feladatokat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
nm.

balee4
Köszi, szerintem teszek vele egy próbát, 2.500 Ft-ért láttam, annyit talán megér. Bár jövõre jön PS3-ra a Director's Cut, lehet érdemes lenne megvárni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Shep
Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ZsZso
Humble Bundle 1 dodért is must-have vétel. Indie Galara gyakran csak átlag felett érdemes benevezni. Talán ez lehet a kulcs...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
nincs.

Shep
A Humbple packban lévõ kulcsoknak van valami lejárati ideje, mármint az aktiválásra gondolok?

Totti5
Történet jó, csak a megvalósítás PS1 szint. Akinek nem a graf számít és bír a hányásában fetrengeni annak nagyon bejön. Nálam van egy szint azért amit illik megütni, ez attól 2 generációval és 13 évvel le van maradva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
A mostani 11-es Gala a 60 ezret sem éri el.

[merlinw.org]

grebber
Mondjuk azért az valamilyen szinten elszomorít hogy az indiegala nemtudom hányas a szerintem "sokkal gyengébb" játékaival is lazán elérte az 5 millió dolcsit ez a mesteri THQ bundle meg sanszos hogy nem fogja 😞

DarkSector
Ezüst autós üldözés az übergagyi. 😄

DarkSector
062020 is jelezte, de grebber is rendes volt. 😄

Rapid81
A felirat jó, nem úgy a film. A felénél járok, de kezd nevetségesbe fordulni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gépfegyveres, autós, motoros, húsklopfolós zombik. Mindenhol apró cafatokra kilyuggatott falak, kivéve, ahol a 2 fõhõs áll. Szabadon, fedezék nélkül álló fõhõst az elit alakulat nem képes eltalálni. 1 méterre a fõhõsöktõl felrobbanó autó és hajuk szála sem görbül. Komplett berendezett városrészek Kamcsatka közepén a jég alatt. Direkt a rendõrautó kesztyûtartójába odakészített pisztoly. Központi vezérlõben padlóból elõbújó fegyvertár. Meg ugyan, mi a frásznak tárolnak a csaj börtönében neki bõrszerkót? Szökés esetére? Az eleje viszont érdekes volt ezzel a visszafelé lejátszással, csak utána elõrefelé már nem kellett volna még1x. Egy C kategóriás lövöldének elmenne történetnek, de ez így filmnek eddig elég siralmas, de már azért is végignézem, mert kíváncsi vagyok rá. 😊

ZsZso
Nem 100asok!!! Még 1 bónusz játék?! OMG! Köszi, hogy szóltál!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Hát igen...az. 😄

Botond
Vicc. Életem legjobban elköltött egy dodója volt... 😊
DarkSector
Hirtelen megörültem hogy a Space Marine, de most látom hogy a Dawn of War...nekem 12 egy tucatjáték. 😄

grebber
THQ bundle új bonusza Warhammer 40,000 Dawn of War GOTY!!

DarkSector
igen! mindenki.

Botond
Ehhez is kap kulcsot aki korán vásárolt?
DarkSector
Ettõl nem szednek be több lóvét, mert ezt mindenki megkapja ingyen, max akik még nem vásárolták meg a többi játék miatt a THQ-t.

balee4
Deadly Premonition-ról vélemény? A szaksajtó nagyon lehúzta, a játékosok többsége meg odavan érte.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Rapid81
Éppen olvasgattam a Steamgifts fórumában, hogy arról beszélgettek a srácok, hogy mit kellene hozzádobni még a Bundle-hoz, hogy meglegyen az 5 misis a maradék 2 nap alatt. 😊 Erre hozzávágják ezt. 😄 Tuti meglesz.