Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ugye nem olvastad a 77886-os üzenetet?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az amazonon vásárolt Black Ops 2 régiókódos vagy sem?

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

DarkSector
Unlockable Pack és Bloodsucker Pack hiányzik a SR3 FULL-ból.

Kihívás ON!!! <#worship>
Kíváncsíságból ellenõriztem, a FULL-ban 17 DLC van míg 19 elérhetõ külön steam-en....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tehasut
Én is. Nekem pláne érdekem, mert az elsõ 6 rész GOG-on van meg.
DarkSector
Óvatosan a szarozással! Nehogy valakit megsérts vele. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Egészségedre!
Meg Grebbernek is... 😊

IMYke2.0.0.0
Szavaztam is az összesre - köszönöm az információt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sokat egyelõre sajnos nem tudunk tenni, de GOG-on lehet szavaznia kiegészítõkre, akiknek nem tetszik a mostani helyzet, azok legalább ennyit megtehetnek. Náluk tényleg szokás kiegészítõkkel, alternatív verziókkal ingyen feltölteni a pakkjaikat.
Tehasut
Drága az még. Abból majd a GOTY verziót kb. egy év múlva.
wesker24
És a Max Payne 3 hol marad ? <#hehe>
wesker24
Pedig ezen a héten terveztem hogy beszerzem a Secret Worlds-ot mert nagyon jókat olvastam róla meg mindenki csak jót mondott róla meg a haverok éjjel nappal ezen a játékon lógnak !

DE most hogy mondod mennyi helyet foglal megspóroltál nekem egy csomó pénzt igy már nem kell agyalnom rajta hogy megvegyem-e vagy sem ? 😄

Megkérdeztem havert hogy nála mennyi a Secret Worlds mondta 40 GB na jól van mondom akkor nálam alapból kilöve ez a játék egy játék se ér ennyit !
IMYke2.0.0.0
Igen, ezért írtam, hogy a "GOLD"-ok nélkül.
Mert ugye létezik:
* Tomb Raider GOLD (alap + Unfinished Business),
* Tomb Raider II GOLD (alap + The Golden Mask),
* Tomb Raider III GOLD (alap + The Lost Artifact)
* Tomb Riader IV ingyenes Time map.

Tehasut
Gyorsan lenyugtatom magam és megveszem a Steamen az elsõ két Max Payne-t 1150 forintért.<#hamm>
Tinman
"A régi részek kiegjei pedig mára már csak warezban hozzáférhetõk."

Szánalmas... jah Square, akkor nem... akkor megszokott.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Én nagyon dühös vagyok a kiadóra a két TR:Underworld DLC xbox exkluzivitása miatt!
A régi részek kiegjei pedig mára már csak warezban hozzáférhetõk. Micsoda ostoba ziccerkihagyások ezek.
Totti5
Akkor itt a hiba, ezért tünt kevésnek! Pont ezért kérdeztem, mert valami nem stimmelt😊 + ahhoz képest még drága.

Instant skipp.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Én is így vagyok vele. Bár, mindegyik megvan már dobozosban , de a "jövõ terjesztési és tárolási formátumában" is jó lenne, ha meglennének.
S ne árválkodjon majd egyedül a fiókomon a 2013-as Tomb Raider késõbb 😊

Tinman
Meg kéne venni pedig... gyõzködöm magam.

WAIT!

HOL VANNAK A KIEGÉSZÍTÕK???????????

Unfinished Business
The Golden Mask
The Lost Artifact
Times Exclusive Level

Underworld kiegek meg PC-n nincsenek is? Ne már!
Beneath the Ashes, Lara's Shadow?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én a héten feltettem a 2. részt és a GOG-os 3-4-es csomagot. A 2. rész megint beszippantott.
Sajnos, nagy monitoron már nem olyan jó, ezért érdemes volna ezen a "csak" 20 inch-es monitoron játszanom velük.
Vagy, a régi CRT monitorok egyikét csatlakoztatni 2. monitorként erre a gépre 😊

Tehasut
Én pénteken vettem egy Desert to Sea Packot (9.99$), de (még) nem kaptam kupont.
Zomil
10euro-ért már elgondolkodnék, de igy egy kicsit drága nekem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nekem erõsebb CPU-m van, de gyengébb VGA-m és nem akad. Full HD-ban sem, ha leveszem az árnyékokat .

grebber
Megjött a jézuska steamgiftsen: eversion

Mondom én érdemes minden szarra rámenni<#taps>
Ahogy így utólag nézem mi is ez ilyen Mario szerû cuccnak néz ki.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ahhoz a vgahoz kéne egy erõsebb cpu. És akkor menne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Belenéztem a Saint Row ba még mindig akad ez van.

Szépen bõvül a nem futnak normálisan játékok listám amiket majd évek múlva elõ szednem hogy maxon tudjam õket játszani.

Crysis,Metro 2033,Crysis 2, Saints Row 3,Witcher 2, BF3, Far Cry 3

IMYke2.0.0.0
Valahol jogos - én is olcsóbban szeretném a 'zegészet.
Jelenleg ~477 Ft-ra jön ki egy Tomb Raider rész... ·~·

grebber
Hihetetlen drága még!Majd 1500-ért egyszr<#taps>

Holy Shit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem nagy, hanem brutális a gép igény - figyelem, jön a legfontosabb tényezõ: - számomra.

IMYke2.0.0.0
Én még nagyon hezitálok.

Fpocok
Rosszul használtad a két szót egy mondatban... így nem jó 😄

genndy
Jelen! <#wave>

Karácsony napján végre vásároltam:
F-16: Multirole Fighter
MiG-29: Fulcrum
Osmos
Spec Ops The Line
Tomb Raider Collection

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ollie
Mi a probléma ezzel? Nagy a gépigény?

Amúgy már nincs havi elõfizetése, csak a vásárlásnál kell kifizetni az árát.

Totti5
Na, ki rántotta be a Tomb Rájder pakkot?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
38gb a funcom mappám 😄

IMYke2.0.0.0
Megvan, hogy mit fogok megnézni legközelebb: "Jiro Dreams Of Sushi"
Az SG-ajánló nélkül lemaradtam volna róla!

Komolyan 30 gb kell neki? o.O

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Hát tud brutálisan kinézni, van benne dx11 rendesen. Szerencsére elég jól skálázható, még a régebbi gépemen is jól ment aránylag.

IMYke2.0.0.0
Csak ennyi: Processor, Memory, Disk Space, Video Card

Fpocok
Mi a gond ezzel?

Carlos
Ó jeeee!!!
Megnyertem a shank 2-t!
Ezzel nagyon jól elleszek családlátogatások után. Köszönöm!!!

Þór vígi þessi rúnar

Igazán nincsen mit.

IMYke2.0.0.0
Véglegesen lekerül az "eredetiben kell" listámról a játék. Köszönöm, spóroltál nekem 😊

IMYke2.0.0.0
Köszi, ezt hazaviszem 😊

wantonly
Gyerekek, mintha az õskorban lennénk.

Ubiwarez: I Am Alive. Nem lehet accounthoz csatolni. Az uplay nem fogadja el a kulcsot és nem is látja a játékot. Utánaolvastam az ubi fórumán és kizárólag a játékban "aktiválható" indítás után, mint régen, amikor adtak egy kulcsot a CD mellé. Azaz kéri a kulcsot és elindul, nem kell hozzá sem account sem uplay. Tehát írjam ki egy DVD-re és tegyem mellé a kulcsot. És ez a játék 2012 szeptemberében jelent meg.

A játék maga nem olyan rossz, itt most kizárólag az aktiválással van gondom.
Továbbfejlesztett változat

Immár megvehetõek a bónuszok és a vámpír cumó is szabadon vehetõ.

IMYke2.0.0.0
Nem szoktam, de ezen most kiakadtam:

The Secret World

Recommended:
Processor: Intel Core i5 3.0Ghz or equivalent
Memory: 6GB
Hard Disk Space: At least 30GB of free space
Video Card: Nvidia GTX 560 Ti 1Gb
DirectXŸ: 11.0
Sound: DirectX 9.0c compatible sound card
Additional: Requires valid form of online payment for play. Requires account registration (free) with the developer. 30 days of free game time is included.

Öööö...

IMYke2.0.0.0
A pénz bónuszok 4. szintje lesz csak kiiktatva, amit a Bloodsucker DLC ad <értsd: óránként 1000 dollár, emlékeim szerint>.

IMYke2.0.0.0
Nyakatekert gondolkodás 😊
Nyilván, 2 év múlva majd sokat fogtok spórolni, az alapjáték és az összes DLC értékéhez mérten.
De, akik most veszik meg, azok is spórolnak, mert egyenként 10 euróba kerülnek a DLC-k (és 4 nagy DLC lesz 2013 nyaráig!), így viszont az összes ~23-ba.
Arról is szól a fáma, hogy a Gearbox akar egy Season Pass 2-õt. Remélem, ez nem lesz igaz...

Most komolyan ki lesz iktatva 3 vehetõ upgrade emiatt a szar miatt?