Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben a hsz-ben jó pár olyan játék van, ami engem is érdekel nem is kicsit.

Aminek én örülnék az a Marvel Ultimate Alliance 1-2 15 euróért.
Seasons After Fall
Age of Wonders 3 DLc-k 40% fölötti leárazásban végre
Feist
Kingdom Rush Frontiers
We Happy Few
Forts
Crypt of the Necrodancer nagyon olcsón
Assault Squad 2 Men of War Origins

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Visage
Jól kinéző horror. Én már a trailer alatt bekakikáltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Jöhetnek cserében mástól is nem AAA tippek 😊 Elsősorban ezt szeretem a steam szélben hogy ilyenkor minden akciós, és lehet csemegézni 😊

Voltan
Köszi a tippeket, van pár érdekes item a listán.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
hasonlo cdkeysen fifa17 xbox one 8 eur körül, míg pc ennek a
kozelebe se szagol...

IMYke2.0.0.0
Érdekesen készül a CDKeys ma este induló STEAM Summer Sale-re: az általam figyelt címek 90%-a drágult 0,3-2 euróval.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ez elég vad ár ,pc-n hírből se volt még megközelitőleg ilyen olcsó egy szaros cd key sem nemhogy steelbook

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
<#integet2>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wantonly
Ps4 nem érint, mintha nem is létezne. 😄
darkSectorxxx
PS4-re FÉMTOKKAL finghugy éppenséggel game.co.uk-n. 😄
Vagyis a hét elején még az volt.

Xbox 1
PS 4

Steelbook-ot meg a szar matricát elpasszolod 10 font-ért, és TÁDDDÁM, ingyen Fallout 4. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.22. 14:38:45

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wantonly
Lenyúltam whislistre: Shadow Tactics, Overcooked

Fallout 4 érdekelne még, megfogott az ingyenes hétvégén, de nagyon drága még az alapára.
zorrobomber
Jah, jöhetne már valami értelmes komi... 😊 Nem mintha annak tartanám (úgyis jönnek majd a kommentek hogy drága/szar/nem AAA mind), de gyorsan be is írom, milyen ritkábban/kevéssé akciózott cuccokra ugornék rá a szél alatt, ha historic low árat kapnak (amire vajmi kevés esély van, de akkor is):

The Age of Decadence - rögtön az első határeset, mert mostanában már hajlamosabb vagyok a hardcore cuccokat skippelni... GOG-on már volt egész jó árban szóval esélyes
Game of Thrones - A Telltale Games Series - mindjárt kezdődik az új évad, kiváló apropó
Armello - nem tudom most akkor pontosan hogy áll a játék a DLC-kkel (az biztos hogy van sok és gameplay változás is van bennük), de egy kellően alacsony ár jó indok lehet az alapjáték kipróbálására
Overcooked - wrz teszt volt, és bejött az asszonynak, eléggé a wishlist elején van
The Way - olcsón jöhetne
Domina - dettó
Hidden Folks - ez tabletra lenne az igazi, csak ha marha olcsó
Lost Castle - coop jóság, régóta wishlistes
Rampage Knights - coop jóság, régóta wishlistes
Passpartout: The Starving Artist - egyszer szórakozós, így ha olcsó akkor jöhet
Planet Coaster - esélytelennek tűnik egy combosabb akció, de azért várós
Shadow Tactics: Blades of the Shogun - sajna ez is elég drága, így esélytelen a behúzás
Vietnam ‘65 - körökre osztott stratégiából sose elég 😊
Transformers: Devastation - jó lenne, 5€ alatt, ami persze esélytelen
Dog Sled Saga - ez is kártyapénzből behúzós, egyszer vele elszórakozgatósnak tűnik
Hyper Light Drifter - Monthy gyanús, szóval skip lesz, de érdekel
Motorsport Manager - olcsón jöhet
Turmoil - amiben föld alatt kell bányászni az nálam szinte mindig bejön valamiért
Battle Brothers - körökre osztott strat 😊
Qvadriga - best racing game of 2014, tabletre megvan, de ahhoz nem jutok már hozzá... (asszony behúzta)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.22. 14:16:54

IMYke2.0.0.0
Anime sorozatok a STEAM-en!

50 új sorozat került fel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na, ez tényleg öcsívment vadászoknak:
Zen vs. Zombie (Achievment Hunter)
10274 darab öcsi

S közben semmi értelme:

"I expected at least some gameplay alongside the hunt for achievements, but I found none I could enjoy sadly.
This game gives you 1 achievement every 1 second that you're in, you can basicly just afk through it.
"

IMYke2.0.0.0
<#integet2>

Shep
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak Imy meg ne lássa! 😄

Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.06.22. 12:13:24

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

darkSectorxxx
Most ugyanezt vizszintesen 😄
<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MarkBlade
Megtöröm a rendet? 😄 De tényleg jó volt. Egyszerre integetnek <#idiota>
Fpocok
Jó volt... aztán jöttél.<#gonosz1>

MarkBlade
Jó ez a sorminta 😄
<#integet2>

Why so serious?

Kongy
<#integet2>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kmarha
<#integet2>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fpocok
<#integet2>

genndy
<#integet2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
<#integet2>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wantonly
<#integet2>
zorrobomber
<#integet2>

wesker24
<#integet2>
<#integet2>
grebber
Humble bundle fénykorában valaki még vásárol steam-en?

Next PC upgrade: 2022

145 óra alatt eddig szerintem 4x fagytam ki összesen. Meccset pillanatok alatt találni. Lag? Van más multi játékban is, ami nem EA már hanem kész produktum. Hitreg meg vagy úgy van vagy nem (8x-os és 4x-es scoopnál rendberakták). Érdekes módon ha rám lőnek én mindig sérülök tőle. Ha meg nem találom el akkor nyilván nem sérül.

A játékon nyilván van még mit javítgatni, de az élvezeti szintre már most se lehet panasz. Tucatnyian játszunk vele nap mint nap és ugyan vannak anomáliák,de nem nevezném félkésznek. Ráadásul rendszeresen érkeznek a javítások amivel csak jobb és jobb lesz mind tartalomban mind stabilitásban.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.21. 22:59:54

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Wallet Balance: £0.00 <#rinya>
Na, ki mennyi kártyapénzzel készül holnapra? 😊
Nekem pont ma sikerült átlépni a 100-at! 😄
Ez azért csak félig igaz. A szerverpark a béka segge alatt van, az irtózatos lagok és packet loss miatti hitreg anomáliák rendszeresen megkeserítik benne az ember életét.
Tökéletesen játszható. Úgy, hogy még early access. Teljes értékű játék már most. Ha nem az lenne nem töltöttem volna el benne 145 órát már.

Mellesleg még idén végleges verziót fog kapni pc-n.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.06.21. 22:35:05

Még van pofájuk boltokban árusítani? :'D
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.06.21. 21:57:17

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
De. Félkész.

Se nem félkész és se nem szar. De mit is tudnál te erről...

wantonly
Basszus, tényleg! Nem nagyon érdekelt a játék, így nem voltam képben. Lemondtam, köszi szépen, hogy szóltál!
A Battleborn nem ingyenes?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Részemről az Icewind EE és a Baldur's Gate EE is megrendelve + még egy Battleborn ami szintén jó áras (utóbbi elvileg ajándékba lesz, ha mégse akkor majd meglátjuk...). Egész jó akciók vannak most, mondjuk ezen kívül már nem találtam semmit ami érdekel vagy ne lenne meg.
zorrobomber
Tény hogy kevés a tartalom, de ettől még lehet értékelni a (minimum) 20-30 órás tartalmat is (nem ritka a több száz órás user sem, szóval fasza techdemo)... van benne cél, fát kell szállítani, és előtte felderíteni a térképet, úgy hogy ne fogyjon ki a nafta a járművekből. Egyszerűnek hangzik, de nagyon sokszor nem az. Tény hogy nem tökéletes, de van benne bőven kraft. Arról nem is beszélve hogy rengeteg mod is van, amikhez még nem nyúltam.

Egy Crew-nak szüksége van kreált kontentre, ami ugye kb. új wallpaper az autó mögé, meg hasraütésszerű feladatok, mert fos a játék alapja. A Spintires-ben ott a betonbiztos alap, a sár, ami eleve egy sokrétű mechanika, sokadjára tolom ugyanazt a pályát, és mindig máshol akadok el. Lehet hogy kilenc alkalommal simán átkelek a folyón, majd tizedjére rossz helyen közelítem meg, és galibát okoz... ezt hívják úgy hogy emergent gameplay. Nem scriptelt, küldetés alapú narratíva van, hanem te alakítod a történetet. Lehet hogy csak a fasz állítás közben akadsz el, lehet hogy már a Niva elakad felderítés közben, és a Zil-el kell menned kimenteni, lehet hogy az üzemanyag fogy ki, stb. Nem Game of the World of the Year meg stb. de igenis ez egy értékelhető, zseniális mechanika, amit nem fikázni, hanem átemelni kellene a Crew féle AAA címekbe. Ennyi.

Az árkáddal nincs semmi bajom, Sonic Transformed van PC-n és imádom. Ahogy a Split/Second is nagy kedvenc, és a Blur-el is elég jól elvoltam haverokkal.

Midnight Club LA érdekelt nagyon, de végül ott is kifaroltam a hülye kamerakezelés irányítás miatt. Zavaró volt egyszerűen, a szememnek.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.21. 14:29:21

Fpocok
Én nem tudom támogatni az ilyet. Ahelyett, hogy megcsinálták volna rendesen az eredetit, kiadják konzolra. Most lesz nekik két platformon két félkész szar játékuk. Inkább nem.

Totti5
Nem tudom én teljesen megvagyok békülve ha nincs annak semmi valóság alapja. R* Midnight Club LA őrület volt, mocskosul nehéz, nagyon gyors és nagyon árkéd. Nem a vezetés volt benne a kihívás, hanem a reflexek a környezet a sebesség. Mario Kart is mocskosul jó.

Crew is az lehetett volna, de sok sok apró hiányossága miatt nem tudtam élvezni így a béta után búcsúztunk. Azóta megkaptam Xboxon is és PCn is teljes játéknak, de sosem indítottam el.

Derüljön ki? rettentő kevés. Egy techdemó, annak remek, de számomra nincs benne több. Semmi cél nincs benne, és a tartalom is sem sok. Számomra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Van ugyanitt Icewind Dale EE is, és Beyond Earth kieg 2ezerért (most már csak azért sem húzom be).

zorrobomber
Az Insane is árkád volt... ráadásul ez megpróbálja elhitetni veled, hogy te most az USA-n keresztül krúzolsz. Aztán kiderül hogy szó szerint... se kerítés se bokor, semmi nem számít akadálynak, nyílegyenesen repülsz előre ha nyomod a gázt. Szar. <#levele>

A Horizon rendben van, de nem arról beszéltem. Inkább arról, hogy az indie cuccoktól is van mit tanulni innováció terén, és ettől függetlenül önmagában is értékes játék a Spintires. Én jól szórakoztam vele, amit a Crew-ról nem tudok elmondani.

szerk.: és még mindig nem derült ki miért vicc a Spintires játéknak.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.21. 14:09:59

IMYke2.0.0.0
Csak tipp a részemről: STEAM.

Totti5
Crew teljesen árkéd, ezt felróni neki felesleges. Persze lehet mit javítani rajta mert nem állt össze az egész. Kamerák, belső nézet irányítási gondok stb... Ha sok fizika kell és valósabb mozgások akkor Horizon 3.

Nem, de abban elvileg van jó sár modell és Unreal 4 megy alatt. Nem láttam csak olvastam...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Mit értesz az alatt, hogy játéknak egy vicc? Merhogy én játszottam vele, sőt legutóbb koopoztam is és elég jó móka volt. Nem 300 órás cucc, de ezt sehol nem is ígéri. És igen, ki lehetett volna belőle többet hozni, de én inkább ezt választom, mint a nulla fizikájú Crew-t, amiben egy tonna wallpaper előtt lehet ugyanazt a sekélyes szart csinálni vezetés (most meg majd repülés/evezés) címszóval. Identitás zavara van annak a játéknak, mert se árkádnak nem jó, se szimulátornak.

Mi az hogy ezen a szinten jó a teknó?? Az MXGP már AAA-nak számít?

A Crew-ban mi a pozitívum? Kurva sok a kontent, csak szarok az alapok? Hát baromi jól hangzik... Valahogy a kettőt össze kéne hozni és akkor lenne egy kult hit, mint mondjuk az Insane volt anno nem véletlenül.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.06.21. 13:36:32