Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tedd már magad túl rajta és próbáld meg a másikat kimagyarázni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A kedves Isten áldjon meg minden széppel és jóval!

Azt írtam, hogy nézzen erre meg arra, jöttében-mentében.
Nem azt írtam, hogy 4 sziget van, mikor mindenki azt hitte, hogy 1...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Definiálnom neked: Például én eddig errõl nem is tudtam (vajh nem ez a spoiler lényege, hogy játékbeli információk indokolatlan megosztásával romboljuk mások játékélményét, mégha akaratlanul is tesszük mindezt).

De ez lényegtelen, mert nem izgat a dolog.

A probléma ott van, hogy korábban fõvesztéssel fenyegettél minket egy ilyenért, most meg ti itt bõszen kitárgyaltátok mindenféle figyelmeztetés és spoiler tag nélkül, hogy hol lehet találni "valamit". Ez azért ugyanúgy spoiler mintha kimondod, hogy döglött macskát lehet ott találni (természetesen nem).

Félreértés ne essék nem akarlak én bántani, csak rávilágítanék arra mennyire könnyû csupán akár jószándékból is véletlen elspoilerezni valamit, ha az ember már az adott játékot végigjátszotta. A következetességet kérem számon egyfajta szempontból, fõleg attól aki ezt korábban tõlünk is számon kérte.

Mégegyszer ismétlem nem bántásképp, csak ha van egy szabály azt nem csak velünk kell betartatni. Szerintem. (Nem gyõzöm hangsúlyozni, hogy tényleg no offense!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Hát én nem látom. 😊

A másik viszont szerintem jobb megoldás lett volna, mint ami végül bekerült.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nagyon erõsen kákán csomó keresése áll fenn.
Tisztázzuk: Én vagyok az, aki nem néz trailereket, nem olvas el teszteket, nem néz meg képeket stb.
Ti, nagy tübbségben viszont mindent megnéztek, elolvastok. Ti a Tomb Raider-nél, minimum azt tudtátok, hogy hajótörés, nem egyedül a szigeten, kiket kell keresni stb.
Én csak az elsõ trailert néztem, azt sem végig, és tudtam, hogy megveszem.

Leírom, hogy <és itt nincs semmi, mert nem említettem> merre nézzen, és már sírás megy...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Rögtön az elején! Amúgy a gameplay 10 percnél kezdõdik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze halott már, de szóba is kerül Lara és Roth beszélgetésekor. Illetve itt az egyik jelenetben még látható az is, hogy Sam-et elrabolják, nem pedig csak Lara "elalszik" a tábortûznél.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Éppenséggel a lelkiismeretem szólított fel hsz írásra.

Úgy látom kettõs mérce van, majd ehhez tartom magam a jövõben. :-)

Vajon ez az " ez nem is spoiler" Duma nekem honnan ismerõs??? XD

Na akkor gondolkodjunk el ezen is picinykét!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Nah az már megérne 5000 Ft-ot, ha csak a dobozost is 7900 Ft-ért osztogatják. Sajna még Hardveraprón sem találok a 6. részre utaló nyomokat. Mindenki az ötödik résztõl és az Operation Raccoon City-tõl akar megszabadulni. <#idiota>

DarkSector
Bírom ezt a scriptezést, kár hogy a játékok scriptekbõl áll, és a 90%-ban van ennyi script.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Hol a kivágott karaktert, mert nem akarok 1 órát végignézni. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zomil

Ezért a hsz-ért 2hete még topik kitiltást adtál volna...de mind1...ugy látom nem érted mi a probléma.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Kérlek szépen, definiáld abban a spoilert, hogy keresnivalókat kell keresni a Tomb Raider játékban.

Rapid81
Én törölném az enyémeket, ha tudnám, de nemtom. 😊 Szóval bocsesz.

<#eljen>

TBTPumpa
Ha már Tomb Raider!

Itt egy hosszú gameplay videó a fejlesztõktõl (Eurogamer Expo) 2012 szeptemberébõl.
Itt még bizonyos párbeszédek, jelenetek másabbak voltak mint a végleges játékban. Azóta már több módosítás is történt. Sõt itt a már törölt mellékkarakter is "szerepel" még.
Kizárólag annak, aki végigjátszotta (mivel spoileres)!

IMYke2.0.0.0
Még egyszer utoljára:
Nem írtam, hogy mit (M-I-T) talál ott. Másrészt, ha használja a Q (kú betû)-t akkor az is megtalálja, aki amúgy nem.
Harmadrészt, ez közelében sem szagol annak a spoilernek , mint ami konkrétan Te lõttél el a Far Cry 3-al kapcsolatban.
Pszt, hallgassunk kicsit... hallgass a lelkiismeretedre...

DarkSector
Postás hozta már a 7.5 euro-mat? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
HAHAHAHA....te nagyon vicces emberke vagy hallod-e 😊

Mielött elkezdtél játszani MINDENT töröltél, még az én pontozásos értékelésemet is amiben 1mondatba leirtam, h 7,5/10 és, h sok a script.(és nem, semmi más nem volt abban, pontosan emlékszem, az más dolog, h utána davidka003 válaszára regálva, kicsit többet irtam, bár akkor is csak játékmechanikárol)

Erre itt meg egy oldal ota mennek a giga spoilerek...nevetséges.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
De úgyis rajtam fogja Imre Úr kitölteni a haragját 😄 (te folytasd helyettem is 😄)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A múltkori ledorongolás után, szerintem jogosan tesszük szóvá.

Ott a bibi kedves kolléga, hogy pl. nekem még meg sincs a játék és most jól ellõttétek, hogy mit hol találok. Mint írtam fordított felállás.

FC3 szigetek tipikus esete forog fent tetszik érteni? :-)

Fpocok
Nekem 5k-ért ajánlottak. season passal meg 5ik résszel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ja és nyugodtan lehet írni ,hogy megint csak a fesztivált csinálom, meg direkt kötekedek csak hát ugye nem alaptalanul.

Tehasut
Egyetértek. Ha még nem játszottam volna végig, igen ideges lennék. Bor-víz esete forog fenn.
Nem csak te szóltál be, hanem én is. Csak most ugye fordított felállás van, rögtön jön az "ez nem is spoiler" duma. Erre mondják az okosok, hogy nem mindegy, hogy a szõrös végén vagyunk vagy a másikon! :-)

Én leszarom a spoilert, de ha vizet prédikálunk, ne kezdjünk a háttérben borozgatni!

Persze megint mi leszünk a szarok, mert számon merjük kérni a következetességet.

Shep
Nem a hatalom ellen hanem az igazságtalanság ellen. Nektek lehet mi ellõttünk egy semmi dolgot és egybõl mi voltunk a bunkó tahók, akik még kötekednek is. Ha már hoztad azt a retkes szabályt legalább te tartsd már be!!!! Részemrõl ennyi.

IMYke2.0.0.0
És? Hol itt a gond?
Tényleg nem értem. Pedig, jómagam is spoiler-ellenes vagyok, de nem látom hol itt a bibi?

Nem nehéz kitalálni, hogy gyûjtögethetõ dolgokra írtad, szóval...

IMYke2.0.0.0
Ne legyél már ilyen "hatalom ellen direktbe lázadó"!
Nem írtam, hogy a piros almát itt találod, meg ott...

Ha nagyon fletnis lennék a spoilerre, akkor most én kezdenék hisztizni, mert az utolsó oldalon egy rakással ellõttetek kedves kollégák az új TR-bõl.

Nem csak akkor kéne harapni érte, ha még nem végigjátszott játékot lõ el a kedves delikvens: Imy, Dark, fery, Rapid! <#ejnye1> Legalább raknátok az egész mondandót ilyenkor spoiler tag közé!!! Irgum Burgum fapapucs.

Shep
Ha nem dobozos kell wesker tud 5500-ért.

TBTPumpa
Igen??? Hol? Árgép szerint ez a legolcsóbb! <#idiota>

Próbáltam. Újraindítani és újrarakni is. Egyik se segített. Ezért is nem volt világos a dolog. Az összes többi Capsule-os játékomat automatikusan beregisztrálta a program, amikor elindítottam. <#fejvakaras>
IMYke2.0.0.0
Korábbi Lara meg is tette.
Mind a játékokban, mint a filmekben 😊

Shep
Tudod FC3 4 sziget és világvége lincshangulat de õ meg ellövi a történetet a fejtörõ megoldást és ... 😄 Na ennyit a nagy szabályokról és a betartásukról, de persze most is csak én szóltam be,

IMYke2.0.0.0
Ha következetes vagy, rájössz, hogy nem írtam semmi olyat le, ami miatt aggódni kellene - annyit írtam, hogy ide-oda lessen.

IMYke2.0.0.0
Ne szítsd feleslegesen a semmit.
Ezt te már úgyis tudod, ha csak a trailereket láttad.

wesker24
6000 FT-ért már simán lehet kapni Resi 6-ot !
Akkor talán lehetne törölni is a hsz-t!!!

IMYke2.0.0.0
Totti5 korábbi ajánlása, leírása, véleménye, élménybeszámolója dereng fel, és kísértést érzek a játék megvásárlására - de semmiképp sem 8000 FT-os áron.
Behúztam a féket, és majd valamikor pofátlanul olcsón megveszem.

Rapid81
A Capsule nem regelte a játékot. Annak kellene. Próbáld újraindítani.

fery02
Akkor "csak" erõs, szigorú környezetben edzõdött harcosOK vs "blablabla" lányka. 😊

Én is elolvasok mindent a játékban, sokszor szótár segítségével (persze néhány szó összefüggést sajnos így sem értek meg). Azt én is tudom, hogy kik az ellenségeink.
Csak kicsit túlspiláztam a dolgot...viszont nem lepne meg, ha esetleg tényleg szakképzett kommandósokat kellene ugyanilyen játszi könnyedtséggel seggbe rugdosni.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Azért ha már következetesek vagyunk ezt igazán lehetett volna spoilerbe rakni!!!<#ejnye1>

Shep
Jó lenne ha nem Spoilereznél!

TBTPumpa
Resident Evil 6 (PC) - 7900 Ft

Tény, hogy Steam-en kapsz hozzá digitális elõrendelõi tartalmat, de a 30 eurós ár kicsit húzós...

Elnézést a kifejezésért, de beszarok. Komolyan. Megvettem GMG-n a To the Moon címû játékot. Nem Steam-es. Felrakom, elindítom a kapszulán keresztül, erre a játék felajánl 3 opciót: megveszem, 1 órás trial, beírom a kulcsot. Mondom, nem gáz, rámegyek szépen az oldalra, megnézem a profilomat. Erre nincs kulcs a játékhoz. Írtam support-nak. Mit írnak vissza? Nem kell kulcs, nem Steam-es a játék, ne próbáljam oda felregisztrálni. Elmogyoróztam még egyszer nekik, hogy mirõl van szó. Remélem, hogy ezalkalommal felfogták. Egy dolog nem világos. Jelenleg ez a játék a legnépszerûbb az oldalon, de sehol se olvasom, hogy bárki másnak ilyen gondja lenne. o.O

Az érdeklõdõk kedvéért: ezt az üzit kapom.
IMYke2.0.0.0
548-as üzenetnek fuss még egyszer neki 😊))

Lara ábrázolása mellett még szép, hogy nem sok nõi karakter rúg labdába.
De, ha Lara is cell shaded grafikát, vicces környezetet (és ennek megfelelõen elnagyolt karakter jellemzõket) kapna, talán (!) összehasonlítható lenne a másik két csajjal.
Így viszont elkönyvelhetõ: a Square Enix-es emberkék mesteri külalakot adtak egy amúgy is dögös csajnak, a grafika és a modell segítségével.

Ha Maya, Lilith ugyanúgy TPS-ben mozogna a képernyõn, a környezet, modellek ugyanúgy megvalósítva mint a Tomb Raiderben, akkor (!) összehasonlíthatóak lennének Larával.
Így viszont elkönyvelhetõ, hogy a cell shaded környezet (Unreal 3 Engine ide vagy oda - direkt a rajzfilmes kinézetra hajtanak) nem vethetõ össze Lara legújabb kalandjával (rebootjával).

Egyik vicces, másik halál komoly. Egyik elnagyolt, mások precíz. Egyik alma, másik körte.

Fpocok
Gáz, fék, dõlés balra, jobbra. Ezt még square enix sem tudná elcseszni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Trials Evolution GOLD kijött, meglesem irányításra milyen lett, remélem nem baszták el... 😊

DarkSector
De nem értesz te nézed hogy bolygók meg tökömtudja, én meg csak szépséget nézek, kurvára nem érdekel melyik bolygón élnek, ha nem tetszik külsõre...😄

Vagy nem értesz? 😄
Meg nem érdekel ki idõsebb, kinek mi a multja, ránézek a 2 szereplõre, és Lara szebb csaj nekem.