Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Ismerõs csajnak néger a férje és niggerezi össze-vissza. A srác le se szarja...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Iszonyat nagy kocka voltam. Mindennel játszottam, ami elém került és persze ebbõl akkor még semmit sem vásárlás útján szereztem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Hoppá. Kicsit sok lett a bold <#vigyor5>

Háháhá! Imy (aki nem kazuár <#smile>) csak nem bírt a hörcsög vérével - lejárat elõtt csak behúzta a KoAR-t <#nevetes1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Ja sorry akkor az nem gáz, 25 óra ami napi 3-4 óra az nem gáz.
De ha mellette dolgozol meg család, akkor sok, önnmagában nem hangzik soknak de ha a szabadidõdhöz méred akkor nem Hardcore, de nem is annyira kevés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Napi 8-10 óra simán. Hétvégén reggeltõl estig gyakran megvolt 12 óra egyhuzamban (ez így 25), hétköznap, meg suliból haza, megtanultam (könnyen tanulok így gyorsan ment) fürdésig akár 6-8 óra is megvolt minden áldott nap.

Ez így konkrétan 60-65 óra hetente, ami kéthetente 120-130 volt (jelezném, hogy jelenleg ez a felénél is kevesebb volt pl. az elmúlt két hétben, sõt majdhogy nem harmadolódott).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
A sértõ szó a nigger, a rassz a néger. Az, hogy kenyai, amcsi, nigériai vagy kiskunkarakószörcsögi, attól még néger, nem afro-amerikai. Cigány is cigány, nem roma. Azt is a politikusok találták ki. Ugyanúgy, mint a süket-siket, meg fogyatékos-szellemileg sérült, stb hülyeségeket. Több ezer évig jók voltak azok a szavak, kutya nem sértõdött meg rajtuk, de most már ebben a kurva nagy egyenlõségben nehogy már süketnek mond a süketet... Ez nekem röhejes.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jarlaxxe
Egy svéd feka mióta afro-amerikai?

arty
én bírom a kézikamerásokat, end of watch és cloverfield pedig a talán legjobbak (amiket láttam)

(+district9, attack the block még ami beugrik, h mintha kézikamos lett volna és tetszett is)

Forza.

genndy
Elmúlt két hétben. Minden szó fontos ám.

DarkSector
Heti 50 óra nem éppen kauzár....én 48 órát dolgozok egy héten,,, az nem kevés. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
48.4 óra az elmúlt 2 hétben. Akkor én is kazuár vagyok? 😊

Ezzel csak óvatosan, mert például egy olyan helyen, ahol nem is gondolnád, hogy gond elköpsz egy ilyet ott helyben zsigerelnek ki.

Konkrétan svéd ismerõsök mondták, hogy ott kint ilyet ne nagyon, de még ha itthon vannak se merik használni az n betûs kifejezést.

Szokjuk meg, hogy afro-amerikai, vagy fekete (ez elfogadottabb), de ha teljes korrekt akarsz lenni akkor sötét börû.

Tinman
Nem minden néger afro-amerikai... gondolom a jelzõvel Imi arra utalt, hogy amcsiba született fekete csajról volt szó, nem pedig egy kenyai menekültrõl.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Miért, mennyi volt a kazuárrá válás elõtt?

Nálam steam 50 órát jelez az elmúlt két hétben... Szóval Kazuárosodok már én is...:-)

És hogy az alvás rovására menjen a gém az nálam elképzelhetetlen.

DarkSector
Nem érzem , ami konkrét segítség volt a TR-el kapcsolatban spoiler-be írtuk.

Rapid81
Nálam az afro-amerikai kifejezés vágta ki a biztosítékot. Néger, aztán annyi. Nem tudom mit kell polkorrektkedni. 😊

Tinman
Cloverfield is frankó volt, pedig kézi kamerás és mondom, szintén gyûlölöm a handycam-es filmeket, de az a legjobbak közé került most nálam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Nem szeretem a kamerásákat. A bunyós résznél megfájdult a fejem és kinyomtam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Maximálisan kazuár vagyok!

A héten alig játszottam ~20-25 órát. Ez tipikus kazuár jellemzõ, ugyanis a HC gamerekre rárohad a zokni, hónapokig nem fürdenek, nincs munkájuk és többet játszanak, mint alszanak. (Ahhh... régi szép idõk :-D)

Én bezzeg megiszom az alkoholos dolgokat. Nem vagyok büszke rá, de elõzõ hét vasárnapom erre rá is ment (most szombaton tudtam meg dolgokat mi történt egy hete 😛 )

genndy
End of Watch bizony jó film. Kemény, de jó.

Fátylat rá. Tisztáztuk már a dolgot. :-)

jarlaxxe
Én már dekahedron szinten vagyok.

Tinman
+1-et kell, hogy adjak.

Tinman
End of Watch - végre egy frankó film, pedig utálom a kézi kamerás marhaságokat, de ez nagyon rendben volt. Nézzétek :-)

Közben visszaolvastam...

1. TR spoiler hegyek. De már rutinosan megoldom: Bármilyen hsz-t amiben szerepel a TR vagy a Tomb Raider no meg a Lara szó, az instant skip. Így elég gyorsan végigolvastam a kb. ~150 új üzenetet így :-P

2. Kis buzulás a végére.

Ez is megvolt :-D

genndy
Innen nem fog jelentkezni senki, mert itt senki se kazuár. Itt kõkeményen csak kockák vannak.
Megjegyzem: nekem semmi bajom a szó ilyenféle magyarításával.

DarkSector
Nem gáz, de azért nekem nem tetszenek az ilyen kigyúrt csajok...😄
egyszer megbántanám azt agyonverne. 😄

genndy
Végigolvastam én is (még a törlés elõttrõl), és ne sértõdj meg, de tényleg spoilereztél, ratgabéknak van igaza.

IMYke2.0.0.0
Annak idején, mikor több mint 2 évig, heti 4 alkalommal testépítésre jártam, akkor volt egy testépítõ nõ ideálom, akinek fantasztikus háta és vállai voltak.
S õ még gyönyörû is volt - igaz, sok emberkénél kivágná a biztosítékot, hogy afro-amerikairól van szó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>
Olimpián, sporteseményen én még elnézem az ilyesmit, de máshol nekem is más jut eszembe 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Két izmos test? 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

MerlinW
boah😄

[merlinw.org]

Rapid81
Ja, azért megy úgy az autó az aszfalton, mintha korcsolyázna. Aha, rally...

IMYke2.0.0.0
Nem tudom szó szerint idézni, de mintha hallottam volna valamiféle szólást erre.
Valahogy úgy hangzik, hogy:
Nincs is szebb, mint amikor két izmos felsõtest egymáshoz simul... 😊)))

Meg van olyan is: ha egy nõ szép, okos, ügyes, az csak férfi lehet 😊

jarlaxxe
Erre van a spoiler, most már én is kiváncsi vagyok.

DarkSector
Dugig vagyok ilyenekkel. 😄

IMYke2.0.0.0
No, ketten akkor már vagyunk. 😊

DarkSector
".....anélkül is éppen elég hülye vagyok 😊"

Ezt felírom valahová, miközbe nyitom a pezsgõt. 😄

MerlinW
Nincs is igaz szerelem, csak két férfi igaz szerelme 😄D

[merlinw.org]

TBTPumpa
Mivel egy komplett küldetés épül arra az "újításra" nem akarom lelõni a dolgot. Nekem személy szerint nagyon bejött. Jópofa és rettentõ szórakoztató volt.
Majd egyszer úgy is kipróbáljátok, bár addigra lehet hogy más RTS-ben is "szerepelni" fog majd ez a dolog.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Jó poén 😊))

Shep
Akkor téged dobunk máglyára 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én is így érzem, baracklével kiegyezek, mert én sem iszom semmi alkoholosat, anélkül is éppen elég hülye vagyok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ebbõl szerelem lesz. 😄

fery02
Én NEM spoiler-eztem... ellenben azt bevállalom, hogy ezt a lavinát most én indítottam be a #103508-es hozzászólásommal.

Komolyan nem állt szándékomban, nem akartam, hogy ez legyen belõle.

Elnézést is érte mindenkitõl! Én vagyok most a pénisz. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Nekünk személyesen is találkoznunk kéne 😊
Biztos vagyok benne, hogy jobb lenne köztünk az összhang.
Itt, fehér lapon, fekete betûkkel semmi sem megy át.
Elkönyveltél, talán lázadsz is a "hatalmam" (nincs semmi, kiskakas vagyok ezen a dombocskán) ellen, és nagyon nagy hányadban negatívnak érzem a hozzámszólásaidat. Nem, nem vetítek ki semmit rád - csak így érzem.
S éppen ezért hiszem, hogy tök jól elbeszélgetnénk egy pohár ásványvíz (nem iszom alkoholt, és színes italokat - a vesém miatt) és valami ütõs magyar nemes nedû mellett.
Szerintem.

Shep
Mint pl?

TBTPumpa
Sokáig nem tudod húzni, mivel van néhány pálya, amit idõre kell teljesíteni. Minden RTS-ben vannak ilyen küldetések... Ez már a "mûfaj védjegyévé vált".
Viszont itt legalább találkoztam újító ötletekkel is ami az RTS mûfajt illeti. Egyik másik baromi nagy móka volt!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
Az nem korcsolya, hanem rally. Kicsit látom elkeveredtél....

Forza.