Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Én HR-t végignéztem YouTube-on. Tök jó volt így, játszani nem játszanék vele😊

[merlinw.org]

jarlaxxe
Hát ettöl nem változott meg a véleményem ha játékot teszek be nem mozizni akarok és én meg untam is de ez persze magánvélemény.

DarkSector
Bocs azt hittem itt csak konzol utálók vannak azokat meg nem érdekli a Halo4. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Én azért szívesen végigunatkoznám 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Heavy Rain

Nem tudom mit írjak. Ez elképesztõ jó volt. Mint játék túl sokat nem ér, mint egy jó hosszú ineraktív film, viszont már nagyon is!

+ Grafika gyönyörû, aprólékos, hiteles, nagyon valós az atmoszférája minden helyszínnek.
+ Story és a karakterek rettentõ jók voltak. Minden karakterszál nagyon jól felépített. ( lehet csak én beszélem bele, de a story írók kicsit merítettek a Fûrészbõl (is) )
+ Zene jó volt, de semmi maradandó, a szinkron és a környezeti hangok viszont tökéletesek
+ a rendezések, akciók, „átvezetõk” ami lényegében 98%át kiteszi mesteriek
+ az FBIos arc felszerelése elég menõ volt
+ jól használta a kontroller gombjait és a sixsaxis adta lehetõségeit
+ ami csak a mi ügyességünkön múlott, vagyis minden mozzanatunk szinte azonnal írta a story és az események következõ sorait… sok sok lehetõség van, sok sok jelenet, amirõl lemaradunk, mert máskép játszuk, és ez nagyon izgalmassá teszi az egészet.
+ azért van benne kihívás, kell a jó reakció ahhoz hogy ne bukjuk el a dolgokat, volt 1-2 puzzle szerû dolog is ahol nem ártott figyelni

- szenvedõs irányítás... alapjaiban a sony béna kontrollerje a hibás, na de direkt csinálják a fejlesztõk is??? Annál jobb ok nem kell hogy autós és lövöldözõs játékokban sem tesznek semmi fontosat a karokra, ennek ellenére itt megtették. Az a sétálás, ami kimondottan kényelmetlen volt.
- Voltak helyzetek amikor úgy éreztem hogy simán jó gombot nyomtam és jól hadonásztam, idõben tettem és még is hibásnak vette… itt ez nem fért bele!!! Fõleg a sixsaxis volt a ludas
- Lehetett kamerákat választani, de voltak helyzetek amikor nem úgy mutatta ahogy kellett volna
- 1-2 béna mozgás azért elõfordult
- LA Noir után itt is szarok voltak a mimikák, de amúgy is…. erre jobban kellett volna figyelni

Játékidõ korrekt ( tippre ) 12-13 óra volt , fõleg egy filmtõl.

Mindenkinek végig kell nézni, akarom mondani játszani, mert nagyon szórakoztató, izgalmas, letehetetlen és egyedi élmény.

A jó végkifejlettre hajtottam, és szinte az egész ügyet felderítettem, csak 1 részletet buktam be… de még is a végén olyan hibát követtem el abban a pillanatban nem tûnt nagy dolognak mert másra koncentráltam, de mégis ott pecsételõdött meg a végkifejlett, amit pont el szerettem volna kerülni 13 óra játék után… szopó, és döbbenet… de ez egy ilyen „játék”.

Ez az ami megéri hogy többször és átélje az ember, mert mindig más és annyira más tud lenni mint semmi más, nem pedig az hogy az Unchartedben csaló hardon megszerzed azt az értelmetlen trófeét.. attól nem lesz jobb a játék, és neked sem lesz jobb, hogy munkaszerûen copy paste ugyan azon ugyan úgy végigmegy az ember. Értelmetlen.

Tökéletes, remek, kiváló, mindenki próbálja ki, nézze végig, és legyen gazdagabb egy felejthetetlen élménnyel!

11/10

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Pedig ez a legjobb megoldás, nekem van konzol+pc, és nem nyavajgokk, mindennel játszom ami tetszik mert a játék a lényeg nem a platform.
PS3 a GoW3 és Uncsik miatt érdekelne de majd talán ha már eljár az idõ felette olcsón veszek 1-et, de 50 ezret nem ér csak 1-2 játék végett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
" Heavy Rain... Azzal én is szívesen játszanék" - de nem tudnál mert az nem játék csak mozizás én nagyon untam.

IMYke2.0.0.0
Néhány spoiler itt is beröppent 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Pedig lesz még egy-két jó játék még idén.

TBTPumpa
Ne fájdítsd a szívemet! Xbox360-at már nem veszek. Ha lesz konzolom, akkor már a következõ generációból! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Az igazság fáj... valaki nem bírja elviselni az igazat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
K*va unalmas az állandó indokolatlan trollkodásod. Mindegy, nem érdekel, üdv a tiltólistámon.

[merlinw.org]

DarkSector
Durva lett a Halo, Nagyon nem láttam még ilyet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem az hogy porig alázza technikailag a Crysis 3-at, hanem mert szép és a dizájn ami üt, nem is kicsit, van benne minden amit akarsz, jármûvekbõl harckocsi tank, repcsi, ûrhajó, minden, a harc is jó, a sok féle fegyver, az ellenfelek teljesen eltérõek és nem lehet eszetlenül nekirohanni mert hamar meghalsz, a sok felszedhetõ imp, nagyos látványosak és többféle stratégiát biztosítanak.
Van a közepe felé jet. 😊

Nekem a legdurvább az volt mikor a lebegõ gömb körül kellett a nagy nemtudom mik közt repkedni, leszállni és egyenként behatolni...asszem 3 helyre kell bemenni.
Valamint a végsõ ûrhajóba mikor egy kisebb ürhajóval berepülsz és kiiktatod a védelmi rendszert, az is durva.

Beszippant a játék rendesen.

IMYke2.0.0.0
Nem ér... 😊
Neked van mindenféle konzolod 😊
Így könnyen tudsz válogatni az exkluzívak közt. De, nekünk, pusztán PC-seknek marad a nyálcsorgatás 1-2 jó játékra.

Botond
Q9300 a proci. Gugli barátom! 😄
IMYke2.0.0.0
Én ellenállok - nem veszek Assassin's Creed-eket.
Még.

Totti5
Ezzel én is így voltam, csak nem PCre, hanem 360. Aztán megoldottam a problémát😊 hisz nincs más választás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
WRZ-ben futna otthon, de ugye minden nélkül. Ha veszek valamit, akkor már dobozos, vagy STEAM-es.
Elkurvultam (megjavultam), mert WRZ-játék esetében hiányérzetem van. Olyan, mintha nem az egész játék lenne a gépen.

TBTPumpa
Ohh Heavy Rain... Azzal én is szívesen játszanék!

Idén eddig csak 3 játékkal végeztem: Crysis 3 (szenvedés volt), Tomb Raider (kvajó móka volt), SC2 HotS (ez is jó móka volt).
Közeljövõbõl: Resident Evil 6

Botond
Ja, Tinman! 520 mega maradt, és a 2 TR már nem fér el! 😄
IMYke2.0.0.0
RDR nem izgat, de a Heavy Rain PC-s hiátusáért haragszom a világra 😊

Fpocok
Durva AC leárazás steamen. Már akit érdekel ez az uncsi, rókabõr, ctrl c ctrl v játék.

Botond
Radeon 4770+Q9250 (vagy vmi ilyesmi)+4gb ram nem egy atomerõmû, de 1280*1024ben hasított simán. Szerintem este nekikezdek x-en is, mert nagyon jóság a cucc. 😊
IMYke2.0.0.0
Igen. Sejtettem. Szegény már nem mai csirke.

Akartam is kérdezni, hogy megvolt-e. Mert jóféle.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
No, azért irigyellek is.
Nincs gépem ahhoz a játékhoz. Pedig, az még érdekelne is.

Nekem legnagyobb szívfájdalmam RDR pécés hiánya, másik a Heavy Rain. A többi játék hiányával együtt tudok élni minden további nélkül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem jelenik meg a spoiler nálam.
Amúgy, gondolom, arra utaltál, hogy milyen csúnya lett. S igazad is van.
De annak idején tuti nõ volt, nem volt szénné tuningolva, és még nõiesebb is volt.
A váll- és hátprogramja meg fenomenális.

Na hozzá már sokat kéne inni... Nagyon! :-)

Jah és úgy, hogy az év negyede letelt.

TBTPumpa
Halo 4... Szívesen játszanék vele, csak Xbox kéne hozzá.
Az elsõ két részt PC-n játszottam végig. Tetszett mindkét rész, sajna a harmadik részt azóta sem kaptuk meg PC-re.
Illetve a Halo Wars is jöhetne! Jó kis RTS lehet (az Age of Empires sorozat készítõitõl).
A 4. részre már a tavalyi E3 óta kíváncsi vagyok. Valamiért az ott mutatott gameplay baromira bejött. Persze tudom, marketing.
Ugyanígy a Microsoft standján mutatták gameplay videóban a Tomb Raider harcrendszerét is. Nah már akkor eldöntöttem, hogy az új TR kell! <#idiota>

És PS3 fronton is lenne pár játék, amit kipróbálnék tuti (idei mezõnybõl is van néhány cím).

De egyenlõre elég a PC. Ezt is fejleszteni kéne már! Mióta az SC2 Heart of the Swarm fizikát is hozott a játékba rosszabbul fut az SC2, mint 3 éve...
Elvileg a fizikát a CPU számítja ki a játék szerint, mégis a VGA erõlködik vele. És Extreme (Ultra utáni lehetõség) beállításra sem tehetem, mert sokat "esik tõle" az FPS. Szóval már az i7-es proci is szar? <#idiota>

Gondolom Rome 2 akkor nálad is várós! Vagy tévedek?

Botond
Ja, tudom már! 😄

Sleeping dogs volt eddig amit végigtoltam a-tól z-ig.
:-) Hát elég összetett cucc! Amúgy kicsit belejössz nem olyan bonyolult ám, mint pl. a Neverwinter Nights-ok.

Tehasut
ÁÁÁ! A szemem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem idén hét szûk esztendõ van új játék tekintetében: TR érdekel, de nem warezoltam le, majd veszem.

Idén még must have: AC4 (ez ugye idén derült ki, hogy jön is), Rome 2 (tuti több száz óra játékidõ lesz benne), Company of Heroes 2.
Nem tudni még de ha lesz Dragon Age 3, akkor az. Jah és persze SR 4 is érdekel (azért milyen fura, hogy ezek mindegyike csupa folytatás, semmi új ötlet)

Még ránézek: Bioshock infinite és DMC5-re.

És ennyi idén ennyi játék érdekel egyáltalán annyira, hogy vegyem a fáradtságot a megvételre/letöltésre.

Ez így azért annyira nem tûnik kevésnek, de sajnos ez egy évrõl évre csökkenõ szám. 2014-re van a Cyberpunk és witcher 3 így elõreláthatólag és ennyi (jé ebbõl az egyik szintén folytatás).

Botond
Nekem nem is tudom mik mentek le idén. La noire végére érek hamarosan, de azon kívül csak stratégia volt szerintem amiket nonstop tolok.
Tehasut
Egyelõre a karaktergenerálásnál járok, durván bonyinak tûnik a szabályrendszere.
Fpocok
Idén még semmit nem vittem végig. Semmi érdemes játék nem volt eddig.

Nekem Skyrim, Impire, amit végigvittem idén.

DarkSector
Most amiket végigvittem:

DMC5, Halo4, TR. mindez 2013-ban.

DarkSector
Igen de ez nem kór, nem betegség. 😊

DarkSector
186cm-es vagyok, ez lehet hatalmas, de nem.
Ha õszinte akarok lenni, amit mindig mindenhol elmondtam az van, régen warez miatt mindent nyomtam, PS1-2 korszak.

Most film-sorozat meg, meg sg, meg hobby szerkesztések.

Játékoknál HC remete élet ha jön valami jó játék. (sajnos ez ritka)
Utobbi 2 évben max játék akciós vásárlásban lettem kocka.
De idén stop van mert nincs keret nagyon, vagy ha netán veszek akkor ami télleg kell és játszom is vele. Halo4.

De ez a sok mai cucc,
Háát, kurva hamar beleunok a legtöbb játékba. Kellemetlen ezt mondanom de így van, sajnos a DS3 is ebbe a kategóriába tartozik, de nem azért mert rossz.
Crysis 3 rövid, mégsem volt erõm és a configomnak ereje hogy végigvigyem.

én megmaradtam ilyen vén fafejnek, a mai játékokból sok szar, a régiek meg szarrá válnak...a szar kifejezés szubjektív.
Rage-nek 3x kezdtem neki, és mégsem jött össze.

Tikal
Afro amerikait az USA-ban élõkre mondhatod, egyébként meg feketék...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Korábbi óraszám egyértelmû túlzás volt, így én fejlõdésnek értékelem a dolgot.

Én úgy képzellek el, hogy hatalmas kocka vagy és minden új cuccal játszol.

Steam aktivitás meg ennek szellemében nem sokat mutatna :-)

DarkSector
Ez egyértelmû visszaesés, a fejlõdés az ha növekszik az óra/nap száma. 😊

DarkSector
Mond el miben vagyok kocka? 😊
Hány játékot nyomtam végig mostanában? 😊
Nézted steam aktivitást? 😊

Nem érzem én rosszul magam. Tudom mennyit gémeltem korábban, és mostanában mennyit. Ez egyértelmûn fejlõdés részemrõl.