Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel csak 20-án jelenik meg ezért hármat találhatsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
A környezetet tekintve megértelek, de azt remélem tudod, hogy a 2/BH/Rev egy kerek történetet, életutat mesél el? Tehát játéknak jó lesz, de érteni nem igen fogod😊

[merlinw.org]

w77d
Nekem is tetszett az elsõ rész, de számomra a legjobb a Brotherhood volt. A Revelations világa nekem nem igazán jön be, de azért nyögvenyelõsen végigtolom.

Shep
Hülyeségeket beszélsz, vannak a szériának gyenge és unalmas részei de igen is érezhetõ a fejlõdés COD-ban 10 éve ugyanaz csinálod és grafot leszámítva semmi nem változott, na jó a Trey próbált némi újítást becsempészn iaz új részbe pl. Tower defense 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
1. igen AAA+++ játékokat futta a régi gépem...igen.
2. milyen bekrepált konzol meg még1 konzolt vettem?
NEM BAZDMEG 1x vettem 2008-ban 42k volt képzeld.
Hihetetlen mi?

Látszik rám sem figyelsz...részemrõl vége.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
AC-bõl az elsõ rész tetszett kizárólag. 😊 Tudom, hogy mindenki másnak meg pont az nem. De ha maradtak volna annál, akkor tetszett volna a többi is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Na erre csak annyit írok itt a lakásban konstans 19 fok van télen. Oka rendkívül prózai magasabb gáz számlát nem tudunk kifizetni. Teljesen szokható a klíma.

Amúgy érthetõ érvek, így már teljesen megértem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
4-5 órákat szeretek min. játszani hétvégén. Ezt normál öltözetben egyszerûen nem bírom elviselni 18 fokban. Meg tudod az a baj, hogy oké, hogy a polcon levõ hõmérõd kiír 22 fokot, de az a lábadnál, simán lehet 5 fokkal kevesebb. Persze ha padlófûtésed van, vagy a panelban laknak alattad akkor nem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Tower Defense-tõl a hajam az égnek állt, szerencsére nem volt kötelezõ így hagytam az egészet a francba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
A játék fõ eleme ugyanaz igen.
A karakter, az amit kell benne csinálni, most faszán mindegy nekem hogy fákra kapaszkodok fel vagy házakra, ha érzem hogy ugyanazt csinálom
Ezt most nem is értem minek írom, nem tökmindegy részetekrõl?
Ha tetszik , vegyétek meg, játszatok, azt ennyi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Folytasd csak. Magadat égeted. Legalább azzal lennél tisztában, hogy mit írtál le pár hozzászólással korábban. vagy ha nem emlékszel, akkor olvass vissza...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Tudod, hogy kedvelem AC részeket, le is toltam a 3. rész kivételével mind...

De!

A lovaglás inkább akadályozó tényezõ volt a városban való közlekedésben, mint sem elõny. A tanoncok toborzása elég hamar egy repetitív NULLA kihívást igénylõ fárasztó mini-game.

A tower defense bénaságot szerencsére nem említetted, mert az is erõsen felejtõs... ráadásul nekem be sem dobta a tutorialon kívül soha, mivel a tanoncok mindenhol rém erõsek voltak nálam, így nekem támadásokat visszavernem ily módon soha nem kellett.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Lebuktam 😊 Brotherhoodot venném meg egyedül a szériából de nem tudok most kártyázni, úgyhogy ez az akció kimarad.

MerlinW
Melletted beszélt, nem ellened.

[merlinw.org]

DarkSector
Semmiféle pc vs konzol nincs, Rapid csinált belõle azt.

Nem. Azt írtad konkrétan, hogy semmi változás, ami tényleg csúsztatás volt részedrõl. Vagy mondjuk úgy túlzás.

DarkSector
"Azt mondtad, hogy 40-60k-ért nagyja AAA+++ játékot futtató gépet raksz össze. Aztán írtad, hogy 160k-t költöttél az elmúlt 5 évben a pc-dre. Na ez már nem 40-60k. Meg gondolom nem 5 éve vetted 42k-ért a konzolod, hanem volt hamarabb is, csak feltehetõleg bekrepált és a 42k-ért nemrég vetted azt, ami most van. Ezt kéne összeszámolnod, mert mint írtad, a pc értékének számításába neked 200k alapár + az 5 év alatti fejlesztések árai is beleszámítanak és számodra így jön ki a 300k. Akkor a konzol árát is így számold..."

ekkora baromságot, nem olvasod el amiket írok?

Shep
15 fok az már majdnem jó de a 16 azért kell a kellemes szórakozáshoz nekem, 17-18 fok meg már maga a kánikula

Ezzel nem is értem mit akarsz mondani! Én milyen játékot szidtam neked AC-vel szemben? Írtad nincs változás, tételesen leírtam mik voltak.

Rapid81
ja, a vinyó 4 éves.

MerlinW
Gondolom WRZ, mert én még nem látom az ubishop-ban.

[merlinw.org]

DarkSector
Remélem valaki másra gondolsz mielõtt félreértés lenne, és nem rám...mert én ilyet nem mondtam .
Csak nehogy valaki azt hidje hogy utalgatsz valamire.

Zomil
1ora alatt több, mint 100hsz. Egyszerre konzol vs pc és ac flame ti aztán kitesztek magatokért 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Már megint félrebeszélsz...

Azt mondtad, hogy 40-60k-ért nagyja AAA+++ játékot futtató gépet raksz össze. Aztán írtad, hogy 160k-t költöttél az elmúlt 5 évben a pc-dre. Na ez már nem 40-60k. Meg gondolom nem 5 éve vetted 42k-ért a konzolod, hanem volt hamarabb is, csak feltehetõleg bekrepált és a 42k-ért nemrég vetted azt, ami most van. Ezt kéne összeszámolnod, mert mint írtad, a pc értékének számításába neked 200k alapár + az 5 év alatti fejlesztések árai is beleszámítanak és számodra így jön ki a 300k. Akkor a konzol árát is így számold...

Nekem egyébként a pc ház 10 éves, táp + dvd író 8 éves, monitor 7 éves, alap + proci + memória 4 éves, bill + egér + vga új. Akkor az én pc-m értékét 10 évre visszamenõleg számoljam össze? Akkor már bõven jobban jövök ki, mint a te pár éves konzolod, amire még a játékok is drágábbak...

Folyamatosan félrebeszélsz, majd amikor rajtakap valaki, hogy félrebeszéltél, akkor másfelé beszélsz félre. Annyi gerincesség lehetne benned, hogy elismered, ha bebuktál a fennhangon hangoztatodd véleményeddel, nem pedig terelsz.

MerlinW
Esti popcorn-nak teljesen jó volt.

[merlinw.org]

Shep
AC3-hoz. Játszom a 2- DLC-t a Washingotnosból és szerintem sokkal jobb lett, mint az elõzõ. Csak ez az 5mp alatt kiszúrnak és nyakamban az egész város dolog ne lenne még mindig, így egyszerûen nem is lehet csak sétálgatni a városban.

Tinman
Télen sokkal többet konzolozok, mint enyhébb idõbe.

Ennek rendkívül prózai oka van ennek: hideg.

Télen eléggé hideg ez az északi fekvésû, rosszul szigetelt szoba. Átlag 18 fok.

Éveken keresztül próbáltam mindenféle trükköt, hogy órákon keresztül tudjak PC-n játszani zavartalanul olyan játékkal is, amit csak bill + egérrel lehet normálisan terelgetni, de minden próbálkozásom kudarcba fulladt.

Még USB-s fûthetõ papucsot is vettem (banplz ja), de akkor meg olyan hideg volt kint (-17-18 fok pár hétig), hogy a szobában +15 fok körül volt csak, a padlón simán +12 körül és gyak. semmit nem ért a pacsker, a bokám meg szétfagyott.

Beöltöztem sokszor ahogy csak bírtam, de akkor meg a kezeim fáztak, nyakam. Rendszeresen hörghurutom lett, láz, száraz köhögés, 1x Mass Effect közepe tájékán majdnem 39 fokos láz.

Egyszer berágtam és sapka, sál, télikabát, bakancs, jéger + belsõ béléses polár farmerben ültem le játszani a 15 fokos szobába. Egy ideig bírtam, de mivel az ember nem mozog, így szépen lassan úgy is kihûltem.

Végül feladtam. Télen nincs PC gaming, csak akkor ha controllerrel is lehet ágyból, betakarózva tolni.

Nem véletlen, hogy a Gothic 2 + kieg-et tavaly nyáron toltam le :-)

Shep
Na módosítanám a pár nappal ezelõtti Istenek Fegyverzete 3-as véleményemet annyiban ,hogy a 2. óra azt hozta amit vártam, igazai Dzseki-s akcióvígjátékot.

DarkSector
Ez szubjektív vélemény volt, hiszen írtam HOGY NEKEM...

Írtam hogy amúgy hozza a szokásos minõséget, ami jó, de nekem már elég.
Mindenki támadásnak éli meg.

Én is. Lassan már érik a csere, mert a 2 gb ddr 2 (800 mhz), a Q6600 proci és a jelenlegei 5770-em kezd szépen lassan elavulni az 5400 rpm-es winyóm meg már matuzsálem.

SSD kéne, meg vagy 1 TB winyó, meg alaplap, vga, proci, memória. Persze a jelenlegivel is elvagyok még akár évekig is, de azért jó lenne valami korszerûbb.

Jelenlegi konfig vga kivételével egészen pontosan a mai napon lett 5 éves. Boldog szülinapot gép...<#puszi>

MerlinW
Jah, meg a 26. COD epizódot vásárolják..

[merlinw.org]

MerlinW
Nekem nem baj.. engem hidegen hagy mivel játszanak mások. Csak kerüljük a negatív kritikákat olyan játékokkal kapcsolatban, amelyek objektíven nem érdemlik meg.

[merlinw.org]

grebber
De ezt birom az ilyen emberekben az AC sorozatra rámondjak hogy rókabõr semmi újítás.
Azt pl a Gears of War ****át szopják milyen jó, és hogy merem lerókabõrözni!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
"Csak közöljük, hogy igenis változott a sorozat, max te nem vetted észre. "

még 1x utoljára, észreveszem, nem azt mondtam hogy nem változik, hanem NEM eleget ahoz hogy engem újra elkapjon.

jetblack
Jo temavaltas 😄 A Driver SF-et megvettem GMG-n letolti install es utana a uplay hiba miatt nem inditja el a jatekot mondvan nincs installalva es tenyleg nincs de a capulse meg azt mutatja hogy igen :S

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
4-5 évenként 200k egy normális, aktuálisan jó játékos PC szerintem is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
És ez baj? 😊

DarkSector
De mirõl beszélsz?
Nem hazudtam, nem beszéltem félre, és a 100k-t neked mondtam vazze.
Az hogy nem érted az egy dolog.
Milyen régi konzolokat számoljak?
PC-ket is számoljam akkor? mikor vettem 80k-ért vga-t?

Ez nem konzolfanság, csak írtam ha valaki valamit akar megoldható, ne jöjjön itt hogy nincs pénzem, ha fent tudsz tartani egy játékra egy pc-t, egy konzolt is meg lehet oldani, a többi csak hanta.
Kompromisszumokat kel kötni, de megoldható...ennyi.

Nem erõszak, nem akarod és kész.

MerlinW
200-300k-ért szoktam vasat venni és általában 4-5 évente cserélem

[merlinw.org]

Nem. Nem akarunk meggyõzni. Csak közöljük, hogy igenis változott a sorozat, max te nem vetted észre. (Brotherhoodban például bejött az egész város renoválása, a városban történõ lovaglás, a tanoncok toborzása, ami igazán a revelations-re teljesedett ki teljes valójában, AC 3-al meg óriást lépett játékélményben a sorozat).

MerlinW
Akkor neked egyik sem fog már tetszeni a jövõben, mert min ilyen lesz. Ha nem lenne ilyen, nem lenne AC a címe.

[merlinw.org]

genndy
De hát máshogy hogy lehetne folyamatosan elsõ helyen a topik? <#nemtudom>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Hát azért 40-60k-ból nem valami jó gépet lehet összerakni. Fõleg, ha évekre tervezel. Mert mondjunk évente talán elegendõ lehet.

DarkSector
Igen...játszottam, nem végig, de mint mondtam az eredeti koncepcióból elég nekem.
Most meg akartok gyõzni hogy nekem tetszen a többi rész? Jól értem?

MerlinW
Én csak a Tomb Raider-t és a Dark Souls-t ötödszörre. Ezeken kívül idén csak DLC-ztem (ME3, AC3, Border 2)

[merlinw.org]

DarkSector
Nekem 5 év alatt 160k, hogy monitor+vga csere volt.

Rapid81
Hagyjuk. Megint csak a marhaságaidat hirdeted, mint szoktad. Ennyire vérkonzolos nem tudom hogyan lehet valaki, aki ráadásul ennyit beszél félre, aztán mikor rajtakapják, meg csak megint félrebeszél és megint és megint... Valamikor kitaláltad ezt a 200-300k pc-s dolgot, aztán megragadt a tudatod valamely sötét sarkában. Bezzeg a másik kérdésemre nem válaszoltál a konzoloddal kapcsolatban... Bár gondolom tutira 0day vetted a konzolod 42k-ért... Ha a pc fejlesztést hozzácsapod az árhoz, akkor csapd hozzá a konzol kiadása óta általad megvett összes konzolt, amit cserélni kellett.

Játszottál egyáltalán az utána következõ részekkel? Mert nem mondanék butaságokat ha megtetted volna.

DarkSector
Jó neked. 😊

Fenéket. Mint mondtam 5 évvel ezelõtt költöttem 200k-t (volt rá, nem ecsetelem mibõl magánügy), azóta eltelt Több mint 5 év és 100k a mérleg (sok kuporgatás, lemondás és önmegtartóztatás árán). Tetszik érteni?