Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
abban biztos, vagyok, hogy a szart könnyû meglátni, a megjelenés elõtt hónapokkal kilopott és félamatõrök által 5 gigásra letömöritett anyagoknál én is látom - mert van - a különbséget! plusz egy szarabb riliznél a nagy homogén hátterek - mint itt a képemen - esetén jön a sávosodás, ami szintén nem csak bitrátafüggõ... viszont amit linkeltem, az a hdbits enkódereinek legjavát alkotó don csapat munkája, egy "könnyû", digitális kamerától származó, jól tömöríthetõ filmbõl 😊 ha abban hiba van, 1 hét és proper... 😉
---
elnézést mindenkitõl, jól szétcsesztem a topikot :/
Forza.
Mint a játékoknál, 5x akkora gépigénnyel nem lesz egy játék 5x szebb.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
pl aki integrált hangkártyán hallgat zenét az ne erõltesse a flac és egyéb loosless formátumokat
ha nagyon is számít a bitrét, akkor miért nem látni különbséget az általam belinkelt 30 és 5 mbit/s anyag közt? hatszoros a difi... szóval? 😉
" miért szokkták lecsalni a felbontást ?"
mert a "hiányzó" 280 pixel úgyis csak feketeség, azt felesleges lenne belekódolni (az is eszik/enne valamennyi bitrátát, feleslegesen)
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a filmeknél meg az a helyzet hogy egy 20as monitoron teljesen mind1 melyik relaset választod, nagytvn van kül a 2 között, van mikor szinte ott is észrevehetetlen
Engem viszont az érdekel, hogy mkv-s "rilízeknél" miért szokkták lecsalni a felbontást ? pl. 1920x1080 helyett x800 ..
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Resident Evil 5 = £3.49 (GameFly)
LIVE-os, achik is vannak! Veszed?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Kamu cuccokkal nem szórakozom! <#ejnye1>#ejnye1>
Valakinek nem kell innét meghívó erre a "csodás" oldalra?
Szívesen adok, van pár darab! <#idiota>#idiota>
Kiragadsz 1 db. képet.
Egy képet ahol eleve a fókusz a csajon van, a háttér értelemszerûen így elmosódott.
Egy képet, ahol NINCS MOZGÁS abban a jelenetben! A csaj áll és max a szája mozog.
Füst, köd, tûz, gyorsan váltakozó jelenetek... ilyenek esetében én bizony látom a különbséget és zavar is. Persze nekem a 24 frame is baromi kevés, de tudom, te teljesen jól elvagy vele. We are diffrent.
A magas bitráta beli különbség nem minden egyes képkockán veri ki a szemem, hanem az összhatás egészen más. Üljünk le együtt, nézzük meg a 2 rilízt és mindig feltartom majd a kezem ahol a 720p lower bitrate verziót drámaian rosszabbnak látom, a másikhoz képest.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A legtöbb konzol játék ebbõl él.
Meg a legtöbb pc-s hardvergyártó.
Meg Sheep is mesélhetne ezügyben, a sweetfx-révén. 😄
Forza.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nekem nem lenne szükségem rá, csak mondom támogatom a zoldalt. 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a gyakorlat viszont: #104331
tehát a veszteség nyilván létezik, csak szabad szemmel - pláne mozgásban - nem vehetõ észre, ha a relanzer elég jó 😊 (és a forrás sem extrém nehéz.... márpedig a prometheus valóban elégé zajmentes, gondolom a Red (digit) kamerák miatt...)
Forza.
Hamár ilyen sok idöt elbaszok itt, 80Ft-t havonta megér az oldal 😊
Abban jó lennl. 😄
Leszedtem tegnap japó horrorfilmeket.
Parasite Eve 2, best game EVER!
nézd a csaj bõrét:
1x-es nagyítás paint-ba.
origi:
rip:

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak, ha mégsem innét nyer az illetõ, akkor nem érdemes a Wings of Liberty-t beszerezni olcsón, mert a Heart of the Swarm és a majd egyszer érkezõ Protoss-os kiegészítõ sokba kerül/sokba fog kerülni.
Majd a három rész együtt jobban meg fogja érni (sokak számára), mint így külön-külön.
[merlinw.org]