Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Végigvitted? mert úgy a felétõl a gameplay java része felfedezés, platforming hatalmas szabad területeken, romos õs épületekben és már jön a misztikus izé bele, de hogy ez nem TR? ugggyan már. Akkor az Underworld és a Legend sem volt TR.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Ja, félemeletes szörnyek ellen tuti jobb lett volna harcolni, mint emberek ellen...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Myselor
hagyd rá,belevan betegedve hogy pénzt adott ezért a "szar" TR-ért ,már minden jobb neki <#idiota><#gonosz1>
Fpocok
Még mindig közelebb lett volna, mint a mostani.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Eszednél vagy? ABszolut nem TR, inkább Shadow of the Colossus fílingje van

PSN ID.: Beegabor

genndy
Dragonbornt honnan ilyen olcsón? Ennyiért kéne nagyon...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
EZERSZER JOBB LETT VOLNA!
Errõl már lehet látni, hogy TR.

Rapid81
Az még mindig megvan viszont, hogy rányomok a News-ra és bejön a legutoljára nézett Community oldal vagy tölt, aztán visszajön az az oldal, ahol voltam eddig is...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

És végre játékok adatlapjából is 1 kattintással ugrik vissza a fõmenübe és nem pakolgat vissza ugyanarra az adatlapra folyton (korábban ugye ez volt).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Viszont minden funkció elérhetõ egy kattintással, nem kell órákat várni, míg végiglépkedünk a http oldalakon.

[merlinw.org]

Rapid81
De idióta lett az új Steam kinézet. Van több olyan menü is (pl Downloads), amelyik most már 3x van meg különbözõ helyeken... <#idiota>

DarkSector
Én 2 ingyenért átvállalom a haragodat. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

egy ingyenjátékért megbocsájtok

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

grebber
Már 6x végigvittem nem kell!

Next PC upgrade: 2022

arty
kiragadhatnám a többit is, mert azok is hibátlanok 😊 5000kbps ugye átlagos, erre a képre vszeg a fele se megy el...

abban biztos, vagyok, hogy a szart könnyû meglátni, a megjelenés elõtt hónapokkal kilopott és félamatõrök által 5 gigásra letömöritett anyagoknál én is látom - mert van - a különbséget! plusz egy szarabb riliznél a nagy homogén hátterek - mint itt a képemen - esetén jön a sávosodás, ami szintén nem csak bitrátafüggõ... viszont amit linkeltem, az a hdbits enkódereinek legjavát alkotó don csapat munkája, egy "könnyû", digitális kamerától származó, jól tömöríthetõ filmbõl 😊 ha abban hiba van, 1 hét és proper... 😉

---

elnézést mindenkitõl, jól szétcsesztem a topikot :/

Forza.

DarkSector
Persze a hatszor nagyobb bitráta nem 6x szebbet jelent, lehet a film 70% kb nem lesz látványban sokkal roszabb, csak a 30% ahol olyan jelenetek vannak, de ha megteheted akkor a legjobb minõséget nézed.

Mint a játékoknál, 5x akkora gépigénnyel nem lesz egy játék 5x szebb.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

😊

pl aki integrált hangkártyán hallgat zenét az ne erõltesse a flac és egyéb loosless formátumokat

arty
" hogy nagyon is számít a "bitrét", "

ha nagyon is számít a bitrét, akkor miért nem látni különbséget az általam belinkelt 30 és 5 mbit/s anyag közt? hatszoros a difi... szóval? 😉

" miért szokkták lecsalni a felbontást ?"

mert a "hiányzó" 280 pixel úgyis csak feketeség, azt felesleges lenne belekódolni (az is eszik/enne valamennyi bitrátát, feleslegesen)

Forza.

Shep
Milyen hangkártyán? Integrált vackok a menõk, nem tudtad? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én meg annyit fûznék hozzá hogy számít pl egy loosless zenénél is hogy milyen hangkártyán és milyen hangfalra van kitolva
a filmeknél meg az a helyzet hogy egy 20as monitoron teljesen mind1 melyik relaset választod, nagytvn van kül a 2 között, van mikor szinte ott is észrevehetetlen

Bence94
Annyit fûznék hozzá, hogy nagyon is számít a "bitrét", persze ott ahol "rendes" maga az alapanyag is. Lehetõség szerint nagyon jó minõségû mkv,de ami nagyon érdekel az rendes bd minõségben szeretem megnézni. Zenénél szintén "lossless" anyagot választom ha van rá lehetõség.

Engem viszont az érdekel, hogy mkv-s "rilízeknél" miért szokkták lecsalni a felbontást ? pl. 1920x1080 helyett x800 ..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TBTPumpa
Néha szoktam, ha kikerül egy "nagyobb cím". Bár egy idõ után már fizikai fájdalmat okot. De Tényleg Konkrét Fizikai Fálydalmat! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Zomil
Valaki elolvassa? 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
Nincs mit! Jó töltögetést és jó szörnyülködést a torrentek hozzászólásain! <#eljen>

DarkSector
Kár hogy nem steam, nekem megvan simán, így ez nem kell már.

Tinman
Grebber!

Resident Evil 5 = £3.49 (GameFly)

LIVE-os, achik is vannak! Veszed?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
<#worship>
TBTPumpa
Az eredetire természetesen.
Kamu cuccokkal nem szórakozom! <#ejnye1>

DarkSector
A simára vagy a kamu ncore-ra?

TBTPumpa
Elvileg hamarosan Wantonly kolléga is az enkór tagja lesz.
Valakinek nem kell innét meghívó erre a "csodás" oldalra?
Szívesen adok, van pár darab! <#idiota>

DarkSector
2x ugyanazt a képet feldobta a srác...😄

Tinman
Arty.

Kiragadsz 1 db. képet.

Egy képet ahol eleve a fókusz a csajon van, a háttér értelemszerûen így elmosódott.
Egy képet, ahol NINCS MOZGÁS abban a jelenetben! A csaj áll és max a szája mozog.
Füst, köd, tûz, gyorsan váltakozó jelenetek... ilyenek esetében én bizony látom a különbséget és zavar is. Persze nekem a 24 frame is baromi kevés, de tudom, te teljesen jól elvagy vele. We are diffrent.

A magas bitráta beli különbség nem minden egyes képkockán veri ki a szemem, hanem az összhatás egészen más. Üljünk le együtt, nézzük meg a 2 rilízt és mindig feltartom majd a kezem ahol a 720p lower bitrate verziót drámaian rosszabbnak látom, a másikhoz képest.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
"tehát a veszteség nyilván létezik, csak szabad szemmel - pláne mozgásban - nem vehetõ észre"

A legtöbb konzol játék ebbõl él.
Meg a legtöbb pc-s hardvergyártó.

Meg Sheep is mesélhetne ezügyben, a sweetfx-révén. 😄

arty
#104331 -be feltettem a valódi bluray vs.rip képeket. az elsõ páros a béna rilizer vs. apple itunes verzió volt, sry!

Forza.

Fpocok
Majdnem. Amiket én fikázok, az minden esetben abszolút jogos és mindig igazam van.<#eplus2>

DarkSector
Simán, fõleg ha valaki sokszor téved és javítani kell. 😛
Nekem nem lenne szükségem rá, csak mondom támogatom a zoldalt. 😄

Zomil
Vagyis minden ahol lehet fikázni? <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
ez így elviekben igaz is!

a gyakorlat viszont: #104331
tehát a veszteség nyilván létezik, csak szabad szemmel - pláne mozgásban - nem vehetõ észre, ha a relanzer elég jó 😊 (és a forrás sem extrém nehéz.... márpedig a prometheus valóban elégé zajmentes, gondolom a Red (digit) kamerák miatt...)

Forza.

Zomil
+1
Hamár ilyen sok idöt elbaszok itt, 80Ft-t havonta megér az oldal 😊

DarkSector
Tomb Raider téma? 😄
Abban jó lennl. 😄

Leszedtem tegnap japó horrorfilmeket.

Fpocok
Politika, konzol vs pc, szar játékok, szar filmek... és általában minden, ahol valakit lehet hibáztatni <#pias>

DarkSector
Ezt elfogadod?
nézd a csaj bõrét:
1x-es nagyítás paint-ba.

origi:

rip:

Zomil
És mihez értesz? Mert akkor legközelebb majd arra tereljük a témát? 😊

DarkSector
Hogy fulladná a virágfõdbe...😄

Fpocok
Szerintem megéri.

Tinman
Tömörítés = veszteség.

Shep
Na de azért egy színes TV vs Iphone 5 nem egy súlycsoport 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Mivel tudok olcsón szerezni digitális EU kulcsot a játékhoz. Ekkora "beruházást" magamra tudok vállalni. És akkor az illetõnek már kettõ rész meglenne a háromrészes játékból. <#idiota>

Csak, ha mégsem innét nyer az illetõ, akkor nem érdemes a Wings of Liberty-t beszerezni olcsón, mert a Heart of the Swarm és a majd egyszer érkezõ Protoss-os kiegészítõ sokba kerül/sokba fog kerülni.
Majd a három rész együtt jobban meg fogja érni (sokak számára), mint így külön-külön.

MerlinW
Nem értem a szomorkodásodat😊 Ugyanez volt a 80-as években az elsõ színestévékkel, a walkman-el, az elsõ lapos TV-kkel, stb, stb. Mindig minden slágerterméket ilyen hájp ötvözött amióta csak létezik a fogyasztói társadalom. Max nem közvetítette a média.

[merlinw.org]

Rapid81
Mert elõzõ életemben kukac voltam. 😛 <#idiota>