Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Én a technológiára gondoltam.
Az Unreal Engine 4 ennél is szebb, és arról kicsivel többet is tudunk.
Ez meg egyszerûen egy fõ motor (engine) mellé bedolgozó, megvilágításért felelõs almotor - nem szabad csodát várni tõle.
Arról ne is beszéljünk, hogy egyetlen játékban sem real time telik az idõ, így nem fogunk 'valós' napszakokat látni, csak ilyen 2 óra alatt lemegy és felkel a nap dolgokat. Arra meg bármelyik játék motorja képes 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hát ilyen már volt konzolon... picit ilyen God of War 3-as helyszínre emlékeztet... sõt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem nagy cucc, de legalább ilyen is lesz az új konzolokon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
1, Szerintem ilyet eddig is láttunk.
2. Múltkori után én CSAK AKKOR HISZEM EL, ha mutatják nekem, hogy bekapcsolják a ps4es és ez fut rajta. Különben nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Hát, ez nem nagy szám de igazából nem is baj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Botond
Kemény! Nálunk csak megy az ugribugri, aztán néha beugrik egy-egy acsi. 😊
zorrobomber
Egyébként meg merem kockáztatni hogy idén nem nagyon fog ez alá az ár alá menni, esetleg karácsonykor!

zorrobomber
Van kit hibáztatni 😊 Nem, nem az amazont, és nem a 2K Games-t.

Tinman
Igen! Amit nem ért azt tõlem kérdezi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem hiába igaz a mondás, hogy minden nõ egy qrva. Ha máshogy nem hát achievmentwhore-ok! <#banplz>

Nem komolyan venni! Viccelek!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Botond
Utánaolvas, hogy mit kell csinálni az acsikért? 😄
Szerintem lesz 5k körül lesz hamarosan.
Zomil
drága :S
3ezerért már vinném.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
5 hónapos játékért elég sok.

Bio Inf meg TR 2013 volt 3k-ért :-D

/viccel

Clive Barker's Undying a GOG-on, $5.99.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

zorrobomber
Háde, háde, ez nem a Hitman Absolution. Mennyi legyen egy 5 hónapos játék? 1500? Na meg az erõs dollárt is vegyük figyelembe. 20 dollár alatt eddig sehol nem volt, követtem folyamatosan. DLC-ket én nem érzem olyan hihetetlenül szükségesnek, ez a game nem az egyszer végigtolós fajta, és azt most ne vegyük figyelembe, hogy itt az egyszerhasználatos Tombraider-t, Hitman-t és társait is többször játsza végig pár ember 😊 Szóval ezt a játékot a normál kazuár gamer is többször végigtolja, nincs értelme DLC-re várni.

Tinman
Asszony bírja az achikat, meg küzd is értük :-)

Sajna most mérgelõdik már hetek óta, mert Tomb Raider-t tolok XBOX-on, így õ nem tud értelemszerûen ugrabugrálni. Life is so cruel :-P

Az a baj, hogy kap egy 50% off-ot DC3 még akkor is 7.5k lesz. Ez elég sok még mindig. Dobozosért olyan 5k körül adnék, használt is ok :-)

Shep
Elképzelni én is el tudom csak elhinni nem 😄

Na kinek tûnik fel ami nekem?
http://www.youtube.com/watch?v=lUcNyzu4IdM

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Nekem még konkrétan ingyen meg lenne csak a steam szarakodik szokás szerint !
Botond
Én is ekörül vettem 2-3 hónapja, és tegnap raktam fel elõször, de dlc nélkül neki se kezdek...
Tinman
3.800 Ft és ebben nincs benne a DLC.

Hátizé.

Rapid81
Nekem ez a videó ingame-nek tûnik. Simán el tudom képzelni a TR után, hogy így nézzen ki.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Hogy a fenébe ne lenne?
XCOM - $16.49

Botond
Nike kinect training, 9k a letöltõs. DVD-s cuccot nem veszek már se PC se x-re.
Botond
Lesz akcióban szerintem hamarosan. Nejem ezt szeretné meg a Nike fitness ízét. A Zumba fitness rusht mindjárt maxolja. 😄 Igen, az acsikat, pedig azt se tudja mik azok, csak mondja, hogy megint feljött vmi alul. 😄
Shep
Akkor elég szar az angol tudásom ezek szerint. 😊 Ebbõl a reklámból van, persze amennyit variáltak vele lehet mégis ilyen lesz de én kétlem. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kXYCNW-FPdM

genndy
Tessék, ontopik:
GAMEFLY(UK) SPRING SALE (egyszer már beírtam):

0318
Call of Duty: Black Ops 2 = $29.99 / £22.49 (Steam)
F1 Racestars = $15.99 / £9.99 (Steam)
Resident Evil 5 = $4.99 / £3.49
Port Royale 3 = $9.99 / £4.99
Football Manager 2013 = $19.99 / £19.99 (Steam)
The Walking Dead = $8.49 / £6.99 (~2500Ft) (Steam)

0319
Max Payne 3 = $14.99 / £9.49
Deus Ex: Human Revolution = $4.99 / £3.75 (Steam)
Hitman Absolution = $12.49 / £7.49 (Steam)
Resident Evil: Operation Raccoon City = $12.49 / £9.99
Aliens Colonial Marines = $33.49 / £26.79 (Steam)
Anno 2070 = $17.49 / £6.99
Mass Effect Trilogy = $24.99 (Origin)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
DC3 asszonynak is nagyon kéne, de bûn drága még.

13k a GoD-os verzáért meg vicc.

IMYke2.0.0.0
Csak meglepõdtem - semmi különös.
Digitális TV vétel, DarkSector technikai problémái, majd Blu-Ray-filmek.
Tényleg olyan, mintha egy filmes topik lenne 😊

Botond
Nagy nap a mai! Dance central 3 elérhetõ letölthetõ verzióban Xbox liveon! Meg risen2 is, már csak vmi akció kellene nekik. 😊
Tinman
Elnézést kérek! :-(

Sajna most nincs semmi jó akció :-(

IMYke2.0.0.0
Eltévedtem? Filmes-technika topikban járok?

genndy
Nincs baj, csak nem kapsz plusz képinformációt sem (ha jól értelmezem). Tehát a kép az 1920x1080 méretû, de ebbõl a hasznos akkor is csak 1920x800, mert alul-fölül ott a fekete csík, nem?

Tinman
Mi ezzel a baj?

LOTR BR lemez:

Video
Codec: MPEG-4 AVC
Resolution: 1080p
Aspect ratio: 2.41:1
Original aspect ratio: 2.39:1

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Én is csak ezt tudom elképzelni 1080 magasság mellett, de nem szívesen nézném így.

zorrobomber
Arról nem is beszélve, hogy úgyis újranézõs a film.

greyfox
Én inkább a mozi képarányt preferálom, minthogy panscannel készítsék el a blurayt, mert akkor a széleirõl lemaradsz. 😄

Steam: greyfox

zorrobomber
Hát, azért már mégse mikrofonos dvd screener 😊

greyfox
Nem lesz. Nyilván ott volt 16:9-es anyag, mint pl. a dark knight is ilyen.

Steam: greyfox

genndy
De mi értelme is van az 1080-nak, ha úgyis csak a 800 a valódi kép magassága?

Rapid81
Nekem elég ingame-nek tûnik és egy-az-egyben az orosz csajra hajaz.

Shep
Na de az nem is ingame, az asszem csak a reklámban volt 😊

Shep
Hát valamit valamiért 😊

Tinman
Világos, de egy csomó filmbõl van BR-en 1920x1080-as verzió, ebbõl hótziher, hogy nem lesz?

Többek között a TELJES LOTR szériából is!!!

Rapid81
100x élethûbb, mint az eddigiek. Az utolsó elõttire én múltkor azt mondtam, hogy nem kellett volna, erre viszont azt mondom, hogy jó. 😊

Rapid81
Az uccsó majdnem ugyanolyan, mint az elsõ. 😊 Kellett nekik szenvedni vele. Úgy hagyták volna és hozzácsapják a TressFX-et, aztán jóéccakát. 😄 Amúgy murvajó lett!

Tinman
Totti!

Megnéztem Szirmai kritikáit és ZSENIÁLISAN viccesek, de ennyi.

Egy FAÉK egyszerûségû, romantikus lányregény mögé teljesen eltévedt dolgokat képzel: homoszexualitás, abortusz kérdéskör, etc.
Jujj.

Az a gond ezzel, hogy megnézem a Frakk és a lusta macskák c. klasszikust és ha akarok súlyos társadalomkritikát képzelek mögé... olyat, ami valójában nincs ott.

Szirmai saját bevallása szerint is népszerûségét fõleg ennek a filmnek a sárga földig döngölésének köszönheti... ismét beigazolódott amit mindig is mondtam: TROLLKODJ és lesz egy kis hírneved!

Rettentõ sok csúnya szót ellõ a 4 részes kritikában... szerintem õ enélkül is elég vicces, kár volt.

De most komolyan... vegyük le a polcról "A két lottit" és szedjük atomjaira. Lehetséges? Persze, simán. DE NEM EZ A CÉLJA!
A célja semmi más csak egy regény romantikus lelkületû anyukák és tinilánykák számára. That's all.

Szirmai a szerint a film téves követendõ szerepeket sugall a mai tini lányok számára. Valójában pedig egy tehetségtelen színésznõ próbál a maga gyérgyopár módján a szerelem nehézségeirõl regélni. ENNYI.

Teljesen felesleges mögé képzelni bármi mást. Lányregény, csak kicsit másképp, kicsit modernebb köntösbe, direkt belevonva olyan más mûfaji jellemzõket amitõl igyekszik érdekesebb lenni (több-kevesebb sikerrel).

Carlos
elsõ a legjobb... :p

Þór vígi þessi rúnar

Fpocok
Ebben nincs semmi különös.

Parasite Eve 2, best game EVER!

RatBaG
ha már korábban szó esett róla a bioshock infinite kapcsán:

Per Aspera Ad Inferi.