Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Játszok vele, mondom hogy a berakott képen az utolsó elõtti van benne!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Maradjunk annyiban hogy erõs spoiler lenne, úgyhogy még spoileren belül sem spoilerezem el 😄

PSN ID.: Beegabor

Rapid81
Akkor arra adj nekem választ, hogy az eddigi CGI-kben miért a játékbeli karakter szerepelt és most ebben miért nem? Nekem pont ez tossza a csõröm... Szerintem az uccsó van a játékban is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Az utolsó elõtti van a játékban.Gondolom a pc-s ben is az lesz!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Dél-Baranya: vizes utak, havas táj, -1 fok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pest megye közepe: Verõfényes napsütés! Azt nem tudom hány fok van, mert még ki se dugtam az orrom a szobából. :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TBTPumpa
Itt is hull a hó sajnos... Nagyon nem akar érkezni a tavasz. Pedig Sanyi, Józsi és Benedek is elmúlt már! Illetve a tavaszi napforduló is!
Jövõ hétvégétõl pedig jöhet a nyári idõszámítás! <#hehe>

Tavaly március 20. környékén sétáltunk Sopronban a barátnõmmel az Erzsébet-kertben. Akkor rövid ujjú pólóban majdnem megsültem, most inkább nem mennék ki a házból sem (+2 fok van jelenleg)! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
"- játék indulása gyorsabb
- játékállás mentése gyorsabb
- játékállás betöltése gyorsabb
- nagyobb nyitott teres játékoknál pop up killer!"

legtöbb játéknál ebbõl semmit sem tapasztaltam 😊

Forza.

TBTPumpa
Hát a játék alapján olyan 30-as éveinek elején járó nõcinek tûnik... <#idiota>

Kár, hogy a filmek bûnrosszak lettek, pedig lenne szufla ebben is.

TBTPumpa
Nem tudom, hogy a konzol verziók is szenvednek-e ilyen betegségektõl vagy csak a PC-s. És lehet, hogy ezek a "problémák" csak a WRZ verzióban találhatóak meg. Nem lepne meg. Tomb Raider wrz verziójával is vannak gondok.
Csak akkor nem értem, hogy anno miért "húzták le" a játékot. Tehát gondolom valami gebasz tuti van vele.

Amúgy a PC-s átirat viszonylag jó, fix 60FPS-t tud produkálni, csak ugye DX9-ben (fájllista alapján). Érdekes is lenne, ha egy mai gépet megizzasztana egy DX9-es játék. És sajnos nincs DX10 vagy DX11 a játékban és a DX9-bõl sem sikerült kihozniuk a maximumot (Crysis 2 DX9-ben a legszebb). Ezek alapján nem értem miért adtak ki hozzá Benchmarkot!

Rapid81
Épp ezért írtam... Ada is vérfrissítésen esett át. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Seth
Csak a régi 😊

Rapid81
Lara is...

Seth
Ada már rég nem kiscsaj, 40+ -os 😊

Myselor
értelek,ezek így okésak,de azért nem akkora problémák na.fõleg a pc-s nem tehet errõl😊
TBTPumpa
Igen de ez a mentési rendszer katasztrófa.
Eljutok egy darabig (elvileg menti az állásomat), kilépek és késõbb folytatnám, erre fél órával korábbra tesz vissza. WTF?

A társam pedig igyekszik mindenben elakadni és így perceket kell várni rá, amíg kikerüli az akadályt (Komolyan, ennél még a Lego Star Wars-ban is értelmesebb társunk volt).

QTE-k pedig valóban vannak ma már minden játékban, de itt a legtöbb és a legrosszabbul kivitelezett. A menü és az invertory sem épp az a felhasználóbarát változat!

Szerencsére "ezek" a dolgok javíthatóak (textúracsomag is), csak kérdés, hogy a Capcom mennyire erõlteti meg magát.
Ami nálam nagy pozitívum volt, az Ada Wong kidolgozottsága. Baromi jól néz ki és szexi lett ebben a ruciban a kiscsaj, csak kár, hogy neki jutott a legrövidebb szerep.
Viszont az már én sem értem, hogy a filmekbe miért ilyen vén csoffadékot tettek be Ada szerepére, amikor a játékokban egyáltalán nem idõs... WTF?

Rapid81
Nem érdekel. Szép, szép, de nem érdekel. Én, mint bizonyítás alapját használtam csupán. 😊 Mindegy. Kedden kiderül...

Botond
Pl total war collectionnal 5x szemezek, de sose lenne rá idõm.
Botond
Friss volt az Xbox, nem volt rá semmi játékom, hát vettem mindent ami olcsó. PC-re már tavaly elõtti karácsonyi akció óta nem veszek így semmit. 😊
Ki a fenét érdekel a TressFX? Legalábbis engem marhára nem izgat...

Most tényleg egy ilyen hülyeség hiánya miatt kevésbé fogod értékelni a játékot?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Meg akkor az eddigi CGI videókban is szerepelhetett volna egy totálisan más karakter Elizabethként. Eddig miért nem? Miért most, amikor bemutatkozott a TressFX?

Tinman
<#worship><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

TBTPumpa
Lesz benne TressFX?
Máris más a leányzó fekvése! <#idiota>

Rapid81
Teljesen különböznek. Nem is hasonlítanak egymásra. Igen, akkora nagy gond lenne szerintem. Az uccsó elõtti karakternek hogyan fogja lobogtatni a haját a TressFX? Nem tudja sehogy sem. AMD cím lesz, ergo, egyértelmû a TressFX jelenléte...

Lassan átnevezhetnénk a topikot "Behörcsögölöm, mert olcsó"-ra....XD

És ha más a videóban (ami reklám videó egyértelmûen) és más a játékban az akkora nagy gond?

Botond
Én még el sem kezdtem. PC-re nincs meg, Xboxra megvettem nemrég, de még nem volt idõm. Majd vmikor.
Rapid81
Errõl beszélek. Az eddigi CGI videókban a játékban szereplõ karakter volt. Most, ha a játékban az utolsó elõtti szerepel, a videóban meg ugyebár az utolsó, az szerintem nagyon csúnya húzás lenne. Mivel lesz benne TressFX, így tuti az utolsó van a játékban is. Nézd meg a haját...

Csak kettõnk közt: Én sem...<#rolleyes> Valami jött közben, ami elvonta a figyelmem. De tervben van véve a végigjátszása.

TBTPumpa

Rapid81
Ha nem fullad unalomba, mint a Bio 1, akkor nagyon jó játék lesz. Bio 1-be beleuntam, pedig a koncepció, a helyszínek, minden nagyon állat volt, de mocskosul ellaposodott. Végig sem játszottam.

Myselor
szokásos checkpoint save rendszer van ebben is,mint manapság sok játékban.qte-k voltak a TRben is és sok játékban vannak.a társra annyit tudok mondani hogy nekem nem volt vele bajom,de coopban tök más.és megy a warez is coopban méghozzá steamen keresztül.nekünk tetszett,és én egy csajjal barátommal játszottam és õ se volt béna:d nekem csak az nem tetszett annyira hogy nem lehet tradelni,az 5be ez jobb volt.irányítás meg jó szerintem 😊
Engem a hangulat fogott meg. Süt belõle az a fajta gondos odafigyelés, amivel a Bioshock 1 is készült. És ez bizony látszik is a játékon, amikor játszik vele az ember (mármint a Bioshock 1-en teljesen érzõdött és gameplay-bõl ezt érzem az Infinite-en is).

Rapid81
És szerinted CGI-ben egy totál más karaktert reklámoznak, mint aki a játékban van? Szerintem nem.

TBTPumpa
De ez CGI és nem Ingame! <#idiota>

Rapid81
Én eddig is vártam. És Elizabeth nagyon durván jobb és szebb lett, mint az elõzõekben látott. 😊 Szerintem a játékban is így kell kinéznie, mivel durva lenne, ha reklámban így néz ki, játékban meg nem is hasonlít önmagára. 😊

Nekem is Wesker pajtás tudott szerezni.

TBTPumpa
Én is vennék most kupont olcsón. Egybõl kettõt is (egyet magamnak, egyet pedig SteamGifts-re), csak sajnos sehol sem találok már... <#szomoru1>

TBTPumpa
Mentési rendszer, rengeteg QTE és a buta "társ". Néha olyan dolgokat mûvel, hogy PERCEKET kell várni mire reagál a dolgokra. Nem tudom, hogy csak a wrz miatt ilyen buta vagy az eredeti változatban is.

Irányítást valóban szokni kell, grafikával nincs gondom. A játék zenéi és hangeffektjei is rendben vannak, megfelelõ atmoszférát tudnak teremteni. És a játék is kellõen hosszú. Összességében 7,5/10 a játék (de csak Ada Wong "jelenléte" miatt)! <#idiota>

Nyáron meg majd megdöglünk a 40 fokokba.

Nekem már a korábbiak is meghozták, ezért is vettem meg tegnap egy AMD kupont, így már Tombizni is fogok tudni.

Rapid81
Globális felmelegedés kizárólag télen van. Nyáron jégkorszak lesz.

Myselor
még mindig várom mi a gondod a RE6-al😊
Botond
Globális felmelegedés van, egyre melegebb van, és ezért egyre hosszabb a nyár, rövidebb a tél és ezért nincs hó télen. Csak nyáron. 😄
TBTPumpa
Ez a videó meghozta a kedvem a játékhoz!

Remélhetõleg sikerül majd elfeledtetnie velem a Resident Evil 6 "butaságait". <#idiota>

wantonly
Ha így megy tovább 10 év múlva már júniusban is havat lapátolunk. 😊

Én alapvetõen nem utálom a havat, de most már én is kezdem unni, legyen már vége ennek a ratyi idõnek.
Botond
Kis jó kedvre derítés a havazásban. 😊
DarkSector
Ezekután lesz olyan hogy fehér-húsvét?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
És a haj még mindig tart. <#idiota>

Itt tegnap elõtt volt hó, tegnap 5 fok, szél, ma -5 fok, szél.

DarkSector
Mire válasz ez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"